Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42034) estikornel


estikornel
tag

Nézem itt Mal-on a Darling in the Franxx review-okat és jó sokan lehúzták, szerintem ok nélkül.. Ti mit gondoltok róla?

Most végeztem vele és imádtam, minden része lekötött és mindenre kaptam magyarázatot a végén. Részemről az egész egy Evangelion feat. Zankyou no Terror (gyerekek előélete miatt) volt. Sokkal könnyebben emészthetőbb mint az Evangelion, egyedül a robotok kinézete nem tetszett, szerintem tök gagyi volt (kicsit a fekete Sonicra hasonlított lol), az Eva ebben tényleg jobban odatette magát. Lehet, hogy nem volt egy óriási fejtörő elrejtve benne, vagy elképesztően mély gondolatmenet de érdekes volt, érdekelt mi lesz a karakterekkel, nem volt benne üres filler. Ráadásul a piros hajú csajszi is nagyon hasonlított az Evás csajszira (uram bocsáss, hogy nem tudom megjegyezni a neveket pedig egy órája fejeztem be)..

Nem akarok túl elfogult lenni de nálam most bekerült a top 3 vagy 5-be. Az intro/outro zenék pedig már megint ott fityegnek a telefonom playlistjében.

Ezt pedig még akkor találtam amikor valaki keresett itt egy számot, aztán azóta akarom belinkelni. A címe nyugodtan lehetne Vénynélküli Xanax, olyannyira chilles. A Dango Daikazokunak egy olyan remixe ami miatt nem kap az ember melankóliát. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.