- 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #29297 üzenetére
en is vásároltam a DH Gate ről, de azért én nem vennék onnan, ilyen drága vasat...
kártyás fizetés, no paypal, v előre utalás... -
Groovebaby
tag
válasz
instantwater #29297 üzenetére
Nekem a blade-del nem volt gáz, a cyanogen mod romok tökéletesek voltak, nekem azért lett mindig cserélgetve, hogy hátha lesz jobb is... én a blade-emet nagyon nagyon szerettem, egy rossz dolgot sem tudok mondani arra a telefonra
-
Na, akkor ez az X7 is olyan mint anno a ZTE blade, hogy hetente kell új romot feltenni, mert egyik se oké...
-
tabela
tag
Felraktam az X7-re az új needromos Samsung S4 szerű romot. Eddigi tapasztalatok (2 óra használat): 4.2.2. Nem volt rootolva, de Cappa72 által linkelt cwm-es root működött. Elég sok kinai app volt benne, ezeket leszedtem/letiltottam. Csak kínai billentyűzet volt benne, felment helyette a swype. Nincs benne exchange fiók megadásának lehetősége, ezt a régebben megvásárolt "enhanced email" nevű app-al pótoltam. Az animációk kissé röcögnek. GPS, kamera megy. FC egyszer volt, amikor a nyelvi beállításokat átváltottam magyarra, azóta több még nem. Eddig nem találtam semmi súlyos hibát. Ha találok, jelzem, de addig részemről fent marad.
-
RVR400
veterán
válasz
badabum #29291 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy kipróbáltam Boldván az állítólagos 3G hálózatot a lefedettségi térkép szerint, ami a P920-asommal is csak maximum EDGE volt, pedig az tudja a WCDMA900-at. A Z3-on ugyanúgy csak az E betű villogott, viszont gyorsabban ment a net, mint a P920-szal.
-
TKey7
csendes tag
válasz
Bagira01 #29195 üzenetére
Szia!
Tudnál írni róla pár sort, hogy milyen?
Milyen az összeszerelése, illetve a kamera (fénykép és videó szempontjából)?A hétvége óta húz felé a szívem, a többiek javasolták, hogy várjam meg, ameddig a tiéd megérkezik, mert akkor tudsz róla mondani dolgokat
Előre is köszönöm, ha írsz
-
alázógyík
addikt
válasz
vinibali #29287 üzenetére
Áááhhh, örülök, hogy cwm-et tudtunk rá tegnap tenni. Olyan szinten nem engedett semmit, hogy csak na.
Mondjuk ettől meg olyan rootolt lett a teló, mint a fene. Senki se értette.
Egyébként a teló teljesen jó, nekem nincs gyári fülesem, vettem egy Sonyt hozzá.
Progik gyorsak, kijelző jó,... a romot megvárom, míg páran tesztelik.Szerk.: A gps van hogy 3-4 perc alatt talál csak 4-5 hódot, így most azon szenvedek, hogy a gps.conf filet másoljam be a system/etc könyvtárba. Mert nekem ott nincsen, pedig kellene.
Hiába másolom be, 1 perc múlva eltűnik. -
badabum
tag
Volt már téma,de még nem volt kivesézve hogy a legtöbb kínai telefon nem támogatja a wcdma 900MHz-et,kérdezném hogy vidéken a gyakorlatban mennyire jelent problémát?(főleg a vodafone hálózatát érinti) illetve van-e infó hogy hol van ilyen hálózata a vodának?
-
RVR400
veterán
válasz
Mclarenöcsi #29289 üzenetére
-
Mclarenöcsi
tag
Kérném a közösség segítségét!Van egy Star n8000 telóm és új romot akartam rá pattintani de valami nem sikerült és most annyit csinál a teló hogy be se kapcsol csak állandóan újraindul,eljutok a rakéta androidig és utána sötét kép és csak ennyit csinál.Várnám a megoldásokat tippeket vagy egy scatter fájlt esetleg ja cmw sincs akkor is ezt csinálja.Factory mod még van.A válaszokat előre is köszönöm.
-
ctibor
senior tag
"...Ami lényeges: max 4.5 inch, de 4 az optimális, dual core proci, 1 GB RAM és hogy fehérben elérhető legyen magyar vagy európai piacon..."
A nejemnek Alcatel OT-997D telója van, 4,3 inches, dual-sim, MTK6577 dual core proc., 1GB RAM. Nagyon meg van vele elégedve, most már kb. fél éve használja! Az Alcatel is kínai, de európai piacra szánt, igényesen összerakott telefonokat csinálnak. A 997D-nek van itt külön topic-ja, nézd meg. Mi Pesten vettük, a mobilexpressz.com-tól. Asszem van fehérben is, de ebben nem vagyok biztos.
-
raulicio
senior tag
de azon túl, hogy te jobban érzed magad a szabad ram mennyiségétől semmivel nem lesz gyorsabb a telód.
Nyilván ahogy a kolléga is leírta, ha olyan kevés a ram, hogy emiatt be kell zárnia programokat az gáz, de lehet neked 4 vagy 8 GB ramod, attól még nem lesz gyorsabb a telefonod ha csak 800 MB-ot használ, ellentétben az e péniszed hosszúságával. Bár azért az sem utolsó szempont
-
fil
őstag
válasz
kosturica #29279 üzenetére
Ez azért csak részben igaz. Addig, amíg van hely, van szabad ram, addíg nyilván gyorsabban indul, ha már benn van a memóriában. Viszont amikor előbb helyet kell felszabadítani, mielőtt betöltheti a futtatandó app-ot, na akkor lelassul, hiszen meg kell várni amíg sikerül felszabadítani a szükséges memóriát. Minél több a ram ,ez annál később fordul elő. De abban igazad van, hogy nem kell azon rugózni állandóan, hogy még mennyi szabad ram van. Csak legyen...
-
kosturica
őstag
Akármennyi ramunk van (1-2 GB), akkor gyors a gép, ha be vannak töltve az alkalmazások, tehát minél kevesebb szabad ram áll rendelkezésre. A gép bezárogatja a fölös alkalmazásokat, ha egy program úgy gondolja, hogy szüksége van rá! Felesleges néznünk a szabad ramot, totál értelmetlen!
-
RVR400
veterán
válasz
djnice #29262 üzenetére
Meg a procira is Exynost, szóval igazából nem tudom, hogy mennyire hihető ez az érték. Rendszerindítás után kellene megnézni egy szabad memóriamennyiséget, nekem gyanús, hogy mindig 400-600 között marad, sosem megy fel 1 GB fölé, csak jobb látni duplaakkora mennyiséget.
-
alázógyík
addikt
Itt köszönöm meg a kitartó segítségét cappa72 fórumtársnak.
Új iOcean X7 rom a needrom.com-on.
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #29269 üzenetére
ja,télleg...úgy látszik,nekem már a zopo egyet jelent a c2-vel
-
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #29267 üzenetére
bár a zopo 2000 ese is bírja egész nap...
mennyi használat mellet bír 1 napot?
-
Ezzel a G4-el csak az a poén, hogy mire kijön, addigra csak alacsony áron tudják eladni, mert jöttek azóta FullHDsok a $250-es kategóriában.
Én a G4-et olyan $200 körül tartanám reálisnak (főleg a 4.1 es droid miatt). Még el is gondolkodnék a vételén, de persze csak ha tényleg annyit tud az akkuja, bár a zopo 2000 ese is bírja egész nap... -
válasz
djnice #29243 üzenetére
A fastcardtech oldallal az a bajunk, hogy nehéz olyan telefon leírást találni, ahol nem hazudnak valamiben. Egyszerűen vagy a fizikai méret, vagy a technikai adatok valamelyike vagy valami más mindig hazugság (Megnéztem most 3 HTC és 2 Samsung másolatot, mindnél hazudtak valamiben, de még a Zopo ZP980-as esetén is). Még a te készülékednél is hazudtak. Ezek után nem ajánlott oldal ilyen hozzáállással.
Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne jó az általuk küldött készülék, de ők arról híresek/hírhedtek, hogy hiteltelenek a leírások során. -
sasa311
veterán
válasz
tschyllagh #29240 üzenetére
Igen, létezik magyar leírás - én csináltam. Megtalálod a téma összefoglalóban.
De megkérdezem még egyszer:
Ha nincs hozzá ROM /CWM-ed mit szeretnél felflashelni?
Ha viszont van hozzá akkor hol akadsz el? Mi a hiba? Meddig jutsz el? -
Terentius
őstag
Rendeltem egy Thl W100-at Minidealről.Kíváncsi leszek rá
-
kisbago
aktív tag
Maximum1 Nagyon köszönöm!
-
Xdocens
csendes tag
válasz
instantwater #29244 üzenetére
Na ez az, amit én sem tudok. A máshol fellelhető One-okhoz képest, ebben a kamera felbontása is nagyobb. sokkal nagyobb az akkumulátor, és 1.5 giga papíron a ram. Nem tudom hogy hihetek az Aliexpress-es eladónak. Pedig érdekelne. nagyon
-
kisbago
aktív tag
A Jiayu G2-ről mi a véleményetek??
-
Swami
senior tag
Sziasztok, Az Old Lady-mnek vennék kétkártyás telefont és tanácsot kérnék, hogy mit ajánlanátok.
Ami lényeges: max 4.5 inch, de 4 az optimális, dual core proci, 1 GB RAM és hogy fehérben elérhető legyen magyar vagy európai piacon (és persze új - használttal már egyszer megjártam).
Én is szemezgettem kinai telókkal, de az most kilőve, mert gyorsan kell.
Köszi a segitséget! -
Mateosz
aktív tag
válasz
instantwater #29246 üzenetére
Én most egy Jiayu G2S-t tesztelek 2 hete, szintén 1GB-tal, bőven elég nekem is
-
-
-
djnice
veterán
A múltkor írtam, hogy rendeltem egy HDC Galaxy S4 I9500 telót a fastcardtech-től Exynos 5410 CPU-val. Mindenki lehurrogott, hogy milyen egy szemét cég ez, jól átvertek stb. Ismertem már a céget az itteni leírásokból és még nem rendeltem tőlük mert a sok negatív info miatt nem mertem (az oklot.com-ról rendeltem eddig). Ma megérkezett a telefon (05.07-én rendeltem meg, 11-én feladták és ma ért ide, tehát 16 nap volt a rendeléstől számítva). Egy jól sikerült vékony Galaxy S4 klónt szerettem volna, kb ebben az árban (198$) így nem érzem magam átverve, hiába van módosítva a CPU neve Exynos-ra a képeken (természetesen MTK6589 van benne).
Csak pozitívumokat tudok mondani egy 1 órás teszt után a telóról:
- Nagyon szép kialakítás, nem recseg-ropog, vékony (8.8 mm)
- 1280x720 IPS kijelző, minden szögből tökéletes a kép
- Antutu Benchmark 3.3 pontszám: 13335
- 2 GB RAM
- Hangszóró, mikrofon nagyon jó minőségűHolnap majd teszek fel a fényképezőjével készült képet, videót.
-
Xdocens
csendes tag
Senki nem tud semmit a HDC One ról? ([link]) (és tudom hogy csak Single Simes, de mégsem off topic)
-
SUPREME7
őstag
válasz
sasa311 #29238 üzenetére
Ott van az XDA-s linken a leírás, szerintem teljesen egyértelmű, le van írva lépésről lépésre. Ennél többet nem nagyon lehet segíteni
-
sasa311
veterán
válasz
tschyllagh #29233 üzenetére
Most akkor nem értem...
Ha nincs CWM-ed akkor mivel próbálkozol a flashtoolal? Egyáltalán mi a célod?
-
Daffchy
őstag
Ma volt szerencsém kipróbálni egy ConCorde Smartphone 5700 készüléket!
Csutkára le volt merülve, szóval először csak kézbe fogtam és tapiztam.
Már ahogy kézbe vettem komolyan mondom megdöbbentem mennyire jó a minőségérzet!
Szálcsiszolt hatású, fényes műanyag az anyaga, de elég jóféle!Nagyon meglepődtem, jó kis masszív, súlyos darab, korrektül összerakva.
20 perc töltés után visszatértem és végre be is tudtam kapcsolni, a bekapcsoló animáció valami borzasztó, meg is ijedtem milyen lesz, ha feláll a rendszer... de láss csodát, a kijelző remek, nagyon jók a színek, korrekt a fényerő is.
Feloldásnál már látszódott, hogy a tempó, lapozás teljesen folyamatos, szmúúúsz az érzés.
Menü azonnal bejön, a lapozás szintén folyamatos.
Böngészés szintén zenész. Folyamatos, azonnali a nagyítás és a "mozgatás is"!
Kíváncsiságból ballagtam be az extreme-be, megláttam a polcon először azt hittem Note II (kék/grey).
Már ránézésre is látszik, hogy korrekt darab...
Iszonyat pozitív meglepetés volt számomra ez a készülék!
Bocs, ha hosszúra sikeredett, de hátha valaki kíváncsi volt rá, esetleg töri a fejét egy ilyen beszerzésén!
-
betyarr
veterán
a leírás szerint a c2 tudja a 900 mhz-t 3g-n.ez most valós?megszakérthetné egy hozzáértő és/vagy egy tulaj!
-
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg #29219 üzenetére
Az XDA-s G2S fórumon írta egy magyar srác, hogy megbarkácsolta a GPS-t (konkrétan szétszedte a telefont és javított az antennán), azóta sokkal jobb (persze a gari ilyenkor ugrik). És itt a hardveraprón is volt valaki, aki egy ilyen barkácsos G2S-t árult.
De nyilván csak végső esetben folyamodj ilyen drasztikus lépéshez. -
-
sasa311
veterán
válasz
tschyllagh #29227 üzenetére
Milyen formátumba van CWM-ed a készülékhez?
-
-
-
tschyllagh
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van nálam egy Galaxy S3 replika, amiről annyit sikerült eddig kiderítenem, hogy MT6575-ös proci van benne. Rootolnom sikerült, de a CWM felrakása már nem ment, nem értettem pontosan az utasításokat (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1921178). Az @androidportal G+ oldalán aztán javasolta valaki, hogy ebben a fórumban érdeklődjek. Nem várom el, hogy újra begépelje valaki, elég, ha a hozzászólás számát meg tudná mondani valaki, hol találok ehhez segítséget vagy leírást. Egyáltalán van itt valaki, aki találkozott már ezzel a típussal?
Köszönöm előre is a segítséget. -
ouzohuto
senior tag
Minidealnél fizetéskor hová kell megadnom, hogy eu töltő legyen + magyar nyelv?a paypalnál is lesz ilyen kis mező hogy other?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A G2S GPS vevőjét lehet valahogy feljavítani? pl. valami külső GPS antennával? Mert maga a telefon egész jó viszont a GPS az elég rapszódikus... Erdélyből simán hazahozott, tegnap viszont BP-en meg után az M0 M3 pályákon is eltévedt.
-
nxtt
csendes tag
válasz
ouzohuto #29193 üzenetére
ouzohuto: Ha valami nem is tökéletes a telenornál, attól még nem biztos, hogy egyértelműen ők a ludasok. Pl. azért, mert más, ugyanilyen típusú telefonnal nincs probléma. Meg, mert ha nem lehet egy telefonról Magyarországon telenort hívni, akkor az a készülék - itt - nem használható.
Valaki tudna a mikrofonproblémával kapcsolatban, ill. MTK audio beállításokkal kapcsolatban szakérteni ([link])?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sorozatok
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest