Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fateless

veterán

válasz Cyborg #114567 üzenetére

Még tesztelgetem, aztán lesz róla cikk, addig is pár infó.

Elsőre vastagnak tűnt a 7-8 mm-es telefonok világában. Ügyesen lekerekített, így nem érezni annyira testesnek, no meg a 11,9 mm sem olyan hatalmas érték, de mégis feltűnik azért. A súlya is a vastagsághoz mérhető, nehéz nem észrevenni, hogy a kezedben van.
    Első két nap gyorsan merült, aztán néhány programot lefagyasztottam (sajnos nem emlékszem, melyeket), azóta rendben van. Csináltam Antutu akkutesztet, de csak külön lehetett. A nagyobbik akkura több, mint 8.000 pont jött ki, a kisebbikre csak 4600, bár annak az volt az első merülése (az mindig 100%-on maradt).
    A hossza és a szélessége nagyon jó, akkora ,mint a 5"-es Landvo L500s, azaz keskeny szegély, megfelelő túlnyúlások.
    A kijelző szebb, mint az m1 Note-é, de nem olyan szép, mint a TCL M3G vagy Iuni U3, viszont nem kell szégyenkeznie.
    A 615-ös snapdragon SoC elég gyors, nem tapasztalok akadást, lassulást, ettől függetlenül szerintem egy 801 jobb választás lett volna, még ha régebbi is. A 808 pedig az ideális lehetett volna.

Az egyedüli negatívum az lehet egyeseknek, hogy nincs benne magyar nyelv.

Röviden ennyi...

Új hozzászólás Aktív témák