Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120651) RVR400 válasza zolipapa66 (#120650) üzenetére


RVR400
veterán

Alapvetően az a baj, hogy ami Leagoo Lead3 vagy 3S átment a kezemen, abból talán 1 db volt, aminek nem volt baja, de lehet, hogy szimplán csak kidobták.
Szóval a kijelző szarul fekszik fel (simán csak tervezési hiba), így az érintőt nyomja kifelé, ami egy idő után el is enged, és igazából szinte lehetetlen úgy visszaragasztani, hogy ne kelljen pár hónap múlva ismét eljátszani a műveletet. Az összes kibontott beszédhangszóróm is elment rájuk, mert azok is meghaltak igencsak idejekorán. A gombok elég satnyán voltak megoldva minden téren, mert már maga, amit megnyom az ember, az is elég gyenge volt, a bekapcsológomb gyakorlatilag 1 évesen már szinte nyomáspont nélkülivé tudott válni, ergo megfújta a szél, és bekapcsolt kb. A gombok szalagkábelének minőségét se forszírozzuk, meg azoknak a forrasztását sem, mert még rosszabb a helyzet. Egy biztos, nekem hamar elment a kedvem a Leagoo "márkanévtől".

(#120652) b0bcat válasza nyisziati (#120648) üzenetére


b0bcat
addikt

Mint írtam is korábban, a normál, használati fogyasztása teljesen elfogadható a készüléknek. :K Engem az üresjárati fogyasztása aggaszt, azt találom indokolatlanul magasnak. :U

Most egyelőre használom, és megnézem, hogy alakul az akku statisztika. ;)

[ Szerkesztve ]

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#120653) beg válasza zolipapa66 (#120650) üzenetére


beg
veterán

Az, hogy engedi magát hamisítani, nem feltétlenül azt jelenti amit írtál. Ezen mindegyik márka átesett (lásd pl. lenovo), de tettek annak érdekében, hogy lekerüljön minden utolsó sufnibolt kínálatából a márka hírnevét csorbító klón.
Amelyik gyártó nem tud rendesen összerakni 10 készülékből hármat, az egy nem megtűrt arány napjainkban. Szerintem.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#120654) zolipapa66 válasza RVR400 (#120651) üzenetére


zolipapa66
tag

Nekem Lead 2 volt, amíg pofára nem esett, de jó kis masina volt.

Beg: Mindenki azt vesz amit akar, be is fejeztem.

Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime

(#120655) unskillful válasza femiki (#120635) üzenetére


unskillful
tag

Szia! Van különbség bőven a két készülék között. A Honor7 dual aktív, a Redmi "csak" dual standby. A Honor 7-ből 3 fajta van: európai 16GB ram (Plk-l01), kínai 64GB ram (Plk-al10), és van európai honor 7 prémium ami 32GB rammal jött ki. A két európai verzió tudja az összes hazai lte frekit, a kínaiban nincs B20. A redmiben szintén nincs B20. Egyébként teljesítményben, és üzemidőben is elvileg erősebb a redmi.

The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm

(#120656) kmarci25 válasza b0bcat (#120652) üzenetére


kmarci25
veterán

Ha root-olt a készülék, akkor a wakelock detectorban látod a system app-okat is, illetve bővebb statisztikát ad. Feleségem Doogee F5-jén is ez volt, ahogy már írták korábban a prevent pocket dial okozta, folyamatosan figyelte a proximity szenzort. De ez Doogee saját cucc, ezért nem találod, és egyébként sem az alkalmazások között, hanem a beállítások menüben van. Szerintem nálad is ilyesmi lehet, valami folyamatosan pörgeti. Wakelock detector képernyőképet linkelj, hátha rájövünk...

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#120657) femiki válasza unskillful (#120655) üzenetére


femiki
tag

Köszi. Tehát ezek szerint ha nem kell a B20, akkor jobban megéri a redmi 3Pro? Az ára miatt biztosan, mivel pont fele mint a Honor 7.

(#120658) unskillful válasza femiki (#120657) üzenetére


unskillful
tag

Én honor 7-et használok és maximálisan elégedett vagyok vele. Biztosan nem cserélném le egy redmire :-)
De ha nem fog hiányozni neked a B20, akkor szerintem a redmi ár/érték arányban jobb vétel.

[ Szerkesztve ]

The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm

(#120659) Soká válasza zolipapa66 (#120650) üzenetére


Soká
senior tag

"akit hamisítanak (leagool) néven, azért az nem lehet rossz."

hát, ezen jót nevettem. Van ilyen, hogy Leagool...

A múltkor csak linkeltem ezt a telenoros Lead ötöst, mert nem dicsekszik az emberfia olyasmivel, hogy ilyen alja kategóriát megvegyen, de egy hónapja a tescoban 15.000Ft-ért adták és én vettem egyet. A koncepció az volt (meg most is az), hogy megvárom a Redmi 3 pro-t, amíg megjelenik (és amíg lesz róla párhetes felhasználói tapasztalat idehaza) de egyelőre úgy vagyok ezzel a telefonnal, hogy arra, amire én használom (0 játék) tulajdonképpen tökéletesen megfelel. Hogy mennyire bírja a strapát, azt nem tudom, de túl azon, hogy külsőre érdektelen nem lehet rá egyetlen szavam sem. Így még rendeltem is bele 2800-as akksit (mert a telenor 2000-sel szállította és üvegfóliát is mert megérdemli :)

Egyet kivéve: tényleg lehetséges az, hogy ha repülő üzemmódba teszem, akkor nem lehet a wifit bekapcsolni? Mert nem lehet. Vagy én vagyok teljesen lámer, ami nem kizárt...

A fényképezője persze olyan, amilyen...(1, 2.) de mégis jobb (ami persze nem nagy művészet...) mint amit az egyik gyerekemnek vettem (doogee x5 pro) -

[ Szerkesztve ]

(#120660) Laza... válasza Soká (#120659) üzenetére


Laza...
addikt

Tizenotezerert jobb, mint hogy tokeletes kepet lo. Kifejezetten jo. :K nekem olyan inew v3 koppancsnak tunik, de ennyiert mar szinte minden megbocsajthato :))

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#120661) iMaverick válasza Soká (#120659) üzenetére


iMaverick
addikt

A repülő mód, pont azt takarja, hogy a repülőn ne sugározzon semmit a készülék, nehogy megzavarja a gép rendszereit és ezért "essen le"... Namost a wifi is sugároz... :DD

Az megint más kérdés, hogy az utóbbi 1-2 évben kezd "lazulni" a szigorúság a légitársaságoknál...

(#120660) Laza...: valóban! Az én Elephone P4000-em (32e-rt) ettől jóval trébb képeket lő... Sajna. :(

[ Szerkesztve ]

"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

(#120662) batai15


batai15
félisten

Üdv, ismerős keres jó ár érték arányban ip67es telefont. 2gb ram, valamint valami frisebb droidosat.

(#120663) korostarkany


korostarkany
újonc

Helló!Segitseget kérnek van egy Lenovo S860 amit lecserélnek egy dual simes 4G(TDD / 2600 MHz / 38 sav??? ban)mukodo telora,,kisseb vagy egyforma kepernyore,nagyobb aksi,bovitheto memória,fontos megbizhato gps== erdőben,hegyekben(A-gpsGlonass,BeiDou), gyors netezes!!!
csak egy par telorol::::
Xiaomi Redmi 3
Samsung Galaxy S6
Xiaomi Mi 5
Honor 7
Allview P8 Energy
Asus Zenfone Max
Oukitel K10000
....................
vagy????? van e mas???
Koszi!Korostarkany(i).

(#120664) dlaj


dlaj
őstag

Terjedhetne gyorsabban is!

(#120665) detroitrw válasza dlaj (#120664) üzenetére


detroitrw
addikt

minek? akkor a következő generációnak milyen plusz opciója lenne? :))
nem szabad mindent elsütni, először be kell gyűjteni a pénzt :U

(#120666) zizol válasza korostarkany (#120663) üzenetére


zizol
aktív tag

melyik országban tervezed használni?

Üdv, zizol

(#120667) Soká válasza Laza... (#120660) üzenetére


Soká
senior tag

"inew v3 koppancsnak tunik"

iNew? Én azt sem tudtam, hogy ilyen márka létezik :) de nekem a Leagoo is újdonság volt...

A hasonlóság látszólagos, a legtöbb részletben különböznek (gombok, hamgszórók helyei).

és ha már itt tartunk. Én a mobilokhoz nem értek, de szakmám szerint tárgyak dizájnjával foglalkozom és mindig meglep, amikor a laikusnak gondolt közönség oly határozottan alkot véleményt a telefonok megjelenéséről. persze általában a szokásos módon, hogy tetszik-e a kütyü vagy nem tetszik, illetve a gyalázó jelzők nagyon könnyen röpködnek. én meg szívesen visszakérdeznék, de nem teszem mert tudom, hogy trollkodás lenne és nem várható el az emberek többségétől, hogy képes legyen indokokkal, magyarázatokkal szolgálni, hogy a nemtetszése mögött mi áll valójában?

Az a helyzet, hogy az én szemszögemből nézve a mobiltelefon, főleg mióta megszűnt a billentyűzet, nagyon leszűkített formavilágú tárggyá vált. A mérete kicsit változhat a 4-6coll között, de egyébként adott egy lapos, téglatest kubatúrájú valami, amelynek egyik oldala tutira kötött (adott egy kijelző) a szintén lapos hátlappal amin annyi történhet, hogy hová kerüljenek rajta a kamera, led, logó, hangszóró, elemei, illetve, hogy milyen legyen a hátlap textúrája. Ezen kívül a legfőbb változatosságot két dolog adja: a sarkok lekerekítettségének foka és az élek lekerekítettségének (vagy lekerekítettlenségének) a foka. És olyan apróságok, hogy kerek, gomb, vagy hosszúkás gomb.
Őszintén szólva ez nem túl változatos dolog, bár én nagyon jól tudom, hogy egy ilyen méretű tárgynál a finom részleteknek nagy szerepe van. De azt látom, hogy egy karóra tervezésében még mindig léptékekkel nagyobb a szabadságfok, mint egy mostani telefonnál.
Ugyanakkor mosolyogva szemlélem azt az erőlködést, hogy miként akarnak a piacvezetők egyéni külsőt varázsolni a telefonjaikra. Ha valaki elmondaná például, hogy a Samsung zászlóshajóinak képernyőlekerekítésének van-e valami gyakorlati haszna túl azon, hogy már kellő távolságból is segíti az azonosítását, akkor azt megköszönném. Mert én semmi értelmét nem láttam ennek, azon túl, hogy felismerhetőbb így a telefon (már amíg nem kezdik el koppintgatni) Mert egyébként nyilvánvalóan megbonyolítja a gyártást, de hogy nem növeli a képernyő védettségét az élek sérülékenysége terén, az is biztosnak látszik... ebből a szempontból nekem az almás teló még mindig sokkal-sokkal tisztább dizájnnak számít.

(#120668) Laza... válasza Soká (#120667) üzenetére


Laza...
addikt

Meghajlok elotted, a megfogalmazott erveiddel 100%-ban egyetertek.

A forumon az inew v3 [link]

Kepek: [link]

Never give up!

(#120669) fateless válasza Soká (#120659) üzenetére


fateless
veterán

Nem kötözködésképpen, csak kérdezem: a 2800-as akkuhoz adnak extra hátlapot is? Mert ha nem, akkor csak matricázás történt, az új akku kapacitása nem lesz nagyobb.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#120670) b0bcat válasza fateless (#120669) üzenetére


b0bcat
addikt

Anno a HTM M1-hez is kétféle akku volt, és valóban más kapacitásúak lehettek, mert eltérő volt a súlyuk és a vastagságuk is. :K

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#120671) Soká válasza fateless (#120669) üzenetére


Soká
senior tag

Hát, rossz esetben elképzelhető, hogy igazad van. De gyártástechnológiai szempontból sokkal bonyolultabb kétféle hátlapot legyártani, mint, hogy egy meglévő akkumulátor tokjába kevesebb "kakaót" töltsenek. Őszintén szólva, bennem fel sem merült, hogy ebből probléma lehet. A kütyü elvileg ugyebár ez a leagoo ötös. Ami két SIM-es és a telenoros változatban is ott a második SIM helye, éppen csak nem használható. És az eredeti akkumulátor 2800mAh-os de a telenorosba csak 2000-es került, ami egyértelműen a takarékosság jele. De hogy ezért legyártsanak egy másmilyen befoglaló formájú tokot az akksinak és egy másik hátlapot - szerintem nem valószínű.

De örülök a felvetésednek és kíváncsian várom a végkifejletet. Én még azt sem tartom teljességgel kizártnak, hogy az a bizonyos 2800 az a valóságban inkább csak 2000 volt és a telenor jobbnak látta, ha nem lódit. :)
Szerintem az akkumulátorok súlyából (jó esetben) következtetni lehet a kapacitásbeli különbségre.

(#120672) Laza... válasza Soká (#120671) üzenetére


Laza...
addikt

Még ott van a gyartastechnologia is, li-ion vs. li-polymer

Never give up!

(#120673) Soká válasza Soká (#120671) üzenetére


Soká
senior tag

Most látom, hogy a linkemen méretek is vannak: "Size: 7x5.5x0.2cm"
De ez hülyeség. Pont a vastagság van durván elírva. 2mm lenne? elég lehetetlen. Most szétkaptam az enyémet és ez a kisebb is 4mm (3,89) vastag.
szerk:
a Li-ion-ban is igazad van. Az eredeti Li-ion, a telenoros Li-polymer. Nem tudom ennek mi a jelentősége :(

szerk2:
tévedés, az eredeti is polymeres! az akku fotója szerint

[ Szerkesztve ]

(#120674) RVR400 válasza Soká (#120673) üzenetére


RVR400
veterán

Az eredeti is Li-Pol, a képeken kiveri az ember szemét, ergo a matricázás más, a kapacitáskülönbség csak gyártási pontatlanságból, és mérési hibából fog eredni.
Gondolom a Leagoo is onnan brandelte a telefont, ahonnan a Telenor, merhogy ugye a Lead3 is K450 néven futott, volt is hozzá olyan szoft, mainek semmi köze nem volt a Leagoohoz. Szóval a K510 kódszó sem ígér többet, tehát visszatérve a Leagoolra: hamisítanak egy olyan "márkát", ami csak szitáztat. Az se gyenge. :DDD

Valamint itt most meg is dőlt két teória, mely szerint a Leagoo egy "márkanév",és nem hazudnik a specifikációkat illetően...

(#120675) Soká válasza RVR400 (#120674) üzenetére


Soká
senior tag

Hogy a Leagoo csak szitázós cég-e, én ezt nem tudom megmondani. De ha így van, akkor a termékeinek a klónjait fel lehet fedezni a piacon. Aki ebben benne van, az talán tudja is ezt.
Én magam azt tippelném, hogy nem szitázós cég, hanem terveznek is, és azt legyártatják az erre szakosodott ipari cégekkel. Gyakorlatilag öszelegózzák a dolgokat, de abban az értelemben eredeti, hogy nincs pont ugyanilyen a piacon más névvel. A telenor meg megvesz kifutott típusokat, de hogy a Leagoo-tól vagy tényleg magától a gyártó cégtől, háát ezt nem tudom, de érdekelne... Ha abból indulok ki, hogy láttam már ilyen telenoros telefont, amiben belül benne volt a ZTE jelzés, akkor ott egyértelmű, hogy a ZTE-től származik a teló.

A szerszámok piacát jobban ismerem kicsit, ott tényleg úgy működik a dolog, hogy hétfőn pirosban gyártják a fúrógépet x-nek, kedden narancsban y-nak.

Minden esetre én azt látom, hogy ezek a kínai "gyártók" egy valamit megtanultak, egészen európai külsejű honlapokat gyártanak szép termékfotókkal. Tehát ez a leagoo 5 oldala is úgymond rendben van...

(#120676) zebede


zebede
őstag

Van valakinek Vernee Thor telefon előrendelése, ha igen honnan milyen szállítással? :R

(#120677) Graphics válasza dlaj (#120664) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

InFocus M560 mar külön talcas

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#120678) dlaj válasza Graphics (#120677) üzenetére


dlaj
őstag

:C

(#120679) Atomcsirke válasza dlaj (#120678) üzenetére


Atomcsirke
aktív tag

... és ezen a képen ráadásul végre valami emberi színben van! :C Kár hogy kapni nem lehet, csak a "pezsgő" meg a "rózsaarany" színt ... :W

--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---

(#120680) dlaj válasza Atomcsirke (#120679) üzenetére


dlaj
őstag

Igen, a színeket leszámítva nekem nagyon bejön ez a telefon. Sötét grafitban tetszene leginkább. Ahhoz viszont el kellene vinnem egy festőhöz. :))

(#120681) Graphics válasza Atomcsirke (#120679) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Az a pezsgő szín nagyon jól mutat, nem a Samsung fele bazari arany

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#120682) ans1980 válasza b0bcat (#120622) üzenetére


ans1980
tag

Nekünk a párom cubot x9-ével volt (van) ugyanez a probléma. Használat közben szinte nem merül az akksi, ha nem piszkálod, egy óra alatt merül kb 10-15 százalékot. Az derült ki hogy alvás helyett felpörög a proci maxra. Amúgy fórumokról kiderült hogy ez sok x9 tulajnál így van, valamit elcsesztek a software-rel, de a frissítések sem javítják. De rájöttem a megoldásra: feltöltés után ki-bekapcs, és már meg is áll az aksi merülés. 2-3 napot bír normál használattal. Ha nem kapcsolod ki töltés után, akkor egy éjszaka lemerül kb 60-70 százalékot. Valószínű a töltésnél megkattan valami a kis agyában :) Próbált ki, hátha Cubot betegség :)

(#120683) tibcsi0407 válasza Graphics (#120681) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Így van, nálam is a LeTV-nél sokan ájuldoztak, hogy elment-e az eszem, hogy aranyszínűt rendeltem. Közben pedig ez nem rajos arany, hanem elegáns. :)

https://utdetailing.hu/

(#120684) ZolkoW válasza Soká (#120667) üzenetére


ZolkoW
őstag

úgy érted, hogy ha határozott véleményük van, meg kéne tudniuk indokolni?
(szerintem indokolja, aki ért hozzá, mert pl. ez a szakmája, de attól még a nagyközönség is tudhatja, mi tetszik neki..)
a telefonokból szerintem egész sokat kihoztak a gyártók, még ha az értelmetlen erőfitogtatásokat nem is vesszük, szóval ahhoz képest, hogy adott egy téglalap, tulajdonképpen változatosak :P
Amin nem győzök csodálkozni, hogy az Apple általában jól kinéző dolgokat hoz ki, de ebből a sorból nekem kegyetlenül kilóg a i6, meg a Watch. szerintem Jobs forogna a sírjában.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#120685) akos727


akos727
senior tag

Melyik a jobb, P8 lite vagy Redmi Note 2 (T-vel lenne használva, így b20 hiánya nem baj)? Tudjuk a méretbeli különbségeket, de sok telefon közül erre a kettőre redukálódott a cégesen válaszható telefonok lehetősége. Köszi!

(#120686) b0bcat válasza ans1980 (#120682) üzenetére


b0bcat
addikt

Köszönöm a válaszodat! Ami azt illeti, nálam az "indokolatlan mértékű" fogyasztás 5% volt egy éjszaka alatt. :DDD Szóval annyira nem szörnyű a helyzet. :N

Most próbálom lemeríteni nullára (nem könnyű, mert 20 perc TeCső csak 2%-ot merít rajta :D), aztán feltöltöm csurig - közben mérve a célhardverrel, hogy valójában mennyi töltést vesz fel az akku -, és megnézem, hogy normál használat mellett mennyit bír. Függetlenül attól, hogy mit mutat a grafikon. ;)

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#120687) KTU válasza b0bcat (#120686) üzenetére


KTU
addikt

Ilyen volt anno Jiayu G3 is.
Csak volt benne valós 2700-as akku. :U

(#120682) ans1980:
kb. akkor is hasonló volt a megoldásszerűség [link]

[ Szerkesztve ]

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#120688) b0bcat válasza KTU (#120687) üzenetére


b0bcat
addikt

Én nem fogok ilyen rituálét végezni minden akkutöltés után... :DDD

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#120689) ans1980 válasza KTU (#120687) üzenetére


ans1980
tag

Én csak azt nem értem, miért nem javítják ki ezt a problémát szoftveresen (jött már rá kb 10 frissítés), hiszen tuti nem a hardveres probléma, ki-bekapcs után éjszaka kb 1% ot merül, tehát az akksi jó. Egyébként nem hiszem hogy a telónak jót tesz hogy alvás helyett órákig maxon pörög.
b0bcat:
Nálunk ennyire nem bonyolult ez a rituálé, nem kell repülőmód, az akksit meg nem lehet kivenni :)
Ki-be meg fél perc kétnaponta :)

(#120690) Soká válasza ZolkoW (#120684) üzenetére


Soká
senior tag

"úgy érted, hogy ha határozott véleményük van, meg kéne tudniuk indokolni?"

Tisztázzunk valamit: más az, amikor valaki elmondja egy tárgyról, hogy tetszik vagy nem tetszik neki. Eddig semmi probléma sincs. Sem én, sem más nem kérheti számon, hogy valaki a tetszési indexe mellé műleírást is csatoljon.
Egészen más esetnek gondolom azt, amikor valaki minősíteni kezdi a dolgokat, főleg ha az negatív előjelű. Vagyis, amikor valaki ex cathedra kijelenti, hogy adott telefon dizájnja fos, szar, ócska, gagyi, akkor nekem kedvem támadna visszakérdezni, hogy ugyan már, indokolja is meg az állításait. Egyfelől mert valamit magyarázat nélkül ócsárolni illetlen dolog (engem még így tanítottak) másfelől tényleg érdekelne az illető gondolatmenete. Feltéve ha van neki, és nem csak odáig terjed a szellemi képessége, hogy kibugyog belőle néhány értelmezhetetlen jelző. Ebben az értelemben szerencsésnek tartom, ha egy határozott véleményt a tulajdonosar indokolni is tud. Ez kicsit intelligencia kérdése is.

Az iPhone-ra inkább nem reagálok itt.

(#120691) b0bcat válasza ans1980 (#120689) üzenetére


b0bcat
addikt

Nem a ki-/bekapcsolásra gondoltam. :N Azt ki fogom majd próbálni. ;)

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#120692) b0bcat


b0bcat
addikt

Na, megtörtént az első teljes feltöltése a Cubot Note S-nek. :DD

5 óra 28 perc alatt 4011 egység ment bele, úgyhogy a 4 Ah-s adat (egészen pontosan 4150 mAh hivatalosan) nem is annyira túlzó, bár ilyesmire nem is számítottam (mármint arra, hogy Cubot-ék kamuznának ebben a tekintetben). :N

Ennél is érdekesebb azonban, hogy a merítés micsoda kínszenvedés volt. :D "Cél-bio-hardver" (gondolok itt a gyerekeimre, akik addigra már aludni mentek) hiányában ugyanis egy Fast Discharge nevű app-ra bíztam a merítést, amely magas órajelű procihasználattal és max. fényerővel igyekezett kipréselni a töltést az akkuból, de ez több mint másfél óra kemény munkájába került 16%-ról a készülék kikapcsolásáig. :DDD

Most pedig egyszerűen használni fogom a telefont, és megnézem, hogy az én normál használatom mellett mennyit bír, folyamatos ébrenlétet mutató akku grafikon ide vagy oda. ;)

U.i.: Tegnap sikerült root-olni a készüléket. (Azt reméltem, hogy a Wakelock Detector többet fog mutatni így, de csalatkoznom kellett - a PC-s, root-ot nem igénylő változat ugyanennyit tudott. :U) Ahhoz képest, hogy totál láma vagyok az ilyesmihez, a Kingroot - és egy tutorial videó - segítségével pár perc alatt sikerült a művelet. :)

[ Szerkesztve ]

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#120693) szirodroid


szirodroid
csendes újonc

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy Infocus M560 (V5) amivel majdnem minden OK.
A gondom az, hogy csak részben lett magyar menüje. Gyakorlatilag olyan 80%-ban magyar a többi angol.
Pl. a kontakt kezelés full angol, a beállításokban is a nyelv részben angol iil. magyar.
Van lehetőség ennek a javítására? Esetleg egy későbbi szoftverfrissítés megoldhatja ezt?
Köszönöm előre is!

(#120694) Graphics válasza szirodroid (#120693) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ez marad ilyen :)

Nem nekünk készült, illetve a fordítás is csak addig terjed, amig azonos az AOSP-vel.

A többi részt az InFocus pakolta bele, szóval az angol lesz :) Nem hiszme, hogy túl nagy nehézséget okoz azért :) Elég logikus.

Max ha készül hozzá másik ROM. De az eddigi InFocusokban sem volt 100% nyelvi támogatás.

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#120695) Atomcsirke


Atomcsirke
aktív tag

Ha még nem lett volna: Vernee Thor teszt (német)

--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---

(#120696) szirodroid válasza Graphics (#120694) üzenetére


szirodroid
csendes újonc

Köszönöm!
Az igazság az, hogy nekem megfelelne, de egy idősebb hölgy alkalmazott irodai mobilját váltottuk le (THL T6C) erre és teljesen fel van háborodva. Mondtam neki, jobb lesz ez...
Meg fog ölni!
Nem vagyok túl nagy adroidos ezért halkan kérdezem, nincs valami magyar kontakt app a Play-ben, amivel leszerelhetném az "öreglányt"? :-)))

(#120697) dlaj válasza szirodroid (#120696) üzenetére


dlaj
őstag

Több is van.

(#120698) szirodroid válasza dlaj (#120697) üzenetére


szirodroid
csendes újonc

Ha nem túl nagy kérés, melyiket ajánlod?

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.