Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
milestone #37615 üzenetére
Ezt már szerintem sokan megírták itt fórumban, meg tesztekben, videokban stb, hogy ips-e vagy sem, de az igencsak jó G2S kijelzőnél hangyányival jobb, a betekintési szögei minden irányból tökéletesek, és a színek is szépek, úgyhogy jó kijelzője van.
Hang kérdésre annyi, hogy power amp-pal használtam az eddigi kütyüim is, az egész jól helyre teszi, de a samu galaxy s wifi 5.0-am szebben szól, de az sem éri el a Cube C60 as lejátszóét ahol külön opampok vannak mindkét kimenetre, +BBE hangzás stb. A mindkét oldalont nem értem, arra gondolsz, hogy jó e a sztereó hangzás? Szerintem igen.
Egyedül a hátlap ami nem túl ügyes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő