Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
imicip #35453 üzenetére
Igen, mert TFT-t vagy jobb esetben TFT IPS-t írnak. Ha csak TFT-t írnak az se hazugság, csak nem teljes információt jelent.
laslie92:
Igen, pont az a furcsa, hogy gyengébb a GPU (M-es processzor) de így is magasabb pontot kap mint egy MTK6589-es HD kijelzővel. Kezdem úgy érezni hogy így is jól döntöttem Thl W100-al, gyengébb a GPU, de kisebb felbontás miatt így is nagyon gyors. -
fujifilm1
senior tag
válasz
imicip #30964 üzenetére
küldtem neked linket, ( a hardver aprón érdemes nézegetni...)
a w8 cikket [link] fórumot nézve úgy látom majd mindenben utolérték a kínai telók a 2 évvel ezelőtti samu zászlós hajót...
(egyedül a Toll amiben senki sehol meg sem közelíti... De ez csak kevés embert érdekel... )
hát kíváncsi leszek a képernyőre és a kamerára. azért a note ezekben csúcs volt....majd írok.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
imicip #30887 üzenetére
szia.
nálunk is a párom barátkozik az okos teló gondolattal...
Nekem Note1 van annak a kamerája tetszett meg neki. neki a Toll nem annyira fontos.
a két SIM miatt jöttek képbe a kínai készülékek.W8+ választottam mert a kínai telók közül a THL -képei a legszebbek állítólag....
tollas kínai teló alig van, néztem. Azok is kapacitív hegyűek.
A note tolla azért nagyon profi!, nem lesz ugyan olyan élmény a párodnak...
A kapacitív toll tapad a képernyőre, a note saját -wacom technológiás-, meg finoman csúszik.a w8+ úton van, 2 hét múlva kb össze tudom hasonlítani a note 1 el.
(a note 1 nem tetszik neki? azt már 65e.ért meg lehet venni- egy egy alkalmi vételben,- maradék 1 év (2 év eredetileg) samsung prémium garival. ( házhoz jönnek! nem viccelek )
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- Witcher topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest