- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Doogee X5 3G EU-ból 50 USD? Hihetetlenül olcsó. Jó ez valamire, pl. ajándék unokának?
http://www.tomtop.com/doogee-x5-3g-mtk6580-quad-core-smartphone-50-hd-ips-android-51-1g8g-5mp-8mp-dual-cameras-smart-gesture-p1280b-eu.html?aid=EM1106lq
-
Evita85
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a Xiaomi Mi4c illetve a Note 2 készülékekről? Euból honnan érdemes őket megrendelni? Illetve a másik kérdés:
Mi lehet a baja a telomnak? (Jiayu s3,gyári máciusi szoftverrel) 2napja csinálja az alábbit: Olyan mintha a tuloldalt ki lenne hangosítva,mintha egy kilométerről beszélne a tulsófél. Probáltam áttenni másik slotba is a kártyát, de nem lett jobb. De a sim kártya kb 1 éves, a telefon max 1. Korábban a WP 635 is produkálta, de akkor rájöttem mi a hiba. (4g-n jött a hivás,s azt nem csipte.) -
RVR400
veterán
válasz
denko #113488 üzenetére
Ez hangzik a legjobban:
"There are no warranties, refunds, and exchanges for the free items."
(#113493) beg: Custom recovery után megoldható.
Sőt szerintem simán is megy.
-
beg
veterán
Vagy így:
adb shell rm /data/system/gesture.key
...vagy így:
adb shell
cd /data/data/com.android.providers.settings/databases
sqlite3 settings.db
update system set value=0 where name='lock_pattern_autolock';
update system set value=0 where name='lockscreen.lockedoutpermanently';
.quitHa nincs adb, akkor hard reset fizikai gombokkal.
-
denko
senior tag
Srácok,
Mit szoltok ehhez?
http://www.pandawill.com/landingpage/blackweek.html/?customer_select_day=232 teló 1 áráért. elég jól hangzik
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Ismerős gyereke átírta a telefonzárat, és nem tudja mire. Így be sem lehet jutni a telóba.
Hogy lehet ezt kilőni?
Köszi! -
raulicio
senior tag
válasz
zolipapa66 #113382 üzenetére
a hátlap nagyon gáz, de azért nem rossz.
-
mrgymisi
tag
Eltörhettem az antenna kábelt? Vagy azt a lapkábelt, ami az alaplapot köti össze az alsó egységgel? Vagy csak a rom a szar? Kínai appok jelentek meg egyik napról a másikra a telefonomon.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
HerbertSobel #113472 üzenetére
-
mrgymisi
tag
Sziasztok! zopo zp 980+
Akkuidő miatt romot cseréltem júliusban a telefonomon, akkor rootoltam és feldobtam rá az új romot, amivel kb 2 hétig nyúztam, ugyanis szinte egyből összetörtem a telefon kijelzőjét, néhány hétig agyaltam hogy mi legyen, új teló vagy megjavítsam ezt. Végül úgy döntöttem veszek egy kijelzőt és bele teszem. Nem először csináltam már, így most is rutinból ment a dolog. Tökéletesen működött a telefon, az új rommal és az új kijelzővel. Néhány hétig. Ugyanis most kerül fordul elveszítem a térerőmet, 5 percig keres de nem talál, ha van térerőm, akkor sem tudok fogadni se indítani hívást, a wifi is lassú és alig van jele, folyton eldobja, a mobilinternet ugyan ez. Nem gondolom hogy elrontottam valamit a telefon összeszerelésében, de nem kizárt. Viszont előtte szerettem volna visszatenni rá a régi romot, de minden kudarcba fulladt. Az összes létező sp flash tools hibaüzenettel találkoztam már, nem tudom kirootolni a telefont mert a su binárist nem tudom frissíteni, ha manuális akarom recoveryben SD kártyáról, arra is hibaüzenetet kapok, hogy nem találja a scattert, képtelen vagyok életet lehelni a telefonomba. Esetleg valaki tudna segíteni, akár skype-n egy képernyőmegosztással biztos vagyok benne hogy nem lenne több a dolog 20 percnél. Minden driver fent van, hiszen formázni tudtam a telefont, de mostmár mindenhova hibaüzenetet kapok.
-
zolipapa66
tag
Újra a témánál...
Pepsi Phone P1 -
WOT-H-A-C
veterán
Uraim, tisztelettel kérlek titeket, ne off-oljunk tovább az AMOLED-IPS témával mert csak a fingot reszelgetjük és hergeljük egymást!
Szép hétvégét mindenkinek!
-
RVR400
veterán
válasz
ouzohuto #113451 üzenetére
Sőt, valószínűleg azt sem tudom, hogy mi az a SuperAMOLED, és azt sem vettem még észre, hogy túlszaturált, és valószínűleg minden ember szemének és igényének ugyanaz a jó...
(#113453) gipsztigris: Neked tetszik az, hogy agyon van színezve, nekem pedig nem. Ugyanaz a dolog, ami Neked jó, az nekem nem. Ez ilyen.
(#113460) ouzohuto : Irigy, mert neki biztosan nem volt pénze, csak IPS-es telóra...
Ez egyre rosszabb.
(#113473) ouzohuto: Esetleg nem vagy valami szekta vezetője? Aki nem úgy gondolja, ahogy Te, azt veted az inkvizíció elé? A lényeg, hogy csak az IPS szar, az AMOLED meg mindenek felett áll.
-
ouzohuto
senior tag
http://kepfeltoltes.hu/view/151121/20151121_101334_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/151121/20151121_101249_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De mar millioval talalkoztam. Oldalrol feheredes, es millio szines potty ami persze sotet hatternel feltuno. A lenyeg ez szamomra amugy, hogy a fekete az csak az amolednel fekete igazan a tobbinel max sotetes
mind1 en aztan letojom.
Telefonrol eza kepfeltoltes....
-
HerbertSobel
csendes tag
4.5 inch DOOGEE LEO DG280 Android 4.4 3G Smartphone - BLUE
Nagyon jó áron sikerült megvenni a telefont.
Hátlap jól illeszkedik. Nincs olyan gagyi hatása.
Kijelző szinei élénkek, jó a betekintési szöge.
AnTuTu: 20549
Lollipop 5 van a telefonon.
Elég gyors a menü.
GPS, wifi minősége jó.
Kamera minősége nem a legjobb, de ennyi pénzért nem is vártam többet.
Hátsó hangszóró minősége átlagos, elég hangos. -
coolicool_hu
tag
Úton van egy Elephone Q, ha megérkezik írok róla pár sort.
Fura egy készülék, nem tudom ki mit tud rólafor Kids
-
gipsztigris
addikt
válasz
ouzohuto #113460 üzenetére
Miért lenne irigység? A dolgokat a helyükön kell tudni kezelni. Úgy látom, te nem tudod, ha irigységnek nevezed azt ha valaki leszólja az Amoledet. Nekem sokféle telefonom volt. Volt IPS, Sony Triluminos, True-HD IPS, jelenleg egy Amoled Note3 van.....és van a családban iPhone 5S a lányomnak.
Azt tudom mondani, hogy személyes véleményem szerint a legjobb színhűsége a Sony Z1 Compact Triluminos kijelzőjének van, utána jön az Amoled, majd az LG.......de a legjobb kijelzője (mondom ezt úgy, hogy alapból nem szeretem az iPhone-t) az ájfon 5S-nek van! Ha gondolod, holnap csinálok összehasonlító fényképet a négyféle telefonról full fényerő mellett ugyanazzal a képpel. És össze lehet hasonlítani mindenkinek.
-
Beni2360
félisten
válasz
mastodon #113464 üzenetére
Samsung Galaxy Core Prime de találsz még ettől is olcsóbban 36 kb
De aki Keres az Emil. -
WOT-H-A-C
veterán
-
Sziasztok! Dual sim-es teló van az alábbi kritériumokkal 4,5 " alatt?:
- min. 1 GB RAM
- vakus fényképező (előlapi nem fontos)
- min 4.4-es androidha lehet, ne gagyi márkától és magyarországi beszerzéssel kellene. amint látjátok, alap használatra kell: telefonálás, sms, face, mailezés, netezés, naptár, játék max sudoku. az LG L40-emet imádom, de a 512-es RAM nagyon kevés, most másfél év után nagyon belassult, 3 naponta újraindítom. Minden ötlet jöhet. Köszi!
-
válasz
Atomgeszi #113462 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is. Nekem egyszerűen erős az Amoled túlszaturált képe. Eddig egy telefonnál tudtam hosszabb távon is elviselni az Amoled képét, az a Nokia N8 volt.
Első pillantásra nagyon szépnek találtam az Amoled-et, de egy-két nap után már fájt a szemem tőle. (Fontos azért hozzátenni, hogy nagyon érzékenyek a szemeim, sok minden zavaró számomra, kevés fajta fényt tudok elviselni). Emellett a szaturáció és a természetellenes színek sem szimpatikusabbak számomra. Ettől még lehet másnak nagyon kedvenc, de színhűségben biztosan nem etalon a kijelző, viszont roppant mutatós, megragadó.E tekintetben a normál IPS nem igazán tud versenyezni vele. A vevő pedig pont úgy dönt többnyire, hogy mi ragadja meg a készülékben őt. -
Atomgeszi
nagyúr
Szerintem inkább ízlés kérdése ez az (S)AMOLED vs IPS.
Nekem volt mindkettő, de megmondom őszintén az IPS lágy kijelzője jobban bejön.
Ma is pont havernak ránéztem az S3-ra és majd kifolyt a szemem attól a kijelzőtől. Az IPS mostanra már inkább nyugtatólag hat a szememre.Pedig azelőtt a SAMOLED volt az isten.
-
beg
veterán
válasz
ouzohuto #113460 üzenetére
"de kb felevesen mar ott voltak azom a sokak altal jol ismert ips hibak"
Na erre kíváncsi vagyok. Én linkelem képet a beégésre, de az ips sokak által ismert hibáját mégsem ismerem. Tudnál mutatni képet róla? Nem azt mondtam, hogy szebb a képe, mert nem az, ez tény. Takarékosabb is az amoled, az is tény. De rajtam legalább nincs szemellenző.
-
ouzohuto
senior tag
Erdekes voltmar sok amoledes a csaladban valahogy egyikkel sem esett meg...es velem se aki epp rola ir....
A cegesem egy lg ooo brantsetudja ips kijelzos egesz jol porgo kis telo, de kb felevesen mar ott voltak azom a sokak altal jol ismert ips hibak
na ez jobb?komolyan?
Szerintem ez egyszeru irigyseg semmi tobb. Mondom tedd egymas melle es mknd ki amit eloszor gondolsz. Az almat meg nem kell majmolni es hivatkozni ra mikor mar vagy 5 eve nem O az uttoro :$
-
Zeki
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz
agy73p #113455 üzenetére
Miezu M2 vagy M2 Note, Xiaomi Redmi 2 Pro vagy Redmi Note 2 (Prime). Itt megtalálod őket.
-
agy73p
senior tag
Üdv, fiatal lánynak kellene független teló min. 2GiB ram, octa-core, újonnan 50-60e körül, van ilyen, mit ajánlanátok?
Android 5-öt nem bánnám, Redmi 2 Pro marad 4.4, jól gondolom? -
gipsztigris
addikt
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #113441 üzenetére
Valószínűleg pont az, amiért Neked tetszik.
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Ha csak a kamera a szempont, a Redmi Note 2 és az M2 Note közül melyiket választanátok? Ezen belül is elsősorban a vaku nélkül, kevés fénynél készített képek az érdekesek, és az exponálás sebessége.
Illetve olvastam, hogy a Redmi akkuját nagyon eszi a MIUI 7, ezen várható számottevő szoftveres javítás vagy ez a hardverelemeknek köszönhető?
Köszi!
-
RufuszX
senior tag
válasz
P.Gabi #113437 üzenetére
Egyébként, ha a magyar gari annyira nem fontos, akkor van még pár lehetőség:
Bluboo XFire EU raktár, szállítással 86$
DOOGEE Y100X szintén EU, 82$
Hölgynél a forma sem mindegy és abban az X5 pro nem egy bajnok. (A családba én is ezért nem azt vettem hanem Xfire-t)Mindkettő olyan 25k alatt kézben van Magyarországon.
-
zolipapa66
tag
válasz
Secretknight #113432 üzenetére
1 simes nem?
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #113432 üzenetére
Azért a 6592-höz a FullHD sok szerintem, a SAMOLED meg nekem pl nem jön be, meg sok embernek sem. Ráadásul csak Android 4.4, és 40 körül azért már van bőven választék 5"-ban.
-
P.Gabi
csendes tag
Üdvözletelm.
Anyumat szeretném meglepni egy telefonnal karácsonyra vagy korábban már.
- Árkategória. 30 000Ft.ig/körül
- Új Készlük- Jöhet tipp az itthon kapható készülékek közül is de a külföldi se probléma, ez esetben viszont lehetőleg olyan amit esélyes hogy EU raktárról megtudnék vásárolni és megoldható az utólagosan hogy magyar legyen, ha gyárilag nem tartalmazza.
- Hosszú távra jelenleg egy Samsung SGH csúszkás készüléke van(ideje már cserélni)
- Alapjáraton telefonálásra és normál hétköznapi felhasználásra lenneKi mit ajánlána ezen feltételek mellett?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
nemalevente
csendes újonc
Sziasztok melyik telefont vennétek a kettő közül?
-GIONEE ELIFE S5.5 140$
-UMI ZERO 170$mindkettő eu raktár....illetve várható kínai telóknál is black friday akció?
-
Secretknight
aktív tag
válasz
sexymusprime #113434 üzenetére
A képeken a sim kártyáknál " sim micor" ,ez valami új szabvány
, vagy új feature.
-
Secretknight
aktív tag
-
Secretknight
aktív tag
http://www.coolicool.com/stock-in-europe-gionee-elife-s55-mtk6592-17ghz-octa-core-50-inch-amoled-fhd-screen-android-44-3g-g-42366?currency=BRL
Egy éve ölni tudtam volna egy ilyenért,ezzel a tudással,ennyiért !!! (kb. 37e ft) .Akinek volt super amoledes telója ,az tudja mit jelent.És a soc benne még mindíg nagyon erős,szerintem
,gorilla glass,jó kamera...hm
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #113430 üzenetére
Igen! A hátulját könnyebb megcsinálni ívesre.
A "jólvanazúgy" kategória győztese.
-
Outlander
addikt
Ez az Umi Rome is érdekesnek tűnik, bár a színre kicsit bu.is...
-
adoks
aktív tag
Hétfőn megérkezett a TCL 3S M3G a Gearbesttől. Kicsit próbálkoztam a gyári rommal, aztán inkább feladtam. Rootoltam és ment rá egy CM.
Egyelőre full pozitív a véleményem róla. Szerintem elég gyors is, akksiról még nincs túl sok tapasztalat. 41500-ra jött ki postával eu raktárból. -
doc
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz
hevizms #113415 üzenetére
Helio X10 jóval erősebb SoC, az már felső kategóriába van, S410 meg alsó-közép kategóriás (szintetikus teszteken ronggyá veri, de nyilván játékok alatt is sokkal jobb az X10, nincsenek egy súlycsoportban). Mindenben sokkal erősebb a Helio X10, persze többet is fogyaszt, de várható a teljesítmény különbség miatt.
Meizuk nem rosszak, jól kialakított közép kategóriás készülék az M2 és M2 Note is. Redmi Note 2 ezzel szemben Helio X10-el messze a legerősebb SoC-al rendelkező készülék talán 100 alatt (hazai viszonylatban, nem kínai árakat nézve).
Üzemidőben jobb az M2 Note, főleg IGZO panelnak és takarékos SoC-nak köszönhetően, ez az egyetlen előnye a Redmi Note-al szemben. M2 viszont tesztek szerint annyira nem is lett takarékos, így nem igazán tud sok mindent felmutatni a Redmi 2 Pro-val szemben, esetleg az újabb Androidot, még kamerája se jobb, hiába 13 Mpixeles.
Ez mellet mindkét Meizunak a második sim helyére megy a micro SD kártya is, ez is szempont. -
Surda-
őstag
-
hevizms
addikt
Jiayu telókkal mi a helyzet mostanában?
Egy időben nagyon sláger volt.
Most nincs nekik valami jó ár/érték arányú telójuk? -
hevizms
addikt
válasz
nimfas #113416 üzenetére
Nekem is olyanom van,Xiaomi Redmi MTK-s.
Nekem nagyon bevált.
Nem nekem kellene,hanem ismerős venne valamit és neki ajánlanám a Xiaomit,mivel nekem nagyon bevált,de ugye itt van ez a Meizu az utóbi időben úgy láttam kedvelt lett.
Amúgy sok kivánsága nincs,annyi hogy 5" vagy alatti legyen lehetőleg és van 50-60000 ft rá.
De nem gond ha 5,5" is lesz. -
Surda-
őstag
válasz
hevizms #113415 üzenetére
Elvileg 24-én érkezik a redmi note 2 pro, szerintem azt érdemes megvárni,esni fog a sima note 2 ára, remélhetőleg
-
hevizms
addikt
Üdv urak!
Meizu M2 Note
Xiaomi Redmi Note 2Melyik jobb úgy általánosan?
-
Outlander
addikt
válasz
VeryByte #113411 üzenetére
Sehonnan se....
Gearbesten pl 1800-nál állt a preorder számláló... és az csak az egyik bolt a sok közül...
Mindenhol sima akcióban 148, reviewos akcióban 99$-ért volt kapható... szerinted?Szerintem olyan február végefelé realizálódik a helyzet... addigra a preorderesek is elmondják a hosszabb távú véleményeket..
Ha kicsit vissza olvasol, pont ma volt belinkelve az első review egyike.
-
VeryByte
őstag
Nagyon szemezek egy Bluboo XTouch-csal. Geekbuying-ról vélemény vagy mástól rendelnétek? Honnan várható, hogy esetleg karácsonyig megjön?
-
beg
veterán
válasz
Outlander #113405 üzenetére
"Az LTE 450 mobilhálózat az MVM Net által működtetett nemzeti távközlési gerinchálózat részeként elsősorban közcélú feladatokat lát majd el, így közbiztonsági, elektronikus kormányzati, járási hivatalok elektronikus ügyintézési feladatainak ellátásában kap szerepet."
-
Outlander
addikt
És akkor most lehet kidobni újra a telókat? [link]
-
doongoo
addikt
válasz
zedok #113398 üzenetére
A méret eléggé behatárolja a lehetőségeket. Asszonynak én egy ZOPO ZP330-at újítottam. 4,5" a kijelző, van csajos színekben (fehérben) is és amúgy korrekt kis teló (4G képes, Android 5.1, MTK6735, selfie vaku, stb.)
Innen vettem. Csalóka, mert így is Kínából jött (NL Posttal), de átcsúszott simán, azaz nem jött rá sarc pluszban. -
RufuszX
senior tag
válasz
beers #113401 üzenetére
Ugyan ez a hardver 7 $ többért papíron erősebb akkuval a Mlais M9 plus. (de ez is harmatos, tapasztalatból mondom).
De amit inkább ajánlok az a Bluboo Xfire, szerintem megéri a felárat. Akkuban mindenképpen jobb mindkettőnél valamint a GPS is sokkal jobb.
-
beers
addikt
A LANDVO L500S-ről van valakinek tapasztalata? 67 $-ért egész vállalható EU-ból!
Most látom, hogy az akku 1800mAh, ez nem túl acélos.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest