Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
Sziasztok! Mostanában nem olvastam a fórumot, mi most a best buy, az olcsóbb kategóriában? Ami jó és használható, magyar nyelvű, és van némi támogatása is? Az ár 20-25 ezer körü lenne.
Köszi
-
joiner007
aktív tag
válasz
Beerwolf #37398 üzenetére
Én is ezen a kettőn gondolkoztam, és az A820 at választottam, a 830 nekem már túl nagy. A kijelzője nagyobb, a felbontás azonban azonos. Ami azt jelenti, hogy a nagyobb kijelzőn pixelesebb lehet a kép.
Hardverileg nagyjából azonos a két készülék.
Ha szükséged van a ledre, meg az előlapi kamerára, akkor megéri megfontolni a többletköltséget.A két teló romjai nem kompatibilisek!
Engem egyrészt a közösség győzött meg! A 820 mögött komoly hazai támogatás van itt a fórumon.
-
joiner007
aktív tag
válasz
lolchief70 #36648 üzenetére
203 nem sok mindenre jó. Elavult cucc. Huawei y300-ban az van, gyengébb játékok futnak vele, használható, de erős korlátokkal
-
joiner007
aktív tag
Lenovo A820-at mennyire ajánljátok? Vagy valami hasonló az árkategóriájában?
-
joiner007
aktív tag
Sziasztok. Feleségemnek szeretnék valami 2 kártyás telót, valami ilyesmit:
Kb 4-4,5" maximum
viszonylag jó hardver, dupla mag, 1 gb ram
Nem lenne hátrány, ha korlátozottan, de legalább egy kicsit vízálló lenne. Mert szokása eláztatni a telefonjaid.
ár: 35-max 40Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest