Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

berigazek őstag Uraim! 
 Egy régebbi Androidos telefonom OTG- keresztül müködött 16 Gb.-os Pendrive-al,az új csak 4 Gb.-ig müködik.Hogyan lehetne ezt is megoldani,hogy lássa a 16 Gb-at is? Valami ötlet? Mindkettő Android 4.2.1 verzió.
- 

milanscs aktív tag Sziasztok! Vettem egy Lenovo S820-at az etotalk webshopból. 
 Olyan gondom van vele, hogy nem megy rajta a 2G hálózat.
 Vagyis azt hittem, hogy nem megy míg nem pénteken Budapestre tartottam és egyszer csak látom, hogy a telefon egy G betűt ír ki. Milánóba repültem egy focimeccsre. Innentől kezdve Olaszországban is volt rajta mindig 2G. Győrben dolgozom és ott csak a három szolgáltató 3G hálózatát látja. Külföldön több 2G hálózat is talált. Ma hazaérve megint azt látom, hogy eltűnt a térerő.Persze ahol lakom ott meg nincs 3G és ez a legnagyobb baj, hogy nem tudom használni a telefont. Lehet, hogy ilyen gyenge az antennája a telefonnak, hogy itt a Bakonyban egyszerűen nincs térerő rajta? 
 Mondjuk Győrben sincs csak 3G.
 Valaki tapasztalt már hasonlót?
 Köszi!
- 

tonnoka tag Sziasztok! Egyik kollégától vettem ma itt egy 2 simes Myaudio q404-et. Tökéletesen működik, hisz vadi új. Egyetlen gondom vele, hogy nem látja a sim kártyára felmásolt 200 nevet  Ha rámegyek az importálásra, azt mondja nincsenek névjegyek..... Android 4.1 van rajta. Ha rámegyek az importálásra, azt mondja nincsenek névjegyek..... Android 4.1 van rajta.
- 

vadkörte addikt válasz  szabos

üzenetére szabos

üzenetéreAzt nem tudod véletlenül, hogy a GravityBox működik G700-zal, ill. a gyári ROM-mal? Ill. lehet-e telepíteni, ha igen ajánlott? 
 Valamint nálad működik a FaceUnlock? Nekem a Gapps-szal nem települt fel, na nem mintha annyira hiányozna, csak furcsa.
- 

- 

ekrisztian őstag válasz  cappa72

üzenetére cappa72

üzenetéreSzia! USERDATA 0x0000000034f80000 0x0100000000 __NODL_FAT 0x0000000134f80000 0xFFCB0700A8 Itt mi lesz az olvasás hossza?Gondolom a bénaságom ez is, de az összes 2 karakterrel hosszabb.Na most 2db 0-át vissza törölni nem gond, csak hát így jó?Illetve ezeknél nincs mit törölni, hogy karakter helyes legyen     
- 

okularum csendes tag Hogy más ne kínlódjon annyit vele mint én ITT van a fájl, amiben a digis mobilnet adatai is szerepelnek. (A760-ból.) 
- 

okularum csendes tag válasz  gipsztigris

üzenetére gipsztigris

üzenetéreMegoldottam. 
 A telefonon egy texteditorral beleírtam a digi adatait. Reboot és láss csodát! Van digi mobilnet.
- 

üzenetére gipsztigris

üzenetéreKöszi a segítséget, de sehogy sem boldogulok. 
 Már a fiam telójáról is átmásoltam az apns-conf.xml fájlt, (nála A820-on működött.) de nekem nem.
 Azt hiszem, hogy már majdnem mindent kipróbáltam, de ha valami még eszedbe/eszetekbe jut, szívesen kipróbálom.
 Esetleg másik rom? (Jó lenne ha magyar lenne!) A spanyol oldalon az AUDIt kipróbálta már valaki? Ha minden kötél szakad belevágok.
- 

vadkörte addikt Igazad van. A brand-ek között elég nagy a hasonlóság. Egy év egy telefon, egy és saját felület, optimalizált háttérrel. 
 Csak a Xiaomi megelégszik a kissebb haszonnal is, mint aö öreg Kohn. Egy terméken legyen kicsi haszon, de azt vigyék, mint a cukrot. Míg a kukacosalmaások a profitmaximalizálás hívei.
- 

üzenetére szabos

üzenetére         Rákuksizok minnyá. Pedig mit gugliztam utána.  
 Az előlapi zajgenerátorral nekem semmi bajom. Tiszta és semmi Galaxy Ace-nél megszokott recsegés sercegés. Inkább hangos, ellenben a kamerától nem estem hanyatt (fotózok, szóval a mobilok kamerái kicsit hendikepesek nálam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ) )
 Az a ROM, amivel szállította a ferdeszemű, kamerában kifejezetten jó volt és ott MobileUncleTool-ból is be tudtam lépni a mérnöki módba.Jó ez az EmotionUI. Kényelmes, látványos, kézreáll, de kicsit zárt. Nem szabható úgy testre, mint egy "meztelen" JB. 
 Van egy olyan érzésem, hogy a Huawei lesz a távol-kelet Apple-je... 
 Köcce uram!
- 

ghiottone nagyúr Jövő heti pandawill happy hour ajánlatok, csütörtökön 12 készülék lesz 2 órás periódusokban. - sikerült már valakinek az első körben szert tenni telefonra ebben az akcióban? 
- 

Henker2 addikt válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreKöszi a választ neked is meg Bagira01-nek is. Én is a Jiayu-ra gondoltam. 
- 

janaman01 addikt és ezt próbáltátok már ? *#*#20080808#*#*. 
- 

Hali1975 tag Sziasztok! 
 Lenne egy kerdesem ZTE V970nel kapcsolatban.
 Adott ket ilyen telo, mindegyikre feltoltam egy lewa romot/unokahugoknak kellett ,hogy magyarul tudjon/.
 Particionava is lettek/2,5 latszik szepen/
 Tok jol mukodik mind a ketto ,de:
 A beallitasok/tarhely alatt latszik is a 2,5giga, a behelyezett sd kartya is , de az sd-n egyszeruen csak par mega szabad hely latszik,holott az alapjan ahogy kiirja,hogy mi van a kartyan meg boven kene rajta szabad helynek lennie.
 Ez igazsag szerint ott gond,hogy csak ennyi helyett mutat a fenykepezesnel.Nem igazan ertem miert. 
 Valami tipp?KOszi 
- 

oris aktív tag Tud valaki tippet adni, hogy miképpen lehet kiszűrni, hogy melyik program tartja ébren a wifit? Amit eddig próbáltam: 
 -wifi beállítások / tartsa bekapcsolva a wifit: soha
 -viber / beállítások / Wifi alvó állapot szabályai: eszköz beállításainak használata
 -kilépés a viberből
 -kilépés a facebookból
 -időjárás widget nincstelefon: No.1 S6, Android 4.2.1 Build: S6_V1.0:2013-10-19_14:05:09 
- 

kennyke aktív tag válasz  Rodzser Mór

üzenetére Rodzser Mór

üzenetéreSzia, van saját weblapja, ott vannak infok. 
 www.beexmobile.coma Tesco akciót hol láttad? 
- 

üzenetére gipsztigris

üzenetéreÍgy sem megy. 
 Már nincs hajam....
- 

Henker2 addikt Üdv! Kinai készüléket szeretnék venni, és nem tudom jó helyre irok-e? De ha nem gond leirnám, hátha tud valaki segiteni: Van pár készülék amit kinéztem, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás: - Cubot One 4,7" HD Quad Core 1.2GHz - 45K 
 - Iocean X7 Elite 5" FULLHD Quad Core 1.5GHz - 55K
 - Haier w910 4,5" HD Dual Core 1.5GHz - 44K
 - Jiayu G3T 4,5" HD Quad Core 1.5GHz - 47KMindegyik MTK procis, kivéve a Haier, mert az QUALCOMM 
 Sokat játszanék rajta, illetve filmnézés, zene, fotó csak elvétve. DUAL SIM nem lényegSzerintetek melyiket? 
- 

tihibaby senior tag válasz  gipsztigris

üzenetére gipsztigris

üzenetéreSima Jiayu G3S saját gép,3984 pont. 
 Tuti van valami anomália.
- 

RBJ addikt válasz  Rodzser Mór

üzenetére Rodzser Mór

üzenetérebeex m1g akciót hol láttad? 
- 

RBJ addikt Beex M1G és akai glory g1 közül gondolom az első lenne a jó választás. 
- 

tozso76 aktív tag Van valakinek tpasztalata a MySaga M1 -el? 4,5 colos, legalább qHD kijelzős, nem túl "gömbölyű", fehér színű, árban max.160$-ig keresek telefont. Egy másik versenyző a Xiaocai X9 lenne. Van esetleg valami ajánlott teló, a fenti kritériumokkal? THL W100 nem játszik (gömbölyű, széles). 
- 

Zeki nagyúr 
- 

eni70 újonc Sziasztok! 
 Valaki tudna nekem segíteni, dual sim kártyás telefonnal szeretném használni a mobilinternetemet, de valamiért nem csatlakozik a netre. Milyen beállításokkal fog működni? Köszönöm: E.
- 

válasz  ekrisztian

üzenetére ekrisztian

üzenetéreAz sp flashtoolos bejegyzésem végén van egy számoló xls, amibe csak be kell tenni a scatter tartalmát és kiszámolja az értékeket. [link] CWM ügyben a fórumtémában is körülézhetsz. 
- 

ekrisztian őstag Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni THL W8 Beyond (16Gb 1Gb ram)telefonja van a lányomnak.Framaroottal rootoltam, majd ideiglenes roottal ugyan, de MTKdroid mentést tudtam csinálni.Szeretnék csinálni egy SPflashtools mentést is, igaz ez a hexa számolgatás nem világos  kövezzetek meg érte, de nem megy kövezzetek meg érte, de nem megy ez az egyik bajom. ez az egyik bajom.
 A másik a megfelelő CWM.Needrom-ról húztam le egyet,de nem tudom fel merjem-e tenni spflashtoolsal, vagy ez is mehet fel mobileuncle-vel? W8_beyond.JB2.FHD.EN.COM.8P128_MT6589TV1.0.1_20130618-cwm6033.img 623064bájt.Köszi a segítséget!  jaa és igen.a gravityboxról már nem is beszélve    
- 

üzenetére gipsztigris

üzenetéreKöszi, sajnos nem oldotta meg a problémát. 
 Igaz hogy a választható APN-ek listáját kibővítette (Telenor Online, Pannon MMS x2), de a Diginet még mindig nem megy, újat pedig nem tudok létrehozni. 777-re állítottam az apns-conf.xml fájl engedélyeit...
- 

dethroner veterán Jiayu G3T. Biztosan emlékszel, vasárnap éjjel akartam rendelni, mutattátok is a kupon kódot, de akkor éjjel azon az oldalon nem fogadta el a feketére. Másnap reggel a csajom azon az oldalon rátalált feketében és bejelentkezés nélkül megrendelte. Azóta minden nap küldünk emailt, és az oldalon belül is levelet, de semmi reakció  
- 

mtibi55 tag Ha az érintőképernyő bszkodik időnként magától kapcsolgat az érintést meg nem veszi figyelembe az szofver vagy hardver hiba lehet? 
- 

üzenetére szabos

üzenetéreNem ment. Vagy 5x futtattam le egymás után, az SuperSU meg is jelent az "asztalon", de nem telepedett. 
 Frameroot-tal viszont sikerült rootolni.Belaktam. Tetszik. (enyém G700-U00*) Nagyon. Viszont kérdés: A MobileUncleTools-ban ha az MTK-s Engeenering Mode-ba akarok belépni, visszadob. Nem enged be.  U00: kínai piacos dualSIM verzió 
 U10: EU piacra szánt dualSIM verzió
 U20. singleSIM verzió
- 

mtibi55 tag Sziasztok! 
 Még új vagyok az androidban. Van egy kínai telóm és a tegnapelőtt rootoltam tegnap meg csináltam egy teljes mentés a romról. A gondom ma jelent kezett amikor a Google Playra akartam csatlakozni és nem hajlandó.Azt mondja nincs kapcsolat, a sima böngészővel meg tudok netezni. Ez a rootolás miatt lehet? Van valami titok erre a problémára? Előre is köszi. Van valami titok erre a problémára? Előre is köszi.
- 

okularum csendes tag Sziasztok! Most vettem egy Lenovó a760-as telefont és segítséget szeretnék kérni! 
 Nem tudok új APN-t létrehozni. Itt találtam egy leírást, de nekem nem működik. Vagy valamit rosszul csinálok...
 Az xml tulajdonságait nem tudom átállítani. (a telo rootolt.) (Vagy rossz helyre másoltam?)
 Digis mobilnethez kéne, amihez a Name: DIGI Data, és az APN: digi.
 De a fenti leíráshoz mellékelt fájlban ezek nem szerepelnek.
 Valaki?!Esetleg egy másik magyar romot tud valaki? Ez van rajt. 
- 

Dermesztő aktív tag válasz  dethroner

üzenetére dethroner

üzenetéreNem biztos hogy ebből lesz telefon.. De pénz sem. Mivel közvetlenül fizettél nem véd a paypall, le is tagadhatjàk hogy nem kaptak pénzt, mint màr volt rà példa itt a fórumon. 
 Azt hiszem a pandànak... Hazudoztak hogy nem kaptak semmit.. Így az bukta is volt.Soha nem szabad közvetlenül fizetni. Csak is pp-n Keresztül. Làthatod a hozzààllàsukat is, vàlaszra sem méltatnak... . 
 #54214) framlingTHL W 100 
- 

framling tag sziasztok! tudtok nekem ajánlani dual sim-es androidos telót 4,3-5 col kijelzővel, HD felbontással, SD kártya bővítési lehetőséggel? 
- 

dethroner veterán válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetéreCsak azért kérdezem ezt, mert erről a lenovomobile.cc oldalról rendeltünk hétfő reggel egy telefont. Az oldal lehetőséget ad arra is hogy bejelentkezés nélkül, vendég profillal vásárolni. Hát, mi így tettünk, remélem nem fogunk rácseszni. Nem paypal, hanem közvetlen bankkártyás fizetés volt, amit tegnap le is vontak a számláról. Minden nap írunk emailt és belső levelet is, de semmi reakció nincs, nem kapunk semmi választ. Szerintetek mit lehet ebből kihozni, lesz ebből telefon?  
- 

Shoo senior tag Jelenleg egy Prestigio 5044-es mobilom van...Azért vettem, mert két simet használok egyszerre, de sajna akkor még nem tudtam, hogy ha beszélek egyiken akkor a másik lekapcsol. A soc gyártó honlapján viszont láttam, hogy a soc képes a dual active módra.. Ezt valahogy meg lehet oldani ezzel a telefonnal? 
- 

Mercutio_ félisten Jiayu-kban (G3T, G4) Wolfson DAC van, ha igen lehet tudni pontosan melyik? 
 Zenehallgatásra mennyivel jobb ez mint az átlagos 4 magos MTK-s mobilok (pl. Lenovo A820) illetve hol van szintben a "nagyokhoz" képest?Jah és ehhez kapcsolódóan Xiaomi-kban milyen és milyen minőségű DAC van lehet tudni? 
- 

mrmft senior tag válasz  grizlisandor

üzenetére grizlisandor

üzenetéreCsak az, hogy novemberre igertek szeptemberben es nem WCDMA, amit ennek a megjelenese utanra igertek, ha igy folytatjak jo ha abbol tavaszra lesz valami. 
- 

Nabuk csendes tag Sziasztok! Kedves telefonos szolgáltatom tiltja a voip használatot, ezért megoldást keresek a rendszer kijátszására. Viber es Skypot szeretnék használni, csak szöveges módban. Android 4.4 kitkat fut a telefonomon. Aki tud, kérem segítsen. Előre is köszönöm a segítséget. 
- 

dethroner veterán Sziasztok! 
 Erről az oldalról rendelt már valaki, van valakinek tapasztalata róla?
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem lehet valami megoldást találni? Akkor lehet marad az egyenként bepötyögés...
 Nem lehet valami megoldást találni? Akkor lehet marad az egyenként bepötyögés... 

Ha rámegyek az importálásra, azt mondja nincsenek névjegyek..... Android 4.1 van rajta.
 Ha rámegyek az importálásra, azt mondja nincsenek névjegyek..... Android 4.1 van rajta. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) )
 )