- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
válasz
Dominó85 #69036 üzenetére
Igazad van,sajnos a kinaiaknál ez előfordul.Nekem eddig szerncsém volt velük(Ali 25 rendelés) viszonylag,habár nekem is volt problémás rendelésem de az Ali korrektül orvosolta mindegyiket és 3 napon belül a számlámon volt a pénz!!Az a helyzet hogy szerintem nincs 100%-os Kinai webshop sem.Régota olvasom itt a forumot de nem tudnék olyan webshopot megemliteni akivel valamelyikőnknek ne lett volna problémája.
A tanácsom,hogy azonnal indits egy vitát és kérj egy teljes visszatérítést.Ird le a megyjegyzésbe,hogy az eladó hazudik és csak hiteget,az Alinál elolvasnak állítolag minden megnyitott vitát és hamar lezárják azzal,hogy visszautalják a pénzed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz (KF556C36BBEK2-32)2030.07.30 garis
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest