- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
_X10Dead_ #45682 üzenetére
Jelenleg az összehasonlítási alapom egy jiayu g3. Ha ugyanúgy működik a G4-ben is, akkor számomra az már navigálásra alkalmatlan. Persze, google maps-en nekem is megmutatja hol vagyok, viszonylag pontosan, de ha nekiállok mozogni, általában párhuzamos utcákra áttesz, bemegy a körforgalomba mikor én a bejáratnál megálltam, késik 3-5 sec-et, és még sorolhatnám. És kb ugyanezekről a problémákról írnak, már amennyire meg tudtam fejteni a google translate által lefordított oroszt
Újra mondom, örülök neki, hogy a tiedben tökéletesen működik. De sajnos az információ gyűjtésem alatt azt tapasztaltam, hogy nem az az általános.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest