- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
KamuMazsola #113894 üzenetére
- Engineering mode MTK not accessible through code dialer app is appropriate; we have been successful with the code * # * # 3646633 dialer # * # *, using as an alternative dialer DW Contacts and Dialer.
-
elin
tag
válasz
fateless #113886 üzenetére
Hmmm... köszi!
Most lett még egy jelöltem, "szerencsére" még ez is friss-meleg, és semmit nem tudni róla.... -
törölt tag
-
Leginkább azért, mert már bevált, sok kiegészítő van hozzá, a Honor 6 kiegészítő szoftverei nagyon jók, valamint a garancia is mellette szól(t, amíg azt hittem, elég az edigital-os változat)
De mivel 1+X nincs senkinél, ott csak a külsőt látjuk és a technikai adatokat, nem lehet tudni többet jelenleg -
Bár szerintem a 1+X egyszerűen gyönyörű, plusz az újdonság varázsa, én a Honor 6-ot venném. Most még 82900-ért megvehető az edigitalban újonnan, ehhez honi garancia is lesz.
Kamerában nem tudom összehasonlítani (más sem nagyon), hiszen nincs 1+X nálam, nálunk. De nem tudok olyat, amit ne tudna kiszolgálni a 6-os a leírtakból. -
elin
tag
Segítsetek ismét! Ti melyiket választanátok ezek közül, ha leginkább netezni, fotózni szeretnétek és csak néha játszani vele?
(Már teljesen belegágyultam a keresgélésbe, tesztekbe, összehasonlításokba, ez már nem tudom hanyadik telefon, amibe beleszeretek) -
janaman01
addikt
válasz
KamuMazsola #113877 üzenetére
Vagy ez :
*#*#5429873#*#* -
Upo
addikt
Azt tudom hogy nincs, meizu-ban sem, oneplus x-ben sem, de ha csak azon múlik egy értelmes teló akkor inkább ne legyen, minthogy valami kis "gyártó" néhány hónap után szarakodó, fantomhibás vackával kínlódjak, amit jó ha 3-4 hétig gyártanak, utána már más hardver vagy "utód" jön, lásd umi és társai.
-
válasz
Esetleg ez: *#*#8612#*#*
-
KTU
addikt
válasz
Siswoo A4+ megy a *#*#3646633#*#*.
Vagy ezt telepítsd [link] -
KamuMazsola
őstag
Mt6735-tel szerelt telón hogyan lehet előcsalni az engineer menüt? A *#*#3646633#*#*-ra nem csinál semmit.
-
WOT-H-A-C
veterán
Én most ebben a cipőben vagyok. 10 napja processing...european express szállítást kértem DPD-vel, ezután közölték, hogy nincs készleten a teló. Aztán dobtak egy mail-t, hogy elküldenék SGpost-al és visszatérítik az eu express díját. Leírtam nekik miért fizettem és miért, ha nem tlejesítik akkor full refund. Erre a válasz nem probléma elintézzük "my friend" Azóta semmi sem történt!
Én nem ajánlom TD EU expressét, kivéve, ha szeretszu szopórollerezni!
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Tinydeal-ről rendelnék egy Cubot telót.
Írtátok többen, hogy az European Express szállítást kell választani, és akkor tuti nincs vám, áfa.
Esetemben nem engedi ezt kiválasztani, csak az ingyenes Registered Air Mail-t, illetve a DHL Worldwide Express-t.
Ez utóbbit választva sem kell tartanom áfától, vámtól?Valaki rendelt már DHL Worldwide Express-el tinydeal-ről?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Jó ideje elszakadtam a közösségtől, nem követtem annyira a mobilokat. Gondolkodtam most viszont pár új telefonon.
Barátnőmnek Meizu M2-t néztem ki Eustock-on. Van 40-ig bezárólag más alternatíva? Fölé nem tudok menni.
Magamnak meg nem tudom. Néztem a Meizu M2 Note-ot, nagyon tetszik külsőre. De ott van a Xiaomi Redmi Note 2 is (a tesztben voltak azért hibái), és a Lenovo K3 Note (Duliee, te írtad azt hiszem az érintő gondot). Ezek közül melyik ami a leginkább ajánlott? Játszanék is rajta azért. Itt a fő cél, hogy ne legyen drágább 50 ezernél. És a nagyon kínai márkákba se mennék bele, a hármas közül lenne a fő cél kiválasztani.
Kicsit OFF, de én is körbenézelődnék, mit-merre-hogyan, de nem ismerem már, hogy melyik kínai oldalnak van EU-s "kirendeltsége". Valaki tudna segíteni privátban akár, hogy ne itt offoljunk? Köszönöm
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Ramoskaa #113865 üzenetére
A rootolás pillanatok műve. Van rá gyári recovery-vel felrakható root (SU) csomag.
Mondjuk innentől a gyári OTA frissítés előtt kell minimum egy "facrory reset".
Rakj fel másik launchert. -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Nem rég vettem egy Doogee valencia 2 telefont. 2 dolog érdekelne:
1.Ha a névjegyeknél az összes számom szerepel, akkor ,ha hívok valakit vagy engem hívnak miért nem írja ki a nevét?
2. "Témát", ikont hogy lehet rajta cserélni mindenféle turkálás nélkül?(gondolok itt a rootolásra pl. köszi!)
-
Upo
addikt
válasz
Mercutio_ #113858 üzenetére
Ram méretben az is 2 gigás, a kijelzőfelbontás ugyanaz, méretben kicsit kisebb, de ha nem teszed egymás mellé akkor nem is tűnik fel. Kicsit szebb tényleg a V5 kijelzője, de a redmi2 se olyan rossz. Mondjuk egy redmi note3 hardver redmi2 méretbe oltva nem lenne rossz, egy olyan képzeletbeli redmi3-ba belemennék, b20-tól függetlenül, most is megvagyok nélküle, türelmes ember vagyok. Mondjuk ahogy nézegetem az újdonságokat, egyre több gyártónál látok új 5" telót úgy reklámozni, hogy a legkezelhetőbb méret, talán van remény, hogy erre is rámenjenek a kínai gyártók. Csak nem ártana, ha normális gyártó is adna ki jó 5-ös telót... Simán lett volna sok olyan készülék, ami az 5.5"-n kívül jó lett volna, de amiatt nem lett bevásárlás.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #113857 üzenetére
Ok,most elolvasom
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #113853 üzenetére
Egyik jelzőt sem szívesen venném magamra, egyiket sem érdemlem meg.
Inkább egy LELKES AMATŐR vagyok, de legalább büszkén vállalom.
(És ez nem álszerénység, csak tisztában vagyok a képességeimmel sok fiatallal ellentétben)
Nem hittem volna, hogy ilyen nehéz lesz megválni a T11-től.
Volt egy időszak amikor elégedetlen voltam vele, vagyis inkább a supporttal( ami nem létezik).
A T11 megfelelően vékony, nem túl nagy, jó teljesítmény, könnyű és minden szempontból jól felszerelt készülék.
HA előre akarok lépni, ez után túl magas lesz a mérce miatta.
Nem akarom elkapkodni és ha megérzem, hogy "ELJÖTT AZ IGAZI" majd csak akkor cserélem le. -
Mercutio_
félisten
Sajnos az utóbbi időben rengeteg a meló, egyáltalán nem követem a dual-sim piacot, azért is kérdeztem, hátha nyár óta (amikor utoljára érdeklődtem) az új MTK-generációval vagy újabb középkategóriás sznapival szerelve kijött valami és bővült a választék/csökkentek az árak. Eszerint semmi
Redmi 2 kijelzője é ram méretben is visszalépés lenne, proci teljesítményben is kb. azonos csak talán takarékosabb ezekért nem kárpótolna a B20
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #113855 üzenetére
Olvasd el, amit a blogomon írtam az M7-ről, körülbelül hasonlóra számíthatsz. Én elégedett vagyok vele, de nincsenek túl nagy igényeim, valamint nem vagyok szőrszálhasogató sem. Amire nekem kell, arra tökéletes.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #113844 üzenetére
Köszi
,majd meglátom mi jön ki belőle.
-
Upo
addikt
válasz
Mercutio_ #113810 üzenetére
Nem is a hosszal van a baj, inkább a szélességgel. A V5 a nem egész 7 centivel még elmegy, bár az még az 5" között is elég kompakt. Nekem talán egy hangyányival a mérethatár felső szélén táncol. A gyerekeknek redmi2-k vannak, méretre az a tökéletes. Igazából ellennék azzal a teljesítménnyel is, de nem különösebb előrelépés a V5 után. Múltkor véletlen kicsúszott a kezemből ~30 centi magasból, azóta egyre többször elmegy a térerő, egyre többet jelzik hogy nem tudnak felhívni, úgyhogy most egy jó ajánlatra rárepülnék. Az a blade S6 még jó lett volna 126-ért, formára nem annyira tetszik de megszoktam volna. Ele-ule-dog-társai nem nagyon játszanak, valami olyasmit keresnék mint te. Az 5.5-esek méretre inkább 76-78mm szélesek, és >150 hosszban, az meg már nagy. Ha valamit találsz akkor szólj nekem is, addig meg gyakrabban ránézek a telóra és ha nincs térerő akkor reboot...
-
Mercutio_
félisten
válasz
tibcsi0407 #113850 üzenetére
Jah OK, akkor stornó
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #113838 üzenetére
Miért lépnél visszafelé?
[Comparison between Cubot X17, THL T11]
Kevesebb szenzor, kevesebb mag, kisebb aksi és gyengécske egyéb teljesítmény.
(Jó tudom, hogy nem az antutu számít, de akkor is)
Csak a 4G ami pluszba megtalálható benne. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #113842 üzenetére
Ugyanaz, mint a Mlais M7, kevesebb rammal,sz@rabb kamerával, valamint sz@rabb suporttal (bár a Mlais sem ér semmit support terén).
De összességében még így is jó az ár/érték arány. Egy root és xposed után egy kis piszkálással bőven jó telefont lehet kihozni belőle. -
beg
veterán
válasz
Secretknight #113842 üzenetére
Én beírnám jobb felül a keresőbe, hátha előbb kapnék választ.
-
Secretknight
aktív tag
Vettem egy Mstar S700 -at ,35e ft volt.Van valakinek ezzel a telóval tapasztalata?
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, az egy éves THL T11 telómat érdemes lenne erre lecserélni? Érdekelne vélemény mire számíthatnék, igaz még nincs tapasztalat. Nekem a családban van már kettő darab az előző kiadásokból semmi bajuk.
-
DEGU83
tag
Szerintetek melyik legyen? Jiayu F1 emet szeretném már lecserélni....
OUKITEL U7 pro
VKWorld vk700x
CUBOT x12 -
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsiworld #113833 üzenetére
Szerintem mindketten rosszul tudjatok...
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #113825 üzenetére
Rosszul tudod, bocsi!
Áfa gyanús. 150 felett + vám gyanús!Köszi Gazda Úr! Megfogadom a tanácsod!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsiworld #113820 üzenetére
A kettőközül mindenképp a meizut venném, de ez én vagyok. Ulefon, Elephone,blueboo,mlais termékekkel kapcolatban még mindíg szkeptikus vagyok és nem ajánlom őket senkinek sem. Ez szigorúan magán vélemény.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsiworld #113808 üzenetére
40 dollár felett minden Vám gyanús.
-
mtibi55
tag
[link] Erre valaki valami érdemlegeset?
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #113816 üzenetére
Gazda úr tanácshiányban szenvedek!
8 magos, vagy erős 4 magos (ha van ilyen)
4G
5 coll, de ahogy látom, nagyobb lesz, mert ebben a méretben kicsi a választék, és 110-120 euro környéke, ahol nézelődök. A névrokon azt mondta, ezért nem kapok jót, de ez az ulefone talán jó! Ajánlott mást, de az drága, és 3 giga ramos! Nah az nekem sok!Olvastam valami pre orderes Roma vagy mit, az is olcsó. Igaz, még nincs!
Meizu M2 Note 16GB ezt találtam, és gondolom itthoni cucc! Szlovák cég! Gond nem lehet! remélem! A "kistesója" csak 4 magos, tehát felejtős!
De találtam eu-s GB, BG és DX weboldalakat! Valaki el tudna igazítani?
Vagy az egyszerűség kedvéért maradjak a meizunál?
Nem győzöm magam átrágni a választékon!
Hilfe!
-
DEGU83
tag
Szóval, akkor
vkworld vk700x vagy oukitel U7 pro??
Vagy esetleg valami ötlet hasonló árban?? (doogee x5 még szóba jöhet de ettől kicsi elhajlok)
Igazából egyikről sem találtam kellő tapasztalatot, szoftwareesen nem tudom melyik lehet a megbízhatóbb! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mercutio_ #113810 üzenetére
Esetleg majd a meizu m5 mini, de nemhiszem, hogy abban lesz b20, sajnos ebben a méretben megfelelőt találni...
(#113811) Vertigo18:
A durva, hogy ma is hibátlanul megy, csak az akksi halt meg, ha fullra töltöm, akkor az első 15 mp es hívást bírja és power off, a 7110-nek meg a sim fedél leszorító fülek törtek le + akku halott, de az is bekapcsol és csak a flip lett rajta cserélve!Ezeket nem 3 évre gyártották.
(#113812) bodrik11:
Ha jól emlékszem ez volt az első "színes kijelzős" telefon 4 vagy 16 színnel??
(#113813) tibcsiworld: Nehogy azt hidd! Használtan vettem mindet és kicsit üzltelgettem a telefonokkal. Így több is megordult a kezemben. Akkor tájt vált a mobil a hobbimmá.
(#113815) tibcsiworld : Mi a gondod?
-
tibcsiworld
aktív tag
Hová jutott ez a topic. Bezzeg nekem a névrokonomon kívül senki nem ad tanácsot! És most sajna Ő sincs itt már!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #113809 üzenetére
Ezt a kettőt csak a gazdagok engedhették meg maguknak!
szerk.:
(#113812) bodrik11A siemens profizmusát ma is visszasírom. Igaz, hogy csak a "C" szériát engedhettem meg magamnak, de abban már volt olyan is, hogy a fel nem vett hívás csörgésének hosszúságát is mérte! (Ebből sok minden kiderülhet.) Sok mai telefonban sincs még meg ez a 15 éves "Siemens funkció"!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #113796 üzenetére
115euro + 20 max postával 25, az 140, a Leagoo 160+ 30 körül számolható! Bár ott vár vámgyanú is lehet, mert 150 felett van!
Tudnál linkelni ebből az eu lerakatos 5,5-ös telefonokból? Ha olcsóbb, jobb, vám és áfamentes, ... !
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
Graphics #113799 üzenetére
Dugi X5 25-ért garival (ma a tecsóban 18 volt).
-
Terentius
őstag
Szerintetek jó vétel a Lenovo K3 Note 123$-ért EU-ból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest