Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ha ide jovok a topicra, mindig elfog a kesztetes, hogy rendelek kinabol valamit... de nem...
-
Terentius
őstag
Szerintem is jó a tok.Kit érdekel ki mit szól hozzá?A lényeg,hogy megvédi a mobilt.Egy esés ilyen nélkül és garantáltan vége.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #29887 üzenetére
Jó az a tok, örüljünk hogy adnak hozzá
-
Jók ezek a kihajtós tokok, de valaki tudja is kezelni őket?
Jön egy hívás, két kéz kell a kicsomagoláshoz... -
DJGABI
addikt
Ez aztán a "fair" ajánlat
[link]
na jó csak az irigység beszél belőlem, mert a telefonom hátlapjához nem kongóban bányászták a vasat #nope
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #29883 üzenetére
Hát igen, akkor már inkább fehéren és tok nélkül...
-
laslie92
senior tag
Új telefonok a piacon sajnos csak 6000db lesz ebből is akár csak az Mlais Készülékből! a Pandánál lesz 100db!
-
Cotina
csendes tag
Hogyan lehet megállapítani egy telefonról, hogy gorillás-e a képe vagy sem?
Mert az egy dolog, hogy leírják, hogy "retina gorilla glass screen"... de az is?raulicio, SzaChe : letesztelnétek a telefonotok kijelzőjét kulccsal, szöggel stb.; hogy valóban GG-s?
legalább biztosak lesztek benne...
-
janakbacsi
őstag
zte v987-et ha rádugom a pc-re nem tudok az sd kártyára másolni semmit, mert nem engedi átállítani a kapcsolatot usb storage-ra. built-in cd-rom van bejelölve és nem lehet módosítani.
-
justaview
senior tag
Minideal-ről rendelt telefon mindig rootolva jön?
Többen írták már, hogy így érkezett.
Ez náluk alapszabály és automatán működik?
Mi van, ha nem így akarom? -
r3dwo0d #29707
A plusz memória megéri, de a v970 LEDje annyira hulladék, hogy szó szerint semmit nem ér. Erőseben világít még a kijelzője is, mint az a LED.
A telefon viszont nagyon jó.betyarr #29843
Igen, csak a CN Post ingyenes, de most gyors az is. De más posták is csak pár dollár pluszba kerülnek, ha nagyon mást akarsz...instantwater #29846
tényleg lassú??? -
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio #29860 üzenetére
Alapból a DroidTools nekem egy 523 byte-os scattert csinál. Az a Flash Tool-nak nem jó, hiába próbálom vele megetetni, pont ezt a hibát generálja.
Amikor a CWM-et csinálod, és megcsinálja a moddolt recoveryt, akkor csinál egy PMT végződésű scatter fájlt, ami csak 516 byte méretű, azzal hibátlanul megy a Flash Tool.Nah, örülök, hogy megoldódott!
-
-
Cyberpunk
félisten
Ha már témánál vagyunk mondjátok olyan webshopot persze kínait, ahol előtesztelnek. Tudom később is bektepálhat, de így legalág nem egy papír nehezéket küldenek eleve.
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio #29853 üzenetére
Másik scatter fájl kell. Milyen teló? Nekem is ezt csinálja a Z3, ha a saját magáról mentett scatter fájllal csinálom. Van egy másik, ami szinte pont ugyanaz, de mégsem, azzal meg jó. Elvileg, ha megcsinálod azta a műveletet, ami a CWM-készítéshez kell ,akkor lesz egy PMT-s scattered, ami hibátlan.
-
raulicio
senior tag
no, ezt írja ki a flashtool.
Ötlet?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
instantwater #29851 üzenetére
Hát nekem 12 nap alatt mondom itt volt, és a Pay-Pal ráhatására a pénzem is visszakaptam (össze vissza érzékelt az érintőpanel, visszaküldtem) De kellett nekem nevenincs valamit rendelni
Ám a rosszakat hol olvastad? Érdekelne, mik voltak azok, most hogy újra onnan rendelnék.
-
Hát eddig én csak rosszat olvastam róluk, meg a chinapostot sem dicsérték.
De akkor holnap rendelek én is egy ilyen C2 s bónusz csomagot -
Musaka
senior tag
válasz
instantwater #29846 üzenetére
Nekem Pandárol jön a C2-őm. Remélem nem fested az ördögöt a falra.
-
betyarr
veterán
válasz
a panda nem ajánlott?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
12 nap alatt megjött a tablet, beleszámolva mindent. Az már más dolog, hogy éppen érintőhibás volt
-
dReFiX
senior tag
válasz
Dehogy lassú a CN semmi gond velük.
-
-
fujifilm1
senior tag
-
betyarr
veterán
pandánál csak china air mail-t lehet választani mint free shipping
ezzel lassabban postáznak vajon?
-
RVR400
veterán
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Umi x2- n kívül tudtok esetleg olyan telót, amin Gorilla glass van? Iocean x7 nagyon tetszik árban ès mèretben is, 69 mili szèles, csak karcálló üveg hiányzik...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Groovebaby #29830 üzenetére
Egyébként azt mondta, hogy találtak benne valami kínai hozzáférési pontot, amire egy idő után átváltott a készülék, azt törölték, azt jó is lett egyenlőre.
Érdekes.
-
FatalEror
addikt
Valaki rendelt HDC One-t?Ha igen esetleg nem érkezett meg?
Még biztos nem tudni biztosra,hogy miből készült a ház? -
Cyberpunk
félisten
válasz
Groovebaby #29830 üzenetére
Mondom neki, meg hogy váltson szolgáltatót.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fcsabika1 #29824 üzenetére
hogy én mennyire utálom az ilyen oszd meg és uralkodj szarokat
ha van ezermillió idióta megosztós-lájkolós ismerősöm, akkor van csak esélyem... (már ha egyáltalán van, és nem kamu az egész...)
köszi az infót amúgy, egy lájkot megért, de megosztogatni nem fogom, az biztos...
-
fcsabika1
tag
Sziasztok!
UMi X2 nyereményjáték!
Az UMi X2 ugye az egyik csúcsmodell, mivel négy nagos, full hd-s stb, és most itt van egy nyereményjáték amin meg lehet nyerni.
Link: [link]
Annyit kell csinálni hogy az 1. lépésnél likeolni, a 2.-nál beírni az emailedet, utána meg engedélyezni kell az alkalmazást, de a másodiknál rá lehet nyomni a kihagyásra is, nem fog közzé tenni semmit se.
Ennyit szerintem bőven megér hogy megnyerjétek ezt a telót.
Mindenki akinek kéne a teló, csinálja meg! -
Ed3r_X_
nagyúr
Ezt a Flying F600 mennyire érné meg? Néztem, Pandán 146$. Elég baráti. Talán be is vállalnám, de mindig félek a vámtól, bár ahogy néztem a táblázatot, a DHL-t vámolják leginkább. SP, CP-ot nem nagyon.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Groovebaby #29816 üzenetére
Ja T-s.
-
fujifilm1
senior tag
sziasztok,
Persze hogy nem kuldte a minideal az Umi X2.-t
(25 ről 27 re modositották a feladási idot - bizony isten...)Valaki volt olyan szerencsés hogy feladták neki?
-
betyarr
veterán
vicces ez a pandawill.emailben elküldtek egy 5$-os kupont,mert új reg vagyok,de a c2-nél nem fogadja el.gondolom,mert amúgy is akciós.pedig azért bíztam benne
-
vampire17
addikt
Ha meg nem lett volna linkelve...
Az elso fecske...
-
Groovebaby
tag
-
Švejk
őstag
Freelander i30 néven keresgélj, ha jól látom tök ugyanaz a kettő, de a Freelandernek van neve.
-
gg72
veterán
Nézegetem ezt a Vowney V5 mobilt és egyre jobban tetszik, találtam egy fórumot, ahol elég sok képet feltettek róla és úgy néz ki, hogy fém belső kerete van, ami megmagyarázza a viszonylag nagy, 175g-os súlyát. [link]
Jó lenne még többet megtudni róla, de a korábban linkelt videó és a fellelhető hírmorzsák alapján jónak tűnik. -
Cyberpunk
félisten
válasz
hungobungo #29808 üzenetére
Aha én is szoftverre gondoltam, hogy az gáz. WiFi működik neki gond nélkül egyébként.
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #29804 üzenetére
Lehet, hogy neked fog előbb megjönni
Nyugi megfog érkezni
-
Cyberpunk
félisten
Üdv egyik haveromnak van egy Miz Z2 kínai csoda. A gond az, hogy hol van adatforgalom hol nincs. elmondása szerint tegnapig jó volt minden, de most mintha elvágták volna. Térerő van, tud telefonálni, de a mobil net nem megy. Gyári visszaállítás után jó úgy 1-1,5 óráig, aztán megint elszáll neki. Szerintetek ez mi lehet, vagy találkozott e már valaki ilyen anomáliával?
-
SzaChe
tag
És egy UMI X1S el bővült a kínai telefonosok itthoni felhasználói köre
-
ouzohuto
senior tag
válasz
instantwater #29795 üzenetére
ez egy tapintatos mittomén volt tőletek, de megértem
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #29800 üzenetére
nem tudom,én csak hitetlentamáskodom.minden lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest