- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alone50
csendes tag
Hmm? :-)
-
drr
őstag
Jiayu G3T megrendelve 167.5$-ért. Kösz a semmit segítség terén...
-
steve1977
tag
válasz
KurtCobain #55488 üzenetére
Csak ne játssza el a panda, hogy körönként 5-5 darabot dob be...
-
KurtCobain
őstag
válasz
konigjanos #55483 üzenetére
Főoldalon, bal oldalt. De ha rákattolok, az e heti jön be.. -
zsolx
tag
Keresek valakit Debrecenben aki nagyon benne van az androidban. Egy Neken N6-ra kellene felrakni CWM-et. Én már feladtam
-
RBJ
addikt
Melós telefonnak keresek dual kínai land rover szerűt. Nem találok sehol. Pár hónapja még ömlesztve volt vele az apróhírdetés.
-
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
Azta, Happy Houron nem árt majd odafigyelni! Az Exynos 4412-s Newman N2 hétfőn 100$ lesz. Röhej.
-
chesterboy
tag
TWRP-ből való mentésnél miket kell menteni?
-
mariobros
tag
válasz
mariobros #55476 üzenetére
Közben megoldottam, át kell írni egy root hozzáférésű fájlkezelővel (én Total Commander-t használtam, gond nélkül ment) a következő fájt: system/etc/vold.fstab
Megnyitjuk szöveges szerkesztéshez, és ezt fogjuk látni:## Vold 2.0 Generic fstab
## - San Mehat (san@android.com)
#########################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host
## Example of a dual card setup
# dev_mount left_sdcard /mnt/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host/mmc0
# dev_mount right_sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.2/mmc_host/mmc2## Example of specifying a specific partition for mounts
# dev_mount sdcard /mnt/sdcard 2 /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1# usb otg disk
dev_mount usbotg /mnt/usbotg auto /devices/platform/mt_usb /devices/platform/musbfsh_hdrcÍrjuk át erre:
## Vold 2.0 Generic fstab
## - San Mehat (san@android.com)
#########################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
dev_mount sdcard /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host
## Example of a dual card setup
# dev_mount left_sdcard /mnt/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host/mmc0
# dev_mount right_sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.2/mmc_host/mmc2## Example of specifying a specific partition for mounts
# dev_mount sdcard /mnt/sdcard 2 /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1# usb otg disk
dev_mount usbotg /mnt/usbotg auto /devices/platform/mt_usb /devices/platform/musbfsh_hdrcREBOOT! Kész, örülünk
-
mariobros
tag
Sziasztok!
Nem régiben vettem egy Overmax Veritas-01-es mobilt [link], nagyon megvagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom. Korrekt ár/érték arány, jó teljesítmény, letisztult, teljesen AOSP 4.2.1-es androiddal. Root is meg van, szóval hozzátudok férni a rendszerfájlokhoz. A kérdésem az lenne, hogy vajon meglehet oldani valami okossággal, hogy felcserélje a belső memóriát a külső SD-ével? 2gb belső memória elég kevéske. Előre is köszönöm a választ! -
balagedebr
tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Zte V967S telóra telepítettem a MIUI V5 3.11.29 rom-ot és utána invalid imei üzenet fogad induláskor. Kipróbáltam az imei javításos módszert, de nem segített. Arra gyanakszom, hogy az van a háttérben, hogy a rom telepítéskor valamiért kikapcsolta a mobil egységet a telómban, ugyanis MobileUncleTools-al a CDS info-ba belépve az látom mindkét sim-nél, hogy radio status: radio off.
Tudna valaki abban segíteni, hogy vajon hogyan tudom megoldani a problémát? -
tigri44
tag
Bár nem ez az első androidos telefonom de ez az első "echte" kínai,egy xiaocai x9 és eddig ennyire nem kellett belemásznom egyikbe sem
Szeretném lementeni az eredeti romot és az eddig olvasottak alapján úgy látom hogy rootolás után ,ami megvolt fel kell tennem a cwm-et e szerint [link] majd a cwm-el lementeni a romot e szerint [link] Erősítsen már meg valaki,hogy jól gondolom pls. Köszönöm!
-
Raqueia
tag
válasz
janakbacsi #55446 üzenetére
A miui appstoreban van egy olyan app hogy google installer. Azt telepitsd éa utana azzal tudod a playt es egyeb gappsot felrakni. Lehet kell xiaomi account, de azt nem nagy szám rittyenteni egyet.
-
motoflug
őstag
Üdv!
Megpróbálom itt is.60-70 körül kellene ajánlanom phabletet (5; 5,3"-nál nagyobbakat). A Concorde 5700, illetve az LG G Pro LITE kivételével tudtok még valamit ajánlani hazai supporttal? Jól sejtem,hogy utóbbi eléggé gyengusz hardveresen? -
laslie92
senior tag
Sziasztok már irtam régebben,hogy rendeltem egy jiake p6 ot!
sajnos sok oldalon nem irják le ! a készülék rendelkezik notileddel és OTG funkcióval is! nekem már elvileg német országban van remélem a jövöhéten egy jó kis tesztel tudok szolgálni!
-
berigazek
őstag
Én meg hajnali fél 3-kor ROOT-oltam nagy nehezen a telót,aztán 08-kor arra ébredek,hogy ,,visszaállt" rootolatlan állapotba?Hogy létezik ez?Aztán a Framaroot-al megint sikerült...Ötletek?
-
vadkörte
addikt
Urak! Tegnap újra kellett telepítenem a G700-at. Nem volt nagy gáz, csak kicsit sokat bazirgálhattam és nem volt valami atomstabil.
Viszont. Most sehogy nem tudok belépni a mérnökmódba. Kóddal sem.Ötlet?
-
tihibaby
senior tag
válasz
poffsoft #55459 üzenetére
Az emmc elvileg a flash memória,de hogy az alkalmazás mire szolgálhat,passz.
Viszont az biztos hogy egy régebbi egy magos telóm után,én is feltettem a Jiayu G3S-emre a NoFrills-t,és míg a régi telóval nagyon jól működött a program,addig a Jiayut teljesen megbolondította.
Belassult,furán viselkedett,és az Antutuban feleannyi pontot ért el,mint nélküle. -
GIJoe
addikt
Nagy telefonrazziát tartott a NAV
ajaj a végén kitalálják hogy az áfa vám mellé, lesz memória adó, + környezetvédelmi termékdíj az akkura.
vége lesz itt a mókának hamarosan... -
ZaXXoN
tag
Szerintetek dispute-ra okot adó helyzet az, ha
- nov 22-edikén rendelktem pandawilltől egy készüléket singpost-tal,
- nov 29-edikén küldtek értesítést, hogy feladták, és itt a tracking number, de várjak még 4 napot, mire láthatom a tracking oldalakon.
- dec 5-én írtam a pandawillnek, hogy még mindig semmilyen oldal nem látja, hogy feladták volna, erre az volt a válasz, hogy mert a hongkongi houseware-ből jön (bármi is legyen az), és ezért tovább tart a track id regisztráció, nyugodjak meg, úton van
- most dec 8 van, és még mindig semmi nem látszik a küldeményből.Eddig, amikor rendeltem, és megvolt a tracking number 1-2 napon belül már látták a nyomkövető oldalak. Ti ilyenkor már fenyegetőztök dispute-tal?
-
poffsoft
veterán
Sziasztok!
A drasztikus akkumerüléssel kapcsolatos "fél" megoldás van:
Megtaláltam a bűnöst (wakelock monitor segített): com.android.emmc (v1.0.0.1)
Sajnos semmit nem találok róla, hogy ez mi lehet. Eszközkezelőből letiltva.
Ő ébreszti fel alvásban is a telefont deep sleep-ből (folyamatosan, 6 órás ciklusban kb 1500 alkalommal, így 3,5 órát nem deep sleepben van a telefon), ezért tölti készenlétben is ébren az idejének 60%-át (és feleslegesen pörög a proci maximumon).
A másik segítség, a DS battery saver: Agresszív profillal gyakorlatilag azonnal mélyalvásba küldöm a telefont, ahogy kikapcsol a screen. így a GSam battery monitor szerint éjjel még volt olyan időszak, amikor töltődött a telefon, készenlétben, töltő nélkül.
A kérdéseim pedig:
- tudja valaki, hogy ez mégis mi lenne, ez a program?
- vajon rendszeralkalmazás, vagy valamelyik telepített program hozta magával? Hol lehetne kinyomozni?
- mi lenne a feladata, hogy folyton ébren tartja a telefont?
- külön segédprogram nélkül beállítható-e valahogy az androidban ez az agresszív alvási szabály?
- A proci terhelés monitorozására (frekvencia, terhelés, hőfok) tudtok valami progit ajánlani? Nem lenne baj, ha a státussorba írná az infóit. Jelenleg a nofrills cpu controll-t használom a freki szabályozására, de a saját statisztikái szerint gyanús, hogy nem igazán működik: gyakorlatilag állandóan maximumon pörög a proci.köszi
-
berigazek
őstag
Bocs,kifutottam a szerkesztési időből...sikerült elkapnom ezt a kiírást,csináltam egy képernyőmentést nagyon gyorsan.30 sec-ként ezt írja ki,ha nem használok internetet GPS mellé.Soha nem is használtam,nagyon ritkán amikor EPO fáklt töltöttem le,de most ezt írja ki,soha nem írta ki,hol lehetne kikapcsolni ezt,hogy ne jelenjen meg?Az MTK Engineering-ben az YGPS-en belül valahol?
-
berigazek
őstag
Ez a legjobb ROOT progi az MTK procis telóknak,ezzel sikerült 1 perc alatt rootolnom és le is szedte a gyári SU progit és nem installált semmit helyette,de viszont 100% ROOT
Lehet ismeritek,lehet nem,így hát megosztom veletek -
kovigyuri
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ezek a kérdések nem ide valók, de tapasztalat a fontos.
Csak két szót kérnék tőletek:
1. HOTMID-től vagy MINIDEAL -ről rendeljek? Az ár ugyanaz.
2. FedEX -el, DHL-el vagy EMS-el hozassam? Melyiknél kisebb az esély VÁM-ra?
Csak azt kérem, hogy a saját tapasztalatitokat írjátok le, nem kell indokolni.
Köszönöm szépen.
Üdv.
KGyuri -
fila
senior tag
válasz
petya0426 #55384 üzenetére
Hahó,
Kipróbáltam a Happy hourt, és úgy néz ki nem átverés.
83,99 dolcsiért sikerült megcsípnem a W450-t!!
Volt egy félóra míg végigment fizetésig, de a paypal visszaigazolás megvan, rendelések között ott van az oldalon.
Már csak az a kérdés mit kezdek vele
Eladó ugyan a Lenovo P770-em, de nem erre terveztem lecserélni.
Mégiscsak rózsaszín
Párom meg már kétszer is telefont kapott karácsonyra, nem hiszem, hogy örülne neki.
Egyébként most 94 dolcsi még a pandán.
Ja azért az meg kérdés, hogy kiszállítják-e.
-
Zeki
nagyúr
Off:
A Wikitech írta meg, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) több bevásárlóközpontban is razziát tartott. Az Index úgy értesült, hogy az akció során iPhone-okat, Nokia Lumiákat és Akai márkájú telefonokat foglaltak le. A NAV arra hivatkozik, hogy a viszonteladók nem fizettek jogdíjat a készülékek után.
A jogi szabályozás szerint az üres adathordozók után jogdíjat kell fizetni, és ez a telefonok belső memóriájára is vonatkozik. A befizetést az ellenőrök a telefon IMEI száma alapján ellenőrzik; ha ez a szám nem szerepel az adatbázisban, a NAV munkatársai már le is foglalhatják a telefont.
Jó kérdés, hogy az üres adathordozók után fizetett jogdíjat a telefonok valóban meg kell-e fizetni a törvény értelmében. A telefonok memóriája ugyanis nem üres: azon található például az operációs rendszer is, illetve minden előre telepített alkalmazás. Ugyanakkor a NAV munkatársai nem követtek el szakmai hibát. Az ellentmondásos helyzetre az Artisjusnak kéne megoldást találnia, de ezt a problémát az elmúlt években nem rendezték. A NAV ellenőrei tehát a jogszabályokat követve jártak el.
-----------
Hihetetlen ami ebben az országban megy. Csodálom hogy a kínából rendelt telók után nem kell még ilyen artisjus jogot is megfizetni a vámon. -
janakbacsi
őstag
adott egy lenovo s820 miui 3.9.20-as rommal, de nincs rajta play store. hogyan lehetne varázsolni reá?
-
Ed3r_X_
nagyúr
3D-ben lassabb
De nem MT6582 és MSM8225Q volt a kérdés? Mert az 17 vs. 11 ezer. ott kijön a különbség.
Az Adreno 203 kb. az Adreno 205-tel van egy szinten, amit használtak 2 éve az Xperia telefonok (Arc, Neo, stb.) Így látni, hogy nem túl erős darab, a FAEA cikknél meg is jegyezték, hogy a HD sok neki.
-
b0bcat
addikt
válasz
tfalcon96 #55434 üzenetére
Rengeteg MT6577 ill. MT6572 SoC-vel szerelt modell közül tudsz a 100 dollár alatti kategóriában válogatni. Amit kerülj: SC6820/8810 SoC, MT6515/6517 SoC (ezek gyakran az előzőek, csak hazudnak a készülékek róluk) és 256 MB RAM. Legalább fél giga RAM kell. És célszerű 4.1-es vagy 4.2-es Androiddal telepített készüléket választani. Mármint valódival. Merthogy a Spreadtrum chipes csodák (amiket az imént felsoroltam, pl. SC6820) sokszor 4.1-es/4.2-es rendszert hazudnak, miközben 2.3-mal érkeznek.
-
RVR400
veterán
válasz
verycool #55412 üzenetére
Én egy G9502-vel játszottam el ugyanezt.
Ki kell kapcsolni a pin kérést, meg ki kell cserélni a modem.img fájlt, akkor legalább tlefonálni lehet vele. Én már a 3. szoftot kértem a telóhoz az eladótól, ezzel már a pin-kérés megy, de ugyanúgy ki kell cserélni a modem fájlt, hogy lehessen vele telefonálni.
-
tfalcon96
aktív tag
100 Usd alatti kategóriában mit tudnátok ajánlani? Csak a stabilitás a lényeg.
-
RVR400
veterán
válasz
kunasgabi #49590 üzenetére
Ha beteszel egy memóriakártyát, és beállítod alapértelmezett írási lemeznek, akkor tudja a teló? Mert nálam van egy, de hiába van benne a kártya, és hiába alapértelmezett, a teló memóriájára akarja tenni a Real Racing 3 fájljait, amik természetesen oda nem férnek el, így nem megy.
-
verycool
tag
At akarod sugallni ezzel, hogy te neki esnél inkább, mint hogy még 2 hónapot beáldozz?
Figyi van egy szerződésben megadott limit, azt képes vagyok kivárni még 1x, de ha azon belül nem jön mindent visszakérek és aktiválom a fogyasztóvédelmis ismerőst, jobbat nem tudok jeleneleg :/
-
sodokan
tag
most 86$ vélemény?(happy hour keretein belül)
-
verycool
tag
Gondolom, mire gondolsz a garival kapcsolatban, de mind hang, mind írásos bizonyítékaim vannak, hogy 1 évi garim van, ezektől az androidvásáréktól, állításuk szerint van egy saját emberük monoron is akinek ha nem sikerül helyre rakni akkor kínába küldik vissza. Szóval, ha ezzel a programmal rootolom, akkor annak nem marad elvileg maradandó nyoma? Mert a konkrét rootolásnak biztos és garancia vesztéssel jár olvasataim szerint mindenhol.
-
üszök
őstag
Van már valaki akinek megjött a W450?
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Erre nincs otlet?
koszonom
udvhttp://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_55070-55070.html
-
petya0426
tag
válasz
Az androidvasar.hu ugyan az a cég mint az azolcsosag.hu . Az utóbbihoz volt szerencsém, SENKINEK SEM AJÁNLOM ! Két hónapot vártam a telefonomra, majd mint utóbb kiderült, nem is az én telefonomat rendelték meg, nem is hozzám jött. Nagy nehezen vissza adták a pénzt,de mint mondtam, senkinek sem ajánlom.
-
verycool
tag
válasz
Nem sokat értek az androidhoz, de így az a diagnózisom, hogy eg rootolással helyre állna, viszont akkor az 1 év garimnak annyi lenne, de ha tudnám biztosra hogy helyre áll inkább ezt választanám, illetve gondoltam függetlenítésre, de ahhoz is rootot kér előtte. Valamit nem lehet átírni benne esetleg valahogy, vagy valami program hasonló problémára ami segíthet?
-
verycool
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy megjött egy G9500L típusú teló kínából (az android Samsung GTI9502) számon aposztrofálja számomra. Minden tökéletesen működik rajta, gyors szép, okos de a telefonkártyákkal problémája van. Beállításokat nem jegyzi meg, pl. belőttem rajta ezt a rajzolós bejelentkezős kódot, újraindítom nem kéri. Valamint teljesen randoom váltogatatja a menü feliratait, ugyan az 1x angol a másik percben magyar. Szóval a SIM kártyát nem látja kipróbálva minden variációba, kettő együtt, külön külön minden portba 3 féle szolgáltatótól. Ami a legszívatósabb, hogy a 3 nap alatt mióta nálam van, 2x behozta a szolgáltatókat és tudtam telefonálni is 2 más szolgáltatónál (Vodafone, Tesco), de újraindítom és semmi. Egyáltalán nem reagál a hálózatok keresése gombra. A kártyát zároltként jelzi, lakat zárva és ha rányomunk, hogy feloldás, akkor nem kér pin kódot ahogy kéne, valamint semmi nem történik, csak kilép
Valaki aki megtudott oldani hasonló helyzetet, kérem vázolja nekem, mert kezdenek rámenni az idegeim :/
Nem szeretném visszaküldeni, ha van valami megoldás, mert 2 hónapot vártam rá és máris bejelenteném, hogy az androidvasar.hu -ról senki ne vásároljon, mert katasztrófa amit művelnek és amennyire érdeklik őket bármi is, pedig pontosan ezeket szerettem volna elkerülni mikor általuk rendeltem. De így utólag jobb lett volna, ha én intézem. Majd ha valakit érdekel, konkrét dolgokat is leírok, vagy képet illesztek a levelezésről, abszolút távol áll tőlem, mindennemű hasonló, feljelentgetés meg lefikázás, de itt olyan falakba ütköztem meg nem törődömségbe, hogy ökölbe szorult sokszor a kezem.
-
gabee jr
tag
iNew I4000 típusú telefon téglából, mobiltelefonná történő alakításában kérnék tiszttel segítséget.
Ahogy a gyártó linkelt oldalának alján többeknél is olvasható, egy rendszerfrissítés után a teló nem kapcsol be többet, nincs factory/recovery mód, nincs semmi kontakt a tepsivel. Ugyan ez van itt is.
Töltéskor világít a piros visszajelző LED, de a képernyő sötét marad, kontakt nincs.
Akksi nélkül (de csak úgy!) a windows felismeri, sőt telepíti is az MTK6589 driverét azt' ennyi.Flashtool-ban annyit érek el, hogy miután alátettem a scatter file-t beállítottam a high speed-et és az USB kapcsolatot majd BÁRMIT nyomok "format", vagy "firmware update" vagy "download" megtalálja az eszközt COM11-es porton, de a folyamatjelző végigszalad és ezzel a hibaüzenettel kiszáll a program:
Readback-re ugyan ezt a hibaüzenetet kapom, mikor hajnalban próbaként a boot.img file-t akartam kinyerni a telefonból.Cappa mesterrel már egyeztetek közben, de mivel elfoglalt (amit megértek) mástól is elkelne némi segítség vagy hasznos tipp. Nem lett félreflashelve, nem volt áramszünet sem hibaüzenet az utolsó frissítés után.
Aki kihívást keres megtalálta.
Köszönet mindennemű segítségért. -
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #55408 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy mikor adták fel?
-
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #55404 üzenetére
Mikor rendelted egyébként?
-
Zeki
nagyúr
válasz
UnConnecteD #55404 üzenetére
Milyen posta?
Lehet 1 hét ha DHL, és 1 hónap ha szingapúri. -
UnConnecteD
senior tag
ha most kaptam meg a tracking numbert, geekbuyingrol, kb. mennyi ido alatt er ide a rendelesem? uton van egy Blackview JK809
-
pee13
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a döntésben!THL W100S
(amúgy mi a különbség a 100S és a 100 között?)
AMOI A862W
ZTE U950
Benne is látok fantáziát, leszámítva a kijelzőt..Illetve ha van jobb ötlet ebben az árban.. 4,5 colos kijelző, IPS panel, villanó kb kötelező
Meg az ilyesmi kinézetűek tetszenek. Persze nem árt, hogyha akad hozzá rom, meg leírás, nem szívás rootolni, ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest