Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Hát nem tudom a röntgengépen h fog átcsúszni a Kínából rendelt telefon mert már az ajándékokat is átvilágitják ezen vido szerint:
-
dime27
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Sajna nem műxik nem ismerte fel a telefonom a tvbox-ot....Vmi más app kéne nagyon jó lenne vagy esetleg tvbox-hoz vmi olyan távirányító ami úgy működik mintha a telefonon nyomkodnám?!Pandawillről tudnék olyat rendelni csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb ami minden játékot kezelni fog majd

-
dime27
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi ezer hála ha működni fog este kipróbálom!!!!

-
dime27
őstag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg olyan androidos alkalmazást ajánlani,amit ha feltelepítek az androidos tvboxomra,akkor fogom tudni irányítani azt az androidos telefonommal,létezik ilyen?!
-
dime27
őstag
Sziasztok
tudnátok segíteni olyan problémám adódott h feltettem nagy lelkesen a TWRP-t a Lenovo p780anomra ujrainditottam a Mobiluncle toolsban recovery modban és most teljesen elsötétült a képernyője nem akar ujraindulni a rendszer bakcupot szerettem volna csinálni a teljes rendszerről sd kártyára! Ilyenkor hogyan tudom újraindítani mert ha nyomom a bekapcsológombot nem reagál semmire viszont ha rádugom a töltőt tölti az akksit az meg 40%-on volt mielőtt ezt csinálta szóval nincs lemerülve.
Köszi előre is! -
dime27
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Szép képeket csinál meg merném kockáztatni h szebbeket mint a Zopo C2 Platinumom jó kis tel bár nekem a nagy kezeimhez már kicsi lenne a 4.5 méret de sztem ajánlani fogom ismerőseimnek köszi a képeket!
Recovery,ROM van rá esetleg vagy kell rá tenni?!A hátlapja mennyire szedi az ujjlenyomatot?!Akksija hogy bírja?! -
dime27
őstag
Sziasztok
C2 Platinumom van egy uj ROM-al marsapa rom és az otg funkció nem műxik nálam egy másik kolegának itt ph-n pedig megy ő azt mondja h próbáljam ki másmilyen kábellal de nekem csak ez az egy van idehaza jelenleg valamint az ainol tabletemre ha rádugom és egy pendrive csücsül rajta azt a tablet gond nélkül felismeri játszik rola mindent amig a telefonra ha ugyanigy rádugom az OTG kábellal azt irja ki h usb egység leválasztható vmiért tudna erre vki vmi okosságot irni?!
Előre is köszi!
Ha lehet inkább privibe mert ide nagyon sokan irnak! -
dime27
őstag
Megjött a Zopo C2 Platinumom

-
-
dime27
őstag
Sziasztok
Zopo ZP980 vagy Zopo C2 Platinum e kettő mellett tanakodok magamban hetek óta a Platinumra sajnos elég sokan panaszkodnak, hogy az érintőkijelzője nem mindig akarja amit az ember szeretne ezt szerintetek a későbbiekben orvosolni fogják majd vagy gyárilag ilyen?! Azért kérdem mert a zp980-as ROM-al érkezik ez a C2es is és mindkettőn android 4.2.1 van.A ZP-980as számomra minőségibb de nem tudom megéri-e 70 dollárral többet kiadni érte....
Új hozzászólás Aktív témák
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi