- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdocens
csendes tag
Ali vagy DHgate a jobb, és biztonságosabb választás? Megtaláltam a Galaxy Tech nevű céget mind a kettőn, és ott egy moddolt HDC One, csak tudom hogy melyik fizetési opció biztonságos, és egyáltalán hihetek e a cég reklámjának. Előre is köszönöm.
-
Fandango
veterán
válasz
Bagira01 #29388 üzenetére
Mondtam en hogy baj? Csak nem ertettem miert rugoztok ezen a gps teman ennyit.
Szamomra egy ido utan baromi unalmas ugyan azt olvasgatni oldalakon keresztul, amikor megy a duma ugyan arrol, aminek se vege se hossza. Nem szemelyeskedesnek szantam, ez csak az en velemenyem, tehat ezt ertem barmelyik forum temara.
-
Cotina
csendes tag
válasz
#40993792 #29394 üzenetére
Én meg a "tologatós-gondolkodós de még így is" átlaguser...
pont jó lenne a G3 - jó a mérete, jó az akksija, jó hogy karcálló.
de már vannak 4 magos gépek is hasonló árban, és akkor elcsábulok, mi lenne ha...(persze soha nem használnám ki, mert a telefonom gyakorlatilag csak telefonálásra használom, néha kapok sms-t is, és elvétve játszok egyszerű játékokkal a klotyón)
A mostani telefonom is mindenre elég, pedig csak egy samsung galaxy pro (800Mhz, 320x240pix, 300MB ram, antutu: 1502)
igazából két fontos szempontom van: sokáig bírja töltés nélkül, és napfényben is jól látható legyen, mert szabadban dolgozok.
soha nem lesz telefonom?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
gipsztigris #29395 üzenetére
Köszönöm, ez számomra új és érdekes rigó infó.
De vajon van valóság alapja? Van esély rá hogy egyszer működni fog "kínai olcsó telóban"?
Bár én személy szerint jobban örülnék egy Egnos kompatibilis rendszernek (még ha nem is mindenhol használható) -
gipsztigris
addikt
válasz
fotosjani #29390 üzenetére
Vannak skinek amiben már meg vannak jelenítve a Glonass holdak is. Egyébként a P.imo alapból is támogatja. Ha a készülék tudja, akkor a P.imo használni is fogja a glonass jeleit is.
A megtévesztő reklámok pedig azért vannak amiért más megtévesztő reklám is!
Az átlagjúzerek 99%-a azt sem tudja, hogy a Glonass az egy vodka márka, vagy egy jó minőségű térdzokni. De ha a készülék tulajdonságainál meglát egy olyat ami a másik vasnál nem szerepelt akkor azt gondolja, "ez kell nekem"! Mert ez többet tud.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
gipsztigris #29371 üzenetére
Szerintem most nem veszek Sony-t, vagy Samsungot!
Vajon MTK6589 esetén miért vannak ezek a téves "reklámok" a shop-okban?De szép kép
minden rigó így fütyül vagy csak speciális verzió látja a Glonass-t?
#29373 Bagira01 Ez viszont jó hír.
#29384 Fandango Gondolom valamelyest érzékenyebb ezek szerint a vevő modul. Ez jól jöhet magas házak közt navigálva is, ahol a házak jobban leárnyékolják a vételt.
-
Cotina
csendes tag
Minden attól (is) függ, hogy mennyire akarod elsietni a vásárlást.
Ezekre pl várni kell:
Jiayu G3S jelen állás szerint még csak nem is létezik.
Jiayu G4 létezik ugyan, de még csak kínai belpiacon, az összes bolt tologatja a szállítás idejét.Ha sokat vársz, akkor viszont nem tudsz dönteni, mert mindig várni fogod a következő jobbat...
THL W100 - 4,5", 4 mag
lenovo A820 - 4,5", 4 mag
Amoi N828 - 4,5", 4 mag
Umi X1S - 4,5", 4 mag
Jiayu G3 - 4,5", 2 magTHL W8 - 5", 4 mag
Zopo Z810 - 5", 4 mag
ZTE W967S - 5", 4 magezek mind jók lehetnek, de ha vársz még, lesznek jobbak is...
-
fujifilm1
senior tag
sziasztok.
ezzel mi a baj?[link]
(mert hogy baj van az biztos
)
65 dodoert nem lehet egy umi x2...még akkor se ha 55 nap múlva küldik. ja meg ingyen dhl...
vagy kitört a jólét? -
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok!Van az egyik ismerősömnek egy Star n8000 telója ez még 6575 -ös.Új romot akart rátenni de valami balul sült el és most a telója csak az rakéta droidig jut el és onnan állandóan újraindul.Se factory reset se cmw reco se semmi.Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mi a teendő?Van hozzá jópár zip-es rom meg recó img de így reco nélkül nem tudom felrakni scatter fájlt meg nem találtam hozzá.Megoldásokat vagy ötleteket vagy linkeket várnék.A válaszotokat előre is köszönöm.
-
Mobildeck
tag
válasz
Groovebaby #29377 üzenetére
az is 14% jelenleg, illetve a top3ban benne szokott lenni.. rootolni meg még nem mertem, mert semmi infó róla a neten, azt se tudom milyen rom menne rá, stb, stb
-
Mobildeck
tag
válasz
Groovebaby #29375 üzenetére
jelenleg a cell standby a legnagyobb 32%-al de eddigi tapasztalataim alapján is azt mondhatom ez van mindig a lista tetején. alatta vagy a phone idle, vagy a screen.
szerk: veszíteni meg, áltlánosságban mindig délután 2 körül szokott sokat, úgy kb 70%-ról 38% majd rögtön 14%. ez akkor van, ha reggel 100%al elindulok, 3g be van kapcsolva, hallagtok 20 perc rádiót, és utána nem nyomkodom. ha kicsit megnyomkodom akkor meg hirtelen esik sokat.
-
Mobildeck
tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
fotosjani #29354 üzenetére
Akkor vegyél egy Sony-t, vagy Samsungot! Hogy MTK 6589-ben nem fogod kipróbálni egy darabig, az biztos.
Egyébként jelen pillanatban csak zárt térben vagy nagyon szűk utcákban házak között van némi jelentősége a glonass támogatottságnak. Szobában szinte azonnal lát két-három glonass holdat sokkal előbb mint a normál holdakat, de menet közben van úgy, hogy egyetlen egy glonass sem látszik. És azért azt se felejtsük el, hogy a glonass holdakból lényegesen kevesebb van fent és ezért a vakfoltok száma is több. Ami azt jelenti, hogy hiába lát a telefon kilenc glonass holdat, de jeleket csak háromból tud fogni.
-
Mobildeck
tag
Sziasztok! Nem tudom jó topicba írok-e de megpróbálom itt hátha tudtok segíteni.
Nemrégiben szereztem egy kínai gyártású Vtouch V600 (www.vtouch.ae - de a honlapon nincs róla info) elnevezésű készüléket. Kinézetre S3 copy, méretre is, kijelzőre is ugyanakkora.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy a hozzá kapott akksik (2db) 2100mAh kapacitásúak. Nagy meglepetésemre viszont nemhogy egy napot nem bírnak ki, van amikor már 3 óra elteltével 14%-on van az akksi. Kipróbáltam mind a kettőt, és ugyanaz a helyzet.
Futtatok egy Battery Drain analyzer nevű progit, túl sokat nem segít, de látszik pontosan mikor veszít sokat az akksi. 3G folyamatosan megy, de kikapcsolva is ugyanaz a helyzet. Nagyon túlzottan nem nyomkodom, pont emiatt, de általában 4-5 órát bír ki, és akkor ugrik 14%-ra, amiről természetesen pár perc alatt nullára.
Próbáltam usb-ről 100%ra tölteni, a hozá kapott töltővel tölteni, meg másik töltővel is, mindig ugyanaz a helyzet.
Mi lehet a baj? Akksi, rendszer, vagy más? Rendszer elvileg 4.1, 1 gigás proci, 512 ram, semmi extra. Soc gyártmányt nem tudok, benchmarkokat futtattam, abban azt írja az összes hogy smdk4x12 van benne (nem tudom ez mi lehet). Bármi infó ha kell a megoldáshoz megpróbálom kideríteni. -
Putya
csendes tag
Megjött az umi x1s-em, első okostelefonom szóval sokat ne várjatok tőlem. Csomag eléggé össze volt nyomorgatva, hál' istennek a bubis műanyag megvédte, csak az umis könyv-doboz sarkán látszik benyomódás. Szinte egyből rendeltem, amint 'in stock' volt, így nem kaptam szilikon tokot. A dobozban csak eu töltőfej, usb kábel és a fólia volt a telefon mellett. Telefon nagy, szép, ujjlenyomat gyűjtő. Gyönyörű a képe, nagy a betekintési szöge. Nincs benne magyar nyelv, de az angol/egy két krix-kraxxal megtámogatva/ bőven érthető számomra. Vannak rajta csingcsang progik, de majd ha bátorság meglesz, megnézem mi a módja a dolgoknak. Képek nekem elmennek, de umi forumon már olvastam, hogy heggesztik hozzá a fixet. Hangszórója bőven jó nekem, fülessel még nem próbáltam. Egy dolog idegesít, ha rábökök valamire rezeg valamiért, de olyan igazi ócó kici módon rezeg.
mobilnet, memóriakártya, füles beszerzés alatt
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #29357 üzenetére
-
hippo0315
senior tag
Például a ThL W8 4GB a Minideal-nél 202,99 $, de fehérben is van.
-
V1d0N
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna nekem ajánlani egy kínai csoda készüléket, olyan 150-220$ körüli keret lenne rá. Nézegettem én is és néhány készüléken megakadt a szemem, de problémám az, hogy minél többet olvasok annál több kínai csodával találkozok és döntésképtelen lettem.
A készülékek amiket néztem a JIAYU G3, G3S(Nem tudom az S mennyivel jobb, gyorsabb.) Lenovo A820, THL W100, esetleg a JIAYU G4 (bár az kicsit túl megy a kereten de nem látom sokkal jobbnak mint a G3S-t) de bármilyen más készülék is szóba jöhet.
Nincsenek nagy elvárásaim, legyen benne egy elfogadható kamera villanóval, 3G jó lenne ha működne itthon is, és az akku 1 napig tartson ki átlagos használat mellett.Előre is köszönöm a tanácsokat.
-
sz_gabor
tag
Egy kis ZOPO C2 videó.(egy kis iphone, S3 összehasonlítás, majd gyári törésteszt)
Vagy a videó letöltése -
bopis
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #29357 üzenetére
169.99$+DHL=199.5$
Szerencsétlenségemre 1 nappal a rendelésem után írta be valaki a kuponkódot.
Így már közelít?
-
petymeg
addikt
Minden kínai telefonnak olyan szar a gps-e mint a g2s-nek, vagy ez csak a soc miatt van. Az újabb négymagosak jobb gps-sel vannakk szerelve?
Nem nagyon vágom a témát, de mintha azt olvastam volna hogy a g2s nem glonas (azt se t'om mi az) ezért nem pontos... -
b0bcat
addikt
válasz
Groovebaby #29353 üzenetére
Nincs kalap rajtad?
-
bopis
csendes tag
válasz
instantwater #29349 üzenetére
Nokia 6300 után...
-
-
bopis
csendes tag
Sziasztok, sokat olvasgatom a fórumot és ennek hatására először mertem bevállalni egy kinai telefonrendelést.
Rendeltem a feleségemnek egy THL W100-as telefont, ami rendben meg is érkezett, de mikor meglátta, hogy milyen nagy a kijelzője, azt mondja, hogy kisebbet szeretne, ezért eladom.
Ha valakit érdekel és nem akar rendelni, akkor itt megnézheti:
Még ma jött meg, csak kibontottuk, bekapcsoltuk és aztán visszacsomagoltuk.
Hardveraprón hirdettem meg.Nem igazán értem a root-os, flash.es dolgokat, amiket általában kitárgyaltok, így az égvilágon semmi nem történt a készülékkel, úgy van, ahogyan jött.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Bagira01 #29195 üzenetére
Szia Bagira01!
Tudnál esetleg segíteni abban hogy készíts egy pár képet a K1-ről Glonass vétel közben?
Mert amit feltettél képet a Hardveraprón, az nagyon homályos nem látszik csak egy kék oszlop.
Glonass vétel esetén jóval több kék oszlop kell legyen és R jelzéssel.
