- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Víz Elek #114821 üzenetére
A rom amit linkeltél, az módosított recovery-ből tehető fel. A gyári recoveryből men tudod feltenni.
Az adb drivert-t innen töltsd le és telepítsd. adbdriver.com
Az adb működéséhez elég ez a pár fájl: [link]. Ezt a könyvtárat kicsomagolod valahova, és megjegyzed.A módosított recovery-t ebbe az adb könyvtárba másolod.
Nyitsz egy cmd-t a windows-on (command line, parancssor)
elnavigálsz cd-vel az adb könyvtárba.
itt az alábbi parancsokat adod ki.
adb push mod-recovery.img /sdcard/.
adb shell
su -
dd if=/sdcard/mod-recovery.img of=/dev/recovery
reboot recovery
A dd parancs nem kérdez vissza! Végrehajt. Ha nincs hibaüzenet, akkor végrehajtja, és kiírja, hogy hány recordot írt.Elméletileg recovery-be indul újra.
Természetesen a fájl neve csak példa, nincs jelentősége a nevének és a kiterjesztésnek. mod-recovery.img helyett nyugodtan használhatod a bicskahegy.kuk fájlnevet is. -
Fefe66
tag
Sziasztok!
Egy hete van meg a Xiaomi Redmi Not 2 teló ,nagyon szuper csak egy dolog nagyon zavar hogy két kártyával használók nem tudnak különböző színeket adni a simeknek .Már 3 éve használok kétkártyás készüléket (magán+céges sim) és nagyon szuper volt hogy ránéztem a telóra és egyből tudtam kit hívnak. Ennél csak egy kis 1 vagy 2 kártya jelzés van ami alig látszik, ráadásul munka közben szemüveges embernek még nehezebb beazonosítani. Más fórumon azt írták hogy ez nem az új android hanem a MIUI hibája .Eustokból rendeltem nem tudom hogy egy MIUI nélküli rom csere garanciavesztéssel jár e. Van valami progi amivel ez orvosolható ?
Segítséget előre is köszi -
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #114895 üzenetére
3g-re állítva sem megy...
-
-
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #114890 üzenetére
Oppomart.com, Olaszországban is van tulaj.
Dear Gabor,
Thanks for supporting MEIZU.
Please kindly check the frequencies of metal, whether it is compatible with your local network carrier.
4G
TD-LTE 1880-1920/2300-2400/2570-2620/2555-2655MHz
FDD-LTE 1920-1980/1710-1785MHz
3G TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz
WCDMA 900/1900/2100MHz
2G GSM 900/1800/1900MHzEzt küldték....
-
nimfas
addikt
válasz
svgyula #114889 üzenetére
Most tűnt fel hogy ITT az APN-t nem tudom ki-bekapcsolni a beállításoknál ahogy a képen is látszik, szürke.....?!
A frissítést a telefon ajánlotta fel, tehát gyári. Ekkora blamát csak nem követnek el.... Ezt hogy írjam meg nekik?
Válaszoltak, küldtek egy freki táblázatot hogy miket tud a telefon... Nem tudja valaki hogy a Telenor miken sugároz?
-
svgyula
addikt
válasz
nimfas #114887 üzenetére
Szia! Ezt eddig nem olvastam "írtam hogy a legújabb firm van rajta lehet nem hiszik el" Ezt te raktad fel vagy ezzel kaptad? Nem szőrözni akarok de lehet, hogy ha te raktad fel akkor hiba volt! Ugyanis lehet a HW változott. Mint azt már sok típusnál tapasztani lehetett. A gyár ugyanazzal a típusszámmal más HW-vel gyárt egy másik sorozatot. Az új "gyári" firm meg ahhoz való! A teló elindul és működik hellyel közzel, de nem tökéletes.
-
nimfas
addikt
válasz
svgyula #114883 üzenetére
(#114881) Jim74: direkt egy T-mobil-os kártyával is néztem tegnap, ugyanez a szitu. Ott is volt telefon ki-bekapcs, biztos ami biztos.
Egy próbát megér a telenor üzletes dolog, de én sem hiszem hogy segíteni fog.
Írtam a Meizu-nak, már válaszoltak, hogy az "about" képet küldjem el (nem értem minek....) írtam hogy a legújabb firm van rajta lehet nem hiszik el
Az Oppomart ahol vettem jó eséllyel csak hétfőn fog válaszolni, hogy a kérdésre, hogy ilyenkor mi a teendő....
-
svgyula
addikt
válasz
nimfas #114880 üzenetére
Hát nem hiszem, hogy segít a szolgáltatói beállítás. Nekem volt telenoros kártyám simán ment a net minden buheráció nélkül a cubot x6 és a honor 6-al is. Ugyanez a helyzet a német vdafonos net kártyával. A mostani céges telekomos is minden buher nélkül egyből megy a feltöltős és az előfizetéses is. Azért kérdeztem, hogy van-e kugli mert nálam a mobil adat hozzáférést a telóban engedélyezni kell az alkalmazásokhoz egyenként. Így nem fordul elő az, hogy valami "megeszi" a netedet mert állandóan kommunikál.
-
Outlander
addikt
válasz
dunai0317 #114879 üzenetére
Oukitel számomra nagyon legalja... nem tudom, valahogy nagyon ellenszenves, plusz azok a hw adatok mellé és a support is..
A p6000 pro, pedig én is néztem, nem rég, de beleolvastam a topikjába és elment tőle a kedvem...
Szóval én egyiket sem...
doogee f3 pro, ulefone paris (erre jön a 6-os droid februárban, a gyártó írta), mlais m7, esetleg keménynek lenni és bevállalni presaleben a Bluboo Xtouchot vagy X9-et..
-
nimfas
addikt
válasz
cs.zs. #114878 üzenetére
Ennyit még nem szívtam telefonnal, szóval ennyi tanács, próba után nem hinném hogy a szolgáltató meg tudná oldani a dolgot. Holnap vasárnap, szóval ha csak nem mazohisták szerintem hétfőnél előbb nem nyitnak ki....
A telefon Kínából jött, már írtam a boltnak, hogy mizu, várom a reakciót.
Aztán kérek egy címet hogy hova küldjem vissza, veszek itthon egy Xiomi Note 2-t az asszonynak, ennek az árát meg utalják vissza a kártyámra. -
dunai0317
újonc
Sziasztok!
Új telefont akarok rendelni kínából, a kérdés csak az, hogy mi lehet a fontosabb szempont, az alábbi 2 telefon között agyalok:
Oukitel k6000 (2ram, 4x1proci, 6000mAh (!) beépített aksi, 5,5" hajlított kijelző, törésálló+törésgari 1 évet adnak rá)
Elephone P6000 (3ram, 8x1,3proci, 2700mAh kivehető aksi, 5" kijelző, garit nem kérdeztem, de jobb esetben 1 év sima)Hosszútávra szeretnék telefont, ugyanakkor bajom, hogy gyakran lemerülök, viszont tapasztaltam tabletnél a beépített aksi hátrányát.
Várnám a javaslatokat, árban mindkettő ~40e Ft., válaszokat köszönöm -
-
pluhm
aktív tag
válasz
nimfas #114861 üzenetére
[link] Itt megvan az összes hazai mobilinternet beállítás. Nekem is, amikor megvettem a telefont, jelezte, hogy van pl. 4G, de az nem azt jelenti, hogy működik is, csak annyit jelöl, hogy az elérhető. Akkor működik igazán, ha a 4G felirat mellet a háromszög felett kicsiben is kiírja, hogy 4G, ahogyan a képen:
[link] -
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #114860 üzenetére
Be lehet lőni 2g,3g és 4g-re... Bármire állítom offline a Chrome, próbáltam mindkét kártyahelyen... Apn beállításban mit írjak Telenor esetén?
-
-
nimfas
addikt
Meizu metal :nincs mobilnet, próbáltam másik kártyával. Mutatja a 4g,3g jelet csak épp offline-t mutat a Chrome a telefonon.... Ebből gyanítom hogy hardver hiba.
Ezek szerint vissza posta Kínába.
Hogy adjam fel? Tanácsok?
Vennék helyette egy Xiaomi Note2-t,bolttól lehet pénzt vissza kérni? Vagy boltja válogatja? -
svgyula
addikt
válasz
csabyka666 #114853 üzenetére
Mint írtam nálam az energiafelhasználásnál lehet megadni milyen módot használjon a telefon! Itt több lépcső van és mindegyikkel változik a telefon üzemideje. DE ezzel a háttérben futó alkalmazásokat is korlátozza.
-
-
svgyula
addikt
válasz
csabyka666 #114848 üzenetére
Szia! Azontúl, hogy a Wlan beállításnál be van kapcsolva ez a "mindig" funkció az energiatakarékosság ha(?) nálad van ilyen ezt az opciót simán felülbírálja! Sőt ha jól működik egy bizonyos töltöttségi szint alatt minden funkciót a telefonon kívül lekapcsol! Legalább is a Honor 6-nál! Ezzel a telefon üzemidejét kitolja több órával! De ilyenkor csak telefonálni lehet és nincs mobil net, wifi, háttérben futó ezer apk.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
csabyka666 #114848 üzenetére
-
válasz
csabyka666 #114847 üzenetére
No, megoldódott, de volt egy érdekesség, megosztom veletek, mert szerintem nem gyakori hiba.
A Doongle X5-be egy régi, még Westel-es DOMINO kártya került. Ezt a kártyát az én Lumia 820-am egyáltalán nem látta, SIM error-t írt, egy Samsung Galaxy "valahány" látta, PIN-t kért, elvileg minden rendben volt, és ez a Doongle X5 is látszólag kezelte. A kártya ezer meg egy éves, csak 2G-t tudott a telefon használni, és itt jön számomra az érdekesség - ha benne volt a kártya, eldobálta a WiFi-t. Amint kivettük, és offline módba kapcsoltuk be a telefont, stabilan tartja a WiFi-t.
Egy forintot nem adtam volna rá, hogy ez problémát okozhat a WiFi-nél, de hát ma is okosodtam.
Köszi a tanácsot, most már lezárt képernyő mellett is stabil a WiFi, nem kapcsolódik le.
-
@ tahepa, @ Outlander:
Köszi szépen, megpróbáljuk! Jelentkezem majd.
-
raulicio
senior tag
válasz
Víz Elek #114835 üzenetére
nem kell futtatni az adb-t. Nyiss egy parancssort, navigálj az abd mappába (közben helyezd a recovery-img-t is ebbe a mappába és nevezd át recovery.img-re ha más neve van), tedd a telefont fastboot modeba és ha az adb mappában vagy a parancssorban akkor írd be, hogy "fastboot flash recovery recovery.img"
De sok ezer videós és pontokba szedett tutorialt találsz a neten. Ha meg ennyire nem ismered ezt , akkor inkább olvasgass még utána nehogy elronts valamit...
-
Outlander
addikt
válasz
csabyka666 #114843 üzenetére
Nem dobja el, hanem csak kikapcsolja, mert így van beállítva.
Wifi / speciális vagy beállítások ... "tartsa bekapcsolva a wifit alvóüzemmódban" itt a mindigre állítsd és jó lesz.
-
tahepa
senior tag
válasz
csabyka666 #114843 üzenetére
-
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Doogee X5 telefon, most lett vásárolva, 5.1-es droid van rajta. 1 SIM van benne, ezen a mobilnet ki van kapcsolva, WiFi-n szeretnék használni rajta a netet, viszont olyat produkál, hogy ha használatban van, akkor tartja a WiFi-t, de ha egy fél órára lerakják (képernyőzárral), akkor amikor felnyitják, már nincs fenn a WiFi-n, valamiért eldobja. Ezt a WiFi router közvetlen közelében is csinálja. A lefedettség a házban kielégítő, nem az a gond. A router éppen lehet rossz, de lóg rajta két másik droidos teló, azokat nem dobja le...
Azért lenne fontos, mert a Viber és a Messenger így értelmét veszíti hogy nem jelez a telefon.
Arra gondoltam, hogy nincs valami beállítási lehetőség, energiagazdálkodás, bármi, ami miatt eldobhatja? Nem értek a rendszerhez, WP-s telóm van, szóval bízom benne, ti tudtok nekem segíteni!
Köszi!
-
Outlander
addikt
válasz
Surda- #114839 üzenetére
Igen, én is ezért adtam el 4 nap után a Ulefone Be touch 2-t....
van hozzá egy! custom rom, amivel úgy ahogy jó lett, de még úgy sem ütötte meg a szintet..
Umi-val kb egyenértékű gyártó (szvsz), tehát vagy optimalizált jó lesz a rom, vagy nem és ennyi.... pl az umi iron az ilyen szempontból jó volt... azzal találkoztam élőben.. bár nem sokáig, de az alatt jónak tűnt.
-
albinolynx
senior tag
válasz
cappa72 #114614 üzenetére
Alább adom a méret igényeimet, mert elkezdtem ingzsebben hordani a telefont. A mostani egy iphone 4S.
Gyakorlatilag egy 4S klónnal kibékülnék droid vonalon, nem horror áron, jó kamerával.
JY telefonom volt már, jó volt. G4S, csak már nem találok újat. Van javaslatod esetleg? -
Outlander
addikt
válasz
Surda- #114837 üzenetére
Umi-nál nincs kamu frissítés.... ki jön egyel, meg talán jön rá még kb egy gyári és ennyi... needromon sem az a hú de felkapott... de működik a rom.
Szaal ha a xiaomi már "ránevelt" h ha kell ha nem, minden héten kell romot frissíteni, akkor ne vedd meg... itt ilyen nincs, de lehet használni.
-
Surda-
őstag
A(z) UMI milyen színvonalat képvisel? A Rome-on gondolkodom,eddig xiaomim volt,ahhoz rengeteg frissítés jött, nem tudom UMI -tól mit várhatok.
Szerintetek? -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok.Tudtok ajánlani egy androidos megbízható sd kártya tesztelő programot?
Venni akarok kéz alól kártyát és jobb híján csak a telóm lesz nálam.
Köszönöm előre is és bocs az off-ért -
Dyingsoul
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Lenovo A806 golden warrior gyroscopejával valami gond van. Vr alkalmazásokat próbálunk futtatni, de csak függőleges irányban mükszik a gyro. Vizszintesen nem. Mobileunbletoolssal nem tudjuk kalibrálni mert failedet ir. Nem hiszem hogy hardweres lenne a gond egyébként. Valakinek ötlet?
-
cs.zs.
veterán
válasz
raulicio #114824 üzenetére
Szia, vagyunk itt páran ugyanezzel a kérdéssel, és úgy tűnik hogy a Lumia 640 Dual a megoldás.
Üdv / Buék
Cs.Zs.
/de persze ezt offolni kell, mert nem droid. hogy jó-e, avagy sem, azt megcáfolni és megerősíteni sem tudom, sosem volt még lumiám. Árban/specifikációban a Lenovo A6000 áll közel hozzá, de arról engem lebeszélt egy A6000 tulaj. Szerinte nyögvenyelős./ -
raulicio
senior tag
Hello, a belépő szintű telókat nem nagyon figyelem, így remélem tudtok majd tanácsot adni.
- Dual sim
- max 40-45 ezer forint mindennel együtt
- max 5' méret
- hölgynek lesz, de feketét szeretne
- amúgy teljesen átlagos felhasználásra: telefonálás, netezés, whatsapp, stb. Nem játszik vagy ilyesmi, viszont legyen gördülékeny a rendszer.
- B20 nem feltétel.
- legalább két évig használná, szóval vmi olyan kéne ami nem esik szét fél év múlva és nem 6582- vagy valami hasonló régi cucc hajtja.Meizu m2 vagy esetleg Xiaomi Mi2 Pronal van jobb ebben a kategóriában?
Köszi!
-
csendru
csendes újonc
Sziasztok! Par honapja vasaroltam egy lenovo vibe z2-ot es par napja leallt a szoftja! Tudna valaki otletet adni,hogy hogyan szedhetnem le rola a kepeket es tel szamokat,vagy tudnatok ajanlani valkit aki meg tudja ezt oldani?
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
iNew V3-ra hogyan tudnék recovery-t telepíteni?
Rootoltam, és megpróbáltam telepíteni a recovery.img-t mobileuncle tools-szal, de csak újraindult, és semmit nem csinált. -
nimfas
addikt
Boldog karácsonyi ünnepeket és BUÉK
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Boldog Békés Dual Activ Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a B20-on is mindenkinek!
-
Sanyesz.
őstag
Boldog Karácsonyt!
-
tibcsi0407
félisten
Kellemes ünnepeket Kedves Fórumtársak!
-
janaman01
addikt
válasz
zolipapa66 #114810 üzenetére
🎄🎁
-
ctibor
senior tag
Boldog ünnepeket minden fórum-társnak!
-
zolipapa66
tag
Kellemes Ünnepeket!!!!!
Köszönöm a segítséget mindenkinek, és kiemelném RVR 400-at és janaman01-t.
Köszönöm!!! -
Hali1975
tag
Sziasztok! Kellemes Ünnepeket kivánok minden Fórumozónak.
Köszönöm a segítséget 2015-ben:-). -
Ájvé
veterán
válasz
GIJoe #114804 üzenetére
Ez nem az a lehallgatatlannak mondott telefon?
Bár kommentbe azt írják nem az. Egyébként kicsit off a téma, mivel egy simes. -
GIJoe
addikt
Érdekes Tegrás telefon, gondolom support mentes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest