- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
benceman00 #63931 üzenetére
Szia! Nézz szét itt
mivel van saját fóruma............... -
mong08
tag
válasz
benceman00 #63931 üzenetére
Mi számít hosszútávnak ??
Cubot ONE szeptember eleje óta.. Teszi a dolgát..
Bajom nincs vele, tudja amit elvárok tőle. Ha nem nyüstölöm sokat akár két napot is bír.. ha sok a mobilnet és a képernyő idő, van hogy nem bírja ki estig .. Telefon jó, GPS nekem bevált, müxik.
Fényképező.. Amire én használom, arra tökéletes, bár a vakuja lehetne erősebb.
Adtak egy kemény műagyag hátlap tokot hozzá.. nos az nem ér egy fillért sem.. még jó hogy ingyen adták.. törik, mint a ropi..Kijelző védő még a gyári van rajta és van egy másik is hozzá.
Füles.. Nem tudom.. nem használom.. gondolom nem egy vájt fülűeknek való darab..
Az enyém még szeptemberi beszerzés.. és én még megkaptam két akksival.. most már csak egy akksival jönnek a telók általában..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest