- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: MTK Droid Tools-os mentés van egy gugli fiókhoz kapcsolt telefonról. A mentéssel tudok valamit csinálni, hogy "leválasszam" erről a fiókról? Tehát ha visszaállítják, akkor ne legyen hozzá kapcsolva.
A mentés készítése után (mielőtt eladtam) leválasztottam a fiókról, csak most vissza kéne tolni a backupot... viszont úgy nem adhatom ki a backupot, hogy ez benne van. (megspórolnék egy extra utat a vevőnek, ha ezt ki lehetne ütni a mentésből)
-
dioka7
senior tag
Ha valaki tud segíteni, a korábbi kérdésem még állna. Star butterfly s6-ra (android 4.2.8) kellene egy google play. A progi feltelepedett, de mikor megnyitnám, felugrik, majd azonnal be is záródik. Valakinek ötlet?
Egyik kolléga írta, hogy a build.prop-ban írjak át tel. adatokat, de nem tudom mit és mire, valamint próbaképpen egyet átírtam, de mikor újraindítottam visszaállt az eredetire. Ha vki tud megoldást, köszönet érte -
Buccer
tag
válasz
KurtCobain #55694 üzenetére
Köszi a linkeket, jópofa dolgok.
-
motrola
aktív tag
válasz
HisHis #55685 üzenetére
Ha nem a megfelelő recovery-t indítod el, legfeljebb nem indul a recovery csak a telefon. ( tapasztalat )
A http://www.needrom.com/ oldalon a telefonhoz adott ROM-ok mellett szokott lenni recovery, legfeljebb nem angol, hanem kínai. A tutorial részben vannak leírások kínai recovery menüpontjairól. Azzal is lehet mentést csinálni. A kínai recovery mentését kezeli az angol nyelvű és fordítva is.motrola
-
berigazek
őstag
Beájult az internetem,tudzok egy europai linket feltenni ,ahol Samsung Note 3. Dual Simet lehet kapni,16 vagy 32 gb.kivitelben feketében?.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Buccer #55691 üzenetére
Mert a youtube videómegosztó, nem zenemegosztó.
Vagyis kell a videónak is mennie, ahhoz hogy a hangot hallhasd. Amúgy erre is van megoldás: PVSTAR+
A közelségérzékelő meg csak hívásnál működik. Azt nem tudom, hogy képernyőzárra be lehet-e állítani, én ilyet legutóbb a Nokia 5230-asommal csináltam.
Már hogyne tudna:
Proximity Screen Off Lite
Proximity Actions
És még elég sok hasonlót találtam. Nem próbáltam őket!
Gondolom kicsit gyorsabban fog így merülni... -
Csongii
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #55680 üzenetére
Mert szerintem nagyon le fogja és talán lehetne egy picit gyorsabb.
-
HisHis
csendes tag
Nem csak a saját mentést lehet használni, hanem ugyan olyan telefon más mentését is.
A recovery felrakása a kritikusabb. Itt lehetnek gondok. (pl nagyobb területet flash-elsz, mint amennyi hely van a recovery számára, akkor a következő területen felülírja, vagy ha a scatter file nem stimmel a telefonodhoz.)
Ha CWM-ed már elindul, akkor ott is érdemes Backup-ot csinálni, mert ha később gond van, akkor sokkal könnyebb és biztonságosabb egy régi elmentett állapothoz ott visszatérni.
Backup-ot ugye tudsz csinálni a Flash tool programmal. (evvel én még nem csináltam, csak a következővel)
és az Mtk droid tools programmal. (ha jól emlékszek a Droid tools-os Backup után is volt már akinek elromlott a telója, Cappa segített nekik visszaállítani a mentésükből) -
Csongii
csendes tag
Sziasztok vásároltam egy 1g rammal rendelkező telefont azonban a telefon rengeteget használ alapon 600 megát, jelenleg minden gyári rajt, meg lehet oldani hogy ne emésszen fel ennyi ramot?
-
atv72
tag
válasz
HisHis #55669 üzenetére
Kedves Mind,
nagyon köszönöm a segítséget! Tényleg komoly a know how, ami összejött és így már nem reménytelen a dolog! SŐt, kezdem sajnálni, hogy már az ebayt is bevontam.
Ezt a részletet nem értem:
"Általában, ha CWM alól, akkor szokták a recovery elérhetőségét is belinkelni.
Ha nem jó recoveryt raksz fel könnyen téglásítható a telefon, ahonnan még szokott lenni visszaút, amihez szokott kelleni a mentés."A recovery-vel tudok backupot csinálni, nem? Ha a recovery felrakásával - amit úgy rakok fel, mint később a romot?: sd-re és újraboot??? - elquródik a telo, akkor honnan lenne backupom?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
berigazek #55675 üzenetére
Az első kicsit félhomályban készült, vakuval. A második a makrót mutatta be, elég jó lett szerintem. A harmadik rendes fényviszonyok között készült, és a táblás is. Amin ketten vagyunk haverral, az az előlapival lett készítve. És a videó ugye pedig a fő kamerával, Full HD felbontásban.
-
Buccer
tag
Elsősorban Huawei G700 tulajoktól kérdezném, de lehet általános a dolog.
A közelség érzékelő (vagy mi a neve) esetleg a fényérzékelő beállítható vagy kikapcsolható? Az a fura, hogy ha lefordítom a telefont vagy letakarom a tetejét akkor is bekapcsolva marad a kijelző. Vagy ez csak telefonálás közben működik? -
dhraken
csendes tag
Olvastam több tulajnál is, hogy problémája akadt a Lenovo A390-es proximitiy szenzorral. Aki megoldotta annak hogy sikerült beállítani végül? Mert megoldást én nem találtam rá.
-
Terentius
őstag
A Lenovo tervezőmérnökének miért nem verik be a fejét?Majdnem minden telóról hiányzik a LED.Röhejes ez a mentalitás
[link] -
HisHis
csendes tag
Ahol találsz hozzá Rom-ot ott megmondják azt is, hogy az a Rom CWM alól telepíthető, vagy Flashtool-alól.
Általában, ha CWM alól, akkor szokták a recovery elérhetőségét is belinkelni.
Ha nem jó recoveryt raksz fel könnyen téglásítható a telefon, ahonnan még szokott lenni visszaút, amihez szokott kelleni a mentés.
Recoveryt Cappa72 mester szokott csinálni (Logout blogjában kb 40db van közzétéve), meg Ő tudja ellenőrizni is. Mi földi halandók, csak kész recoveryvel próbálkozunk, ha bejön Oké, ha nem akkor kapkodunk össze vissza.Mentés is tágabb fogalom, mert sokféle képen lehet menteni.
CWM alól SD-re. A PC-s programok általában a PC-re szoktak. -
motrola
aktív tag
1. lépés Valamivel a mostani op rendszer mentése. ( merthogy legyen mit visszatenni ha nem sikerül valami )
2. lépés Tölts le minden szükséges programot.
3. lépés Olvass el minden olyan leírást ami erről a ROM telepítésről szól.Olyan ROM-ot válassz aminél az van kiírva Language support: Multilang. ( ekkor még mindég lehet olyan, hogy Magyar nincs )
Ha lenne és valaki feltenne valahova 1 olyan mentést ami AMOI N850 de android és biztos van Magyar nyelv azt válaszd.
A telefont nem ismerem de a ROM telepítés menete általában egyforma módon történik, ha SP_Flash_tool programmal csinálod. Lényeges, hogy a számítógépen a szükséges driverek telepítve legyenek.
Legjobb a laptop ilyen célra, kevesebb az esély az áramszünetre. ( akku )Biztosan segít még más is! Légy türelemmel pár nap és lehet lesz egy biztosabb megoldás leírva, van aki csak néha néz be az oldalra!
motrola
-
tolvaj!
őstag
válasz
chesterboy #55654 üzenetére
CM 10.1 , vagy csak úgy néz ki, mint a vowney v5 -re kiadott "CM" rom?
-
atv72
tag
válasz
cappa72 #55661 üzenetére
KTU, Cappa köszönöm! A témaösszefoglaló most, néhány óra olvasás után már makes sense. Egy kérdés, ami nem világos: miről tudom meg, hogy a recovery megfelelő-e? Vagy ez mindig jó és mindig eljutok a lementés, törlés, flashelésig? (Jut eszembe, ha backupot csinálok, azt is az sd-re teszi?)
-
atv72
tag
válasz
HisHis #55658 üzenetére
Csucsu, HisHIs köszönöm!!! Közben 'youtube a barátod' menet is volt és kb. erre jutottam. Tehát vagy be a recovery menübe és onnan telepítés vagy flashtool-al telepítés. Utóbbi esetén nem kell egyáltalán a recoveryben turkálni? A flashtool le tudja menteni az eredeti OS verziót?
A telefonra csak az N850 romjai jók vagy ez inkább a procitól függ? Érdemes keresgélni vagy nincs nagy különbség a romok között? -
HisHis
csendes tag
A kérdőjeles résznél, csak alapra állítást csinálsz
Belépés a CWM menüjébe: Telefon kikapcsolt állapotba van. Te úgy kapcsolod be, hogy nyomva tartod a Hangerő fel és a bekapcsoló gombot, amíg be nem kapcsolódik. Ekkor egy menünek kell látszódnia (ez a CWM). Itt hangerővel tudsz fel le menni, kiválasztani, pedig a power gombbal.
A többi kérdőjelesed a menüpontok. -
csucsu52
aktív tag
Ha van a telefonon cwm recovery(spec bootolós funkció),akkor azzal is fel tudod tenni 1db zip file formátumban lévő android romot, ha nincs akkor spflashtool.
Vagy ez, vagy az.
Ugyanaz a végeredménye mindkettőnek: android lesz a készüléken ;-)
Mind2-t nem kell megcsinálni, csak az egyiket, ha van cwm recoveryd, akkor jóval egyszerűbb azzal, mert a kérdőjeledtől kell kezdeni, az addigi rész kiamard ugyebár... -
chesterboy
tag
Neo N003-ra CM10.1 port. Vmi beindult a costum romok terén.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
meridaharcos #55615 üzenetére
Csináltam párat ma suliban, itt is vannak.
-
dome34
csendes tag
Hali!
Lenne egy kis problémám egy Star X26i telefonnal. Rendben működött idáig, most került volna eladásra.
Törölni akartam a rajta lévő dolgaimat, így visszaállítottam a gyári beállításokat a telefonon. (sajna nem csináltam előtte mentést).
A visszaállítás után rendben elindult a telefon de azóta nem látja a SIM kártyák közül egyiket sem, amúgy minden más működik a telefonon.
Mi lehet a gond vele?
üdv Attila -
atv72
tag
válasz
motrola #55649 üzenetére
Köszönet! Ígéretes a link. A leírás bizonyos részeit értem (- angol nem gond -), de bizonyos részeit nem. Jól értem, hogy akkor a rom flashelése annyit jelent, hogy a kínai OS helyett felteszünk (flash) egy androidot (rom)?
- extract SP_Flash_tool_v3.1308.0.125 package <-- ezt gondolom töltsem le, csomag ki
- extract ROM package <-- ez a rom, amit szintén kicsomagolok
- run FlashTool <-- futtatom a progit
- File->Open Scatter-loading File…
- find MT6589_Android_scatter_emmc.txt from ROM package
- hit button Firmware->Upgrade
- connect device without battery to PC
- wait until green circle appears
- insert battery <-- idáig világos
- to access CWM recovery push and hold Power and Vol+ button until phone powers on <-- ezt nem értem, mi ez a cwm?
- wipe data/factory reset <-- ezt hogyan csinálom?
- wipe cache partition <-- ?
- advanced->wipe dalvik cache <--?
- reboot phoneAMi nem világos itt: valami eredeti lementést szoktak emlegetni, hogy megőrződjön az eredeti OS?
Még valami: ezek a ROM-ok multilingual verziók (- gyereké lesz a telefon)? -
atv72
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Androidban, mobilban láma vagyok, de azért nem taszítom a számítógépet, op rendszert magam telepítek pl.
Adott egy AmoiN850-es Aliyunnal (- ez a kínai OS). Nyilván nem így kértem, de ezt kaptam. Az eBAy nekem adott igazat, de ezt a hajamra is kenhetem, mert visszaküldeni idő és pénz, ezért - ha sikerül a gariról megegyezni - megpróbálnám Androitosítani. [Szép egy szó...]
Mivel Szegeden egyelőre nem találtam senkit, aki ezt valami pénzért megcsinálná (- ha itt van, szóljatok -), ezért én próbálkoznék. Namost, tudom, hogy vannak fent N850 romok, de magát a folyamatot nem értem és még az olyan fordulatokat sem, hogy flashelni, rootolni, MIUI, stb. Hol találok egy olyan szöveget, ami leírja általánosságban, hogy milyen módon csinálunk egy ilyen akciót? Vagy hagyjam?
(A hardware egyébként kiváló, a kínai OS - nos, ezt inkább hagyjuk.)
-
sfbukfenc
tag
Sziasztok!
Bár nem a topik témája, de valaki talán tud segíteni.
A problémám az, hogy az MTK Droid Tools nem látja a telefont, telefonokat.
Az eszközkezelőben az egyéb eszközöknél ott a felkiáltójel az MT65xx Andrid Phone-nál.
Próbáltam frissíteni, automatikusan nem talál. Manuálisan mindegyikre azt írja, hogy nem talált illesztőprogramot.
W7 Ultimate az oprendszer, de XP-n is próbáltam. -
RBJ
addikt
TEscoba navon mizu m400 ótsóért van.
-
raulicio
senior tag
iNew V3-al kapcsolatban vélemény, észrevétel?
Itt elvileg kapható, de azért ez egy kicsit gyanús nekem...
http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html
-
motrola
aktív tag
Akinek macerás a kínai rendelés itt is megpróbálhatja.
http://www.mnshop.cz/zbozi-5695-thl_t100___octa_core_1_7ghz__2gb_ram__32gb_rom__5_3__ogs_fhd__nf.htm
https://www.facebook.com/Mobilnaut
Itt szerintem nincs vám és áfa.
motrola
-
Crytek
nagyúr
Tesóm Cubotja (GT99) most adta meg magát nyár óta
Nem reagál az alsó gombsor meg az érintőképernyő se nagyon
Ilyennel találkozott valaki ha igen esetleg van megoldás?
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni, törölgettem a telefonon a gyári appokat és valószínűleg le töröltem egy appot amely a kijelző feloldásakor mutatkozik például valamilyen grafika, mert most semmi grafika nincs csak hang a feloldáskor, van valami ehhez hasonló app?
-
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Cubot GT99-em van, és mostanában abba a hibába futottam bele, hogy autós kihangosítóval használva (bluetoothon) hívás indításakor vagy hívás fogadásakor hirtelen eldobja mindkét kártyát (térerőt) olyan szinten, hogy újra bekéri hozzájuk a PIN kódot.
Találkozott már valaki ilyesmivel, van rá valami megoldás? -
Crytek
nagyúr
Megjött a Cubot GT99 bátyám barátnőjének az öccse hozatta velem.
Szóval már +1 fő a magyar Cubot tulajok körében.November 19-én rendeltem ....buyingról SG posttal és ma érkezett meg.
Kicsomagolás után amikor kapcsoltam be eléggé megijedtem mert nem kapcsolt be a telefon.Ráraktam töltöre de semmi hatás csak ilyen apró rezgést éreztem de nem történt semmi. Mondom nemár hogy küldhetem vissza.Leszedtem a hátlapot és le volt fedve az aksi érintkező része ragasztószalaggal.
Ilyennel még soha nem találkoztam,de most már ilyet is láttam. -
poffsoft
veterán
válasz
motorace #55575 üzenetére
Minden olyan progit keress playan, aminek 2sd a vége:
Link2sd perpill. nem fog segíteni.
Cache2sd talán segít
Meg van valami download2sd is ha jól emléxem (szerk: cache2sd lesz az), az lehet a te programod (a play default download folderét symlinkeli az sd-re).Amúgy valószínűleg jogosultság gondok lesznek ott...
-
looser
addikt
válasz
ekrisztian #55619 üzenetére
Rá kellett keresnem, hogy mi az :-) Sajnos nem tudom, de manual alapján nem. Viszont egy Moborobo nevű alkalmazással sikerült hozzáférni (miután kb. 50 újraindítás után a virsli ujjaimmal eljutottam a developer menüig :-)
Szóval adatok lementve, keresek egy cfw-t. Viszont az ciki, hogy factory reset után sem érzékeli a lenti gombokat :-( -
Raqueia
tag
válasz
Buccer #55614 üzenetére
Nem olyan nagy durranás ez! Pont azért eresztettem ilyen bő lére, mert úgy éreztem nem vagy még rutinos ezekben a dolgokban. Ha a framaroottal rootoltad, ami tényleg egy pillanat, és sokmindent nem ír ki ez ügyben utána, akkor a mobileuncletoolsz kiirja a bal felső sarokba induláskor zöldddel hogy root, vagy rosszabb esetben pirossal, hogy unroot. Ha gyári rommal jött a telód, és nem akarod a legfrissebbre frissíteni(lehet hogy egyébként is azzal jött) akkor a lépések nagy része felesleges. Akkor csak annyit kell csinálni, hogy (vegyük azt, hogy a framaroottal már sikerült rootolnod, ami nagyon valószínű) a mobileunclettolszal felrakod a cwm recoveryt, (a g700 toolsban van pl) a recoveryből (két módon léphetsz bele: 1;mobileuncletoolszban van egy "into recovery mode" menüpont, 2; kikapcsolt telót úgy kapcsolod be, hogy nyomod közben a hangerő fel gombot is egész addig a powerrel együtt, míg be nem jön a recovery menü) pedig a gappsot, ami abban a g700 toolsban van ami az xda-ról letölthető. Az egy zip, nem kell kitömöríteni, csak az sd gyökérbe kell tenni. Recovery menüben van egy olyan pont, hogy install zip from sd card (hangerő fel-le mozog a menüben, power gomb okéz), azon belül choose zip from sd card. itt kiválasztod a gapps zippet, powerrel okézod, és telepíti is. aztán visszalépsz a recovery főmenübe(minden lista alján van egy back opció) és reboot system. Én itt mielőtt rebootolok szoktam egy "wipe cache", és az "advanced" menüpontban egy "wipe dalvik cache" dolgot csinálni. ez után elég lassan indul el, de ez a wipe-k miatt van. Innentől van play, meg egyéb google appsok, és a playről a többit már fel tudod tenni. Én "bátor" fiú vagyok (meg lusta) egyik telefonnál sem csináltam droidtoolsos mentést, csak miután van cwm recoverym, ott csinálok egy backupot a "backup and restore" menüpontban. Te döntsd el, te milyen "bátor" vagy, mindenképpen jó ha az embernek többféle mentése van.
-
looser
addikt
Sziasztok! Egy HTC Desire V dualsimes készülékkel a következő problémám van: nem érzékeli a lenti érintőgombokat + görgetéskor belép abba a menüpontba, ahonnan indítom a görgetést (kvázi kattintásnak veszi), ami azért is gáz, mert nincs bekapcsolva az usb debugging mód, így nem tudom lementeni a telót. Van mód szerintetek hozzáférni az adatokhoz mégis? Nem a sajátom, csak segíteni szeretnék valakinek. Bármi ötletet örömmel fogadok :-)
Köszi -
dioka7
senior tag
válasz
balazs1022 #55607 üzenetére
Szia!
Először is, köszönöm! Visszaolvastam, de ezt nem találtam meg elsőre viszont úgy néz ki, hogy ez lehet hogy nekem is jó megoldás lesz. Visszaolvasgatva láttam, hogy volt aki átírt dolgokat rosszul, és nem indult a tel. Nem akarom kivégezni, ezért ha még 1-2 kérdésem lenne: Csak a telefon típusát kell átírni a "ro.build.product"-ban? A Samsung galaxy s3-nak és a HTC One-X-nek is ilyen a kijelző felbontása, de pontosan mit írjak be? A tel nevét így mind fentebb? Ezen kívül, op. rendszernek a tel 4.2.8-at ír ki. Ez nem lehet gond? Csak mert ilyen állítólag hivatalosan nincs, és esetleg emiatt nem engedi valami elindulni a play-t! Ezt is átírjam a "ro.build.version.release" pont alatt?
Bocs ha értetlennek tűnök, de sosem csináltam még ilyet, és nem akarom elba..ni.
Előre is köszönet az ismételt segítségért!
Ja, még annyi, hogy elvileg a tel. gyárilag rootolt.Üdv
-
Buccer
tag
válasz
Raqueia #55613 üzenetére
Hu, köszi a tanácsokat.
A framaroot-ig eljutottam
Nem tudom milyen az ha root-olt a teló, mármint mik a jelek, de a morelocal nem kért semmit, csak kiírta, hogy leállt.
Elég ijesztően hangzik számomra amit leírtál, nem hiszem, hogy egy ilyen szintű beleturkálást be merek vállalni. Ennyire nem értek hozzá, és ez az első androidos telóm. Elég lenne, ha működne a google és valami navi
Most meló van, ha hazamegyek akkor megnézem mit tudok kezdeni ezzel.
Köszi a tanácsokat, lehet még keresni foglak. -
Raqueia
tag
válasz
Buccer #55603 üzenetére
Rootolt a G700ad? Nekem kért root jogot a morelocale. Hogy állsz a telefon mókolással? Én ezt csináltam: framarootot letöltottem xda-rol. Az 1.7 verziot. Rootoltam vele a telot. Itt a topikban szabos forumtárs linkelt egy xda-rol letölthető pakkot az 54047 hozzászólásban. Abban benne van az eredeti recovery meg cwm recovery is. Feltelepitettem a mobileuncletoolszt a telora azzal feltettem az eredeti recoveryt a recovery update paranccsal. Ehhez ugye a recovery.img-t eloszor az sd kari gyökerébe kell másolni. Fontos hogy recovery.img legyen a neve, ez alapjan talalja meg a mobileuncle. Amikor kiirja hogy kész és lépjen-e be a recoverybe ott érdemes várni még 5-10 masodpercet, tuti ami fix alapon. Ezzel le is ellenoriztem hogy feltette e a gyari recoveryt. A needromrol letöltöttem a legujjabb gyari romot a 142-est. Annak a zipjében van egy dload mappa abban egy UPDATE.APP izé. A dload mappát rámásoltam a memkarira. Kb 1 gigabyte. Telefon kikapcs, majd a hangerö le+hangerö fel+power hármas gombkomboval automatikusan elinditja a gyári recovery frissitest. Addig kell nyomni a gombot amig el nem indul. Itt imadkoztam serényen, közben a telo kb 4-5 perc alatt frissitett a gyari romra, es ujra is indult. Ujraindulas itt még lassú. Ezután ujra framaroottal rootolás mert ugye a gyári frissitéssel az ugrott, utana mobileuncle telepit, azzal megint recovery update, csak mostmár a letöltött xda-s g700 tools zipből a cwmrecoveryt telepited a mobileuncleval. De ugyanugy csak recovery.img lehet a neve és sd kari gyökérbe kell tenni. Ezutan a recoverybol telepitettem a g700 toolsban levo gappsot, és kész. Ebben a leirásban van bukováré lehetőség, mert a gyári frissites ha nem sikerül akkor ugye már nincs éppen fenn egy cwm recovery, csak a gyári, ergo az egész elott kellene csinálni egy mentést droidtoolssal de ahhoz nem értek, bevállaltam igy, nem lett gond. Az előzetes mentésről is találsz itt a forumban jo leirasokat. Ezek utan tettem fel a morelocale-t és most hibátlan magyar, rootolt g700am van google playyel, mindennel. Ha később frissiteni akarsz a gyári frissitésekkel, azt mindig a gyári recoveryvel kell. Hu de hosszu lett.
-
drr
őstag
válasz
Maximum1 #55599 üzenetére
Természetesen úgy is megpróbáltam, de nem sikerült a CWM felrakása, mindig a gyári recovery jött be update után. És hogy milyen a telefon maga? Hát én nem estem hanyatt tőle... Az egyik idegtépő dolog a USB csatlakozó iszonyatos minősége. Állandóan kiírta a pc ha csak megmozdítottam a telefont, hogy az eszközt nem lehet felismerni vagy az eszköz gyorsabb működésre is képes. A hátlapja ennek fehér volt és iszonyatosan csúszós és nem valami stabilan kapcsolódott a hátlaphoz. Nekem nem kellene ezek tudatában még ha utánam dobnák akkor sem.
Ha valaki esetleg tud megoldást, kérem jelezze! -
hpeti2
aktív tag
válasz
balazs1022 #55607 üzenetére
A kollégának szerintem nem az a gondja, hogy nem tud minden app-ot leszedni a play store-ból, hanem hogy egyáltalán nincsen play store telepítve a telefonra.
Sajna a megoldást nem tudom, de CM-nál gapps-ot kell rakni, utána boldogság van. Lehet itt is vlm hasonlót kell csinálni. -
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #55606 üzenetére
Csak kérdéses, hogy tényleg van e angliai raktáron teló.. várom,h mit írnak.
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyen járok, de egy kis hozzáértő segítség kellene. Páromnak vettünk egy Star butterfy s6 telefont innen: http://www.pandawill.com/butterfly-s6-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-3g-gps-wifi-50-inch-white-p76886.html
A készülék rendben van, pont annyit tud mint amit írnak róla. A probléma mindösszesen annyi, hogy nem lehet rá tenni google play-t. Így aztán elég nehézkesen lehet beszerezni programokat. Persze vannak más oldalak, ahonnan lehet leszedni app-okat, de azok nem ellenőrzöttek, és lényegesen bonyolultabb, így használni a készüléket. Itt megjegyezném, hogy én sem nagyon értek az Andriodhoz, de párom még annyira sem.Annyit tudunk mind a 2en, hogy vannak programok, és ha feltelepítem lehet használni. Kb. ennyi.
A kérdésem: lehet-e, és ha igen, hol és mennyiért másik ROM-ot tenni a telefonra úgy, hogy az stabilan, és megbízhatóan működjön tovább, minden funkciójával (elsősorban a 2 SIM kezelés!), de már google play-jel. A webshopot kérdeztem (pandawill.com), azt mondták, hogy a készülékhez nincs másik ROM, de gyanús, hogy ezt inkább a gyors (lerázás) ügyintézés érdekében írták. Szóval, ha valaki aki vágja ezeket a dolgokat és válaszolna, nagyon megköszönném! Budapesten belül bárhová elvinném, 2-3 K-t hajlandó is lennék fizetni, csak lenne végre jó!
Bocs, ha kicsit hosszú lettem
Előre is köszönöm, ha vki tud segíteniÜdv
-
petya0426
tag
válasz
CoolBoy323 #55601 üzenetére
rendben, írtam.
-
Buccer
tag
Kicsit OFF
Feltelepítettem a Morelocal2-t, de nem play-ből mert az még nem megy. Nem tudom a magyar nyelvet beállítani, mert beírtam amiket kell, rámegyek a listában a magyarra és azt írja ki, hogy: Unfortunately, MoreLocale2 has been stopedMi lehet a gond?
-
berigazek
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest