- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
bladegery #80297 üzenetére
az a baj, hogy nem, mert nem tudsz belépni a recoverybe, hiszen azt mondtad a boot mode választó nem reagál. amíg nem csinálod meg amit a topikjában leírtam ( kábel bedug gépbe, csatlakoztat kikapcsolt állapotban, gépen driver telepítés elindul, hang le+ power egyszerre nyom és ettől elvileg helyre zökken a boot választó menü) utánna be tudsz lépni recoverybe és onnan ha még megvan vissza tudod állítani a mentést, illetve micro sd nélkül egy full wipe-ot tudsz futtatni, de arra figyelj, hogy a full wipe töröl mindent a telefonról. a minden alatt a mindent értem. a preloaderhez és az nv ramhoz nem nyúl, de oprendszer és data partíció nem marad a telefonodon. ha ez megvan akkor telefon kikapcsol ( nem kell megijedni vissza lehet kapcsolni, tegnap elött én is szoftveresen téglásítottam szóval tapasztalat.) microsd vissza helyez ( legyen rajta a telepíteni kívánt rom .zip formátumban) telefon elindít hang le+ power és recovery kiválaszt. reoveryben pedig az install menüből tudod telepíteni. direkt feltetem tegnap az aosp rendszert amit linkeltél próba gyanánt és kiválóan működött első benyomásra minden, de csak egy gyors tesztet csináltam. a többit a rednote topikban fogom leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest