Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Hát nem tudom a röntgengépen h fog átcsúszni a Kínából rendelt telefon mert már az ajándékokat is átvilágitják ezen vido szerint:
-
dime27
őstag
válasz
gipsztigris #52069 üzenetére
Sajna nem műxik nem ismerte fel a telefonom a tvbox-ot....Vmi más app kéne nagyon jó lenne vagy esetleg tvbox-hoz vmi olyan távirányító ami úgy működik mintha a telefonon nyomkodnám?!Pandawillről tudnék olyat rendelni csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb ami minden játékot kezelni fog majd
-
dime27
őstag
válasz
gipsztigris #52069 üzenetére
Köszi ezer hála ha működni fog este kipróbálom!!!!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg olyan androidos alkalmazást ajánlani,amit ha feltelepítek az androidos tvboxomra,akkor fogom tudni irányítani azt az androidos telefonommal,létezik ilyen?!
-
dime27
őstag
Sziasztok
tudnátok segíteni olyan problémám adódott h feltettem nagy lelkesen a TWRP-t a Lenovo p780anomra ujrainditottam a Mobiluncle toolsban recovery modban és most teljesen elsötétült a képernyője nem akar ujraindulni a rendszer bakcupot szerettem volna csinálni a teljes rendszerről sd kártyára! Ilyenkor hogyan tudom újraindítani mert ha nyomom a bekapcsológombot nem reagál semmire viszont ha rádugom a töltőt tölti az akksit az meg 40%-on volt mielőtt ezt csinálta szóval nincs lemerülve.
Köszi előre is! -
dime27
őstag
válasz
Crytek #46177 üzenetére
Szép képeket csinál meg merném kockáztatni h szebbeket mint a Zopo C2 Platinumom jó kis tel bár nekem a nagy kezeimhez már kicsi lenne a 4.5 méret de sztem ajánlani fogom ismerőseimnek köszi a képeket!
Recovery,ROM van rá esetleg vagy kell rá tenni?!A hátlapja mennyire szedi az ujjlenyomatot?!Akksija hogy bírja?!
-
dime27
őstag
Sziasztok
C2 Platinumom van egy uj ROM-al marsapa rom és az otg funkció nem műxik nálam egy másik kolegának itt ph-n pedig megy ő azt mondja h próbáljam ki másmilyen kábellal de nekem csak ez az egy van idehaza jelenleg valamint az ainol tabletemre ha rádugom és egy pendrive csücsül rajta azt a tablet gond nélkül felismeri játszik rola mindent amig a telefonra ha ugyanigy rádugom az OTG kábellal azt irja ki h usb egység leválasztható vmiért tudna erre vki vmi okosságot irni?!
Előre is köszi!
Ha lehet inkább privibe mert ide nagyon sokan irnak!
-
dime27
őstag
Megjött a Zopo C2 Platinumom
-
-
dime27
őstag
Sziasztok
Zopo ZP980 vagy Zopo C2 Platinum e kettő mellett tanakodok magamban hetek óta a Platinumra sajnos elég sokan panaszkodnak, hogy az érintőkijelzője nem mindig akarja amit az ember szeretne ezt szerintetek a későbbiekben orvosolni fogják majd vagy gyárilag ilyen?! Azért kérdem mert a zp980-as ROM-al érkezik ez a C2es is és mindkettőn android 4.2.1 van.A ZP-980as számomra minőségibb de nem tudom megéri-e 70 dollárral többet kiadni érte....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest