Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz Pierre75 #1513 üzenetére
Igen amíg nem volt rá megoldás én is azt használtam.Azért ez egyszerűbb így hogy nem kell vele foglalkozni egyáltalán.
Most a Lacie v3.0 van fent nekem.amire használom arra tökéletes a hálózatot 5perc alatt megcsináltam miután wifit cseréltem-ebben elég válogatós.Igaz ezen nincs you tube,de minden más igen ami nekem fontos.
A másik firm az Eminent v.2.0 ami you tube-ot is tud viszont gyengébb az egyéb lehetőségek listája persze ettől még az is jó. -
dh66e
veterán
válasz Pierre75 #1523 üzenetére
A 24p lehet azért tv függő is.Sorozatokat ritkán nézek(annyi időm nincs)de mondjuk a Trónok harca,Gengszterkorzó részeinél ilyet nem tapasztaltam.A jó kis "autores"ezekbe sajnos nincs integrálva-bár a menüben ott az AUTO opció,de gondolom ugyanaz lehet a séma mint az eredeti 1.01.77 gyárinál tehát állítgatni kellene ha ezt használnád.Azért megnézem kíváncsiságból az általad említett sorozattal hogy bánik csak találjam meg.
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz Pierre75 #1831 üzenetére
A lassabb is csak nézőpont kérdése...
Ha épp egy 1.5h-s filmet akarok elindítani, akkor engem nem nagyon zavar, hogy 3mp-el tovább kell várnom míg elindul a film, vagy eljutok odáig a menüben, hogy elindítsam."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz Pierre75 #1841 üzenetére
A megjelenítendő méret miben befolyásolja a készülék márkáját?
Netán a dune-ben annyival jobb chip van, mint a popiban, hogy ez észre is vehető különbséget eredményez 50" felett?
Melyik dune lejátszó jobb ennyivel a popinál?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
GBRDVD
tag
válasz Pierre75 #2218 üzenetére
Köszi! Nekem is ez tűnik reálisnak. Csak az Ipon.hu egyik régebbi tesztje bizonytalanított el...
-
erdoke
titán
válasz Pierre75 #2230 üzenetére
Nálam valami nagyon tuti, mert 8 mp alatt jött be a Home képernyő.
Délelőtt volt utoljára bekapcsolva, és rajta lóg egy USB-s vinyó, de még a média katalogizálás is aktív (igaz, nem volt változás délelőtt óta). Panasonic plazmára kötöttem HDMI-vel, a legfrissebb (augusztusi) firmware van rajta.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Pierre75 #2238 üzenetére
Igen, igazad van, még nem értem a felhasználói útmutató végére, így csak simán ki szoktam lőni a távirányítóval. A HDD-k a hosszú nyomásos kikapcs után is elérhetők a hálózaton? Mennyi lehet a különbség fogyasztásban a két állapot között? (mindjárt megnézem a manualt is )
Ha itthon vagyok, akkor fixen 24 Hz-re van állítva, de azon gondolkodtam, hogy ha elutazok, automatára fogom állítani a családnak, ők talán észre se veszik a 24p-s apró ugrásokat (az extra frame beszúrást) oldalirányú kameramozgásnál.
Apropó, ez az Auto funkció miért nem ismeri fel a 24 Hz-es filmeket? Vagy a 23,976-ot nem ismeri fel 24-nek? Nekem inkább bugnak tűnik, de ilyen nyilvánvaló dolgot már kijavítottak volna a jópár frissítés során, úgyhogy inkább chipset korlát lehet.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Pierre75 #2577 üzenetére
Úgy értettem, hogy mióta megvettem augusztusban a WD Live Hubot, azóta nem néztem sok európai filmet, hogy feltűnjön a pár 24.000 fps-es problémája. Egyébként szoktam európai filmeket nézni, sőt, néha kifejezetten felüdülés a hollywoodi áradat után, ahogy néhány ázsiai mozi is.
"a Match Point helyes frame rate"
Szvsz itt nincs helyes és nem helyes, csak gyakoribb és kevésbé gyakori, de a lejátszónak mindkettőt normálisan kellene kezelni.(#2576) wolf88
Ez a hét kérdése.
Szerintem jó a 0, csak olyan forrást tegyél rá, ami dübörögteti. A repülő tőrők klánja dobos-babos jelenete az egyik kedvencem DTS demo céljából.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Pierre75 #10572 üzenetére
A félremagyarázás sem szerencsés, márpedig Te azt tetted.
Azokról a filmekről volt szó, amik többféle HD változatban is beszerezhetők, a többség mégsem azokat választja, vagy ha mégis, akkor a legnagyobb mértékben tömörítettek valamelyikét.
Ez részben igénytelenség.
A HD hangok hajszolásának feleslegességével is egyetértek, ezt többször leírtam.lehasznalo!
Próbáld ki 1080p 24-re állítva, nálam az vált be![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Pierre75 #10576 üzenetére
Tedd hozzá az: "amenyiben abban a változatban is beszerezhető" kiegészítést.
Az volt félremagyarázás, hogy az igénytelenséget és Bergmant összemostad, holott ilyesmiről szó sem volt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
erdoke
titán
válasz Pierre75 #10837 üzenetére
Ránézek majd a Bíbor folyókra, ha eszembe jut.
Szvsz ez a hibajavítás sor hasonlóan hangzik:
"Resolved HDMI auto negotiation using wrong resolution issue."Én ezzel a találkoztam korábban, remélem tényleg javították:
Resolved several WD Remote navigation issues.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest