Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#52227) Sordoran válasza Sordoran (#51824) üzenetére


Sordoran
addikt

Tegnap elindult a nyári szezon, így a tavaszi sorozatok végére pont került. Az eredeti tavaszi szezon indító felsorolásomon végig szaladok, melyik sorozat mennyire jött be, érdemes-e megnézni annak akinél kimaradt.

Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo! / KonoSuba: An Explosion on This Wonderful World!
Lényegében a konosuba előzmény sorozata, pótléka, Megumin főszereplésével. Pont olyan volt amilyennek elképzeltem. Jól elszórakoztam rajta, szívesen néztem. Akinek konosuba hiánya van nyugodtan nézze meg.

Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru / My Love Story with Yamada-kun at Lv999
Itt se történt nagy fordulat, ahogy a cím is mutatja két fiatal szerelmi kapcoslatának kialakulását követhetjük nyomon, mindez kis MMORPG háttérrel. Kellemes kikapcsolódást nyújtott a sorozat hétről hétre, nagy újdonságot persze nem hozott a stílusba.

Boku no Kokoro no Yabai Yatsu / The Dangers in My Heart
Itt is két fiatal (fiatalabb) kapcsolatának alakulását láthatjuk, hasonlóan kedves, humoros környezetben. Szintén jóra sikerült műről van szó.

Isekai One Turn Kill Neesan: Ane Douhan no Isekai Seikatsu Hajimemashita / My One-Hit Kill Sister
Egészen a 4. részig jutottam, aztán elvesztette az érdeklődésem a sorozat. Az alapötletet nem sikerült elhagyniuk, önismétlő poénokkal szórták meg. Nálam így eldobott sorozat lett belőle.

Megami no Café Terrace / The Café Terrace and Its Goddesses
Amit leírtam anno az első rész alapján az egész sorozatra átültethető. Ecchi parádé, csinos lányok, és nem annyira szerencsétlen főhős. Persze nem az első évadban fog egymásra találni az egyik lánnyal, de évad végére elindultak már az érzelmek a lányok felől.

Rokudou no Onna-tachi / Rokudo's Bad Girls
Itt már csak 3. részig jutottam. Bár nem mondom rossznak, de nem sikerült megfognia a sorozatnak annyira, hogy hétvégén időt szakítsak az új részre. Aztán minél nagyobb volt a lemaradás, annál kevésbé voltam motivált a pótlásra.

Oshi no Ko
Erről nem kell sok szót ejteni, már korábban is leírtam lényeget. Szezon legjobb új sorozata volt számomra, érdemes megnézni.

És akik később kerültek fel a radaromra:

Tengoku Daimakyou / Heavenly Delusion
Bár itt is csak párrészig jutottam, de itt is főleg az időhiány miatt alakult ki. Amúgy érdekes volt, jó kis sorozat. Bár utolsó rész(ek) alapján nem kapott rendes lezárást, szóval lehet kivárom folytatást mielőtt nekiállok pótolni.

Kimi wa Houkago Insomnia / Insomniacs After School
Még egy rész hátra van, ami holnap került adásba, viszont nem akartam várni már a "cikkel". Nagy fordulat, ami megváltoztatja a véleményem a sorozatról csak nem lesz már benne. Egyedibb hangulat mű, itt is két fiatal áll a középpontban akik azonos problémával (éjszaka nem tudnak aludni) küzdenek, de más okból. Egyre szorosabb a kettejük kapcsolata, és segítik is egymást problémájuk leküzdésében, miközben a csillagász szakkör feltámasztásán dolgoznak. Bátran lehet egy próbát tenni a sorozattal.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.