- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
Vjankovics82 #28295 üzenetére
Lehet, hogy inkább egy pár dollárt egy megbízható shopra érdemes lenne rááldozod. Tök noname boltok, esetleg Aliexpressen kereshetnél egy gyémántos eladót.
Például ez itt. -
Gege94
tag
válasz
Vjankovics82 #28293 üzenetére
Nekem nem kell
de kétségtelen nagyon olcsó, lehet nem véletlenül?
-
Fandango
veterán
Zopo C2 tulajok, zene es hangok tekinteteben milyen a keszulek, mert ugye Yamaha hangchippel hirdetik, ami elvileg rosszat nem jelenthet.
-
betyarr
veterán
illetve zenehallgatás élvezhető rajta?elég hangos mondjuk egy zörgő-csattogó buszra?
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
SUPREME7 #28263 üzenetére
Nem hinném, hogy ez lenne a G5.
A THL is adott ki így telefonokat pl. a W7 kétmagos a W7+ négymagos.
Amúgy csak igérgetnek,jó szokás szerint.
Nekem is úgy mutatták tegnap: Jiayu G3S - minideal
Az oldal alján írja egy srác, hogy majd augusztusba lesz G3S; talán. -
Gege94
tag
válasz
bigbuda #28269 üzenetére
Markarol eddig rosszat.nem hallotam, igaz jot se sokat. Hogy a kijelzo mennyire jo vagy sem azt igy vaktaban nehez eldonteni. Azt se tudjuk, hogy milyen technologia van a kijelzoben, de valoszinu egy mezei tft, amibol van jo is meg extra gagyi. De ennyiert nagyon olcso.
-
bigbuda
aktív tag
Üdv!
Korábban már írtam, hogy találtam ezt az olcsó MTK6589-es készüléket... LINK
Ekkora kijelzőnél ilyen felbontás mennyire zavaró? Kicsit számolgatva PPI-ben ugyanaz mint egy 7" tablet HD felbontásban...
És alapjáraton a készülék ajánlott lehet? Goophone márka?
-
bendi806
aktív tag
Köszönöm a korrekt és kielégítő választ mindenkitől!
és egy másik kérdés!
5" telefont...40 ezres értékbe tudtok ajánlani? mert külön tabletra nem költenék és akkor így 2in1 lenne nekem -
vinibali
őstag
-
Gege94
tag
válasz
Vjankovics82 #28258 üzenetére
lenovo a660? mobilarenan van is rola teszt iras.
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #28260 üzenetére
Már lejárt a szerkesztési idő.
Ez a G3S a G5 tulajdonképpen? Mert lehet, hogy én fake infókat olvastam. Erre gondoltál? Máshol nem nagyon találtam ilyen néven.
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Találtam itt egy érdekes telefont! 12 ezer körül van magyar Ft-ba, de számomra ismeretlen...vélemény, valakinek vagy találkozott már vele?
http://dx.com/p/isa-t35-android-2-3-5-gsm-bar-phone-w-3-5-capacitive-screen-dual-band-and-wi-fi-black-213806 -
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
tudtok ajánlani valami jó ütésálló vízálló porálló okostelót? -
SUPREME7
őstag
válasz
#40993792 #28253 üzenetére
Igazából azért lenne jó tudni, hogy ennyire új, vagy csak szimplán sz@r (bár óriási különbségek nincsenek ezek között szerintem - bár nem volt szerencsém még ilyen csodákhoz)
Egyébként azért is remélném, hogy ez is népszerű lesz, mert eltér a megszokott dizájntól, és a jiayu g3-ra hajaz ami nagyon elterjedt és baromira tetszik az is
Csak egyrészt drága, meg hát hardveresen sincs már toppon.
(#28254) tboy93:
Nem csak ezért rendelném, hanem mert külsőre is jobban tetszik. De még van 2 napom megálmodni.
Sajnos nem hagytam elég lóvét a kártyámon és nem tudok sehogy sem pénzt juttatni rá, mert nincs egy nyamvadt BB bankfiók nyitva szombaton. Ilyenkor sajnálom, hogy nem OTP-s vagyok
-
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok!
Kedden én is megrendelem a kiszemelt telefont. Még nem esett szó erről, de mi a véleményetek?
W89 Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 5.0 Inch HD IPS Screen
Még a kínaiak közt is kínai, legalábbis sehol semmi infó róla, lehet, hogy ennyire új? Igazából az tetszik benne, hogy eltér a többi samsung kópiáktól. (tudom ez meg sony vagy htc kópia, de hát na
)
Még a Thl w8 érdekelne, mert kezd kialakulni egy közössége, és az jó ha van hozzá mindenféle jóság, de sajnos a 8Gb-os lenne az optimális, amit mindenhol kifosztottak, a 16-os meg drága.
Más ötlet? Pandawillről rendelnék, mert azt ismerem-szeretem, sokszor rendeltem már róla.
-
bazsy_
tag
Tudja valaki a ZTE v967s -ben milyen verziós bluetooth van? Kerestem, de nem találtam releváns infót sehol
A nagytesójában tutira 3.0 van.
-
Gege94
tag
válasz
instantwater #28244 üzenetére
Lenovo a820-as. De megy vissza Kínába kedden és várhatók minimum 1 hónapot
-
-
-
kosturica
őstag
Üdv!
Ha van valakinek lenovo p770 telefonja, lemérné az akksi méretét cm-ben? Köszi -
beritib
csendes tag
Sziasztok !
Írtam egy kis összefoglalót a Zopo C2-ről. Logouton megtaláljátok a cikkek között. -
peter76bp
aktív tag
válasz
xysdrtz #28231 üzenetére
Az hogy ők lusták voltak oda tenni azt a plusz jelet. Itt van ha rákeresel náluk a W7-re van 6577 meg 6589 is.
Végül is ne a + jel számítson, hanem a specifikáció. Illetve ha bizonytalan vagy akkor rá kell kérdezni, hogy most mit is fogsz kapni végül.
Alin egy csomó eladónál ki van írva egy szám meg egy tól-ig ár, aztán azon belül van hogy megtalálsz mindent. Pl W8-ból van ugye 4, 8, 16 GB HD meg 16 GB FHD, attól függ melyik opciót választod egy adatlapon belül. Így jól meg kell nézni mit is rendelsz
-
Fandango
veterán
válasz
maross #28226 üzenetére
A nagyobb akksi vastagabb, amihez az eredeti hatlap ugye nem jo, mert nem megy ra a telefonra, ezert adnak egy olyan hatlapot ami passzol ra. Ergo a telefon kicsit vastagabb lesz. Nem tudom, hogy ez nem vilagos vagy mas, de abbol amit irtatok nem tudtam igazan kihamozni mi nem tiszta?
-
xysdrtz
tag
Üdv!
Nézegettem a Thl W7 és W7+ telefonokat. Feltűnt egy "apróság". Egyik helyen 6577 dual procival van, másik helyen pedig 6589 quad procival. Melyik a valós?
-
DJGABI
addikt
nem tudom mennyire jó ár, AnteLife-on megint akcijjós az A820 [164$] tényleg csak ajánlani tudom őket. Írtak páran privátba, lehet összeszedem a gondolataimat és leírom a tapasztalataimat egy logout posztban majd pár nap használat után.
Bár ha most vennék a W100 több mint valószínű, hogy elbizonytalanítana.
-
SlayerPrince
csendes tag
válasz
citkar #28218 üzenetére
Én igen, csak előbb érkezzen meg a készülék, kíváncsi leszek mennyit fog menni az eredeti 2000 -el. Plusz van más kérdés is, a hátvédőhöz is külön hátlapot adnak vékonyabbat, akkor nem értem, hogy egy 3000-es akuval amit adnak nagyobb hátlapot azzal foge találni a hátvédő vagy sem.
-
bupemko
senior tag
-
citkar
addikt
iocean x7 tulajok, valaki tervez venni 3000-es akkut?
-
FatalEror
addikt
Még mindig nem tud senki semmit,az Alcatel OtneTouch Scrib-ről?
Honlapon is kint van,de sehol nem találok eladó példányt. -
betyarr
veterán
az iocean x7-es tulajokat szeretném meginterjúvolni a gps-ről.milyen gyorsan talál jelet stb.
-
kosturica
őstag
Teljesen rendben van ez a telefon minden tekintetben, nyugodtan vedd meg, ha tetszik!
-
bupemko
senior tag
-
lexter00
őstag
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Olvastam itt, hogy van aki rendelt mar Zopo C2 telefont, akinek mar megvan az irna rola roviden velemenyt, hogy milyen? Illetve honnan erdemes rendelni ilyen keszuleket (Aliexpress, MiniDeal, TinyDeal stb.)?
-
válasz
FatalEror #28208 üzenetére
Én is azt gondoltam sokáig, de aztán a Zopo ZP900-as meggyőzött, hogy tévedtem.
Ami pedig a kamera felbontását illeti: nehezen fogsz találni a 8 és 12MP-es kamerák között olyat, ami jobbat csinál 5MP esetén, mint ez. Ezt nem azért mondom, mert ismerem ezt a kamerát, hanem mert szinte mindegyik ramaty képet készít.Ha az 5"-es telefonokra gondolok, akkor könnyen lehet, hogy előbb venném meg ezt a ZTE-t (ha nem lenne már egy), mint más készülékeket, főleg mivel ez csak 70mm széles, nem 73, 74, 75. Jobban kézre áll ugyanakkora kijelzőméret mellett. Ez nem jelenti, hogy ez jobb vagy a másik rosszabb...
-
lexter00
őstag
Erről valakinek vélemény?Nagyon jó ajánlatnak néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest