Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34070) .LnB


.LnB
titán

Folytatom az animés felzárkózást még mindig csak lassan haladok.
Egy kis helyzetjelentés és pár gondolat, ha már kicsit pang a topik.

Ghost in Shell SAC - 8 rész után:

Sorozatban sem szeretem az epizódikus fajtát. És itt se ujjongok érte, viszont leköt. Van kedvem mindig folytatni. Egyetlen zavaró dolog ami hülyeség de akkor is zavar. Az Motoko öltözéke. Ez a bugyis + dzsekis cucc. Most komolyan ezt miért?! Értem én, hogy minden animében vannak ilyen apró hülyeségek, túlzások. De ennek értelmét nem látom. (mondtam, hogy hülyeség lesz)

Gosick - 4 rész után:

Eddig bármelyik animét is néztem végig, kivétel nélkül tetszett. Kiemelten a Steins;Gate. De még annál is az első pár rész fura volt nekem, fel kellett venni a "ritmust". Ellenben a Gosick az első perctől magával ragadott. És ez számomra tök érdekes. Aranyos, vicces, véres, átgondolt, misztikus. Pedig előzetesen mikor utánanéztem, a világ, a kor amiben játszódik, sőt még a karakterek se fogtak meg. Ennek ellenére minden az első pillanattól a helyén van. Néhány rejtély mondjuk elég kézenfekvő, de nem mind persze. Kíváncsi leszek, hogy sikerül e a végén letaszítani a Steins;Gate-tet a képzeletbeli dobogómról.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.