Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:55

LOGOUT.hu

Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47851) Mcrazy válasza repvez (#47846) üzenetére


Mcrazy
őstag

Pont, ahogy crok is írta. Nem lehet csak a hozzávaló alkalmazásokkal életre kelteni.
Nekem is van egy Polar mellkaspántom. Megjelenik a neve amikor a Bt keresést elindítom, de ahogy rátapizok (most csak a teszt végett) rögtön kiírja, hogy....

Ha esetleg nálad nem írja ki, akkor az lehet a buborék értesítések tiltása miatt is, de ettől függetlenül egy sportalkalmazásban biztos, hogy lehet párosítani.

[ Szerkesztve ]

Üdv: Mcrazy

(#47852) repvez


repvez
addikt

[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
itt vannak a képek amiket látok a menube. a kompatibilis készülékek rész nincs nálam. DE mint irtam, ez a két eszköz egy éve még müködött egymással tökéletesen ugyan ezekkel a szoftverekkel .
a zöld a sport alkalmazásban a képen ugy látszik, hogy csatlakoztatva van, de folyamatopsan megszakad 2-3mp mulva és 1mp mulva ujra connected van kiirva, de emiatt viszont nem tud küldeni vagy fogadni adatot.

(#47853) Mcrazy válasza repvez (#47852) üzenetére


Mcrazy
őstag

Na, akkor csak van párosodás a sport alkalmazással.
Elemcsere és pánt nedvesítése segíthet, hogy stabil maradjon a kapcsolat. Egyébként a leszakadást már is zavarhatja, pld okosóra, karkötő, stb, ami még Bt LE-t használ.
Nálam is leszakadozik, de én sem használtam már vagy 2 éve. Elemet most cseréltem, de pántot nem zseléztem a jobb érintkezéshez.
Azt gondolom tudod, hogy ha sokáig nincs aktív kapcsolat, érzékelés, akkor a az eszköz alvó (készenléti) üzemmódba kapcsol.

[ Szerkesztve ]

Üdv: Mcrazy

(#47854) repvez válasza Mcrazy (#47853) üzenetére


repvez
addikt

persze mindent megprobáltam már, nedvesitettem az érintkezőket és igen tudom, hogy lekapcsol ha nincs érzékelés, de mégcsak egy pillanatra sincs érték kiirás a programban amikor rajtam van és használni probálnám.

voltam már benne futni is, de nem jelzett semmit sem és nem is rogzitett a telefon sem.
Elemcsere megvolt.
amikor mukodott akkor is ugy volt, hogy használtam és volt, hogy két hét után elövettem feltettem és már kapcsolodott és mukodott tökéletesen a futás alatt szétkapcsolás nélkül.
Most meg sehogy se birom kapcsolatra legalább is stabilra nem .

és használtam egyyszerre BT fullhallgatoval egyszerre tehát 2 BT ble eszköz volt ugyan ahhoz a telefonhoz ugyan azzal az alkalmazással kapcsolva mégis müködött most egymagában se akar és egyáltalán hogy lehetne akkor BT füles, okosora és telefon meg mellpántot BT kapcsolattak használni akor ?

[ Szerkesztve ]

(#47855) zeon.hu válasza repvez (#47854) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Ezzel a telefonnal volt már párosítva?
Mert ha igen, akkor lehet törölni és megpróbálni újra hozzáadni.

#?*@&!

(#47856) repvez válasza zeon.hu (#47855) üzenetére


repvez
addikt

volt párositva és müködött is egyutt vele, de ahogy a képen is látszik azok az eszközök amik párositva lettek és használva vannak voltak azok ott a listában és a nevük alatt a mentve szo is ott van, de a mellpánt nincs köztük, tehát nem tudom törölni és ujracsatlakoztatni se.
Mivel nincs párositva
A mentetteket meg tudom csinálni ahogy irtátok is, hogy hosszan rányomok és a megjelenö menuben kiválasztom, hogy párositás törlése stb.. DE a mellpántnál nem tudom, mivel nincs a listában és mint uj eszköz jelenik meg mikor rákerestetem akár a telefon beállitásaiban akár a sport alkalmázásban teszem

(#47857) zeon.hu válasza repvez (#47856) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Nem volt korábban másikhoz csatlakoztatva?
Alkalmazáson keresztül megy a csatlakozás vagy közvetlenül a telefon Bluetooth menüben?
Nincs esetleg egy reset lehetőség a pánton?

#?*@&!

(#47858) repvez válasza zeon.hu (#47857) üzenetére


repvez
addikt

nem volt másik készülékhez csatlakoztatva csak az enyémhez.
Ahogy lentebb is irtam és képeket is tettem be, se alkalmazáson belül se a androidos csatlakozással se sikerül párositani se törölni ha esetleg valami miatt ez okozná a problémát, mivel nincs a mentett eszközök között.
A sport alkalmazásokban látszolag csatlakozik de mp-ként szétkapcsol nem stabil a kapcsolat vagy nem fogad adatot
A mellpánton nincs egy gomb sem nincs reset se rajta, elemcserekor elvileg resetel, de amugy automatikusan indul amikor érzékeli a szivverést és egy i9 után inaktiv lesz ha már nem
[link]

egyébként ez az az eszköz

[ Szerkesztve ]

(#47860) Zsolt,72 válasza szabi__memo (#47859) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Ez egy hasznos képesség. Idővel bizonyára bővülni fog a támogatott szolgáltatók köre, ugye a hír is US exklúzív megoldást említ (T-Mobile), hasonlóan az iOS esetéhez, ami tavaly óta biztosítja ezt, de szintén regionális korlátozás mellett (Egyesült Államok).

A jövőben biztos el fog terjedni, mivel hosszabb távon a gyártók ki fogják vezetni a fizikai kártyát (van is már erre példa).

(#47861) F34R válasza F34R (#47606) üzenetére


F34R
nagyúr

Olvastam valamelyik LoS threadben hogy masnak sem kuldte el az official app sem, csak gyari OS-el. lehet a custom romra haklis?

(#47862) crok válasza F34R (#47861) üzenetére


crok
Topikgazda

Nalam mindennel ment eddig (Nekogram, NekoX, Nagram, TGFoss, etc), de egyebkent webrol szoktam hozzaadni. Sokszor szoktam pedig hozzaadni, pont a sok custom ROM miatt.. nincs is itthon csak 2 keszulek gyari ROM-on (felesegeme meg egy ceges) :D A webes felulet is Linux meg BSD alol van nyustolve. Azonnal latszik ott is a Personal tab Telegram 'csatornajan' a kod.

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#47863) F34R válasza crok (#47862) üzenetére


F34R
nagyúr

Webesrol is probaltam, de vegulis a Telegram X maradt meg, mert az legalabb kuldott kodot. erdekes egyebkent hogy se a gyari se a FOSS kliens, Nekogram sem akarta ezt.
ezeket a codekat mar lehet kesobb hasznalni?

(#47864) crok válasza F34R (#47863) üzenetére


crok
Topikgazda

Dehogy lehet, egyszerhasználatosak!

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#47865) F34R válasza crok (#47864) üzenetére


F34R
nagyúr

mindegy mar ha fent van ez a kliens akkor a masikra is elkuldi a code-t... van annyi verzio azt sem tudom melyik a legmegbizhatobb :D

(#47866) vacs


vacs
veterán

Helló.
Samsung A33-on a dns.adguars-dns.com van beállítva.
A tűzoltóságon új Telekom wifi hálózat lett és most a telefon kiírja az értesítési sávon, hogy a privát dns-hez nem lehet csatlakozni és a Netflix nem működik, de a Messenger és böngésző igen!
Kikapcsolva a dns-t jó, de mit lehet tenni a reklámok ellen?

[ Szerkesztve ]

(^)(>.<)(^)

(#47867) crok válasza vacs (#47866) üzenetére


crok
Topikgazda

Beszelni a tuzoltosag halozatanak rendszergazdajaval hogy engedje at.. vagy hasznalj mas megoldast ha ott vagy (privateDNSFilter hostlist-ekkel - ha nincs root). Logoutomon van otlet, ismered is :K

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#47868) Fall-N válasza F34R (#47863) üzenetére


Fall-N
veterán

Nem tudom már melyik alternatív Telegram klienst tettem fel, de ott írják, hogy telepítve kell lennie a Telegramnak és ott jön meg a kód, amit be tudsz írni a másik kliensbe. Valami biztonsági dologra hivatkozott.

(#47869) Doky586 válasza vacs (#47866) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Gondolom a rendszernek állítottad be, a cégnél meg szűrik a nem 443 portokat. Sajnos a rendszer még csak tls-en kommunikál és nem jut át. A böngészőben állítsd be, ott https dns van így nem szűrődik ki és a webes reklámok blokkolva lesznek. [link] :)

[ Szerkesztve ]

(#47870) dellfanboy


dellfanboy
senior tag

nem biztos, hogy jo topic de hátha. van egy samsung a13-as telom amin a samsung accountom egy olyan gmail.es emailcimre van rakotve amibe bár nemtudok belépni..(elfelejtettem a jelszot, a jelszoemlekezteto meg citromail-es emailcimre van kotve)

szoval csinalnek uj samsung accountot uj gmail cimre. a kerdesem az, hogy csinaljam, hogy veletlenul se zarjak ki magam a telorol?

(telo szla megvan)

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#47871) svgyula válasza dellfanboy (#47870) üzenetére


svgyula
addikt

Én törölném először a régi fiókot a telóról. Meg ugye ki kellene lépni mindegyikből! Ha az új is szerepel a listán azt is törölni(felhasználó név. jelszó papírra leír! :D !) Aztán jöhet egy gyári visszaállítás.Ha kész a kezdésnél az új(papíron is meglévő!!) felhasználó/jelszó belépsz és készen vagy.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#47872) Peat76


Peat76
őstag

Please HELP!!!
Van egy Nvidia Shield-em....letöltött játékot szeretnék filekezelővel felmásolni az eszközre a megfelelő helyre!
Ezt a 2 file-t hova másoljam fel?
Előre is köszönöm szépen a segítséget :R:R :R

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

(#47873) G48


G48
senior tag

Hogy tudom megnézni h az A14, 32 v. 64 bites?

Linux version 4.19.297-Horus (nobody@android-build) (Android (10087095, +pgo, +bolt, +lto, -mlgo, based on r487747c) clang version 17.0.2 (https://android.googlesource.com/toolchain/llvm-project d9f89f4d16663d5012e5c09495f3b30ece3d2362), LLD 17.0.2) #1 SMP PREEMPT Mon Dec 11 14:27:17 UTC 2023

Yema-8.1-apollo-20231211-1935-OFFICIAL

(#47874) Oldman2 válasza G48 (#47873) üzenetére


Oldman2
veterán

(#47875) crok válasza G48 (#47873) üzenetére


crok
Topikgazda

Ha mindenképpen parancsot akarsz rá látni akkor mondjuk:
getprop ro.product.cpu.abi
ha azt látod armeabi-v7a -> akkor 32-bit
ha azt látod arm64-v8a -> akkor 64-bit
Vagy ahogy pl. a PIFS-nél írják hogy hogy nézd meg az architektúrát aztán ha van benne v8a akkor 64bit -> kizárt, hogy ne az legyen.

Az AIDA64, a CPU-Z, a DevCheck vagy Device info HW is megmondja neked az architektúrát. De 2 éve az ARM nem is gyárt már 32 bites architectúrával.
Ilyen régiek azok amik még 32 bitesek voltak. Android 14 és 4.19-es kernel, kizártnak tartom hogy 32 bites build legyen, főleg ha ez az apollo a Mi 10T Pro-d.

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#47876) G48 válasza crok (#47875) üzenetére


G48
senior tag

Köszi:
arm64-v8a
Oldman2, köszi.

(#47877) detroitrw


detroitrw
addikt

Sziasztok!

Tobb (3) keszuleken lehet ugyan az a fiok?
Ceges email lenne ami szinkronizalna a keszulekekkel keszitett felveteleket.

Elore is koszi a segitseget :R

(#47878) kicsi kecske


kicsi kecske
tag

Gyerekek segítsetek, mert kiégtem.. Realme GT2 Pro - Android 14.

Most cseréltem céges simet, nyilván pin lock rajta van amit ki szeretnék kapcsolni..
Hol a véres kolbászban lehet kikapcsolni, mert egyszerűen nem találom sehol..
Biztonság és adatvédelemben csak képernyőzás és képernyőzár van.. (minta és arc/ujjlenyomat)
Biztonság és vészhelyzetben meg semmi.. Mobilhálózatok, sim kártya résznél semmi.. Youtube és google keresés eredménytelen.
WTF?!

“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

(#47879) crok válasza kicsi kecske (#47878) üzenetére


crok
Topikgazda

Beállítások felső részén van egy kereső, oda írd be hogy SIM vagy hogy PIN és nézd végig a találatokat, meg fogja találni szerintem a menüpontot.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#47880) crok válasza detroitrw (#47877) üzenetére


crok
Topikgazda

Lehet felvéve, persze.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#47881) kicsi kecske válasza crok (#47879) üzenetére


kicsi kecske
tag

Ezzel kezdtem, SIM és PIN-re se hoz ki semm ilyet. SIMnél kb állapotot és hasonlókat találok PINnél pedig nincs is találat :(

“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

(#47882) Zsolt,72 válasza kicsi kecske (#47878) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Ez sem segít? [link]

(#47883) crok válasza kicsi kecske (#47881) üzenetére


crok
Topikgazda

Kedves jóbarátom azt mondja hogy:
Settings/password and security/system security/SIM card lock/change SIM PIN
Bár szerintem ugyanez van a videóban is csak sokáig tartott a CtrlSchmidtCtrlV :D

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#47884) kicsi kecske válasza Zsolt,72 (#47882) üzenetére


kicsi kecske
tag

Amúgy gec a kezét eltörném aki fordította ezt..
Ha átállítom a telefon nyelvet angolra akkor ott van ahol a video mutatja, SIM LOCK néven.
Magyarban ezt mutatja ugyan ott.. nyilván a kereső is ad rá így találatot LOL

Angolul megtaláltam.. köszi!

[ Szerkesztve ]

“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

(#47885) Zsolt,72 válasza kicsi kecske (#47884) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Szívesen. :)

Ami pedig a fordítást illeti:🤦🏻‍♂️, igazad van.

(#47886) dellfanboy válasza svgyula (#47871) üzenetére


dellfanboy
senior tag

ki se tudok lépni a meglévő samsung acc ról a telefonról mert jelszót kér...
írtam emailt gmail helpdesknek, hogy a citromailt kossek at a masik gmailemre, vagy rakjak be a telefonom. meglatjuk mit valaszolnak.

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#47887) svgyula válasza dellfanboy (#47886) üzenetére


svgyula
addikt

A fiók törléshez is?
"írtam emailt gmail helpdesknek, hogy a citromailt kossek at a masik gmailemre, vagy rakjak be a telefonom. meglatjuk mit valaszolnak"
Ezt szerintem biztosan nem fogják megcsinálni.
Akkor még esetleg ha belépsz a recovery-be és csinálsz egy factory resetet egy wipe chase és wipe user data opció után. Az töröl "elméletileg" mindent a telefonról. Ha ez sem segít akkor csak egy megoldás marad! Bal kézzel búcsút intesz a telefonnak jobb kézzel megismerteted vele a baltát......

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#47888) Land


Land
veterán

Üdv!

Lassan szeretnék telefont váltani és lenne kérdésem néhány androidos OS-ről.
Évekig használtam Oneplus telefonokat (7T, 7T Pro, 8 Pro és 9 Pro) és nagyon szerettem a JÁTÉK módjánál, hogy ki lehetett tenni programokat kis ablakban a játék futása közben. Tehát ha volt 2-3 perces automata csata, akkor tudtam közben netezni, messengerezni stb...
No ezt sajnos nem tudja a Nothing OS.
Az alábbi oprendszerek közöl melyik tudja ezt?
- MIUI (Hyper OS)
- Oneplus (ez tudja)
- One UI (Samsung)
- Motorola OS
- Asus OS

(Amúgy a kinézett telefonok: Xiaomi 13T Pro, Oneplus 11, Samsung S23, Motorola Edge 40 Pro, Asus Zenfone 10)

Köszönöm!

Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

(#47889) gyuri2008


gyuri2008
veterán

A privát üzenetek máshogy jelennek meg a név mellett van egy szövegbuborék az eddig nem volt.

(#47890) Zsolt,72 válasza gyuri2008 (#47889) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Ez nem az Android miatt van így, hanem a PH! oldalain történt, átfogó változás miatt. Ide kattintva: [link] nézd át az utolsó 300 posztot, most ez a téma.

(#47891) gyuri2008 válasza Zsolt,72 (#47890) üzenetére


gyuri2008
veterán

Köszönöm a választ.

(#47892) vacs válasza Land (#47888) üzenetére


vacs
veterán

Szerintem az adott telefonok topikjaiban kérdezd meg.

(^)(>.<)(^)

(#47893) tordaitibi


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Asszony telefonja, Redmi7, gyári, semmit nem mókolt MIUI. A telefonján az én google fiókom van.
Youtube app indításnál most 20 perce ezt dobja fel, mindegy hogy mit választok, kikapcsolom-bekapcsolom, ez az üzenet nem tűnik el, ergo nem tudja használni a YT. appot.

Weben bementem a fiókomba, beállítottam a YT. dolgait, ne mentse az előzményeket. Aztán beállítottam hogy rohadj meg, mentsd.
Rebot, semmi változás.
Ezt eljátszottam 2x, változás nincs, a YT app dobja az üzenetet és használhatatlan.

Tudtok valami megoldást?

[ Szerkesztve ]

(#47894) FLATRONW válasza tordaitibi (#47893) üzenetére


FLATRONW
őstag

Nekem is így van, igaz nálam ki is van kapcsolva az előzmények.
Ettől függetlenül az app használható.

(#47895) tordaitibi válasza FLATRONW (#47894) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Itt nem, nem.enged sehova tapicskolni, nem reagal.
Ha meg visszazok akkor nem az uzenet tunik el hanem kilep.

(#47896) svgyula válasza tordaitibi (#47895) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Próbáld meg a beállítások, alkalmazások YT alkalmazásnál az adatok törlését.

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#47897) Digitalpimp válasza tordaitibi (#47895) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Tedd fel neki a NewPipe-ot oszt csók.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#47898) tordaitibi válasza Digitalpimp (#47897) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Ilyesmi jutott nekem is eszembe, Smart Tube lett a befutó.
Köszi akik segítettek.

Más, írtam ma egy mailt webes felületen, gmail.
Szerepelt benne a "melléklet" szó de nem csatolt mellékletre utalt hanem teljesen más volt a szövegkörnyezet.
Mikor rányomtam a küldésre, kedvesen figyelmeztetett a gmail hogy a szövegben a szó szerepel, de nincs csatolmány.
Lassan nem kell már gondolkodni se, intézi a google...
Meg milyen alapon figyelik hogy én mit gépelek? Lehet ezek másoknal már megszokott dolgok de én teljesen kiakadtam ezen.

(#47899) crok válasza tordaitibi (#47898) üzenetére


crok
Topikgazda

Ez pl. Outlook-ban (mindegy hogy program vagy web) úgy 10+ éves feature hogy ha csatolmány szó szerepel és nincs csatolmány akkor szól..

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#47900) tordaitibi válasza crok (#47899) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Köszi.
24 éve gépezek, mailozok, ezekszerint eddig engem ez elkerült.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.