Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz pinnacle #5794 üzenetére
Letöltöttem a tesztvideót és megnéztem Dune 101-gyel. Mivel ez is 8670-es Sigma, mint a Wd Live, kíváncsi voltam. Semmilyen szaggatás nincs rajta, viszont a hang 2x is elmegy-csúszik.
Jelenleg 3 játékos használja a Sigma új prociját, jelenlegi tapasztalataim alapján a Dune 3x annyit hozott ki belőle, mint a Popbox és a WD együttvéve. Míg a Realtek sokszor "kész" firmware-t ad a pléjerek alá, addig a Sigma-s játékosok alá a gyártóknak sokkal jobban testre kell szabniuk a fw-eket. Egyelőre a Popboxnak és a WD-nek ez nem sikerült, de nem biztos, hogy mindenkinek azonnal vissza kéne vinnie, vagy eladni a lejátszót. Az optikai kimenetes Dune 301 nem tudom mennyibe fog kerülni, de ha a Popbox árában lesz, akkor utóbbit a kutya sem fogja venni.
-
-
törölt tag
-
dh66e
veterán
válasz pinnacle #5830 üzenetére
A legjobbaknál is előfordul hogy valami nem klappol. Persze amikor az ember megvesz valamit és ezzel szembesül akkor pikk pakk el akarja felejteni még a márkát is hirtelen felindulásból.
A hardvernél van szerintem gond -kifogtál egyet-,mert ennek a lejátszónak max langymelegnek szabadna lennie tök mindegy mit nézel rajta. -
MODERÁTOR
válasz pinnacle #5834 üzenetére
Szia, milyen kamerával vetted fel? (full HD, progressziv?). Hasonló problémám van AC Ryan 1-en (lsd. korábban), vettem egy ilyen új WD-t, azzal is vacak volt, de kissé jobb. Viszont a te felvételed az AC Ryan-en hibátlanul ment...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Egon
nagyúr
válasz pinnacle #5836 üzenetére
Csak PC-n néztem meg (sztem az R1 nem játszaná le). A kép hibátlan, viszont a kameramozgások olyan furcsák valahogy, mintha fel lenne gyorsítva picit...
VLC playerrel néztem. Mondjuk lehet, hogy csak nem vagyok hozzászokva a 24 (25) képkockánál többhöz..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz pinnacle #5839 üzenetére
Már régóta ezzel fárasztom őket, küldtek az AC Ryan topic-ba is, itt meg lecsaptam WD TV Live Streaming...-re, de azzal sem ment (lsd korábban). Mint olvastam túl új a proci, fw és Dune 101, meg a Popbox is hasonló problémával küzd .mts file esetén. Ott feltöltött felvételemet régi WD TV jól lejátszotta... - ez válasz Egonnak is. Köszönöm a javaslatokat (még kábel is felmerült problémaként)j
[link] a szaggatós...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
AlienApollo
tag
válasz pinnacle #5854 üzenetére
nálam csak langyos. ( még a fóliákat sem vettem le róla egyenlőre annyira nem melegszik ,h nem kell félni, h esetleg ráolvad, vagy valami. )
szerintem egyébként pár hónapon belül ehhez is lesznek jóságos fw-k , és javítják ezeket a gyermek betegségeket.
[ Szerkesztve ]
-
Jimmy8
senior tag
válasz pinnacle #5785 üzenetére
Jelentem WDTV Streaming kipróbálva a nevezett fájllal: Képet lejátszotta, a hang félidőben elment, de nem fagyott le a lejátszó.Ez még firm frissítés előtti állapot. Most frissítettem, még próbálgatom...
Az új firmet hálózaton keresztül nem találta, de USB-ről gyorsan megvolt a frissítés.
A lejátszó nem meleg, mondjuk úgy: közepesen langyos.A sztereo (audio) lejátszási képességeiről analógban itt olvashattok.
Hálózaton keresztül (Win7) próbálgatom, eddig nincs gond, mindent lejátszott...
Képminősége egy 82cm-es LCD-hez bőven megfelel. A távirányító nekem bejön, mert nem kell pont rá irányítanom, szinte bármilyen helyzetben érzékel .[ Szerkesztve ]
-
vilga
tag
válasz pinnacle #6083 üzenetére
Elgondolkodtattál: elhangzott itt a beépített torrent kliens mellett ez meg az: hányódik egy 2400-as compaq a garázsban, ami egy igen halk gép,csak egy HDMI csatlakozós VGA kell bele, meg egy nagyobb HDD /ami egy mediaplayerbe is kell-/ene/ mert a hang is egyenlőre egy stereo rendszeren megy.
lehet hogy ár érték arányban jobban jövök ki mint egy közepes playa-val? -
Gasparius
aktív tag
válasz pinnacle #6083 üzenetére
Amikor a DUNE-nél új könyvtárat hoztam létre a megosztott könyvtárnak, szervernek a gép IP címét kellett beírni, továbbá a megosztott könyvtár nevét elérési út nélkül kellet megadni.
Meg persze amegosztásnál a biztonság fül alatti megosztást is engedélyezni kell olvasásra mindenki részére a hálózaton.
Tűzfal enm okozott gondot, ESET Smart Security-m van.Viszont még1 apróság, de ez kicsit off
Twonky mediaserver progi kéne, hogy ki tudjam próbálni a Pana G30-as TV-vel a hálózatos működést.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #5785 üzenetére
Meg tudnátok nézni a felvételeimet? Kíváncsi vagyok, hogy ez is szaggat-e? Splash playerrel lejátszva, bekapcsolt hardveres gyorsításnál sincs semmi gond. Lehet, hogy a Reframes érték volt a probléma. Panasonic SD90-nél 4, Panasonic V700-nál 2.
-
dh66e
veterán
válasz pinnacle #9469 üzenetére
OK,megpróbálom.
Bocsi arról nem volt infóm hogy korlátozva van,de ha csak a sample-t dobod fel már meg is van oldva a dolog.regger
Megcsinálták bizony,sőt ha azt nézem még pofátlanabbak voltak mint a G1-nél.2009 év végén jött ki a G2 2009.12 havi az utolsó fw hozzá!!!!!Nekem ez az első lejátszóm és a moddolt fw miatt nem adtam csak el és ebben a formájában nem is kell új playa. -
dh66e
veterán
válasz pinnacle #9469 üzenetére
Na ez pikk pakk lejött.
Az eredmény:
Az elsőt hibátlanul lejátszotta.
A másodikban és a harmadikban van egy reccenés és egy csíkban bezöldül ill pixelesedik,de végig lejátszotta egy noname pendriveról.
Holnap megnézem külső vinyóról is.regger
Persze ha egy playa tele van bugokkal akkor jó hogy frissítik.
Viccet félretéve,látszik hogy az én régi vasam mi mindennel elboldogulna(HW) ha a gyártó nem már a következő lehúzáson törné a fejét. -
dh66e
veterán
válasz pinnacle #9484 üzenetére
Egy WD TVGen2-m(2009) van moddolt fw-vel,ha elég egy olcsóbb lejátszó is amihez már nincs semmilyen támogatás használtan (10-15k)akkor megírom neked privibe hogy mit tud lejátszani.
Megnéztem neked a felvételeket külső merevlemezről is+azokat amiket utoljára linkeltél(rakpart):
Mindegyiket hibátlanul lejátszotta a playa. -
törölt tag
válasz pinnacle #9485 üzenetére
Mind az 5 feltöltött videód tökéletes fut Dune D1-en és a kicsi 101-en is. A tévé 1920x1080 50Hz-et ír ki.
(#9496) eReL1
- 1080/24p megy? : Maximálisan rendben
- HD hangok mindegyike megy tökéletesen? : Kb 100/100 hibátlanul
- BD iso lejátszásával+menüvel mi a helyzet? : BD ISO is OK, menü nélkül, fő film.(#9500) Voice24:
Néhány Realtek chipes lejátszóknál észrevettem, nem jöttem rá a megoldásra.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz pinnacle #9507 üzenetére
Azt hogy jobb lenne kétlem mert az enyém eleve nem hálózatos(nincs rajta lan) persze csak ha ha ez fontos neked.Azt is hozzá kell tenni hogy az új live-ot(streaming) remélhetőleg olyan szinten támogatja fw-kel mint a régit de inkább jobban és nem úgy mint a G1, G2-t.
Holnap megkeresem a gyári speckót és hozzá írom neked hogy a moddoltal mennyivel lett nagyobb a tudása,aztán eldöntöd hogy elég e neked vagy nézel mást. -
pinnacle
nagyúr
-
dh66e
veterán
válasz pinnacle #12308 üzenetére
Sajnos ehhez hozzá kell szokni itt a PH-n.LCD tv topikban is megy a trollkodás( és más topikokban is ) miszerint az csak monitornak jó meg etc.etc.
Sokszor agyalok azon hogy miért győzködik az emberek azokat akik rendelkeznek már egy technologiával és jó nekik arra amire használják.Örök kérdés marad.
köszönöm megpróbálom.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz pinnacle #12308 üzenetére
Ezzel lejött rendben.Köszi mégegyszerr a segítséget.
[Peak:Megnéztem kíváncsiságból ezt a 2k-s felvételt,de erre alkalmas megjelenítő híján csak annyit tudok mondani amit a az1080p-s tv-n látok.
Minimális mosodás ezen is látszódik ez nem folyamatosan jelentkezik,de tényleg csak közvetlen közelről(30cm) normál nézési távolságból rendben van a videó, a sötét részek tiszták nincs kockásodás- a 2009-es lejátszómon.Sajnos pont ma elutazott a család elvitték a gépemet ezért fényképet nem tudok felrakni.
Nem tudom mi lehetett a hiba nálad,lehet egy sokkal nagyobb kijelzőn nézed mint én ezért nem is tippelnék ill nem ismerem a popikban dolgozó elektronikát és szoftvert sem.[ Szerkesztve ]
-
-
Alex91
félisten
válasz pinnacle #12442 üzenetére
Ahogy en itt kivettem, mindegyik xar valamiben. Tehat olyan nincs, hogy ez a legjobb! Specifikaciok sajnos nem ernek semmit, elvileg az azonos chipsettel rendelkezok alapvetoen egyformak. Csak itt jon aztan a firmware kerdese, support kerdese, meg az egyeni igenyek. A tesztek se ernek semmit, mert lehet, hogy egy uj firmware mar megoldotta a gondot, vagy eppen elllenkezoleg meg tobb galibat csinalt . Meg lehet, hogy ami valakinel hiba, azt te eszre se veszed, mert neked az nem kell.
Nekem szimpatikusnak tunik a Dune, meg a My Book Live Streaming, de ezeknek is van tan jocskan hibajuk... Meg dicserik itt az A.C Ryan HD Mini 2-ot is.[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
dh66e
veterán
válasz pinnacle #12787 üzenetére
Erről nem volt infóm rég nem olvasom a live topicot.
Nem pumpálnék bele ilyen pénzt csak hogy hűvösebb legyen olvasom a hp noti topicot bizonyos erősebb gépek úgy szaladgálnak venti mellett 70 -80 fokon játék közben hogy csak lestem mikor azt írták hogy ez teljesen normális és üzembiztos.
Ed
Persze lehet hogy melegebb olyankor bevallom nem szoktam simogatni minden lejátszásnál pedig megérdemelné. -
dh66e
veterán
válasz pinnacle #12914 üzenetére
Nem tudom hogy befolyásolná e ki kell próbálni. A képminőség nem valószínű hogy jobb lenne azt tuti nem fogja befolyásolni a melegedésre is kicsi esélyt adok. Itt vannak a b-rad fw-k ,de az mpeg4-en olvass utána vagy kérdezz rá mit mondanak az ottaniak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest