Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:46:22

LOGOUT.hu

ASUSTO NAS összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1996) ugyes válasza rjy08 (#1993) üzenetére


ugyes
aktív tag

Inkább vígasztalni próbállak, mint megoldást adni. Ugyanis nálam sem alszanak a HDD-k, március közepe óta. Pontosabban havonta egyszer 6-8 percre. Pedig azokon csak adatok vannak, a programok SSD-n, külön köteten.
Igen, az AIDATA nagyon lassú a képeknél. Nekem Lockerstor 4-em van, ott is. Percek, mire betölt. De egyébként a fotókezelés elég nyögvenyelős úgy általában. Ha nem akarsz "multiuseres" használatot, akkor az AIfoto3 és a Photo gallery 3 jobb, mint az AIDATA-s nézegetés (nekem ~40 ezer fotót úgy 1 nap alatt dolgozott fel). Ha "multiuseres" módon szeretnéd, akkor Plex vagy PiWiGo (ez kicsit ágyúval verébre, de ez van). Egyébként más NAS gyártók sem támogatják a "multiuseres" módot, de lehet az új DSM 7.0 már igen.
Nem tudom mire gondolsz: nekem mind megy, amit onnan feltettem. A Transmissiont elkerültem, mert aznap, amikor megnézem bonyolultnak tűnt. Helyette Download Assistant, faék egyszerűségű és működik, mobilon is. (A kereső bővítéséhez a Synology DSM fájlok 1:1-ben használhatók pl.).
Abban reménykedek, hogy a 4.0-ban már kijavítanak néhány dolgot. A hátrány az, hogy úgy tűnik most arra feküdtek rá és nem a 3.5x javításokra.
A legfrissebb ADM 4.0 béta "mi változott" az itt.
Egyébként azon mosolygok, hogy minden nagyobb NAS gyártó idén verziót vált: a Synology (7.0) most váltott, a QNAP (5.0) és az Asustor (4.0) valamikor a közel jövőben, mindkettő bétája elérhető már.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.