- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz
CoolBoy323 #63990 üzenetére
Jó lenne, ha már kiderülne végre, hogy mikor lesz kapható a számunkra is használható verziója és milyen specifikációkkal.
Amikor először beszéltünk a dual sim-es lehetőségekről,akkor úgy gondoltam nem sürgős, kivárom mi lesz belőle.
Most,hogy követem a dolgokat és folyamatosan utánaolvasok már kezdenek qvára idegesíteni a "jónépek".
A megjelenése folyamatosan csúszik és erre most kiderül,hogy egy butított verzióval kiszúrják majd a szemünket?
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #63990 üzenetére
Hali! Miért vergődtök a G2F-el? Csodára számítotok?
Meg kell venni a G5-öt abban van 3G, fém ház, 4,5" kijelző, kell több? A G2F ha kijön egyáltalán(?) már indulásra egy ideje múlt szerkezet lesz. Nézzetek körül a piacon a dual sim telefonok között szinte már egyetlen kis méretű telefont sem lehet találni az új! vassal a belében!
Az új hardverek(panelek) tervezésénél mindenhol az 5" kijelzőt veszik alapul, na meg a vékony formához tartozó lapos akku is helyet igényel (bár ez nekem sem tetszik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest