Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tolvaj!
őstag
válasz

Musaka

üzenetére
						Téves! Azt írtam, hogy a sony szokásához híven semmit nem bír bent tartani a gyárban!
 tudom, hogy más cég is használja a kínai csipeket, ezen mi lenne a meglepő? Szerintem ugyanarról beszélünk. Te valamit nem úgy értettél, ahogy leírtam, és most ugyanarról beszélünk el egymás mellett.... 
Értsd jól: nem azt írtam, hogy azért lesz CM mert a sony gyárt ilyen SOC-val, hanem azért, mert a sony ilyen cuccot használ, és nem bír ipari titkot tartani! Remélem, így már érthető volt neked is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

válasz

Musaka

üzenetére
						szerinted szegeden képfeldolgozással kapcsolatos kötprogramot egyetemista még tanuló programozók hány óra alatt csinálják meg? Pl ismerősnek a kézzel vezérelt egér mutató? (fel, le, jobbra, balra, klikk, nagyítás, kicsinyítés)
2-3 fős csoportoknak voltak hasonló feladataik ...
szóval ez pont nem egy túl nagy projekt feladat szerintem, hanem csak egy pvf (Paraszt Vakító Feature)
 - 

Peaceliker
addikt
válasz

Musaka

üzenetére
						...na igen. Az ilyeneknek kell 200k ért a sok előre telepített app, mert fogalma sincs, hogy be lehet szerezni bmit...és ezért nem is értem, hogy sokan miért pörögnek azon, ha alap droid jön vmi telón...ééés akkor mivan? Felrakom ami nekem kell és legalább fölösleges cuccokkal sem lesz tele...

Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pláne hogy most már jó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)