Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyborg #114567 üzenetére
Még tesztelgetem, aztán lesz róla cikk, addig is pár infó.
Elsőre vastagnak tűnt a 7-8 mm-es telefonok világában. Ügyesen lekerekített, így nem érezni annyira testesnek, no meg a 11,9 mm sem olyan hatalmas érték, de mégis feltűnik azért. A súlya is a vastagsághoz mérhető, nehéz nem észrevenni, hogy a kezedben van.
Első két nap gyorsan merült, aztán néhány programot lefagyasztottam (sajnos nem emlékszem, melyeket), azóta rendben van. Csináltam Antutu akkutesztet, de csak külön lehetett. A nagyobbik akkura több, mint 8.000 pont jött ki, a kisebbikre csak 4600, bár annak az volt az első merülése (az mindig 100%-on maradt).
A hossza és a szélessége nagyon jó, akkora ,mint a 5"-es Landvo L500s, azaz keskeny szegély, megfelelő túlnyúlások.
A kijelző szebb, mint az m1 Note-é, de nem olyan szép, mint a TCL M3G vagy Iuni U3, viszont nem kell szégyenkeznie.
A 615-ös snapdragon SoC elég gyors, nem tapasztalok akadást, lassulást, ettől függetlenül szerintem egy 801 jobb választás lett volna, még ha régebbi is. A 808 pedig az ideális lehetett volna.Az egyedüli negatívum az lehet egyeseknek, hogy nincs benne magyar nyelv.
Röviden ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest