Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Hát szerintem azért mielőtt itt mindenki azt hinné hogy az összes kijelző szar a g3-akon,gyorsan leszögezem az enyém nagyon szép képet mutat.
Legalábbis igy elsőre.
Nekem nagyon bejön egyébként a telo.
Ez a belső tárhely dolog ez roppant érdekes,remélem ez csak szoftver hiba és majd lesz rom hozzá,amiben már jó lesz.
Nekem ez az 1 dolog van ami eddig negativum.
Ja meg az a ronda tok amit adtak hozzá.
Hát nem tudom milyen designer volt aki azt a szint kitalálta -
isti1968
csendes tag
A segítségeteket kérném ... ZTE V970 telón amikor kimenő hívást indítok akkor a kicsöngés után amikor összekapcsol akkor rezeg egyet a teló ... Ezt ki lehet kapcsolni valahol ?
-
chinaminman
tag
válasz
banderasz77 #11176 üzenetére
-
fecg21
aktív tag
válasz
Wiky511 #11179 üzenetére
A második linken levő telefont én nem ajánlom, gagyi rezisztív kijelzős, és a leírás is teljesen pontatlan-nagy valószínűség szerint az a teló nem hogy nem mtk6515-ös, de szerintem még mtk6573-as sincs-felesleges kockáztatni, inkább azt hagyd.
Marad az első és a harmadik linken levő telefon, az első ahogy nézem nagyobb kijelzős-de drágább, a harmadik pedig kisebb kijelzővel van szerelve (3,5colos) de olcsóbb. Ahogy nézem, a specifikáció mindkét, illetve mindhárom linken nagyon pontatlan, össze vissza van írva minden adat. A második linkes telót azért emeltem ki, mert ott a legdurvábbak az elírások, és ha azt rendeled meg, biztos hogy rosszul jársz, gyanúsan olcsó is egyébként-nekem nem tetszik.
A lényeg, vagy az első vagy a 3.-ik linken levő teló közül válassz. vagy nézegesd még a kínálatot, hátha találsz jobbat ezektől, és persze az se mindegy hogy mekkora kijelzővel szerelt telefont akarsz magadnak-ez alapján érdemes szűkíteni a keresést. -
alázógyík
addikt
válasz
SirdrvonBela #11185 üzenetére
Itt írnak a G3-ról, hogy rengeteg darab kijelző hibás. De ők "természetesen" csak a jót adják el.
-
sasa311
veterán
válasz
SirdrvonBela #11185 üzenetére
Azok az érintő érzékelői, miden telón van...
Más:
Valaki vállalná, hogy ezekre a telefonokra felhegeszt egy magyar nyelvű akármilyen SW-t? Semmi mást nem kérek, csak legyen magyar a menü. Természetesen kifizetném (2 db telefonról volna szó).
Illetve ha valaki leírná, hogy hogy kell azt is támogatnám egy tálca sörrel és akkor megcsinálnom, de se időm se energiám 2 napig a netet bújni, hogy miként is működik ez -
Gyuszkoo
tag
Ha jól emlékszem van itt valakinek Newman N1-ese... Tud Magyarul?
-
SirdrvonBela
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a Jiayu G3-am. Azoktól akiknek szintén megjött kérdezném, hogy nem vettek-e észre pixelhibát/fura elszíneződést a kijelzőn?
Az enyémen fél centinként rácsosan mintha valamilyen hiba lenne a képernyőn. Belinkeltem róla képet (remélem összejött). Az eladó szerint mind ilyen, véleménye szerint ez nem hiba, hanem gorilla glass feature
Annyira nem feltűnő mondjuk, alig lehet látni, de pl fehér háttérrel, ha megdöntöm a telót, azért észre lehet venni. És most, hogy észrevettem már nem tudom nem észrevenni
Amíg nem vettem le a kijelzővédő fóliát nekem sem tűnt fel. Szóval nem tudom én szoptam-e csak be, vagy ez tényleg ilyen? :S (bár nem hinném) -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #11182 üzenetére
Ez akkor minden G3 tulajnál igy lehet?
Igen a behelyezett sd kártyával nincs gond,azt látja és kezeli is.
Amúgy ha ennek a belső tárhelyenk nincs külön olyan funkciója amit a behelyzett sd kártya ne tudna megoldani,akkor együtt tudok élni ezzel a problémával,azt remélem dobnak ki rá új romot ami majd kezeli.
Legalábbis akkor ezek szerint nem egyedi a probléma. -
hevizms
addikt
Megjött nekem is a G3.
Van vele egy kis bibi.
Nem tudom használni a belső tárhelyét!!!!
Antutu system info-ban ott van,a beállitások storage-ban ott van,viszont rádugom pc-re,rákttintok a connected as usb storage-ra és nem a megszokott zöld droidocska jön be,hanem az usb computer connection,ahol 3 lehetőség közül lehet választani.
Magyarul nem tudok semmit tölteni a telóra,nem tudok fotót késziteni,mert nincs hova tennie.
Ha beteszek egy sd kártyát,akkr azt látja és kezeli is csak a sajátját nem.
Találkozott valaki ezzel a problémával?
Mit lehet ezzel tenni? -
Wiky511
csendes tag
Nézzétek már meg nekem,hogy ti mit gondoltok ezekről a telókról?
http://www.aliexpress.com/item/Star-A5000-capacitive-android-phone-tv-wifi-Real-gps-smart-phone-Free-Drop-ship-with-original/533132979.html
http://www.tinydeal.com/4-resistive-screen-android-23-mtk6515-smartphone-w-cameratv-p-66526.html
http://etotalk.com/fire-fly-a16-android40-mt6575-10ghz-dual-sim-35qhd_p3492.html
Valamelyik megérné megvenni? -
banderasz77
addikt
Valaki driver Win7 64bit alá? MTK6577
-
fPApi
őstag
Én is eljutottam odáig, hogy a DHL kéri az infókat! Két kérdésem merült fel:
- kérik a küldő címét, mert nincs a számlán. Gondolom meg kell kérnem a webshoptól?
- Kérik a megrendelés visszaigazolását. Melyiket érdemes elküldeni: a webshop-ét, vagy a paypal-ét, vagy mindkettőt? -
fPApi
őstag
Az elmúlt időszakban többen jelezték, hogy megkapták a rendelt telefont, viszont az 1. hozzászólásban lévő táblázatban még nincsenek benne. Ha tudják, akkor (a többiek segítésére is) tegyék meg, hogy kitöltik az űrlapot!
-
Male
nagyúr
válasz
banderasz77 #11167 üzenetére
hungobungo linkje: katt, a listában ottvan a magyarított droidtools.
-
Male
nagyúr
válasz
banderasz77 #11163 üzenetére
Az MTKDroidToolsos megoldás nem megy? Mert az is MTK chipset.
-
devast
addikt
Mindt mondtam, már vagy 3x, magától nem fogja felismerni.
Eszközkezelőben jobb gomb rajta, illesztőprogram frissítése, illesztőprogram keresése a számítógépen, választás a számítógépen található illesztőprogram-listából, saját lemez, tallózás, odamész ahova letöltötted a drivert, ok, és a generic adb valamit kiválasztod, ok ennyi.
ps: Ez volt az utolsó alkalom, hogy windows használatot oktatok android témájú fórumon. -
LámaZ
addikt
Felesleges appok leszedése: NoBloat
-
Male
nagyúr
Én így csináltam: Eszközkezelőben jobb katt rajta, update driver.... kiválasztod honnan: itt kikeresed az SDK-n belül az extras\googlq\usb_driver-t... és szépen felteszi a drivert.
banderasz77: Telepíteni lehet, de nem tudja megmondani a pillanatnyi órajelet (csak a tól-ig van, ami nem jelent semmit), és állítani sem tudja.
-
Male
nagyúr
válasz
banderasz77 #11154 üzenetére
AnTutu CPU Masterrel csináltam, mert abból van ingyenes. Mindig írja a pillanatnyi órajelet, és a "scaling"-nál állítható, hogy mit csináljon ("performance" = fixen a maxon megy, "on demand" = állítgatja szépen).
Ahol csak simán tól-iget ír ki egy program, az kb semmit nem jelent, nálam is 166-1000 volt a kiírás, mégis fixen 1000-en ment.
-
válasz
banderasz77 #11155 üzenetére
Ha pedig felteszed a nofrillscpu-t, akkor magad is tudod állítgatni.
-
banderasz77
addikt
Pont lejárt az időm....de megnéztem, hogy az Antutu System info 250-1000 Mhz-t ír. Akkor ezen frekik között ingadozik?
-
Male
nagyúr
válasz
ADAM1337 #11152 üzenetére
Nekem x26i van, ez egy magos.
- Összeszereltség: teljesen korrekt, engem meglepett egy kínai tab után. Pontos illesztések, semmi recsegés, stb. Egyedül a három alsó LED ami nem igazán szép ha világít... pöttyös a festés a jelek mellett, és átvilágítva ez látszik.
- GPS: ezen már jól működik
- Wifi: Van hogy teljesen stabil, van, hogy szakadozik... netezésnél nem gond, nagy letöltésnél, távoli asztalnál már igen
- Sebesség: nekem elég. Játszani nem játszom, minden másban meg elég gyors. Gyárilag 1GHz-re befixálva persze.... most tudtam a root után átrakni, hogy 166MHz - 1GHz között állítgassa magától.
- Kamera: nappal oké, este nem. A LED-es villanóval sem. Két esti kép: bent, kint. -
Male
nagyúr
Sikerült a root, úgy néz ki (x26i). AndroidSDK beli USB driver + MTKDroidTools-os megoldással.
Először egy backupot csináltattam vele, ott hibát jelzett, hogy nincs elég hely.... ha jól sejtem, a gépre mentett először, ez oké volt, aztán meg a telefon SD kártyájára is elmentette (bepipáltam, nem kellett volna), ott viszont nem fért el mégegyszer.
Most lett a telefonban az SD kártyán egy clockworkmod könyvtár, és benne egy backup, amiben a mai dátummal egy könyvtár, amiben látszólag ugyan az, mint a gépen ami van (kivéve egy pár, gondolom amikor betelt a hely). Ezt törölhetem az SD kártyáról, ugye?
-
ztibor
senior tag
válasz
andrasxx #11149 üzenetére
Van a G3-ban két kínai app, az egyik jiayu logós, a másik meg valami pingvines, ezeket lehet törölni?
andrasxxx: volt benne kemény védő tok, nekem sötétkéket küldtek, védőfólia, töltő+kábel, fülhallgató, kb ezek jöttek, de ez a tmallbox-ról jött
A kábel az szabványos mikrousb kábel amit bármelyik boltban vehetek?
-
sasa311
veterán
válasz
WolfManus #11144 üzenetére
Azt tudom, hogy az adatlapja szerint van, azért ezt rendeltem...
Abból, hogy nem lehet bekapcsolni sem a saját menüjéből sem külön erre készített APP-al (ki is írja, hogy nincs gps benne...).
Az A-gps azt csinálja, hogy mobil hálózatról vagy WIFI-ről segít belőni sacc / kb, hogy hol van a készülék, így könnyebb megtalálnia a műholdat. Na ez működik is benne.
-
-
banderasz77
addikt
Ez tényleg jó?
-
sasa311
veterán
-
banderasz77
addikt
Mivel tudnám rootolni a Thl V12 6577-es telómat szerintetek? 2 kicsi kínai app van rajta, ezeket is leszedném.....
-
devast
addikt
Jiayu G3. Ma kaptam, root ment fel, aztán elkezdtem átköltözni a blade-ről
Jó cucc. Nova launcher jobban megy ezen, mint az apex. Furcsa, mert tabletemen meg az apex jobb...
ps: az az smsreg az pontosan: com.mediatek.smsreg , és valami kínai szolgáltató cucca elvileg. Inkább leszedtem, de lehet ez fektette meg ideiglenesen -
devast
addikt
Én már sikeresen kinyírtam a wifimet
De dolgozom rajta... Valaki okos developer esetleg rámprivizhetne -
ztibor
senior tag
Megérkezett a G3. Még próbálgatom, ismerkedek az Adroiddal (nem túl nagy sikerrel eddig)
-
mipityu
tag
Star N9770, MTK6577
Ha valaki tud a fenti telóra működő, teljeskörű CWM-et, linkkel - kérem ne tartsa magában.
Amit találtam és felraktam (a rootot is azzal csináltam - CWM-SuperSU-v0.93_tirannozaurus_madnorb), az nem tudja csak a felhasználói adatokat menteni és azt is tetű lassúsággal.Köszönöm.
-
Wiky511
csendes tag
oks
-
Wiky511
csendes tag
Sziasztok.Tudnátok nekem segíteni?Melyik külföldi oldalról érdemes dual sim-es telót rendelni?Most 2oldalt is találtam,aminél hajóval ingyenes a szállítás,csak a vámot nem tudom.Nem nagyon merek a csak úgy a nagy világba vásárolgatni látatlanba.Előre is köszi,ha tud vki segíteni.
-
devast
addikt
Nah, a végére csak megjött nekem is.
-
psycho069
csendes tag
válasz
b0bcat #10080 üzenetére
Nekem ilyen M-tech aTab 5 készülékem van, azt leszámítva, hogy amikor lemegyek a páncélterembe 3 emelettel a föld alá akkor megszűnik a térerő, de ott a telefonok 99%-a elveszti a fonalat.
cirka 1 hónapja vettem, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nincs most telefon a piacin amire elcserélném
-
na most beszéltem kínával a rendelésem rendben van pénz megérkezett ma feladják a csomagot
- remélem minden rendben lesz ...
-
ZaXXoN
tag
válasz
anglergab #11103 üzenetére
Az első hozzászólásban találsz egy googledocs-os táblázatot arról, hogy kinek van ZTE-je. De mindenek előtt kéne definiálnod valamilyen eljárást, mellyel felfedhető, hogy eredeti-e egy ZTE.
Én úgy az 5000-edik hozzászólás óta efféle "jaj, ez a ZTE nem is ZTE" meglepetést nem láttam. Sokkal gyakoribb, hogy valaki nem azt kapja, mint amit kért és megy a refund vagy a visszaküldés. Dőlj hátra és bízz a paypalban.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
fateless #11101 üzenetére
A főoldalon van a reklám alján egy kuponkód, ami erre érvényes. Azt írják, hogy 16-ig érvényes, és ezt a telefont kiszórós akcióban meg tudod venni a kuponnal ennyiért.
-
anglergab
addikt
-
válasz
MotorBoy79 #11091 üzenetére
Kíváncsian várom a fejleményeket! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest