Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Szirtimorc #47245 üzenetére
Mi ez az alkalmazas pontosan (linkkel lehetoleg) es mi a hiba Android 9-en?
-
vacs
veterán
válasz Szirtimorc #47245 üzenetére
Az app nevét nem sikerült leírnod, így milyen segítséget vársz?
crok #47234: első körben jó lesz a Files by Google széfe, aztán majd tesztelem a többit, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Szirtimorc
aktív tag
Mert elsőre úgy éreztem, hogy nem sw függő egy emulált környezet létrehozása, persze nem titok:
Egy Easydiag nevű autódiagnosztikai rendszer. Egy darabig próbáltam a fejlesztőkkel levelezni,de föladtam.
A legújabb fw van fönt, de maga az interface már elég régi. Az újak csak ránézésre hasonlítanak.
Ha hibaüzenet, amikor rákattintok az adott autómárkára, akkor jelentkezik: Diagnosemain Err id: -4
[link]
Régi drioid alatt hibátlan
Ez a legújabb verzió:
[link][ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz Szirtimorc #47258 üzenetére
(^)(>.<)(^)
-
crok
Topikgazda
válasz Szirtimorc #47258 üzenetére
Szoval miert nem a Play Store verziot hasznalod?
-
Szirtimorc
aktív tag
Mert sajnos bizonyos szériaszámnál régebbi a csatlakozót nem fogad el. Persze az enyém olyan.
(#47259) vacs
Mert nem volt olcsó, és hibátlanul használóm vagy 8 éve, ha nem több. Csak kerestem egy linket az utolsó APK-ról mert kíváncsi voltál, ez volt az első gugli találat. Nem gondolnám, h az opera izgulása miatt el kéne engednem. Többek között elsőre ezért is nem írtam meg a program nevét, mert féltem, hogy abba fogunk elveszni a megoldás helyett.Tehát még mindig arra kérnék segítséget, hogy egy bármilyen 5-össel kompatibilis programot hogy tudok 9 alatt futtatni.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Note 10 pro sikerült frissíteni 14.0.8 ra de még mindig nem működik a wallet mi a megoldás vki tudja már? -
MODERÁTOR
-
svgyula
addikt
válasz Szirtimorc #47263 üzenetére
Szia! Ha jól értem vettél egy ODB II-es hibakód ill. diagnosztika kiolvasót 340$-ér? Az ahhoz kapott APK pedig kuka mert az újabb droidon nem fog menni mert a droid 6 után már semmilyen rendszerhez nem fog hozzáférni, mert változtak. Én a helyedben elengedném. Egy ilyen diagnosztikai modult fillérekér lehet kapni és ezeknek az applikációja már kompatibilis a droid 9-el. De lehet az is, hogy két szék között a földre ülsz mert az újak meg csak 10-11-12-13-as droiddal fognak működni ezt az eladóval kell tisztázni. Amúgy az ODBII szabvány! Tehát a 2002 utáni autóknak tudni kell! Nyilván nem szoftverjavítási szinten!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
HTC U11-el lenne egy olyan problémám, hogy internetezés közben a képernyőn megjelent 3 zöld-piros vékony csik és lefagyott a telefon, majd pár másodperc múlva kikapcsolt. A ki-be kapcsoló gombbal nem tudtam bekapcsolni, a hangerő le és ki-bekapcsoló gombbal sikerült belépni a boot menu-be, innen újrainditottam a telefont, de a pin kód beirása után megint pixel hiba szerű jelenség és lefagyás. Azóta a boot menube sem tudok belépni, mert a hangerő le gomb és ki-be kapcsoló gomb-bal annyi történik hogy elkezd bekapcsolni, a képernyő bekapcsol, de aztán pár mp után kikapcsol és semmi, illetve kb 1 perc múlva megjelenik a HTC logó mintha bekapcsolna, majd megint kikapcsol teljesen és semmi.
Mi lehet ez? Szervizben orvosolható, vagy tönkrement a teló teljesen?
Illetve ebben az állapotban lehet adatot menteni róla?Köszönöm előre is a segitséget!
-
svgyula
addikt
válasz szatomi30 #47268 üzenetére
Szia! Ez lehet hardver hiba és akkumulátor hiba is. Bár a "csíkozódás" a SOC hibára utal. Az indítási hiba(ha nem volt mókólva semmi a telefonon?) az meg inkább akkumulátor hibajelenség. Ugye az indításkor veszi fel a legtöbb energiát és ha az aksi halott akkor nem fog elindulni még töltővel sem! Ha fontosak az adatok így akkor sem tudod leszedni ahhoz működő rendszer kell. A szervizben ha az akkumulátor csere nem segít akkor újrahúzzák és akkor is bukod a telefonon lévő adatokat, sajna. A remény szikrája az akkumulátorban van. Ha csere után indul a telefon akkor van adat, ha nem akkor el kell engedni. Bár a technológia adott az adathordozó mégsem kivehető/cserélhető mint a PC-nél! Ez pedig igen sok embernek egy szempillantás alatt törölt több éves emlékeket és még mennyinek fog!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz svgyula #47267 üzenetére
Ez nem a sima 1$-os Elm327, hanem elég jól használható diag, nem csak motor hibakódot olvassa hanem az összeset, és normálisan autótípusra adja kódot, nem valami univerzális baromságot. Élőadat, grafikonok, a klímanyomástól a kulcs állapotáig minden. Ha tudsz ilyet fillérekért, kérek linket.
Majdnem olyan jó mint pl. az INPA, csak programozni nem tud.
És 8 éve nem 340-ért vettem, csak kérdezték hogy mi ez, és az volt az első link. Látom a kérdésem lényegét sikerült megfogni. Igazából szeretnék már végre azon túllépni hogy mi ez, hanem hogy tudom futtatni (anélkül, hogy vennék másuk múzeális telefont) Arra van ötleted? A mostani telefonomon az utolsó a 9-es verzió, és nem szeretném cserélni, sajnos nem találok megfelelőt a piacon.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Szirtimorc #47270 üzenetére
Abból amit linkeltél az valami 5 éves app.. abból van a Play-en 2023 áprilisi amit nem tudom miért nem onnan töltesz le de ApkPure-n fent van itt pl. - az újon próbáld ki az újat. Mit sikerült a fejlesztőkből kicsikarni egyébként? Gondolom pont azért nem foglalkoznak veled mert a telefon és az app is 5+ éves..
Én egy $10 alatti de nagyon stabil dongle-t használok Torque Pro-val, automata váltótól kezdve egy csomó mindent ugyanúgy kiolvas mint bármi ami kezeli az ELM chip-et és ismeri az AT parancsokat (terminállal jó sokat szórakoztam én magam is vele) de a Launch max. annyival tud többet hogy mivel kinőtte már hogy olcsó kínai így a licenszelések miatt be tudod állítani hogy a márkaspecifikus hibakódokat is helyesen mutassa - de ezt amúgy bármelyik kiolvassa.
Hobbi célra vettem egy Launch kézi olvasót is (színes kijelző, etc..) meg mellé egy kínai Autocom-ot 2018-ban, azóta meg van hozzá "frissítés" úton-útfélen, felmegy az interface-re a firmware belőle csont nélkül, mindent visz 2020 végéig. -
Szirtimorc
aktív tag
Mert sajnos bizonyos szériaszámnál régebbi a csatlakozót nem fogad el. Persze az enyém olyan.
A fejlesztő mikor megértette a gondom, sose ő volt az illetékes, hanem hanem egy kollégája, akihez tovább küldött. A sokadik ember és pár hét után meguntam. Viszont az fura, hogy a neten alig találtam olyat, akinek szintén jelentkezik ez a hiba. Lehet, hogy önmagában nem a verzió csak a probléma, valami más együttállás is kell hozzá, de arra nem jöttem rá.Igazából a probléma megoldása is érdekel, elvonatkoztatva a kütyütől. Tehát valami virtuálgép alá működő androidot, ami kezeli a netet meg a bluetooth-t.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Szirtimorc #47272 üzenetére
Azt azért nem írtam mert a BT miatt meg leszel lőve. Nem emlékszem hogy át lehetne-e adni virtuális vackok alá akár egy BT USB dongle-t akár.
Az a baj a két Android főverzió közt hogy óriási az ugrás az 5 és a 9 közt, az egyik ugye ezer éves és rengeteg olyan API-t használ ami később vagy megszűnt vagy jogosultságot ami megszűnt / átalakították (pl. storage) így elképzelhető hogy csak jogosultság gondja van.. viszont nem írtad mondtak-e rá valamit a cégtől.. egy logcat-et megérne esetleg csinálni az Android 9-esen hogy nem-e ad több infót vagy támpontot az app annál mint "Diagnosemain Err id: -4" mert ez eléggé nesze semmi fogd meg jól, még lehet a fejlesztőknek se mond semmit..
Bliss x86 alá mondjuk betenni egy BT USB-t?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Szirtimorc #47275 üzenetére
Egy S8 profil alá akarsz betenni valamit, akkor jól értem, Genymotion alá? Azért nem tudod a beépítettet mert nem tudod neki átadni (a VM-nek) a BT eszközt mint eszközt de egy USB-s eszközt azt át lehet adni teljesen a VM-nek. Nem hiszem hogy a belső az egy USB eszköz lenne (tippre a laptopod használnád erre és a WLAN kártyában van a BT). De akkor majd látod.
-
vacs
veterán
Szép napot.
Adguard for android reklámblokkolót használok örök élet kóddal.
Vodafone simmel semmilyen weboldal nem töltődik be, viszont a messenger, viber működik!
Ha kikapcsolom az Adguardot, akkor jó minden, ha vissza kapcsolom, akkor x ideig még működik, aztán megint nem.
Telefon újraindítás után sem jó.
Telekom simmel nincs semmilyen hiba!
Google Pixel 7, Android 14 (de már android 13-on is ezt csinálta).
Bármi ötlet?(^)(>.<)(^)
-
nepszter1
addikt
Közbe küzdök rendesen ezzel, [link] ezt a videót csináltam meg és
Mostmár a walletbe nem látom a bankártyáimat
azt irja ki hogy
Valami nem müködik
Érvénytelen argumentumKicsit kezd a hócipőm tele lenni ezzel az állandó mokolással esetleg valahogy nem lehet vissza állítani a teljes gyári állapotra és hogy ne legyen rootolt a telefon ? (Ha igen hogy ? )
-
nepszter1
addikt
Létezik valami nagyon jó alkalmazás applikáció biztonsági mentésre?
Gondolok arra hogy csinálok egy gyári vissza állítást és vissza rakja a korábbi alkalmazásokat. -
crok
Topikgazda
válasz nepszter1 #47283 üzenetére
Root van vagy nincs?
Egyebkent Android alkalmazasok topik & az ajanlom eleje.[ Szerkesztve ]
-
ati05
aktív tag
Sziasztok!
Oneplus nord 2t-re van valamilyen alkalmazás amivel tudnám rögzíteni a hívásokat, a régi A52s-en még működött a dolog, de itt a hívó fél hangja nem hallatszik.
Ha nincs rá mód akkor tudnátok olyan készüléket ajánlani ami tudja (képességeiben lehetőleg ne legyen rosszabb mint a oneplus főleg a fotós része) -
rabbit87
tag
Sziasztok
Szeretnék egy új Samsung telefont ajándékba, de ha bármi van vele, én tartom karban és foglalkozom az esetleges problémákkal. 😊
A keret 50-120 max.
Szóval nem feltétlen kell a legdrágább, ha az olcsóbb is tudja stabilan és hosszú távon a következőket átlag felhasználás mellett:
- ne fagyjon be alap tevékenységek közben
(RAM min.4GB, CPU 2+ Ghz)
- akku legalább egy napot bírjon
- memória elég max 64 GB is
- jó minőségű főkamera
- 5-6" kijelző, nem áll kézre a nagy tepsi méret..A Samsungot egy kiforrott gyártónak tartom, de nem zárkózom el mástól sem.
Köszönöm az építő hozzászólásokat!Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
crok
Topikgazda
válasz rabbit87 #47287 üzenetére
Faradj at a Milyen okostelefont vegyek? topikba
-
bango
tag
régóta fennálló problémám van az értesítőkkel (A5 2017 android 8),
szerintem vmi halmozott gubanc van
gmail levélértesítő, egyéb alkalmazások push üzenetei össze-vissza érkeznek amikor a telefonnak kedve tartja pár perc v. több óra késés.
ez még android 2-n is másodperc pontossággal működött.
kizárólag Wifi használat van (telefon hatókörön belül van), alkalmazásoknak a létezhető legmagasabb prioritások ki vannak osztva az értesítéseknél
szűkítem egy gondra (tehát ha már megérkezik):
csak az első levélértesítő pittyen, az összes további esetén néma marad a telefon (mindaddig amíg nem törlöm az értesítőket)
ezt lehet -e orvosolni? -
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Ma reggel csak 80% töltött a telefon azóta elég gyorsan merül az akksi.
Valaki tapasztalt már ilyet? Esetleg az akku zarlatos lett valahogy?
Note 10 pro -
svgyula
addikt
válasz nepszter1 #47298 üzenetére
Az újraindítás megvolt? Nem kizárt ha eddig nem jelentkezett ilyen gond, hogy akkor valamelyik alkalmazás beragadt és folyamatosan meríti az aksit. Azt megnézted milyen alkalmazások vannak az akkumulátor használatnál mint "nagy" fogyasztók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest