Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thumas
tag
Sziasztok!
Volt szerencsém hozzá jutni egy a5000-res dual simes készülékhez amiről szinte semmi információt nem sikerült eddig találnom azt általános leírást leszámítva! Odáig eljutottam a készülékben hogy az kiderült hogy ami rajta van play áruház az nem az igazi és hogy blademhez képest nagyon sok minden más. Ezért szeretném kérdezni hogy lehet e erre rakni valami pofás romot, mit lehetne kihozni ebből a telefonból? Vagy ez így ennyi és van egy fél "okos telefonom" ?
Xiaomi Redmi note 10 Pro 6/128
-
Thumas
tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem! Valami normális romot keresnék a3000 res készülékhez mert a jelenlegi az valami lebutított markettel rendelkezik amiben semmi nem található az ismert programokból! Próbáltam forumokon keresgetni romokat de letölthetőt nem találtam sehol! És még egy olyan kérdésem lenne, hogy azt honnan tudom megállapítani hogy kell e rotolnom a rom telepítéshez mert a ZTE-mhez hasonló menü bejön ahol a rom zipjét kitudnám keresni de nem tudom hogy ez elég ahhoz! Nagyon megköszönném ha tudna ebben nekem segíteni valaki mert ez így csak egy nagyon gyenge okos telefon!
-
Thumas
tag
Még is sikerült találnom egy romot amit 10 perc klikkelgetés után sikerült megtalálnom erre a névre hallgat: A5000_Resistiva_Ginger Yoshi valaki esetleg tud erről valamit vagy hogy mennyire bízhatok ebben a fájlban? Ha nem jó a rom akkor tönkre is tehetem a telót?
-
Thumas
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a Clockwork Recovery mode az telefon típus specifikus? Tehát minden különböző fajta telefonra különböző fejlesztés kell vagy pl az itt található zipek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=854152 használhatóak bármelyik telefonon?
-
Thumas
tag
Sziasztok! Rengeteg sok komment van itt amin hosszú távon szeretném átrágni magam de talán egy kicsit gyorsabb ha direktbe rá kérdezek hogy jelenlegi felállás szerint mit ajánlotok a 4 magos telefonok közül? Tudom kinek mi jön be de azért úgy nagy általánosságban csak van valami elképzelés hogy mi az ami most nagyon megy? A Jiayu g3 pl de az mintha elfogyott volna! Bármi tanács jól jönne mert rengeteg választási lehetőség van!
Előre is kösziXiaomi Redmi note 10 Pro 6/128
-
Thumas
tag
-
Thumas
tag
Szóval a G4S az ami tetszik de van ez a G5S ami 4.5-ös és én tudom nem olyan nagy a különbség de zsebben hordom a telefonjaim így már az is jelentene egy keveset! De amúgy melyiket ajánlanád ajánlanátok? A ROM, RAM lényegesen több a G5S-ben és ez a retina screen dolog ez olyan mint a galaxiknál?
[ Szerkesztve ]
-
Thumas
tag
válasz CoolBoy323 #73997 üzenetére
Na jó valóban nem ez lesz a mérvadó a választásban...
-
Thumas
tag
Sziasztok! Tudom hogy van a telefonnak saját oldala de kevésbé profi hozzászólok mint akár itt vagy egyes jobban menő telefonoknál így szeretném kérni hogy aki tud infókkal a Cubot x9ről az írjon mert egy családtagomnak nagyon megtetszett és már rendelné is de nem szeretném hogy csalódás legyen a vége!
Köszönöm
ÜdvXiaomi Redmi note 10 Pro 6/128
-
Thumas
tag
válasz kmarci25 #106557 üzenetére
Köszi igazából olvastam már pár kommentet a fényképezőről meg hogy az akksi se izom benne. De olyanra gondolok aki régebb óta használja és hogy nincsenek hibák: kikapcsol, vagy leállnak alkalmazások ilyesmi. Én Xiaomikat használok és ezt a Cubotot nem is ismerem egyáltalán még egy típusával se találkoztam közelről ezért érdekelne.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest