- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
nimfas #114599 üzenetére
Bár a kérdésedre a választ nem tudom, de azért egy rövid ismertetőnek tudnék örülni róla, meg talán vagyunk így még páran a topicban.
Egyébként én az m2 Note topicjában is kérdeznék a helyedben. -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Ma megjött az asszonynak rendelt Meizu Metal fehér telefon...
Olyan gondol van vele, hogy nincs rajta magyar nyelv (ezt nem is figyeltem és a webshop oldalán sem szerepel a magyar)
Kérdésem az, hogy miként lehet mégis magyarrá varázsolni? Locale2 esetleg, vagy van rá jobb megoldás?
Asszonytól a golyóimat kapom ajándékba a fára aggatva, ha nem oldom meg a dolgotElőre is köszönöm srácok!
-
doongoo
addikt
válasz
Secretknight #114591 üzenetére
ja, már látom, hogy felnyomták az árát, amikor ránéztem, akkor még 39,99 USD volt
-
F-ECT$
titán
LG G2-m van, elmúlt 2 éves, de alapvetően meg vagyok még elégedve vele. Mivel kaptam egy céges mobilt is, és elég kényelmetlen 2 telefonnal rohangálni, ezért inkább váltanék egy dual sim-es megoldásra.
Van már jelenleg a nagy gyártóknak Európában is elérhető kompromisszum mentes megoldása, azaz pl az LG G4 vagy Galaxy S6 elérhető dual sim-mel, vagy ilyenről még mindig nem beszélhetünk?
Ha a fentiek nincsenek, akkor miben érdemes gondolkozni, ha elvárás az FHD felbontás, Snapi 800-nál gyorsabb SoC, 3 GB ram és 16 (de inkább 32) GB belső tárhely, 3000 mAh akksi?
(Gondolom esélytelen a szolgáltatónál ilyet keresni, de mindkét sim telekomos.)
-
Sanyesz.
őstag
-
Secretknight
aktív tag
De ha olcsóság :
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_228094.html?wid=3ez 17000 alatt is lehet,csak kínai jüan-t válassz a fizetéshez. EU raktár.
-
dlaj
őstag
válasz
b0bcat #114579 üzenetére
Tőled megszoktuk, hogy a két "legfontosabb" dolog meglétéről/hiányáról beszámolsz.
Ezúttal ez elmaradt. Így csak sejtem, hogy ennyi pénzért notiled és a gombvill nem fért bele.Egyébként tényleg remek, hogy 20-22K-ért már lehet egy ilyen frankó telefont venni.
(#114581) Outlander, Látom, ma magas lovon ébredtél.
(#114588) doongoo, 18 ezret akartál írni, ugye?
-
doongoo
addikt
-
törölt tag
Nem tom meg lehet-e itt kérdezni, de hátha, mert 2 simes a teló.
A kérdés roppant egyszerű. 1 Cubot x15 miért csak a második csörgetésnél kezdi jelezni, ha hívás érkezik rá ?
Vagy csak le van tiltva valami ?
-
DEGU83
tag
Megint van német raktáron akit érdekel!
de elég hamar elkapkodják!
-
b0bcat
addikt
Tegnap érkezett egy újabb kínai csoda hozzám, egy Oukitel U7 Pro.
Több okból esett rá a választásom: érdekelt a gyártó, az MT6580, mindez 5.1-es Droiddal, illetve ennyire olcsó telefonom ilyen hardverrel még nem volt.
Az eddigi ismerkedésünk alapján az alábbiakat tudom elmondani róla:
- jól össze van rakva
- nagy és nehéz dög az utóbbi hetekben használt Bluboo Xfire-höz képest
- szép a kijelzője (HD IPS)
- a rendszer sebessége teljesen jó, az Xfire-nél is pörgősebb, de néha minimálisan akad
- az oprendszer ugyanolyan, mint a 64 biteseken a stock rendszer, kb. 600 mega szabad memóriával indulásból
- a zenelejátszás hangja erős közepes, fülhallgatóval egész jó (kevés a basszus)
- a pozitív meglepetés: navigációra is használható benne a GPS!(tracking progival teszteltem)
- a névlegesen 2500 mAh-s akku üzemideje nem igazán tűnik acélosnak, vagy csak én vagyok elkényeztetve mostanság...Mindez 70 dollárért véleményem szerint szuper ajánlat.
Akinek nem létszükséglet a 4G, de nagy képernyős készülékre vágyik olcsón, szerintem érdemes erre is ránézni.
Összességében pedig örömmel látom, hogy 100 dollár alatt is egyre vállalhatóbb modellekkel állnak elő kínai barátaink.
-
válasz
Cyborg #114567 üzenetére
Még tesztelgetem, aztán lesz róla cikk, addig is pár infó.
Elsőre vastagnak tűnt a 7-8 mm-es telefonok világában. Ügyesen lekerekített, így nem érezni annyira testesnek, no meg a 11,9 mm sem olyan hatalmas érték, de mégis feltűnik azért. A súlya is a vastagsághoz mérhető, nehéz nem észrevenni, hogy a kezedben van.
Első két nap gyorsan merült, aztán néhány programot lefagyasztottam (sajnos nem emlékszem, melyeket), azóta rendben van. Csináltam Antutu akkutesztet, de csak külön lehetett. A nagyobbik akkura több, mint 8.000 pont jött ki, a kisebbikre csak 4600, bár annak az volt az első merülése (az mindig 100%-on maradt).
A hossza és a szélessége nagyon jó, akkora ,mint a 5"-es Landvo L500s, azaz keskeny szegély, megfelelő túlnyúlások.
A kijelző szebb, mint az m1 Note-é, de nem olyan szép, mint a TCL M3G vagy Iuni U3, viszont nem kell szégyenkeznie.
A 615-ös snapdragon SoC elég gyors, nem tapasztalok akadást, lassulást, ettől függetlenül szerintem egy 801 jobb választás lett volna, még ha régebbi is. A 808 pedig az ideális lehetett volna.Az egyedüli negatívum az lehet egyeseknek, hogy nincs benne magyar nyelv.
Röviden ennyi...
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz
mézespálinka #114555 üzenetére
Asus Zenfone 2 ZE551ml Dual active
Egy picit drágább, de nagyon jó telefon. Én is most vettem és nagyon kevés a dual aktív választék.
Nagyon jók a paraméterei és az ár/érték aránya miatt is választottam ezt. -
ÁrPi2
senior tag
Engem is nagyon érdekel már.
....Valami frekvencia licenszdíj játszhat ebben szerepet?
Merthogy ahogy a ZsebTv MókaMikije és cappa72 mester is mondja:"a másod, harmad vonalbeli gyártók esetén "szinte" - túlzással - alap; Doogee, Siswoo, Cubot, és valahány név a naptárban, " (Telcsi-Fercsi-Kata-Klára
)
A másod, harmad vonalbeli gyártók rászánják azt a pár dollárcentet míg egyéb termékparamétereikben
nemritkán vacakabbak, és eközben a Xiaomi Meizu stb.. kinai A Brand no B20 Band, nem szánják rá ezt a költség-morzsát.... -
Cyborg
őstag
válasz
KamuMazsola #114568 üzenetére
IOcean-ről már 2 éve is hallottam, sőt, majdnem vettem is egy X7 HD-t, na de Innos?
-
Cyborg
őstag
válasz
fateless #114422 üzenetére
Szia,
Tudnál pár sort írni a D6000-ről, mik a tapasztalatok vele? Mennyire stabil a rendszere, működik mindene rendesen?
Sose hittem volna, hogy az ismereretlenebb márkák közül választok telefont valaha is, de sajnos úgy néz ki az én igényeimnek tökéletesen megfelelne a D6000, és nem is igen van ellenfele ebben az ársávban.
Köszi!
Elérhető valahol a D6000 EU raktárból?
...még a chigonnál se lehet kapni. -
válasz
#79335424 #114564 üzenetére
Sajnos így van.
Régebben ugye a 900MHz-es tartomány volt vadászat alatt a vodkafonosoknak 3G-re, most meg a "nyóccász" a falusi 4G-re.
(közben a másod, harmad vonalbeli gyártók esetén "szinte" - túlzással - alap; Doogee, Siswoo, Cubot, és valahány név a naptárban, stb...) -
-
Zeki
nagyúr
válasz
cappa72 #114561 üzenetére
Mercutio
Ez olyan, minthogy egész nap nem keres senki, de bezzeg mikor WC-n vagyok, akkor aztán naná! Sőt, akkor szokott más is rámcsörögni... nem egyszer volt, hogy abban a pár perceben egyszerre ketten is kerestek, holott előtte órákig semmi.
Sőt, nekem szinte mindig akkor jön szembe autó, mikor a verdámmal egy bringást akarok kikerülni.Vannak ilyen hülye murphy törvények.
-
Mercutio_
félisten
válasz
mézespálinka #114559 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ilyen gyakori, hogy egyszerre csörög mindkettő
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #114553 üzenetére
Késő. Már megcsináltattam a Kisvakond kék nadrágját, naaagy zsebekkel. Elveszne benne egy ilyen mütyűr. Folyton csak keresgélném.
-
Mercutio_
félisten
válasz
mézespálinka #114555 üzenetére
Ha beállítja mindkét sim-en, hogy ha nem elérhető automatikusan atiranyitsa a hívást a másikra ugyanúgy bejelez az épp elérhető sim, hogy hivasa van és válthat a 2 hívás között.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Édesapámnak segítek telefont választani. Nekem sosem volt dualsim-es telóm, nem is foglalkoztatott a téma, nem is hiszem hogy mostanában fog, így tippet sem tudtam adni neki. Elolvasgattam cikkeket, bejegyzéseket de szeretnék konkrétan rákérdezni, mert nagyon nagyon nagyon fontos lenne, hogy olyan dual sim-es lenne (dual sim active vagy dual sim full active - dsa, dsfa ha jó infókat találtam), hogy ha az egyik sim-en hívás megy éppen akkor a másik sim-et nem dobja le a hálóról. Tehát ha egyiken épp beszél az ember, a másik sim-re érkező hívás is ki tud csörögni. Árban a plafon a 80k lenne (tényleg plafon, mert munkához kell és eddig a határig választhatnak telefont). Egyéb más funkció nem releváns, a két sim aktívan működjön ez viszont must have. (esetleg, ha méretben nem 5 col vagy annál nagyobb akkor az is előny)
Szerk.: hivatalos hazai forgalmazónál kapható telefon kellene :/
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
WOT-H-A-C
veterán
Még egy "apróság" a "láthatáron"
[link]
Talán kezdenek rájönni, hogy nem mindenki igényli a phablet méretet...
-
KTU
addikt
válasz
Hali1975 #114410 üzenetére
Tegnap kezembe került a Siswoo A4+ korlátlan mobilnettel, hotspot bekapcsol, laptoppal fel is csatlakoztam,
lássuk mit bír a telenor 4G-n.Sikerült úgy lemeríteni az akkumulátort, hogy semmilyen töltővel nem vette a töltést a telefon.
Akku ki, Jiayu F1 falitöltőbe akku be berak (ez is negatív sarkos),
ez már rögtön jelezte a töltést (led pirosra váltott),
Reggelre fel is töltötte.
A telefon 97% töltöttséget jelzett. -
Zeki
nagyúr
válasz
fateless #114548 üzenetére
Mondhatnánk hogy szokásos kínai kamuzás hogy minden van raktáron, de ez itthon is igaz tud lenni.
Biztosan az van, amit a kezedbe tudsz venni, hogy belerakd a kosárba. Akit szorít az idő és nem akar lutrizni, esetleg várni 1-2-3 hetet mire feladják, az menjen rendes boltba. -
antal750
senior tag
Sziasztok
Eu stock-nál kuponkódot hogy is kell igényelni új telóra -
viralmind
aktív tag
válasz
kmisi99 #114539 üzenetére
Mukodik a euroline shipping, vam nelkul dpd hozza eleg gyorsan kb 1 het.
Viszont semmit ne higyj el nekik a keszletrol, mindenre azt mondjak , hogy van holott nincs.Ha olyat rendelsz ami epp van naluk akkor kuldik egybol, ha olyat ami nincs akkor hitegetnek akar hetekig is, amig beszerzik mert penzt azt vissza nem igazan szeretnek adni.Inkabb huzzak az idot mindenfele indokkal.kb erre szamits. -
citkar
addikt
Nem kövezlek meg, vegyél onnan és azt amit szeretnél, ahonnan szeretnéd.
Ha pl lesz jó árban itthon Meizu Metal mini, Pro 5 mini vagy OP2 mini akkor simán megvenném én is itthon, mindig mérlegelni kell, amit kinéztél hol mennyibe kerül és milyen szolgáltatást kaphatsz mellé (leginkább garanciára gondolok itt) aztán vedd ott ahol neked a legszimpatikusabb. -
Zeki
nagyúr
válasz
hodostamas #114535 üzenetére
Azt jelenti amit írtak: NINCS NEKIK MEG A KÉSZÜLÉK!
Tehát a bolt szokásosan KAMUZIK a készletről, ahogy az összes többi.
Az a DHL-es tracking majd akkor változik, ha VALÓBAN NÁLUK LESZ a csomag.URAK!
Üssetek meg, nevessetek ki, de én azon a véleményen vagyok, hogy MÁR nem rendelnék semmit sem külföldről. Itthon vennék valamit, akár az eustocktól, akár sima hipermarketben, műszaki boltban. Hol itt, hol ott vannak 0%THM hitelek is. Hétvégén az Auchanban lesz ha jól emlékszem, 20 havi.
Ha Karácsonyra kell valami dual simes telefon, akkor itthon kell körbenézni. -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #114538 üzenetére
Jah, igen. Elfelejtettem írni, hogy akkuval és akku nélkül is ugyanez a szitu. Viszont ráerőltettem a Preloader drivert, így nem folyamatosan csatlakozik, hanem fél percenként le és fel. Ami akár eredmény is lehetne, de Flashtool-verzió függő, hogy 3167 vagy 3168 hibakód van. Ha úgy indítom, hogy aktív a Preloader driver, akkor lecsatlakoztatáskor 2005-ös hibát ír. A Meta mód a 6732-nél nem tudom, hogy pontosan hogy van, de próbáltam simán hang le, hang fel, kettő együtt, hang le vagy fel és bekapcs valamint összes gomb benyomva kombóval is, de semmi változás.
Kíváncsi vagyok, hogy az lightinthebox az augusztusban vásárolt telóra mit mond. Ez volt az egyetlen cucc, amit onnan vettem, és be is szart. -
kmisi99
addikt
Lenovo Vibe Shot telefont szeretnék rendelni. A merimobiles oldalról mit gondoltok? Illetve az euroline szolgáltatásuk megbízhatóan küldi vámolás nélkül a telefont?
-
Outlander
addikt
válasz
hodostamas #114535 üzenetére
Lehet készletre vár...
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
rendelt a napokban valaki Gearbest-ről? Kinai stockból, de DHL-es szállítást kértem, 9én rendeltem, 10-én megjelent a dhl-nél, de csak annyi hogy shipping information received.. azóta semmi. GB-nek tegnap írtam, semmi... Így érdekes ez az Expedited Shipping 11$-ért.
-
svgyula
addikt
Szia! Ha a hagyományos képeslap méreteket nézzük és nem a "modern" pixelhuszár számolást akkor még igaz is lehet!
Az itt levő telefonok szinte mindegyike egy 9cmx13cm méretű képen tökéletes is lehet.Ha monitoron meg 40"-os TV-n kinagyítva akkor már más a helyzet.
Sajna az igények, szokások, az utóbbi időben az eszközök fejlődésével igencsak megváltoztak. Régen csak azért kellett a fénykép, hogy megőrizzük az emlékeket. Ma pedig azért mert dicsekedni akarunk a képekkel.Csak ugye a szemünk maradt a régi és ezért a nagyobbat jobban/jobbnak látjuk. Na meg a "megalománia" Ha a szomszédnak nagy van akkor nekem óriási kell
Azt nem tudom/akarom eldönteni ez jó-e vagy sem, de nekem egy megfakult régi fénykép is pontosan ugyanazt az érzést adja mint egy mostani csilli-villi 20000 megapixeles "csodakép" SŐT! mert egy kellemes emlékem fűződik hozzá. -
YxVs
senior tag
Igen, amikor bent vannak a kártyák.
Ha rázom a tenyeremben, és a fülemhez teszem, akkor hallatszik, hogy a SIM tálca nem fixen áll, hanem kicsit lötyög, zörög. De nagyon halk, néha akkor is hallatszik, amikor leteszed az asztalra.
De tényleg nem vészes, emiatt ne vegye el a kedvedet!
Egy elég gagyi szilikon szerű tok jár hozzá, de inkább kemény műanyag. Fólia csak az van hozzá, amivel csomagolták, de ez nem ilyen rajta hagyós, hanem kicsomagolós (elől-hátul védte a telót).
Miért akarod Gearbesten rendelni? EU raktáron nincs, ha jól láttam, vagyis ÁFÁ-t és vámkezelési díjat adhatod is hozzá rögtön... -
RVR400
veterán
Doogee Turbo Mini F1-nél találkozott már valaki SPFlashtool alatt 3167-es hibával? A teló kikapcsolt, be nem kapcsol, töltőre dugva semmi (akksi jó), gépre dugva meg folyamatosan MTK USB Port van, és nem csatlakozik le-fel, hanem konstans módon megmarad kihúzásig. Szerintem az EMMC behalt, de hátha tud valaki valami csodamódszert.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Létezik olyan dual sim-es telefon,aminek a kamerája értekelhető képet készít? -
cxm
csendes tag
Szia!
Köszi a választ!
Ezt a lötyögést nem igazán értem.
Mikor bent vannak a kártyák mozog a fiók?
Hallatszik is valami?
Játék engem sem érdekel a kamerák is csak kicsit.
Beszélgetés hang minősége(csak telefon) az érdekel!
Kaptál hozzá tokot,fóliát?
Én a Gearbesten szeretném rendelni.Üdv,
Cxm. -
silver-pda
aktív tag
Mennyire ismert és megbízható ez a tomtop?
-
Beni2360
félisten
válasz
WOT-H-A-C #114508 üzenetére
Akkor mennyire lehet valós ez az oldaluk?
-
Kezemben egy Siswoo i7 Cooper. Kicsit Elephone P6000 dizájn.
Remélem karácsonyi szünetben lesz időm írni róla.
Jelenleg 5.0 van rajta, CWM root megoldva (következik az xposed, gravitibox)
Még lehet, hogy visszarakom a 4.4-et is, ahhoz is lesz majd akkor CWM, root megoldás.Hirtelen annyi, hogy az akku elmegy szódával egy napot.
Külső hangszóró halk.
Beszélgetési hang rendben.
GPS nem hozza az elvárt potosságot az MT6752 ellenére. (Azért még a 4.4-en lesz próba szerintem, de nem várok sokat) Szülinapp-pal látható, hogy a nyomonkövető pontocska nem ott jár, ahol én, hanem mellette. (A sony xperia sp-n ott a helyén/helyen voltam - egymás mellett volt a két telefon)Kellemes fogású gumírozott hatású hátlap, vékony, de a viszonylag vastag káva miatt nagynak tűnik.
Gyors.
Kijelzője számomra rendben.
Ott, ahol sem a telenyomor, sem a t-vedés nem rendelkezik 3G-vel, ott a vodkafon 3G okés, 4G halványan van.
Wifi erősség oké.
Kamera hozza az általam nem elfogadott szintet.
Olajfestmény. Ettől még vállalhatónak lehet nyilvánítani.
-
Crytek
nagyúr
Valaki tervezi ennek a telefonnak a beszerzését?
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok!
Erről tudnátok mondani valami véleményt? Köszi!
[link] -
válasz
WOT-H-A-C #114510 üzenetére
Huh... Na elsőre nem rosz.
Ha a 75-80%-a igaz lesz, akkoris lehet belőle egy szegmensbetöltő.Akinek max 5", de nagyonmaximum tényleg a 4,7", annak jó alternatíva.
Ugye nem mindenki tvfon mániás, csak a látens igényeinkek akarják ezt mondatni...
Így akkor már 3 alternatíva nehetséges?(Picit mondjuk szomoró, de legalább lehetséges)
- Jiayu S4 (tán jövő karácsonyra- és
)
- Meizu mini
- OP miniNa akkor kivárjuk valamelyiket.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #114509 üzenetére
Eddig csak Kínából vásároltam tőlük, még fel sem tűnt ez a lehetőség.
-
WOT-H-A-C
veterán
Akik kis(ebb) méretre vágynak 1+ mini: [link]
Egyenlőre off-ba rakom, mert túl kevés az infó, de jónak tűnik.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #114507 üzenetére
Azért óvatosan velük, érheti az embert meglepetés...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #114507 üzenetére
Szerintem bugos az oldaluk, mert , ha eleget kattintgatsz a lokalizáció meg a céltermék "kockájára" akkor kolistázza randomszerűen!!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
silver-pda #114505 üzenetére
Ez elég baráti ár, ha a GB-t választod a ship from-nál, akkor ÁFA nélkül meg tudod venni.
Vicces, hogy, ha rámegyek az EU warehouse-okra, akkor alig van választék, közben pedig egy csomó mindennél be lehet állítani, hogy honnan kéred a szállítást. Nagyon sok esetben van EU is és így már nagyon kedvezőek az árak.
-
silver-pda
aktív tag
Pl. sim1 -en megy a net és sim2-n bejön egy hívás, akkor net megszakad daul standby esetén?
-
silver-pda
aktív tag
válasz
Terentius #114493 üzenetére
Helló!
Mi kerülendő? A bolt vagy a Kingzone K2?
Más: Láttatok-e dual simes telót, ami min 2 Gb RAM és tudja mindhárom LTE itthoni frekit?
16 Gb ROM mellé mindenképp kell a SD kártya támogatás. De olyan legye, amiben nem a 2. sim helyére megy az sd, hanem 2 sim és sd is benne van és használható. Lehetőeg 5" -5,2"-nél ne legyen nagyobb, de 5,5" esetleg lehet még, de jobb a kisebb.
Nubia tetszik, de LTE 800 MHz-t nem tudja, pedig 200 dodóért már rendeltem is volna. -
RufuszX
senior tag
válasz
rokarudi #114494 üzenetére
Gearbesten 190$
DHL - lel 4 nap alatt itt volt, szállítással mindennel együtt 198-ért.A telefon nagyon szép és kompakt. Akkuban nem egy bajnok, de egy P8000-t váltott szóval magas az elvaras. SOT olyan 3,5 - 4 óra között alakul 1 sim folyamatos Lte és szinkronizáció mellett. A használati szokasaim mellett olyan 1,5nwpot bír. A rendszer meg Miui (nekem ez az első ilyen telefonom de nagyon bejon eddig), de van bőven custom rom is rá és nagy nemzetközi közösség.
-
Ájvé
veterán
válasz
#52469760 #114501 üzenetére
Xiaomi Redmi 2 Pro 134mm ha még belefér, kisebbet ami legalább hasonló tudással rendelkezik nem nagyon tudnék másikat mondani. Hardverben mondjuk nem lenne olyan nagy előre lépés, SoC kicsivel erősebb, RAM és ROM mondjuk dupla annyi az nem rossz, kamera is jobb benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Hálózati / IP kamera
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest