Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Ma annyit beszéltünk a telefonok leesésekről,hogy megint leesett az enyém az autóm motorház tetőről...és miért is ne pontosan felfele állt az autóm egy kis dombon volt,így esés után csúszott is a telcsi a műanyag tok hátulján 2 métert :-(
Ha szilikon tok lett volna a THL W3+ on akkor az odatapadt volna a lemezhez,de a műanyag csúszik :-(
Nem lehet találni igazi szilikon tokot a THL W 3+-hoz :-(
Semmi törés,repedés rajta.A képernyő nagyon is rendben.GPS müködik,mondom minden csak egyedül a jobb oldalon a ,,hangerő +" állító gombja nem müködik.
Ez mikrókapcsolók.Hallatszik,ahogy kattog.Az alsó jó,de a felső nem.Szerintem a panelről levállt.
Úgy oldottam meg a dolgot,hogy,ha szeretném a hangerőt felvenni akkor először megnyomom a lefele hangerő gombot és akkor a képernyőn megjelenik a csúszka,onnan meg manuálisan feljebb tudom venni a hangerőt.
Valami ötlet,tipp van nektek,hogy mit tehetek vele?beers!?
Szerinted?
Várom azért bárki ötletét! -
szpali
addikt
válasz
albinolynx #11786 üzenetére
mtk 6577 (vagy jövőre az újabbak)
-
albinolynx
senior tag
Helló!
Szeretnék vásárolni minél nagyobb 4.0", vagy nagyobb kijelzőjű telefont. Fogalmam sincs mi éri meg ebben a szegmensben. Jelenleg JB-t használok, de szerintem egy ICS elvárás reálisabb lenne. Játék nem lesz, inkább böngészés, olvasás, filmezés (tudom, egérmozi, ez van...).
Az is elég lehet, ha megírnátok melyik processzorokat érdemes mostanság választani, illetve honnan lenne érdemes megrendelni.Köszönöm!
-
kiskatz
tag
190-199 dodó mennyire jó ár egy G3-ért?
-
pmikloska
aktív tag
-
Sziasztok!
Van valakinek eladó dualsim-es telefonja? Legalább MTK6575-ös telefon-t szeretnék venni egy barátomnak.
Akinek esetleg lenne az kérem priviben keressen meg.
Amire kíváncsi vagyok:
Telefon típusa, mikor vette, milyen állapotban van, rootolt-e, memória...stb
Előre is köszi. -
fPApi
őstag
válasz
mikrofon #11744 üzenetére
"...ki kell kapcsolni az aláírás ellenőrzést, valahol ott van az adott recovery menüben..."
Na ez az, hogy nincs ott, ez valami lebutított recovery lehet, mivel csak az újraindítás, a factory reset, a cache törlés és a telepítés van benne). Mindegy, megvárom, míg
- vagy az etotalk megoldja, mivel már levelezgetünk szépen,
- vagy lesz egy megbízható cwm és akkor kipróbálom,
- vagy ha nem sikerül és nem jutunk düllőre az etotalk-al, akkor "vissza a babaruhát" lesz (még van időm bőven a 45 napból, és levelezgetés is van/lesz, amire lehet hivatkozni). -
Nokia12
tag
válasz
Vvarpi #11758 üzenetére
Ne igen megkérdezi, mivel így van beállítva, de a kérdésnél, nem írja ki melyiket ajánlja. Jobb lenne ,ajánlaná. Még jobb lenen, ha nem is ajánlana, hanem miután beállítom , hogy melyik számot (névjegyet) melyik simről hívja, így a névjegyzékben lévő számoknál azt szeretném, ha nem kérdezne, hanem a beállított SIM et használná automatikusan.
Persze úgy simán be lehet állítani, hogy mondjuk csak az egyik simet használja minden hanghívásnál. De mindkét simet használnám kimenő hívásokhoz, egyikkel ingyen beszélek vodásokkal, tehát vodást csak azzal hívjon. A másik kedvező egyéb hívásokra, tehát egyéb számokat arról. Nem is értem mi értelme van a fentebb említett menüpontnak, ha utána ugyanúgy kérdezget minden hívásnál, hogy melyik SIM ről induljon.Valaki ezt írta ZP100 ra:
"Ja igen és tetszik, hogy ennél már be lehet rakni fixre egy számot, hogy melyik sim-en hívjon. Csak ha egy számot másról akarok hívni, mint az alapértelmezett, na az macerás kicsit"
Kérdés, hogy lehet ezt így belőni. Jó lenne így, ahogy nála működik.
-
pmikloska
aktív tag
Nem érted. Ez a program, amit kaptál nem tud magyarítani, csak bizonyos készülékekben nincs elérhetővé téve minden nyelv (gondolom azért, hogy aki a világ túlsó felén lakik, annak ne kelljen már végigtekerni sok nyelvet - és fordítva). Ez a program csak előhívja esetedben a magyar nyelvet. Ez egy ingyenes program, de nem magyarít, csak elérhetővé teszi azt azokon a készülékeken, ahol már igazából benne van, csak nem látszik.
-
fPApi
őstag
válasz
szpali #11722 üzenetére
Mint előbb írtam, nem fizettem érte, így mindegy, hogy honnan kaptam meg. Az már az én hibám, hogy erről nem tudtam. De az is kérdés, hogy ha ezzel nálam minden alap android dolog magyar lett, akkor miért merült fel itt korábban a magyar nyelv hiánya olyan nagy problémaként?
-
F.Kornél
csendes tag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy lehet-e egy dual SIM-es készüléket kényelmesen egy kártyával használni?
Például nem kéri-e állandóan a hiányzó SIM kártyát, illetve nem jelennek-e meg zavaró hibaüzenetek, vagy le lehet-e tiltani az egyik foglalatot, hogy egy kártyásként kezelje az oprendszer a készüléket? -
Gyuszkoo
tag
-
Nokia12
tag
Párom 2.3.6 os droidjában a telefon híváskor kiírja, hogy melyik SIM-et ajánlja (suggested) híváskor.
Nekem a 4.0.3 ban nem. :-(System settings/SIM management/contact&SIM menüben be vannak lőve a névjegyek, hogy melyik SIMhez rendelje őket, de ennek ellenére sem. Van erre valami megoldás?
-
- Melyi a leghatékonyabb oprendszer?
...???
- A Leanux... -
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #11749 üzenetére
Közben első hozzászólásunk is lett. Nézd át légyszíves a ROM cserés részt, nem vagyok megelégedve vele, kéne egy általános bővebb leírás más oldalakra linkelés helyett, de nem könnyű kérdés, hogy mit írjunk ide, mivel nem egy konkrét telefonról van szó.
Tegap megnéztem a Grand X IN topicját, ott egész jó dolgok vannak.
Talán te tudnál segíteni a témában. -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #11749 üzenetére
Helyes :-)
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #11732 üzenetére
Nekem is lepottyant már a teló, de az általad említett szilikon tok plusz műbőr tok megvédte teljesen. Elég hülyén néz ki a szilikon tokos telefont még másik tokba gyömöszölni, de megéri.
-
mikrofon
veterán
"signature verification failed": ki kell kapcsolni az aláírás ellenőrzést, valahol ott van az adott recovery menüben...
nem tudom, hová tűnt a beállításod, lehet, hogy ROM specifikus....
nálam nem az etotalk-os modrommal volt a probléma. Etotalk-tól már minden magyarra állítva jött és minden működött. Egyébként a Vodafone-os kártyák szívóznak a legtöbbet...
úgy látom a feltöltött etotalk-os ROM csak előhívja a magyar nyelvet! Az igazi fordítás bele van írva a ROM-ba! Az etotalk belefordítja a ROM-ba a dolgokat, és a morelocal 2 pedig megmondja, hogy magyar nyelvre van szükség.... Fizetni, pedig azért fizetsz, hogy kb 80-90%-ban magyar legyen a teljes rendszer. Legalábbis a lenovo a789-en így volt!
-
berigazek
őstag
válasz
Igen.Sejtettem,hogy az lesz,azaz az Eladóhoz kell forduljak barátom ügyében!:-(
A 3G-t normálisan a WCDMA-ba tervezték.A sima G-s pedig max.GPRS vagy EDGE- re jó,legalábbis az összes telefonnál amelyik nálam volt!Ti,hogy tudtok HSDPA-n netezni a sima G szlotban lévő SIM-el? -
-
Fonix79
csendes tag
válasz
hungobungo #11733 üzenetére
Nem volt még, sőt, ez az első androidos telefonom. Nemhiába bénázok vele...
Vki kipróbálta már a mikrofon ajánlotta cumót? Azzal működik a 3G?
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #11733 üzenetére
Hát én nem tudom,de nálam mindegyik slot kezeli a 3G-t,viszont az egyik jóval lassabb.
Ugyanez volt az előző dualsimes MTK procis telomnál is.
Szóval csak az egyik slot teljes értékű szerintem.
Nálam a G a jobb.A lassuságot a le és feltöltésre értem,speedtest-el mérve kb fele,de inkább kevesebb a letöltési sebesség az egyiknél.
-
beers
addikt
válasz
Már azt hittem elvesztél.......
!
Sokan emlegettek az elmúlt időszakban! -
hungobungo
senior tag
válasz
berigazek #11721 üzenetére
Üdv,
Nem fogsz tudni hozzá cserealkatrészt szerezni Európában. Beszélj az eladóval, hátha elintézi neked a szervízt. Modellfüggő, de valószínűleg a képernyőüveget egybeépítették az érintőréteggel, ez drágítani fogja a költségeid. Kb. 12-14 ezer forint lesz a szervíz Kínában postával, mondjuk itthon se lenne olcsóbb, de készülj fel a 2 hónapos vagy akár hosszabb átfutási időre.
Ha még használható a telefon, és nem zavar az esztétikai hiba, szerintem szarjátok leÉn mindenkinek, akinek szerzek telefont a lelkére kötöm, hogy kérjen hozzá szilikon/PU védőtokot és még ezt is rakja bele egy plusz műbőr/szövet tokba, hogy nehogy így járjon. Ezek a telefonok már nagyok, simán kicsúszhatnak egy ingzsebből, táskából, aztán már meg is van a baj...
-
XM-L T6
tag
Nem tudja valaki, hogy miért van a képeken a Memory Size-nél 503MB mikor a leírásban a ROM 4GB?
[link]
Köszönöm a segítséget. -
berigazek
őstag
Kivàncsiságból feltettem én is,de,ahogy írjátok először is az app-kat magyarítja,és nagyon keveset a telefon menüjéböl,így hanyagolható...Le is szedtem azonnal.
-
berigazek
őstag
A barátom aki átvette az i9300+ telót tőlem a tegnap kiejtette a zsebéből és a képernyő bal felében függőlegesen 8 mm sávban megsérült.Magyarul kell bele venni egy 960x540 felbontású 4.5"-os képernyőt.Van valami tippetek,
hogy MO-n van-e esélye a barátomnak vagy forduljak egyből az Eladóhoz akitől vettem ?Ezt akkor,ha nem találok MO-n vagy Európában képernyőt!
(A THL W3-om is kétszer leesett,de úgy látszik a szilicon tok és egy nagyon vékony műbőr tok megvétte...) -
krisztian07
tag
Jó reggelt fórumozók! Lenne egy kérdésem a Minideal-nál a shop-ban szereplő áron felül van még egyéb költségem? (Paypal, shipping stb.)
-
-
Vvarpi
tag
Az általad linkelt cucc neve Morelocal 2, és bárki letöltheti a playstore-ból ingyen.
Remélem te sem adtál érte pénzt az etotalknak.(úgy látom előszeretettel kérnek pénzt ingyenes alkalmazásokért pl: skype,flash, ...) Gyakorlatilag ez nem magyarítja a menüket csak megmondja az alkalmazásoknak, hogy az milyen nyelven települjön vagy fusson, tehát ha abban benne van a magyar akkor az magyar lesz. Ha a menük is tudnak magyarul akkor az nem ennek köszönhető. -
fPApi
őstag
Még egy kérdés a Jiayu G3 tulajokhoz:
- valakinél van már felrakva CWM? Ha igen, hogyan sikerült? -
fPApi
őstag
Van már több Jiayu G3 tulaj, Tőlük kérdezném:
- nekik megy az internet csatlakozás 3G-n?
- erősítsétek meg légyszi, hogy a W jelű slotba kell a 3G-s simet rakni! -
fPApi
őstag
Jiayu G3 Etotalk ROM-hoz adott magyar nyelv:
G3_magyarCsak saját felelősségre (nekem működik)!
-
b0bcat
addikt
Szeretnék lelkendezni nektek, hogy a nemrégiben vásárolt aPad tepsifonom mennyire jól bírja akksival.
Először is 24 óra alatt készenlétben (nincs benne SIM kártya) mindössze 3-4%-ot eszik, de netezéssel sem eszik többet 12-14%-nál egy óra alatt. Az előbb megnéztem rajta egy egyórás filmet a TeCsőn - ez 16%-ot emésztett fel. Finoman szólva is elégedett vagyok.
(A tablet-emnél kb. másfélszer erősebb akkuidőben ez a telefon.) Ja, az akku 2800 mAh-s. És 2 db-ot kaptam belőle a készülékhez.
U.i.: Nem tudja valaki, hogy ez a telefon melyik kínai modell átcímkézett változata?
-
devast
addikt
Jól érzékelem, hogy ez 3g para csak az etotalk-os mod romokkal áll fenn ?
-
Szekaa
tag
Zipet ne akarj flashelni. az a cwm-hez van. A Stock kifejezés a romra értettem... bár ETO-t nem láttam, ez tetszik, pedig a Sony X Playemen CM9 volt, mégis úgy tűnik ez stabilabb.
Nekem nem sikerült felrakni CWM-et egyenlőre sem MTKtoolsal, sem SP Flashel... lehet valamelyik usb driver hiányzik, de ma már nem állok neki még egyszer.
Holnap ha sikerült leírom a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Nintendo Switch V2
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest