Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

marci06p csendes tag válasz  marci06p

üzenetére marci06p

üzenetéreÉs kérdeznék még egyet. a gps-en kívül. 
 Az android miért teleít minden aplikációt az sd kártyára (játékokat, torrentet, lejátszókat), illetve hol vannak szétszórva az aplikációk letöltött adatai, pl need for speed installja (.apk) lehet a belső memórián (ez nekem valami 1,4 gbleválasztott dolog a 32 gb-ból), vagy az sd kártyán, de a nagyobb belső memóriára nem tudom rakni, lehet én vagyok még nagyon újonc az androiddal (7 éves k800i-t cseréltem ). Létezik olyan aplikáció, amivel a többi kis parancsikont tudom mappákba rendezni, vagy ehhez külön luncher kell? ). Létezik olyan aplikáció, amivel a többi kis parancsikont tudom mappákba rendezni, vagy ehhez külön luncher kell?
 Sajnos sokáig nem leszek net közelben, jelen állás szerint, ha valaki ingerenciát érez arra, hogy ebben a 3-4 dologban felvilágosítson, akkor az az e-mail címemre tegye meg, ha kérhetem.
 Előre nem illik, de köszönöm.
- 

marci06p csendes tag Köszönöm az előbbi segítségeket, hasznosak voltak. 
 Eddig mindennel elégedett vagyok, csak a beépített gps nem talál műholdat sehogysem. Szedtem le mindenféle gps turbózót, meg többféle navigációt is, de semmi.
 Olvastam már valamilyen barkácsolási technikát az iocean x7-hez, hogy az antenna képességeit feljavítsuk, de én azt nem igazán szeretném meglépni (egyrészt nem merném), inkább valami humánusabb dolgot nem tudna-e nekem valaki ajánlani?
 Problémám: iOcean x7 elite, beépített gps nem talál jelet, nem tudja meghatározni a pozícióját.
- 

marci06p csendes tag válasz  blueye

üzenetére blueye

üzenetéreMajd veszek egy nagylevegőt és belevágok egy ilyen piszkálásba (nekem is moddolva, rootolva és unlockolva jött elvileg), mert a gps nekem is fontos lenne, viszont a rom továbbra sem lesz a leírás szerinti 32 gb... 
 Szerencsére rendeltem én is mellé egy 16gb-os c10 kártyát, komoly hátrány nem fog érni, de csak nem néztem félre a leírást: [link]
- 

marci06p csendes tag Köszi a segítséget. Letöltöttem és 1,5 ghz-et szóval az rendben van. 
 a beelső tárhely maradt rejtély, hogy miért írja rá, h internal storage 1,48 gb? Elvileg 32 gb-nak kellene lennie...
- 

marci06p csendes tag Sziasztok! Segítségre lenne szükségem az alábbi dologban. 
 Ma vettem át reményeim szerint egy iocean x7 elite mobiltelefont, amit az etotelk.com-rol rendeltem.
 A kérdés, az, hogy miként tudom ellenőrízni a teleponom pontos hardveres adatait, mert nem vagyok meggyőződve arról, hogy azt postázták, amit rendeltem.
 A belso tarhelynek pl 1,5 gb-ot ir, ramnak 1,9-et. Kéne még nekem a processzorok orajelének lekérdezési lehetősége....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Létezik olyan aplikáció, amivel a többi kis parancsikont tudom mappákba rendezni, vagy ehhez külön luncher kell?
 ). Létezik olyan aplikáció, amivel a többi kis parancsikont tudom mappákba rendezni, vagy ehhez külön luncher kell?