Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #5785 üzenetére
Meg tudnátok nézni a felvételeimet? Kíváncsi vagyok, hogy ez is szaggat-e? Splash playerrel lejátszva, bekapcsolt hardveres gyorsításnál sincs semmi gond. Lehet, hogy a Reframes érték volt a probléma. Panasonic SD90-nél 4, Panasonic V700-nál 2.
-
gyiku
nagyúr
hogyan van az asztali br playerek halozati mediaplayer kepesseguk? hiaba osztom meg a dirt az asztali win7en, pana bd75 nem lat semmit, csak dnla-nal irja, hogy csekkoljam a network settingst.
hüllő
-
dh66e
veterán
válasz #75912448 #9460 üzenetére
Van,de nem olyan mint a gen 2-hez.(B-Rad) az viszont nem oldja meg az ismerősöd problémáját.Aki a széles formátum támogatást szeretné elérni annak ajánlott a csere mert nem lesz már rá fw.Se gyári se moddolt.
A G2 is csak egy orosz srác miatt lett túlélő típus nálam (hihetetlen mi mindent le játszik ez a régi playa persze a gyárihoz képest és amiket itt linkeltek ti is hogy nem indul akad stb azokat zokszó nélkül viszi),mert a gyártó cirka két fw után dobta a kukába a fejlesztéseket és a karban tartást ami rendesen kiverte a biztosítékot a userek táborában már másodjára.Piac vezetőből szerintem a közép mezőnybe ha befér a wd a rossz(kapzsi) üzletpolitikája miatt.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
-
-
-
dh66e
veterán
válasz pinnacle #9469 üzenetére
OK,megpróbálom.
Bocsi arról nem volt infóm hogy korlátozva van,de ha csak a sample-t dobod fel már meg is van oldva a dolog.regger
Megcsinálták bizony,sőt ha azt nézem még pofátlanabbak voltak mint a G1-nél.2009 év végén jött ki a G2 2009.12 havi az utolsó fw hozzá!!!!!Nekem ez az első lejátszóm és a moddolt fw miatt nem adtam csak el és ebben a formájában nem is kell új playa. -
törölt tag
Az általam rendkívül kedvelt és fájó szívvel megvált AC Ryan HD Mini2-höz 1 éve folyamatosan jelenik meg frissítés. Elődjéhez, a Mini-hez 2 éve! A support fórumon a fejlesztők folyamatosan próbálnak eleget tenni a rengeteg óhajnak, sóhajnak. Annak ellenére, hogy képtelenség mindenki kedvére tenni, legalább válaszolnak és próbálkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz pinnacle #9469 üzenetére
Na ez pikk pakk lejött.
Az eredmény:
Az elsőt hibátlanul lejátszotta.
A másodikban és a harmadikban van egy reccenés és egy csíkban bezöldül ill pixelesedik,de végig lejátszotta egy noname pendriveról.
Holnap megnézem külső vinyóról is.regger
Persze ha egy playa tele van bugokkal akkor jó hogy frissítik.
Viccet félretéve,látszik hogy az én régi vasam mi mindennel elboldogulna(HW) ha a gyártó nem már a következő lehúzáson törné a fejét. -
erdoke
titán
Furcsa ezt hallani. A Live Hubot augusztusban vettem, miután lecsekkoltam, hogy volt már hozzá jónéhány FW frissítés, és azóta is jött ki legalább öt. persze még mindig nem tökéletes, de azon zenék, képek és videók legalább 99 %-át gond nélkül viszi, amiket rádobok, pedig elég széles a skála.
Ma próbálgattuk az Egreat R6C-t, és mindent vitt, amit mutattunk neki. A felülete egyszerű, mint a faék, de emiatt gyors is. Néhány apró ötletet átvehetne a WD (vagy akár más) is, pl. a hangsávok felsorolásának módját.
A legjobb aláírás a héten
-
LeffeB13
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni médialejátszó vásárlásához, a szempontjaim pedig a következőek:
• mindenek előtt játsszon le minden fajta formátumot
• NAS-ról történne az etetés, ezért a hálózati lejátszás ne okozzon számára problémát
• az előzőek miatt nincs szükség belső HDD-re (persze nem hátrány ha van benne, de fölöslegesen nem akarok érte fizetni)
• legyen raja kijelző, hogy a tv bekapcsolása nélkül lehessen zenét hallgatni
• az sem hátrány, ha BR olvasót is tartalmaz vagy később bővíthetőA következőeket találtam: Dune HD Smart D1 és Popcorn C200
(Természetesen, ha egyéb ötlet van, szívesen fogadom.)A D1 mellett szól a kedvezőbb ára, viszont a kijelzőjét nem tudom, hogy mennyire komfortos használni, és ha esetleg BR olvasóra lenne szükség talán drágább lenne a bővítés mint a C200 esetén.
C200-nak nagyobb a kijelzője, de a fórumon mintha azt olvastam volna, hogy a hálózati lejátszást annyira nem szereti, problémák vannak vele (ezt kérlek erősítsétek vagy cáfoljátok). Illetve ebben gigabites lan van, míg a D1-ben csak 10/100. (Ez utóbbi nem tudom, hogy mennyire lehet érdekes - ez filmek lejátszásánál jelent bármilyen előnyt, vagy ha nem, akkor milyen célt szolgál?)Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv
-
pinnacle
nagyúr
Ezt a felvételt meg tudnátok még nézni? Valószínűleg itt látszódni fog, hogy megy-e a folyamatos lejátszás. Egyébként van olyan médialejátszó, ami hivatalosan is tudja az 1920x1080 50p (AVCHD 2.0) lejátszást?
-
DjKoxi
senior tag
válasz LeffeB13 #9483 üzenetére
A c-200-nak semmilyen problémája nincs a hálózati lejátszással. A gigabites LAN-nak esetleg másolásnál van szerepe, filmlejátszásnál NAS-ról, mindent lejátszott 100Mb-es routeren keresztül.
Most már gigabites switchen van az asztalival, és a NAS-sal. Nem tettem bele vinyót, csak egy pendrivot a belső USB-be a programoknak.
A minap volt egy kis gondja olyan m2ts fájlokkal amin 7-8 hangsáv volt, és valamiért nem tudott váltani. Tsmuxerral kiszedtem a feleslegeseket, utána jó lett. Ezután ezen a kis progin keresztül fogok feltölteni a nas-ra. -
Pierre75
senior tag
Amilyen firm update-k kijöttek a WD-től, vélhetőleg nem vesztettél semmit. Az alsó szegmens a tömegek kedvence volt az oroszoknál, ennek köszönhetően számos alternatív frissítés született. Pl. a gyártó vagy 2 éve az egyik firm-ben elcseszte a HDMI handshake, azóta se tudta vagy akarta javítani. Amiatt ezen a fórumon is sokat sirdogáltam: nincs 24.000 fps lejátszás. Na ezeket a botrányos hibákat hurcolja magával tovább a WD. És bár ad ki frissítést, mint a legutóbb is, amikor egy amerikai internetes tv vmi vackát javította. Ami kurv@ jó, csak épp alap dolgokkal küzd a WD.
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Ezen hozzászólásom óta utána néztem részletesebben a médialejátszóknak és ezen modelleket néztem ki magamnak:
Egreat EG-S7A Ultra
Xtreamer Prodigy
ASUS O!Play TV Pro
Popcorn Hour A-300
Dune HD TV-301Ezek közül melyeket érdemes venni? És melyek azok, amik nem ajánlottak?
Várnám a véleményeket. Előre is köszönöm. -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésemmel lenne hogy ha az embernek nincs úgy pénze hogy beinvesztáljon egy mondjuk Dune HD 101-re ami 27-30K, akkor milyen olcsóbb alternatívát tudnátok ajánljani ami tényleg viszonylag sokat tud és megis megbízható. Nekem a Blue-ray nem lényeg, sem az ilyen beépített torrent dolgok nem kellenek!
Előre is köszönöm!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
h@v3r
csendes tag
Sziasztok!
Asztali blu-ray lejátszó vásárlás előtt állunk. Amit eddig kinéztünk a Philips BDP6000 és a Samsung BD-D6500. A hozzá értők véleményére lennék kíváncsi, melyiket érdemesebb megvásárolni, esetleg egyéb ötleteket is szívesen fogadok kb. 40.000 Ft-ig. A válaszokat előre is köszönöm! -
dh66e
veterán
válasz pinnacle #9484 üzenetére
Egy WD TVGen2-m(2009) van moddolt fw-vel,ha elég egy olcsóbb lejátszó is amihez már nincs semmilyen támogatás használtan (10-15k)akkor megírom neked privibe hogy mit tud lejátszani.
Megnéztem neked a felvételeket külső merevlemezről is+azokat amiket utoljára linkeltél(rakpart):
Mindegyiket hibátlanul lejátszotta a playa. -
csecsu
csendes tag
válasz Carasc0 #9490 üzenetére
Szia! Én most adtam el egy Philips HMP 300-est de csak amiatt mert nem tudta a hd hangformátumokat egy az egyben kiadni! Én tudom neked ajánlani és 17-18 ezerért van újonnan! 2 terrás vinyóról játszotta a bd iso-t is! Általában csak bd-t és mkv-t néztem rajta, nem találkoztam olyan filmmel amit ne vitt volna pedig elég sok filmet nézek! Tudom ajánlani bátran!
-
eReL1
tag
Szia!
Én is nézegetem egy ideje a forumot, és arra jutottam, hogy egy A. C. Ryan HD2 minit érné meg leginkább venni.
Ha tulaja vagy egy ilyennek, akkor kérdezek :
- 1080/24p megy?
- HD hangok mindegyike megy tökéletesen?
- BD iso lejátszásával+menüvel mi a helyzet?Köszi.
Semmi sem biztos. Még az sem biztos, hogy semmi sem biztos.
-
aicon
senior tag
1 igen
2 ehhez csak sima dts, dd képes erőlködő van kötve, ezekkel nincs gondom, átengedi, lekeverés is működik, a többire kérdezz rá a fórumában:
[link]
3 iso-t lejátsza és a kibontott könyvtárat is, bd liteSőt a sony kamerás 50p home videókat simán viszi, akár hálózaton is
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Predator2
addikt
hello
Volna egy kis problémám: [link] egy Ac Ryan HD2 lejátszóval
aki esetleg tudna segíteni azt megköszönném
a készülék topicjába már írtam de nem kaptam választÜdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest