Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
Sziasztok! Nem tudom jó topicba írok-e de megpróbálom itt hátha tudtok segíteni.
Nemrégiben szereztem egy kínai gyártású Vtouch V600 (www.vtouch.ae - de a honlapon nincs róla info) elnevezésű készüléket. Kinézetre S3 copy, méretre is, kijelzőre is ugyanakkora.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy a hozzá kapott akksik (2db) 2100mAh kapacitásúak. Nagy meglepetésemre viszont nemhogy egy napot nem bírnak ki, van amikor már 3 óra elteltével 14%-on van az akksi. Kipróbáltam mind a kettőt, és ugyanaz a helyzet.
Futtatok egy Battery Drain analyzer nevű progit, túl sokat nem segít, de látszik pontosan mikor veszít sokat az akksi. 3G folyamatosan megy, de kikapcsolva is ugyanaz a helyzet. Nagyon túlzottan nem nyomkodom, pont emiatt, de általában 4-5 órát bír ki, és akkor ugrik 14%-ra, amiről természetesen pár perc alatt nullára.
Próbáltam usb-ről 100%ra tölteni, a hozá kapott töltővel tölteni, meg másik töltővel is, mindig ugyanaz a helyzet.
Mi lehet a baj? Akksi, rendszer, vagy más? Rendszer elvileg 4.1, 1 gigás proci, 512 ram, semmi extra. Soc gyártmányt nem tudok, benchmarkokat futtattam, abban azt írja az összes hogy smdk4x12 van benne (nem tudom ez mi lehet). Bármi infó ha kell a megoldáshoz megpróbálom kideríteni.[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz #40993792 #29372 üzenetére
De ennyivel? azért egy fél napot menjen már el még ha monjduk 1800mAh vagy kevesebb. Gondoltam akksi cserére, szóval hogy veszek egy eredeti samsung akksit, persze előtte belepróbálok egyet, hátha azzal okés, de előtte azért keresem a másfajta megoldást
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz Groovebaby #29375 üzenetére
jelenleg a cell standby a legnagyobb 32%-al de eddigi tapasztalataim alapján is azt mondhatom ez van mindig a lista tetején. alatta vagy a phone idle, vagy a screen.
szerk: veszíteni meg, áltlánosságban mindig délután 2 körül szokott sokat, úgy kb 70%-ról 38% majd rögtön 14%. ez akkor van, ha reggel 100%al elindulok, 3g be van kapcsolva, hallagtok 20 perc rádiót, és utána nem nyomkodom. ha kicsit megnyomkodom akkor meg hirtelen esik sokat.
[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz Groovebaby #29377 üzenetére
az is 14% jelenleg, illetve a top3ban benne szokott lenni.. rootolni meg még nem mertem, mert semmi infó róla a neten, azt se tudom milyen rom menne rá, stb, stb
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
http://www.merimobiles.com/ mennyire megbizhato? rendelt mar valaki? az en kiszemeltem egy Huawei Honor 3X, es preorderben naluk a legolcsobb, bar gondlom ugy is dragabb lesz, de nem baj.
rendelesnel paypallal nem megy, hibat dob be, merimobiles live chat supporton javasoltak hogy probaljam meg ujra 4 ora mulva. barmi tapasztalat?barmi javaslatot szivesen fogadok akar a rendelessel akar a teloval kapcs
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz dethroner #57927 üzenetére
köszi szépen! igazából amit szerettem volna rendelni és preordereltem, a huawei honor x3, 220 usd korul (jó lett volna, de meg 300 korul is) harangoztak be, ebbol lett majd 450 usd
úgyhogy egyetértekegyébiránt, honnan érdemes most rendelni? minideal, tmallbox, pandawill, fastcardtech?
vagy saját honlap, mint pl a goophone esetében? nagyon szemezek az N3-al, de a 2800as akksi.... nem valami biztato.ami tetszik most a zte iconic phabletje, de biztos az sem lesz 300 usd alatt
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
-
Mobildeck
tag
válasz fotosjani #58149 üzenetére
értelek, nagy kár.
én eddig szinte az alapján kerestem a telókat, hogy 5,5 inchez, legalább 2800mah akksi kellene hogy elmenjen egy napig legalább.ez mondjuk felveti a kérdést, hogy akkor melyik telefonhoz milyen akksi a minimum elvárás mondjuk egy nap mukodeshez
mostani telefon is kinai es lemerul 1 ora netezes utan
(#58151) SSlyTR: detto!
[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz Laza... #58158 üzenetére
raadasul ebben a forumban is azt irjak, hogy ne nagyon varjunk 4-5 oranal tobbet egy sima kinai cucctol. ha ez tenyleg igaz, akkor maradok a huhawei honor x3 mellett, ok csak nem hazudnak
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz raulicio #58164 üzenetére
persze igazad van, nem ugy gondoltam, de igy azert kevesbe merek rendelni barmit ami 'noname'.
en sem nyomkodom egesz nap, jatszani meg nem is szoktam manapsag, inkabb hireket olvasok, emailek, munkaba menet, otthon meg egy ket video, blogok, ilyesmi. nekem az boven eleg ha 1 napot kibir, vagy 2-t ilyen normal hasznalattal.
egyebkent ismerosom samu note 2je pl kibir vagy 2-3 napot, es nyomkodja eleg sokat, de o sem jatszik.
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz gipsztigris #58202 üzenetére
ez nagyon baráti, a 2000mah akksi vajon mennyit bír?
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz gipsztigris #58211 üzenetére
az egeszen korrektnek tunik, bar ahogyan eddig hallottam ezek a keszulekek nem nagyon kapnak frissitest, tehat marad az ami rajta van gyarilag, ami mostanaban a 4.2 vagy 4.3
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
visszatérve az akksi időre, a zopo998nak a maga 2400mAh akksija, vajon mennyit bírhat, normal használat mellett?
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz b0bcat #58291 üzenetére
elmondásod szerint ez tényleg eléggé 'kesze-kusza' akkuidőt produkál.
játékra nagyon nem, max egy két casual cucc, vagy valami tyconn lefut néhány perc játékidő erejéig pár naponta.ezen kivul napi 2-3 ora netezes van benne biztosan, de akkor ahogy gondolom ezt egyik telo sem fogja kifejezetten szeretni. nagy kar.
biztos tul van lihegve egy bizonyos szinten, bar azert fontosabb kerdes szvsz minthogy 1gb vagy 2 gb ram van a telefonban, gondolom nem mindegy hogy 2000mah vagy 3000mah van rahamisitva a kinai akksira
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz b0bcat #58365 üzenetére
ezt jó tudni! sajnos az enyém nem bír még annyit se bár erről azt se tudom milyen soc van benne, kideríthetetlen és ezért keresek egy új megoldást, de nem tudtam hogy pont az akksi lesz a legnagyobb gondom a választás során
pont azért döntenék egy 5,5 inch mellett, hogy contentet nézzek rajta, bárhol is vagyok, otthon nincs mindig erre időm és ne merüljön le az utca közepén
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
annak aki még nem olvasta: itt egy cikk
ahogy látom hamarosan jön a telefonteszt is! bocs ha már volt, de végülis kötődik a topichoz, és sokaknak támpontot adhatkár hogy a fastcardtech nem a legmegbizhatobb
(#58906) zedok: köszi, sorry
[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
ha már témánál vagyunk, fastcardtechről vélemény? illetve a HDC márkás note copykról benyomás, vélemény?
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
sziasztok, antelifeon megjelent az egyik rég kiszemelt telóm, 249 dolcsiért, presellben, azt tudjátok vajon náluk ez mennyire fog változni később? március 15 van kiírva dátumnak, de már meg lehet venni a cuccot most ennyiért. merimobilesen volt hogy preorder 0 usd volt aztan kijott a telo 400nal is tobbért, amit vissza lehetett mondani termeszetesen.
illetve hogy naluk milyen szallitast erdemes valasztani, es mennyiert hozzak? ha dhl akkor az tenyleg 15 napon belul itt van?[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
látom pont jókedvedben vagy, mire fel ez a kedves hangnem?
majd ha tudsz egy értelmes hozzászólást adni, azt megköszönöm, a fikázást, nyáladzást meg tartogasd máshova kérlek.a kérdésem csak az lett volna, hogy vajon mire lehet számítani az antelife-os presellekkel kapcsolatban.
szövegértés - CineDOG1 1-0[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz diegho #64281 üzenetére
cubot x6ról van xda-n, egészen konkrétan itt találod
ami nekem lejött, hogy minden oké, anyagok minősége, összeszerelés és a kamera rossz, többi ok
mondjuk, hogy ha 200$ért jön, akkor 'reasonable price'[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz benceman00 #64291 üzenetére
jahj. és milyen jellegű probléma konkrétan?
szerk.: kérdés úgy a tapasztaltabbakhoz:
ha rendelésre adom a fejem, pandawill vs 1949deal, melyiktől inkább?
régen a panda nagyon nem volt ajánlott, arra emlékszem[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
ez engem is érdekelne. gondolom ahol 900mhz-en van, ott a telefon átvált automatikusan edge hálózatra? (már amelyik nem tudja a 900at 3g hálózaton, és tud 900at 2g hálózaton, de nem értek hozzá, tényleg)
egyébként én arra emlékszem, hogy a fővárosban (vagy talán még a nagyvárosokban is) 2100mhzen megy, és máshol 900
szerk.:
elvileg holnaptól elérhető a cubot x6, kiváncsian várom[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
rendelés előtt éppen,
pandawill tnt/singapore post/deutsche post
vs
1949deal ems/dhlkb annyival olcsóbb a teló a 1949dealen amennyibe a +ems/dhl kerül, picit lenne csak több ott az egész rendelés
tipp, hogy melyiket érdemes inkább?
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
anno én is egy 'kamu' telefont vettem, az előre telepített antutu kamu adatokat írt ki, sőt szinte az összes benchmark progi, mai napig nem tudom igazán mi van benne, bár a playen - és ezt akkor ajánlanám az előttem bajba jutottnak is - van egy 'második' antutu program, az ilyenek kivédése érdekében, rögtön a 2. találat playen.szerk: időben kicsit elcsúszott a hozzászólásom, de mostantól 'reply előtt f5' lesz a himnuszom
[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
bármi ötlet hogy hol tudom kideríteni adott telefonnak a wcdma működési frekvenciáit?
az egyik konkrét mobil amire kiváncsi lennék a lenovo s939, ami fura mert azok általában tudják a 900at, de ez pont nem, illetve egyik shop szerint igen, egyik shop szerint csak 2100mhz[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz citkar #68470 üzenetére
én is az x8at vártam már régóta, de sajnos nekem 315 dolcsi már sok (illetve ennyiért már van huawei honor3x, és még sorolhatnám)
itt kapod meg ennyiért
275ért vinném, (de az is már sok sok pénz ezért)[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz djnice #68492 üzenetére
mi fér 4gb belső tárhelyre?
ezt egyébként másoktól is kérdezném, ha 4gb a belső tárhely, akkor hiába teszek bele sd-t attól még az appoknak 4gb (ami ugye kevesebb persze) marad, sőt ha az is fel van osztva ketté, akkor csak 'pár' mega nem? nekem van egy ilyen 4gb-os teló, és ha van már 6-7 appom nem tudja frissíteni őket mert kevés hely van a mobilon (és tényleg alapok vannak, böngésző fb, maps, ilyesmik)
[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz citkar #68496 üzenetére
megbeszéltük
én kapcsolatban vagyok velük facebookon, és a hivatalos honlapon is meg van jelölve a 1949deal mint hivatalos forgalmazó, de én is arra tippelnék, hogy csökkenhet ez még
de lehet belefáradok a várakozásba és veszek egy x7s-t vagy valami lenovot[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz citkar #68500 üzenetére
szép hát az x7 is, csak az a 2000es akksi zavar, (bár antén van hozzá 3000es akksi plusz hátlap hozzá)
de az x8 tényleg bjútifulvan rajtam kívül más is aki csak a 900/2100-as gépekre hajt? (értsd: vodafonos)
csak mert sok oldalon nem lehet e szerint keresni, és már néha golyózik a szemem a végeláthatatlan telefonok listájáról (ráadásul excelben vezetem a kinézett jószágokat ezerféle szempont alapján)
jó lenne valami lista, akár gyártói lista ezekről (lenovo, iocean, tcl, huawei eddig amikről tudok)szerk: sorry a késői replyért, de nagyon pörög ez a topik
[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
szerintetek ha etotalkrol rendelek, miket kell bepipalni hogy 'normalis' legyen a keszulek?
google play es etotalk mod eleg vajon? rendelt mar valaki onnan?
(idol x csak 189 dodo)
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
-
Mobildeck
tag
sziasztok, megrendeltem ma a tcl idol x s950-et, amint nálam lesz írok róla véleményt ha érdekel esetleg valakit!
nagyon várom, dhl-el rendeltem, gondolom 2-3 hét múlva csak ideér[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
-
Mobildeck
tag
válasz kgymac #69000 üzenetére
az nem olyan vészes még így sem, itt in stock volt, és nem írtak hogy bármi akadálya lenne a szállításnak.
vámra, adókra kiváncsi leszek, azt gondolom majd helyben a dhlesnek kell kifizetni, de akármennyit is mond majd én tejelek, onnan már nem engedem sehova a kicsikét(#69001) Laza... : alin eladótól függ hogy hogy kapod meg, nem? olyan mint kb az ebay, nem? (nem tudom, csak így rémlik) de bevallom én sem rendelnék onnan
[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
-
Mobildeck
tag
megjött a TCL s950 Idol X tegnap.
nagyon szuper, gyönyörű képe van, nagyon vékony, egy kézzel kezelhető, tényleg oleophobic a kijelző, és élénkek a színei, jó a betekintési szög, napfényben is simán látni.
böngészés gyors, wifit jól látja, hsdpa megy. real racing 3 simán fut, elég jól néz ki.2 kérdésem azért van: milyen töltővel tölthetem hogy ne tegyem tönkre az akksit? (amit adtak hozzá azt nem merem használni, egy korábbi alcatel töltőt dugtam rá, de az csak 5V/550ma, nem tudom az elég-e neki)
illetve van néhány kínai bloatware, amit nem lehet 'simán' leszedni, teló rootolva jött, és ki kéne derítenem melyik alkalmazás az pontosanakksi időről még nem tudok mit mondani, de van benne 2 féle power saving mode ha nagy gáz van.
kamera jónak tűnik, gyorsan exponál, led villanó van, majd sötétben megnézem mennyire erős, de szerintem nem vakítóan durva, elemlámpának elég
előlapon is van kamera, egész korrekt ahhoz képest hogy csak másodlagos, van értesítő led, és az egész telefon elegáns, és jó prémium megjelenésű, jó az anyaghasználat, jó kézben tartaniösszességében 'smooth' a rendszer ahhoz képest hogy fhd és 6589t dolgozik benne, nagyon jó kis teló
[member since 2007]
-
Mobildeck
tag
válasz Laza... #70537 üzenetére
(#70536) szili.tamas1: köszi az infot, most simán usbről a pcről töltöm, mert asszony elvitte az alcatelest
köszi a tippet, még custom romokat nem akarok felrakni, ismerkedek a rendszerrel, de azok a kis ikonok a főoldalon amik valami kínai app áruházba vezetnek idegesítenek meg az első oldalon lévő kép rotáló, ha ezeket el tudnám tűntetni jó lenne a gyári rom is.
magyar nyelvet nem néztem, mindig angolul használom a telefonokat, de megnézem gyorsan (na, a language&locale menüben van magyar nyelv)
én reggel 6 körül arra ébredtem hogy pittyeg a 4%os akksi miatt, bekapcsolva maradt a wifi éjszakára és a multi tasking menü tele volt minden szarral amit este nyomkodtam, gondolom ez rásegített a merülésre.
és sehogy sem találtam az app drawert, pedig azt olvastam hogy ha felfele húzom az ujjam az előhozza (bár nem zavar a dolog annyira)
[member since 2007]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest