- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Vjankovics82 #46397 üzenetére
Csak ált.kérdések:
sim2 tmobile ugye nem csak 3g net ? Nem minden dual sim-es telcsi tud kezelni mindkét foglalaton 3g-t.esetleg túl régi (feszültség értékek miatt, esetleg régi 5v-os) ? érdemes kipróbálni családtagok/haverok tmob sim-jével is.
pint kér bekapcs/repülő mód után? Ha igen, és a szerinted jó pint el is fogadja, a foglalat hibáját kizárnám. Bár a foglalatot a saját pannon sim-eddel is ki tudod zárni.
beállításokban nincs tiltva?
banális, de hátha: a sim1 nem aktív közben, ugye?
-
repvez
addikt
Érdeklődni szeretnék, hogy ki mit tud arról mondani, hogy a kinai telefonoknál a 3g-s rendszerük 850/2100mhz-en üzemel,de nálunk ugye 900/2100mhz et használnak. ezek a telefonok itthon nem tudják használni a 3g-t vagy csak ott ahol a 2100as rendszer van? Ha ez utóbbi akkor hol lehet találni egy olyan lefedettségi térképet ahol meg tudom nézni, hol vannak olyan helyezk ahol csak 900mhz van és nem müködne ott a készülék?
Mert nézegetek Pár kinai telefont,de mindnél ezek az értékek szerepelnek, vagy lézenek ezekből europaisitott verziók?
Zopo C2, TNL, lenovo telefonokat nézegettem eddig. -
Vjankovics82
senior tag
válasz
attilav2 #46396 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a baj nincs térerő a lenovo a660-as telón 1: telenor 2: t-mobile
telenornál csak úgy le fel ugrál a jel tudnak hívni de valamikor megszakad viszont a t-mobilnál semmi jel nincs!
ha megcserélem akkor se ismeri fel a t-mobilt!
valaki tud segíteni?(#46396) attilav2 szerintem zte v967! remélem nem fogok ki valami hibásat mert én tegnap rendeltem belőle!
-
Eszembe jutott a kedvező árú zte neve a V967 az.
130$-ért elég csábító, de a kockázat azért nagy, mert a páran kifogtak hibás példányt. A820-ról meg egyáltalán a lenovoról sokkal jobbak a tapasztalatok. Mondjuk az etotalkról érdemes bepróbálni a V967-et? Milyen a garanciájuk? Vagy maradjak a jól bevált lenovo-nál? Azért egy kínába visszapostázás sem olcsó, de a zte akkuja állítólag jobban bírja, a lenovo meg csak a szokásos szintet hozza, viszont töredéke hibás példányról olvastam mint a zte-nél. Szerintetek V967 vagy A820? -
kgymac
őstag
válasz
sanros #46393 üzenetére
Egy w100-ban és egy w8(1/4)-ban is működik mind a prímanavi, mind a g:hu, mind a navionics europe (+ eu és usa ski, de csak w8-on, a w100-on nincs megvéve). gmaps is, csak azt nem nagyon szeretem, ezért kapott fagyit.
Épp ma adott el valaki egy w8s-t (szvsz usererror miatt), mert nem boldogult a gps-sel. Root probléma lehetett az alapja, mert az mtk nagybácsinál root is kell az okosításhoz. -
sanros
csendes tag
válasz
gipsztigris #46050 üzenetére
Sziasztok.Ma vettem egy thl w8s(32/2) telót.Nagyon tetszik meg minden..de nem akar müködni gps.Nem ez az első kínai telóm így tudom hogy ez mtk betegség.De akkor miért van az hogy a zopo c2 pl 15mp alatt felállt és tök jól működött/működik?Esetleg tud valaki valami műtétet rá?Vagy még mindig a gps test vagy a mobiluncletools?Ja és másnak se működik thl-ben gps?
-
Gyuc
aktív tag
Hoppá!
Mondanál pár szót róla?vagy csak fogtad?
A felár nem is olyan sok egy 10$-es talán.
XAIOCAI X9 teszt -
Gyuc
aktív tag
válasz
Crytek #46380 üzenetére
Jaj dehogy akarok spec teszter lenni
de ez jó
Lehet valamiért mazohista vagyok...de 4,5 colon kevés a választék és keresem ami tetszene.
A GT99 design nem olyan túl jó...a UMI tetszik igazán de az X9 forma is jó
tudom vehetnék W100-at (a páromnak azt vettem) ami megbízható nyugodt cucc,de valamiért nem -
Shummo
senior tag
Hali. Ez megéri 252$-ért? [link]
a w8 ról jókat olvastam, de vajon mennyire romlik az akksi üzemideje az FHD és a magasabb órajel miatt?
És ugye az antelife azt küldi ami a honlapon van? mert pandaval megszívtam
HK posttal jönne. -
colonia
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvastam jópár hozzászólást de igazából nem írt senki véleményt a Lenovo A760-as telefonról.
Esetleg azóta vett valaki és egyáltalán érdemes megvenni?
Hol érdemes megrendelni?
Még a Lenovo A390-es tetszik az talán kisebb telefon ami nekem előny, mert nem szeretem a "lapát" mobilokat.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Megszűnik a Nokia
Lehet hogy leteszek a kínai adnroidos csúcstelókról és nosztalgiából veszek egy lumia 620-at. -
interstate76
addikt
válasz
devast #46376 üzenetére
Semmi nem jelent feltétlenül jobb eladót, de én eddig kb. 50-ből 49 üzletet zártam úgy az eBay-en, hogy full pozitívat adtam az eladónak - vagy azért, mert minden rendben volt, vagy azért, mert minden igényt kielégítően kezelte a reklamációmat.
1 kivétel volt: újoncként vettem memóriakártyát egy kevés (max. 1-2 tucatnyi) megkötött üzlettel rendelkező eladótól, akit a pénzem átutalása után töröltek is a piactérről (a Paypal visszautalta a pénzem, szóval anyagi veszteség ott sem ért).
Lehet, hogy mindez véletlen, de ha megnézed pl. a resellerratings.com-on, hogy milyen rossz tapasztalataik vannak más vevőknek az eBay-jel, akkor talán kijelenthetünk annyit, hogy nem ördögtől való a módszerem. Egyébként meg az faragjon is rá, aki nem képes plusz 5 USD-t kifizetni valamiért, inkább megveszi egy olyantól a tabletjét, aki addig mindössze 20 csecsebecsét adott el.
(#46377) RVR400 Nyilván nem csak a darabszám a lényeg, de ha az mindössze 300, akkor - az én módszeremnél maradva - már nem nagyon van értelme arról beszélni, hogy miből jött össze. Mások ettől még úgy üzletelnek eBay-en, ahogy akarnak - csak valószínűleg nem zárul 50-ből 50 üzletkötésük pozitív tapasztalatokkal. Szerintem.
-
laslie92
senior tag
a THL w200 akinek van kipróbálná h 10 ponton érinthető-?
-
Gyuc
aktív tag
válasz
G.I.JOE #46367 üzenetére
Én sokallom a 4,7" is TS7 volt de inkább 4,5" lesz belőle.
Megnézem a GT99 (most rendelt egy ismerős) és ha nem jön be akkor rendelek egy UMI X1S-t ,de most találtam rá a XIAOCAI X9-re.@Smilecat: Csatlakozom de szerintem egyáltalán nincs fólusz a TS7-en mert én nem nagyon vettem észre
-
RVR400
veterán
válasz
devast #46376 üzenetére
Ráadásul ilyen gondolkodásmóddal újonnan regisztrálni eladóként az e-bayen nem is lenne értelme, mert akkor már rosszabb lenne mint egy piramisjáték, vagy éppen teljesen monopolhelyzet lenne, és akkor nincs árverseny a kegyeinkért...
Másrészt 1 dolláros kacatokból összehozva az 5000 eladást, aztán csak 50 embert behúzni 200-zal még mindig bőven nyereséges üzlet... -
devast
addikt
válasz
interstate76 #46375 üzenetére
A sok üzlet nem feltétlen jelent jó eladót. Mindössze annyit, hogy valószínűleg nem 1 emberes mutatvány, hanem egy egész cég dolgozik az ügyön. Lehet 98%-os az értékelés, átlagban 50-ből 1x probléma van. Mert a diák munkás jing jang rosszat csomagolt be, mert az ügyfélszolgálatos king kong menst*uál és bunkó mindenkivel, és sorolhatnám a nagyobb shop-ok problémáit. Egy megbízható kisebb bolt sokkal jobb, személyes véleményem szerint.
-
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #46371 üzenetére
Én biztonsági játékos vagyok, ha külföldi rendelésről van szó, ill. eBay-en eddig mindig találtam olyan eladót, aki olcsó volt, de már sok ezer üzletet kötött. Nem mondom, hogy mindenki ehhez tartsa magát, de olyantól, akinek kb. 300 minősítése van, biztosan nem vennék telefont. Esetleg 1 USD-ért!
-
Tronsmart TS7 - vélemény
[link]Ami tetszik:
Szép forma - vékony, elegáns
Jól van összerakva, nem nyikorog, nincsenek rések sehol
Jó hang - bár lehetne hangosabb - a kihangosítás sem torz még teljes hangerőn sem
Gyors, nem gondolkodik sokat app megnyitásnál
Aránylag jó GPS
1GB RAM
Nincsenek kínai appok, google play alapból telepítve
Jó a fogása - hihetetlenül kényelmes!
2 akku
EU USB-s töltő.(igen, tudom alaptartozék, de van ahol mégsem ezt küldik, nálam akkor is plusz pont)Ami annyira nem
Puha műanyag, nagyon vékony hátlap - a plusz "TPU case" sokat dob rajta keménységben, de ha csak az alap hátlap lenne hozzá félnék, hogy benyomódik(pedig nem)
Gyengébb minőségű IPS kijelző - félreértés ne essék, még így is jó (szép) az árához képest, de láttam már sokkal jobb-szebb IPS kijelzőt mint ez.
Kissé gyenge fényerő maxon! (az én N9000-em a 1,5x-ét tudja ennek), a szélein picit sötétebb a képernyő - épp, hogy észrevenni.
Wifi erőssége néha ugrál.Ami nem tetszett
Kamera, de erről már írtak - közeli képek homályosak sajnos, de átlagban még elfogadható, auto élesség az nincs vagy csak én nem veszem észre. Az elülső és a hátsó kamerának tök más a színérzékelése, az elülső túl "meleg" színezetű amit hiába állítok át, akkor viszont nem színhelyes képet kapok. (kicsit sok benne a piros alapból)
Nem lehet hozzá kapni külön tokot!(én nem találtam)Geekbuying-ról rendeltem aug 18-án.
22-én feladták és szept. 02-án megkaptam, átment vámon mindenen, ezzel nem volt gond.
A csomagolás rendben volt nagyon, mondhatni atombiztos volt -
DearMan
tag
THL W8 vagy ZTE V987?
-
gipsztigris
addikt
válasz
interstate76 #46370 üzenetére
Ez azért erős túlzás!........ de persze kinek, hogy.
-
interstate76
addikt
-
devast
addikt
válasz
interstate76 #46368 üzenetére
Úgy érted 10ezer?
-
RVR400
veterán
válasz
LGyuri #46365 üzenetére
UMI X2 szilikon tokok ingyen szállítva
Nem értem a problémádat...
-
LGyuri
tag
Sziasztok,
Rendel mostanában valaki telot?
Betársulnék a rendelésébe egy UMI X2-höz való szilikontok erejéig, ha nem gond...
Esetleges jelentkezők priviben keressenek, ha nem gond.
Üdv
Szerk: @RVR400: nincsen problémám, csak kérdeztem.
De köszönöm az infót. Célszerűen van rá okom, miért kérném egy rutinosabb kolléga segítségét.
-
-
Gyuc
aktív tag
Tegnap néztem egy jutub videot a XIAOCAI X9 telefonról és egész elismerően beszélt róla az angol csávó.
valaki találkozott már vele?esetleg valami extra infót ha tud. -
monkey_
csendes tag
Most nézem, hogy a DooGee Hotwind DG200-on (MTK6577) Android 4.2.2 fut [link] Nekem szintén MTK6577-es processzorral felszerelt telefonom van, egy Bluebo L100FW - Android 4.0.4. A DooGee Rom-ját nem lehetne valahogy ráhegeszteni a Bluebo-ra?
-
iMaverick
addikt
válasz
littlemole #46353 üzenetére
Support to shoot 3GP 720P (1280x720) with sound, Max 30 mins.
Gondolom erre gondolsz... Ehhez képest már a gyári Kamera app-ban is feljebb lehet venni a 720p-t, ha meg 3rd party app-ot (pl. LGCamera) használsz, akkor MP4-be is rögzíthet...
-
raffiakötö
csendes tag
válasz
Segnior_Barthez #46349 üzenetére
Nem hinném hogy a 2200mha-s akksi nem bírna ki egy napot. Szerintem bírni fogja.
Műanyag a hátlap is, tok is. De sima, nekem kellemes a tapintása. Zsebben tartom, eddig nem karcolódott össze. Matt ezüst színű a hátlap, és a tok matt átlátszó. -
littlemole
őstag
-
Brain75
senior tag
Van valakinek valami megoldása arra hogy a Notification Led nélküli telefon is jelezze valahogyan az eseményeket?
A NO Led csak az elsődleges kártyára érkező eseményeket akarja kezelni valami miatt. -
Bagira01
veterán
válasz
balagedebr #46335 üzenetére
Tegnap az antelife-on 130$ volt(kóddal 124). Sajna ma drágább,ha használod a likeus kódot akkor még lejön belőle 6$ tehát most 131,23$ az antelife-nál
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
raffiakötö #46345 üzenetére
Kösz, hasznos infókat osztottal meg. Remélhetőleg a 3 óra képernyővel az egy napot kibirja az aksija. A hátlap nak a fogása, felülete a gyengéje? Kopik, karcolodik?
-
iMaverick
addikt
válasz
littlemole #46340 üzenetére
Nálam egy Amoi N828 mosolyog és beleillik a kritériumaidba. Esetleg olcsóbban ua. a teló csak az N850-es modell: a hátsó kamera nem 8Mpx-es, hanem "csak" 5... Viszont jóval olcsóbb.
(4,5"-os, 1GB ram, 4,2-es droid... fHD-s felvétel is van... Legalábbis az N828-ban van.)
-
Land
veterán
válasz
gipsztigris #46342 üzenetére
Arról váltottam.
-
raffiakötö
csendes tag
válasz
Segnior_Barthez #46331 üzenetére
Igen, kb 1 hónapja van meg a telefon. iGo-val és GoogleMaps-el is próbáltam a GPS-t. Az első indulásnál olyan 10-15 perc alatt talált műholdat, utána nem volt vele gond, nem ugrált utcákat, nem akadozott, nem is vesztette el a jelet. Mikor megérkeztem a úticélomhoz kikapcsoltam a GPS-t, vagy fél óra múlva indultam, és egyből kapott jelet, és nem kellett várni. iGo-ra és GoogleMaps-re is igaz. Akksival nekem mobilnet, wifi, telefonálás, játék, youtube, stb. 1,5 napot bír a 2200mha-s akksi. De hétvégi használatba egy 3 napot tud. Játék közbe nem igazán vettem észre hogy melegedne (Asphalt 8, Re-Volt, GTA Vice City) mondjuk olyan fél órát játszok... 1280x720 felbontású a kijelző, 320dpi-s. Napfénybe is látom a képét jól. A háza műanyag, de szerintem kellemes tapintású. A fényképezője hagy némi kívánnivalót maga után a gyári progival, kipróbáltam a Camera360 progit fényképezésre, azzal jobb képeket csinál mint a gyárival. Videót 720p-be és 1080p be tud felvenni. Értesítő led nincs rajta. Fóliával kaptam, eddig jól bírja a zsebben tartást a kijelzője. A tokja amit adtak megfelel a célnak. Memória nem igazán fogy el. Annyit vettem észre, hogy ha beszélek lezár ugyan a kijelző, de néha azért a dátum és időbeállítás fogad ha leteszem a telefont. Rootolása is könnyen ment, mondjuk az android ami rajta van nincs telerakva extra progival facebook, twitter, beep, ilyenek nincsenek rajta. Play áruház rajtvan. Ami még gyengéje a telefonnak az a led a hátulján. Olyan mintha ki lenne égve, világít csak vérszegényen. Éjszakai közeli képekhez "jó csak". Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
KTU
addikt
válasz
Vedd innen, és nem 6, hanem 12 hó garit kapsz.
-
Thrawn
félisten
válasz
littlemole #46340 üzenetére
Hazabeszélek: JiaYu G4
Mondjuk elég nehéz beszerezni, szinte mindenhol kifogytak belőle a boltok és ha kapnak új szállítmányt, az is gyorsan elmegy. -
littlemole
őstag
Itt jobban pörög a topic. Beírom ide is hátha valaki tudna útmutatót adni.
Tudnátok nekem ajnlani egy kínai telót. Ezek kellenének bele. Most egy Huawei G300 van. Az egymagot kicsit döcögősnek vélem néha már, meg több Ram sem ártana.
Ezek kellenének bele
négymagos
Full HD felvételre képes,
SD kártyát lehessen belerakni
Lehet dual simes is akár.
Méretben 4.5 vagy picit több, 5 inches tepsi nem annyira szimpi, de még talán belefér.
Inkább 200 dollár körül Max 250 dollár.Nézegettem a minideal en, de annyi van mint égen a csillag, és a márkákat se ismerem. Régebben volt itt a prohardveren is valami teszt ajánlott kínai telókról de nem nagyon találom. Van BEST buy ezek között a telók között manapság?
Ezekről mi a vélemény?
JIAYU G3S / JIAYU G4
THL W200 -
Zeki
nagyúr
válasz
Mostanában a minideal csomagjait fogják a vámosok, szóval rendelt máshonnan.
Legalábbis a másik topik beszámolói szerint. -
RVR400
veterán
Jelentem a múltkori legagyizás után, hogy a G9502-höz találtam kijelzőt meg érintőt.
Egyébként nagyon jól sikerült kópia a teló. -
-
balagedebr
tag
Sziasztok,
ZTE V967S-t néztem ki magamnak. antelife-on 137 dolcsi, míg minideal-en 147.Tudja valaki, hogy a Gift(Flim+Silicone Case) minideal-nél mit takar? Fólia és szilikon tok akarna lenni?
Másik kérdés postával kapcsolatos:ha jól néztem antelife-nál hongkong post van, minideal-nél SG post. És végig nézve a fórum post-okat sokan meg vannak elégedve a singpost-al (ha jól sejtem ez az SGpost?), hongkong post-al mi a tapasztalat? Érdemesebb a +10dolcsiért minideal-ről rendelni az SG post miatt?
-
gilfoyle
őstag
válasz
raffiakötö #46305 üzenetére
Az About menüben a Build numbert kell 7-szer megtapicskolni és akkor előjön a developer menü.
-
Land
veterán
Jön ki 1-2 hónapon belül HTC One-t verő kínai csodatelefon? Értem ez alatt, hogy Qualcomm 4 magos processzor, 2 Gb RAM, Full HD kijelző, fém ház, bivaly kamera és nagyon jó hangchip.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
raffiakötö #46318 üzenetére
Szia, olvasom hogy Cubot birtokos vagy. Megosztanal néhány infót? GPS t megtartja, vagy könnyen dobja? Aksi idő/képernyő időben mit tud a készülék? Anyaga a háznak műanyag? Kijelzőn GGS nincs, de vmi karcallo felülettel bevont - érzésre is? Remélem jöv héten én is megkapom. 158$ coolicool ról. Köszönöm az infókat
-
Thrawn
félisten
-
Brain75
senior tag
Van olyan SMS app ami kezeli a két kártyát úgy mint a gyári app ??
-
Coolby84
tag
válasz
raffiakötö #46318 üzenetére
Az, hogy Cubot One vagy Tronsmart TS7 az elvileg mindegy, ugyanaz a kettő. Engem az érdekelne, hogy 35 USD felárat megér-e, hogy 4GB vagy 8 Gb ROM van benne. Asszem maradok a 4 Gb-nál és geekbuying rendelés.
Kuponja nincs valakinek valami jó?
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Honnan érdemes Cubot One telót rendelni mostanában, ahol szilikon tokot és védőfóliát is adnak vele?
Jó áron és megbízható helyről?István
-
TKey7
csendes tag
válasz
b0bcat #46312 üzenetére
Így van, eléggé jó "csomagnak" látszik ez a Lenovo A850.
És ha minden igaz, működik vele a Vodafone internet is (3G: WCDMA/HSPA: 900/2100MHz).Nem tudom, mennyire lehet hinni a minideal-es kiírásoknak, de ha igazak, akkor szinte már kisebb, mint az 5" kijelzővel rendelkező A830
A850: 143 x 73 x 9.9 mm
A830: 147 x 73 x 9.4 mm
P780: 143 x 73 x 9.9 mmAz pedig úgy nem rossz, +0,5"-ért cserébe
-
Coolby84
tag
Sziasztok!
Szerintetek
Cubot One 1Gb/8Gb 183 USD-ért (banggood-nál egy 5USD-s kuponnal)
vagy
Tronsmart TS7 1Gb/4Gb 155 USD-ért? (geekbuying-nál)
-
b0bcat
addikt
Ez a Lenovo A850 egy igen jó ajánlatnak hangzik (számomra legalábbis):
- márkás modell, minden bizonnyal jó minőségben
- "normális tepsi" méret (az 5 coll már lassan belépő szint)
- (számomra) elfogadható felbontás
- erős belsőség
- "jó" oldalon van a vissza gomb
- vélhetően jó üzemidő (a valós 2.250 mAh a kis fogyasztású procival tudhat annyit, mint az akkuban combos ZTE V967S)
- szuper kedvező árAzt hiszem, megvárom, amíg páran berendelnek ilyet, és ha jók a tapasztalatok, elmerengek én is egy ilyenen.
-
Shummo
senior tag
-
Lenovo A760 megéri? Négymagos, 1ghz-es és Qualcomm procis. Csak 114$ a mindealen.
A qualcomm néhány dologban jobb mint az MTK pl a közvetlen ADB lehetősége, pontosabb GPS.
A bár az A760 felbontása rosszabb ugyanazon képernyőméret mellett mint az A820-é. Az árkülönbség és a jobb feature-kkel rendelkező SoC viszont az A760 felé billenti a mérleget. Bár tény hogy az A820 960x540 az A760 meg csak 480x854 ugyanazon kijelző méret mellett, tehát az A820 képe szebb, de drágább is mert 140$ kérnek érte, ami jóval több mint a 114$.
Ti melyiket választanátok? Megéri az A820 többlet felbontása a pluszpénzt?
Illetve van még egy ZTE ami ebben az árkategóriában focizik, most nem jut eszembe a neve, ami szintén Qhd de olcsóbb az A820-nál, és most tesztelték a logouton, meg már van topikja, viszont sokan panaszkodtak hibákra, ahogy más ZTE modelleknél is, és többen visszaküldték. Igazság szerint nekem is rossz tapasztalatom van a ZTE-vel, konkrétan egy librával, így inkább maradnék egy megbízható márka mellett. -
RVR400
veterán
válasz
DJGABI #46124 üzenetére
Szerintem csak a CPU vezérlés lett túlságosan lightosra állítva, mivel csak a menüben ennyire harmatos a teló, egyébként egész jól pörög. Bár így az akksiidő talán jobb lehet valamivel.
(#46306) gjoe: Hypenak egész jó, amúgy elég használhatatlan cucc. Headsetnek, zenehallgatásnak annyi, meg bállíthatod az 1 gombot 500 dologra... Aztán jegyezd meg, hogy 35 vagy 36 nyomás a hangrögzítő. Ha nem jött be, akkor még mindig csinálhatsz egy 3 gombos visszát, aztán újra nyomkodhatod immáron a pontos nyomásszámmal.
-
raffiakötö
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Cubot GT72-t. Minden jó eddig vele, csak nincs a menübe nincs benne az USB debuging bekapcsolási lehetőség. Tudna ebben segíteni valaki, hogy hol merre találom, vagy mit kell csinálni, hogy a fejlesztői lehetőségek megjelenjenek? Rootolni szeretném, de enélkül nem igazán akar menni a rootolás...
Köszönöm előre is!
-
ccs2929
senior tag
válasz
DJGABI #46191 üzenetére
Hmmmm, lehet kifogtál egy "szarabb" darabot
, nálam egyik fent említett hiba sem jelentkezett eddig, a vaku tényleg nem sokat ér, de ezt leszámítva egész használható darab, kicsit kontraszttalan a kijelzője, amit hátránynak tudnék felhozni..jah, meg az első kamerája nagyon elmarad a thl w100-amhoz képest, mondjuk nálunk a fényképező része az nem szempont....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest