Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48048) Zirowe válasza blakey (#48047) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Nyilván a nasnak rengeteg plusz funkciója van, nem mindenki veszi igénybe őket és itt a kérdező nem utalt ezekre.

24 eszköz, folyamatosan?
A mosógép is netezik?! ;]

Plex max külső elérésnél fontos, belső hálózaton ritka feleslegesnek tartom+a kérdező hangsúlyozta a tiszta hd képet és hangot.

Ahogy az is extrém felhasználásnak tűnik, hogy egyszerre 6 felhasználó dolgozik úgy, hogy ez megerőltető lenne a routernek, bár ezzel sem értek egyet, mert ha 3 felhasználó filmet néz egyszerre, azt még bőven bírja a router (ha csak nem 4k-ről beszélünk, de kétlem), akkor is, ha bd-ről beszélünk, emellett max a 3 játékos pingje lehet érdekes, de ezt egy ac56u kaliberűnek bírnia kéne.
Bár ugye érdekes lehet az a lakás, ahol 6 ember ezt csinálja..
Bár ugye lehet egy netkávézóról van szó.. :U

"nem tudhatrod, hogy mennyire más egy NAS" --> fogalmazzunk úgy, hogy amíg nincsenek olyan extra igényeim, mint a fentebb említett dologok, addig egy erős router is ki tudja szolgálni az alap igényeket.

De visszatérve a kérdező igényeire, kb semmibe nem kerül kipróbálni a már meglévő vasat, és ha az nem felel meg neki, akkor nas.

Persze, tudom, az atv4 pedig egy kiváló lejátszó... :U

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.