Lehet nem nem is tudja a Glonass-t? -
válasz
Groovebaby #29344 üzenetére
Nem is vagy lány?
szerk: hogy kicsit szakmai is legyen a hsz: Kirakta a Death-King szakács gyerek az új, gyári 5.6-os verzióra épülő rom-ját. Lehet érdemes lenne megsasolni? (Mármint a GPS miatt.)
-
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #29338 üzenetére
szerintünk te is szőke, hosszú hajú vagy és kalapot viselsz
-
-
Groovebaby
tag
válasz
hungobungo #29329 üzenetére
Jah, a lényeg, hogy ezt így el is hiszed
mondjuk nem mintha számítana,engem konkrétan nem érdekelt hogy "Joyce" hogy néz ki, adott infót, küldték a telót, puszcsi
-
csabili74
aktív tag
Justine ő lenne?
-
válasz
hungobungo #29332 üzenetére
Hát arra kíváncsi leszek én is. Azért a 2 db GSM modul biztos eléggé szívja az akksit. De reménykedek, hogy a HTC legalább annyira méretezte az akksit, hogy 1 napot kibírjon. (Egy nap alatt azt értem, hogy reggel 8-tól este 8-ig... azaz 12 óra.)
De a HTC legalább megpróbálja ...
Nem is tudok más dual active android telefonról így hirtelen...
-
Nem tudom volt e már:
HTC Desire 600: két SIM, Sense 5"A legnagyobb érdekesség azonban az, hogy nem dual standy módon működik a HTC Desire 600, hanem egyszerre, egyidőben mindkét kártya aktív, így míg az egyiken éppen hívást bonyolítunk, addig a másik is használható. A Desire 600 jövő hónaptól lesz elérhető világszerte fekete és ezüst színekben."
Végre egy nem dual standby, ami nem csak kínában meg taiwan-on elérhető. (?)
-
fujifilm1
senior tag
válasz
hungobungo #29329 üzenetére
Szép. Mit szép..., gyönyörű.
Reméljük soha nem küldi el az igazi fényképét.... -
fujifilm1
senior tag
válasz
hungobungo #29322 üzenetére
Egyszer láttam egy videot a dealextrem vagy focalprice oldalán,
amiben a srác a reklámozott kamerával körbenézett az irodában, és vette a kollegákatÉs azt kell mondjam tökre olyan volt minden mint nálunk egy akármelyik multinál.
Egybe légtér iroda, Minden kulturált, tágas világos. (paraván 120 centin),
LCD 17", kék, szürke, barna fekete minden felület,
Gözölgő tea pohárban, családi képek a paravánon, cetlik és papirok mindenüt,
A lányok szépek/szemüvegesek, csinosak, A fiuk ingben. és mindenki bámulja a monitort - mint ti/én mostszoval csak szemük árulta el hogy amott készült a video....
-
-
tomatos
aktív tag
Sziasztok, régóta szemezek egy dual simes kínai csodával, ki is néztem magamnak a Jiayu G4 Advanced-ed, de csak nem lehet kapni, mindig eltolják a szállítási határidőket. Tegnap előtt beszéltem a pandawill-es supportal, hogy adjanak infot, hogy milyen telefont lehet náluk venni amiknek ezek a paraméterei (persze please wait üzenettel a supportos lerázott):
125-133mm (140 mm már sok) magas legyen, max 4.5-4.7 colos kijelzővel 720x1280-as felbontással, MT6589 Quad cpuval, min 1 giga rammal és 2000 mAh feletti akksival vagy még nagyobbal! Utálom, hogy a quad cpu-t szinte csak 5" vagy feletti tepsi fónokba rakják!
Tudok ilyen készüléket? Én eddig nem találtam csak a Jiayu G4-et.
-
sasa311
veterán
válasz
szabi__memo #29321 üzenetére
De, olyan értelemben probléma, de ezen "nincs mit" javítani sajnos. Kézimunka, sok benne a hibás sajna.
hungobungo:
-
fujifilm1
senior tag
UMI X2.
Na kezdödik amitől tartottam.
A [minideal Umi X2 ] a szállítási határidüő máj 25-ről május 29 re változott.
Megkérdeztem "Mariskát" hogy a korábbi megrendelés mikor lesz feladva:
"27th,the order made now,shipped on 29th"
"please wait for two more days"Ami azt jelenti hogy elvben csak két nap csuszás az én esetemben.
A kinai oldalakok a hirek viszont sokkal késöbbi dátumokat jövendölnek...
(miért van az hogy én tuti biztos vagyok hogy nem lány hanem hogy egy fiu ül a monitor előtt, és tuti nem Joycenak hivnak egy kinai lányt/fiut...
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #29316 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, aki a mai RAM olvasási / írási sebességek mellett ezt érzékelni tudja az nagy király
-
hungobungo
senior tag
"Viszont amikor előbb helyet kell felszabadítani, mielőtt betöltheti a futtatandó app-ot, na akkor lelassul, hiszen meg kell várni amíg sikerül felszabadítani a szükséges memóriát."
A memória allokáció felszabadítása max. néhány ms (talán még kevesebb), nem ott fog belassulni, hanem az app lassú háttértárról beolvasásakor - ugyanúgy, mint amikor az asztali gépeken indul egy alkalmazás.
-
sasa311
veterán
válasz
szabi__memo #29313 üzenetére
Nincs a GPS-sel semmi probléma. A "kézimunka" GPS antennával van a probléma, ami úgy sikerül ahogy épp Xi és Lee hajtogat és ragaszt.
-
szabi__memo
nagyúr
G3S-ben mar javitottak a GPS problemat, vagy csak a proci valtozott?
-
smkb
őstag
válasz
Bagira01 #27189 üzenetére
Egy dolgot nem értek a Newman K1-nél. Rajta kívül egy MT6589-es telefon esetén sincs feltüntetve a GLONASS támogatás, miözben minden MT6589-es SoC ugyanazt 6628-as GPS csipet tartalmazza, így nem hiszem, hogy lenne hozzá külön driver stb, mivel ezt a gyártó szokta támogatásként mellékelni a kitjéhez. Erről tud valaki valamit?
-
sirály69
őstag
Zopo átmenetileg/véglegesen bezárta az olasz raktárát...., mától csak kínából lehet rendelni!
Ma kaptam vissza a pénzem a tmallboxtól és most akartam rendelni a zp980-t. -
peter76bp
aktív tag
válasz
instantwater #29308 üzenetére
Ha mint blogbejegyzést csináljátok a tesztet az azonnal elérhető, csak nem fogják annyian látni, mert nem kerül ki a főoldalra, illetve nem lesz külön fóruma. A blogbejegyzésen kell végiggörgetni, hogy írni lehessen hozzászólást
-
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #29306 üzenetére
Én most egy Jiayu G3 -al pengetem, Need for speed, Fifa 2012, Death Space, stb...nem hinném, hogy a C2 vel ne menne. De egy hét múva már nyilatkozom is. Ma, ha minden igaz, átveszem.
-
válasz
csabili74 #29305 üzenetére
Előbb megvárom amig itt a topikban lesz több embernek, és megmondják egyértelműen, hogy a fullhd átok vagy áldás, illetve, hogy kibír-e egy napot az akkuja netezéssel, kis játékkal, valamint, hogy igazak-e a rémhírek, miszerint nem mennek a játékok rendesen. Ritkán játszom, de akkor ne akadjon...
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #29302 üzenetére
Én annyira akartam, hogy meg is rendeltem
Szerintem max 20 at esik az ára, de ha várok rá, és később rendelem, akkor 20 dodo miatt nem vehetném ma át a postán, ahol letétbe helyezték
Rendeld meg
-
GIJoe
addikt
válasz
figyelj, ez mindennel így van/lesz, ma már énse vettem volna Honor2őt, inkább egy Lenovo A830ast nem azért mert bármi gondom lenne csak sok volt érte a 319$
de amikor volt pénzem december elején, ez volt a jó vétel... -
tutis
őstag
válasz
szerintem bármit veszel, úgyis esni fog az ára, max nem 1 hét alatt, hanem mondjuk 1-2 hónap alatt.. El kell határozni mennyit ér meg neked a teló
-
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #29300 üzenetére
inkább minideal vagy antelife vagy zopomobilshop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó 2db Samsung a52s
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged