- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
válasz
Dominó85 #69036 üzenetére
Igazad van,sajnos a kinaiaknál ez előfordul.Nekem eddig szerncsém volt velük(Ali 25 rendelés) viszonylag,habár nekem is volt problémás rendelésem de az Ali korrektül orvosolta mindegyiket és 3 napon belül a számlámon volt a pénz!!Az a helyzet hogy szerintem nincs 100%-os Kinai webshop sem.Régota olvasom itt a forumot de nem tudnék olyan webshopot megemliteni akivel valamelyikőnknek ne lett volna problémája.
A tanácsom,hogy azonnal indits egy vitát és kérj egy teljes visszatérítést.Ird le a megyjegyzésbe,hogy az eladó hazudik és csak hiteget,az Alinál elolvasnak állítolag minden megnyitott vitát és hamar lezárják azzal,hogy visszautalják a pénzed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest