- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Ma vendégségben voltunk, a telók az ablak mellett, a konyhapulton. ZTE Blade S6 vs. Dooge F3
Csúnyán leszerepelt a ZTE. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Már nem vagyok annyira fiatal és nem vagyok jártas az okos telefonokban.
Egy vadonat új Samsung Galaxy S 2 duos a telefon. Még nem volt bekapcsolva, ma délután hozta a futár. Mit kell tennem a bekapcsolás után, az első bekapcsolása lesz majd, hogy a magyar nyelv legyen vagy arra hogyan kell átállítanom? Gondolom nem a magyarral indít.
Előre is köszönöm. -
sbe561
tag
Üdv! Tudtok olyan webshop-ot az Eustock-on kívűl ahonnan lehet venni telót eu közösség adószámmal?
Előre is köszönöm! -
Nálunk egy Coolpad F1 (tehát nem kifejezetten a gagyi kategória) égett be így fél év után normál használat mellett, kijelzőt kellett benne cserélni. Az már csak hab volt a torta tetején, hogy a csereként betett, megbízhatónak mondott topiktárstól vásárolt cserekijelző is elszállt egy hónap alatt, így úton van a harmadik kijelző.
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a home gomb felett a képernyő alsó részén pont középen a kijelzőn egy kör alakú fehér folt van? Próbálom szemléltetni az alábbi fotóval. "A telefonról" mellett jobbra látszódik.
Érdekes, hogy a Wayteq tabomon is megjelent ugyanezen a részén a kijelzőnek. Mintha valami beégés szerű paca lenne. Csak a tabon fél év után jelent meg, a telón pedig 2 hét után... -
Cyborg
őstag
Zopo Hero 1 nincs még senkinek?
Nem is olyan drága, itt hiányzik, de a GB szerint tudja a 2100-as LTE-t. -
RVR400
veterán
válasz
Outlander #115081 üzenetére
Én pl a BG-nál a Colissimo-t választottam, nem az NL Post-ot. A bejegyzéseket nem láttam, mivel ilyen hülye TN volt hozzá, amit nem a Magyar Posta oldalán követhettem. Amúgy fura, mert sima DHL-es matrica is volt rajta, és egyébként a mezei postás kézbesítette.
Az NL-es viszont mindenképpen sima postás, és ott követhető, és attól függetlenül, hogy EU-n belülről érkezik, a vámon át kell mennie. Mondjuk azt nem értem, hogy miért ülnek neki rajta addig, bár én NL Post-tal elvből nem rendelek semmit sem, volt elég szívás az NL-es pakkjaimmal, inkább fizetek többet más postázási módért. -
Outlander
addikt
Asszem rárepülök az Ulefone Power-ra...
Ha már 5 collban nem tudok venni semmit sem, akkor legalább 5,5-ben lesz normális aksis...
Még ha rohadt nagy is nekem, de talán megszokom.....Bár betouch 2-ből kiindulva, a 3000-es aksi csak 2400-as volt, így a powert olyan 4000 környékére saccolom, de akkor legalább nem kell remegni h kibírjon egy munkás napot...
-
Outlander
addikt
válasz
RVR400 #115080 üzenetére
Ha eu-ból jön/jött akkor mik ezek az elküldve, megérkezett, illetve vámon jelzők?!
(#115076) Secretknight ,(#115077) RVR400Nekem olyan van h futár hozza ezeken az országokon át, most a helyi depóban, most a helyi futárnál, most átvettem...
Egyébként valóban, a tokot és glasst nem néztem..
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #115076 üzenetére
Én 14-én rendeltem, 26-án beérkezett, 28-án már nálam volt. Túlzásba nem teszteltem, de ezt az árat bőven megéri. Jó a fogása, a kijelző melletti fekete rész ugyan nekem nem tetszik, de nem vészes. Olyan 4 óra körüli kijelzőidőt tud, Antutu alatt 37e pont. Kameráról nem nyilatkozok, nézzen mindenki tesztképet magának, ha a Galaxy Grand Prime képei 40-ért kifogástalanok.
-
GIJoe
addikt
Esetleg bátraknak (EUból) Ulefone Paris? 5" B20...
-
Zeki
nagyúr
válasz
silver-pda #115073 üzenetére
A ZTE szoftveres támogatása elég gyenge. A Blade S6-ra kijött pár javító rom, aztán nyár óta semmi. Megállt 5.0.2-es droidnál, 5.0.1-ről.
-
cs.zs.
veterán
válasz
csepelball #115058 üzenetére
200 dollárért itthon is van jó kamerás telefon. Feleségem egyik telója egy Samu Galaxy Grand Prime , hibátlan kamerája (is) van. 40.000. Ft volt 2 év rablánccal, egyértelműen megérte. Szeretjük.
-
cs.zs.
veterán
válasz
WOT-H-A-C #115056 üzenetére
Nem kell nagy akku, épp ellenkezőleg, én visszafogott felhasználó vagyok. Mivel a telefont leginkább ingzsebben hordom bal cicinél, ezért a súlya miatt a Lenovo A6000 áll nyerő helyen (128 gramm). Nem sokkal nehezebb a Lumia 640, de elég lehangoló dolgokat olvastam az elmúlt pár nap alatt. 2 napja került képbe a Huawei Y6 dual, abban 2GB ram van, de gyenge a kamera
. Az eustock.hu januárra ígéri a készletek feltöltését, a Redmi 2 Pro-ban is 2 GB ram van, és olcsó.
Itt járok most... -
Cyborg
őstag
válasz
GIJoe #115064 üzenetére
Köszi, néztem ezt is, nincs B20, és glonass, plusz az akksi valódi kapacitása is lutri. Még, ha igaz is az akksi, a brutál kijelző felbontás el is viszi a plusz kraftot.
Ez a kimovil marha jó oldal, hónapokat spórolva pár nap alatt rájöttem, hogy még mindig nem adták a számomra ideális telefont:-)
Esetleg 5collba mi lenne a legalja, ami stabilan ketyeg, és jó akksi van benne, nem kell glonass se, csak 4-8mag, 1-2G Ram, noti led, gombvilágítás, meg fb, chrome szaladjon rajta. -
beg
veterán
Pont nemrég temettük a zopot, mert rég hallottunk róla.
Speed 8 helio x20-al.
-
Cyborg
őstag
válasz
cs.zs. #115045 üzenetére
Én már 60-70ezerre is felemetem a keretet, de semmi.
Az 5,5coll nekem is nagy, még nem állok rá készen. Egyébként azokat is néztem, de csak az Elephone P8000-ig jututtam, bár véleményem szerint az 5,5coll full HD-ra a 4000mAh-s akksi sem kiemelkedő, egy 5coll HD 3500mAh kombónak sokkal jobban örülnék. -
Doki16
addikt
Hátha ezt a topikot többen olvassák
Két telefon között vacillálok most leginkább. Nem az ár ami döntő hanem a két telefon tényleges értékei és használhatósága. Az egyik a OnePlus 2 a másik pedig a Xiaomi Mi 4c. Nektek melyik a szimpatikusabb? Ha tudtok esetleg jobb vagy hasonló dual simes telefont ajánlani az is érdekelne.
Köszi
-
GIJoe
addikt
Leírom mit keresek hátha látott jobbat valaki.
Anyumnak szeretnék kinyitható telefont, csak 2Gt használ, és valami gyenge droid alá, csakis viber+whatsup miatt, ja és piszok olcsó legyen persze
A Lenovo kinyitható ugye 100$ drága lenne...
Boway F3 az MTK 6572 baromi keveset eszik, piszkálható, ha honi nyelv kéne bele...
Desay TS928, ára jó lenne, csak félek a cpu-től nem tudom takarékos e (SC8810), meg hogy a 2.3as droidba vért izzadva fogok nyelvet rakni..Vkinek tipp?
-
cs.zs.
veterán
válasz
Outlander #115053 üzenetére
Infót keresek barátom, semmi mást
Meizu jelenleg jónak tűnik (úgy értem a viszonylag új nevek közül nem gagyi), de 2 simmel nem bővíthető a memó, így kiesik. P8, Sony Z, stb nálam nem játszik, mert 50 körüli összeget szánok rá maximum.Nagy család vagyunk, sok telefont használunk - és törünk
, ezért van egy összegszerű felső határ.
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #115047 üzenetére
Ez nálam azért esett ki, mert valamelyik revjuhban a szokásostól eltérően nem az volt a teszt h jobbra-ballra lapozott a lancserban*, hanem ki-be lépett a menübe és az alkalmazások között és olyan szinten laggolt h szószerint megfektette ennyivel.. tehát normális használattal belaggolt..
És akkor ott van még az aksi is.*Egyébként ezzel rendesen feltudnak idegesíteni, kit az a hülye aki egész nap jobbra-balra lapozgat a lancserban? Mi értelme ebből semmi nem derül ki ,annó a galaxy minimet is tök jól lehetett lapoztatni a menüben. Attól még egy hulladék volt, már új korában is.
-
Outlander
addikt
válasz
cs.zs. #115045 üzenetére
Szintén....
Én eddig a Bluboo Xtouchot illetve a majdnem ugyanez Bluboo X9-et találtam, ezen kritériumokkal..
Sajnos egyiket most kezdték el osztogatni, alig van revjuh, a másik meg presale... meg az egész blubooról nincs sok infó.
Még a doogee X5-ön is gondolkodtam kicsit, a jó ára miatt, de az már 5,5-es... viszont akkor meg az Ulefone Power -t is megvárhatom és akkor talán az üzemidő is jó lehet ...
Talán még a kínai új év vagy a tavasz fesztivál környékén lehet valami nagyobb akció és/vagy új típus.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Cyborg #115043 üzenetére
Ezt keresem én is (és még sokan mások).
5", B20, jó kamera, dual-sim + micro SD, max 50 e Ft, és ne legyen gagyi
Lenovo A6000
Lumia 640LTE
Huawei Y6 (nekem a Snapi210 is megtenné, nem játszok a telefonon, 720P videót ez is tud, bár a kamerája nem világbajnok)Itthon, hazai garival ezek 50.000. Ft körül szóródnak, tegnap óta intenzívebben bújom a netet, hátha erősen leáraznak valamit valahol, de semmi
Kicsivel nagyobb/drágább a Lenovo A7000 , vagy a Lumia 640XL , ha esetleg bírod az 5,5-ös méretet. Nekem már sok.
-
cs.zs.
veterán
válasz
csepelball #115035 üzenetére
"Sziasztok!
Van olyan telefon 150$ alatt/körül ami összességében az LG G3-hoz hasonló/vagy jobb?"Ha lenne ilyen, az LG vezér kb nyakon szúrná magát
Ha a jó kamera a fontos, mindenképp LG-Samsung-Lumia vonalon nézelődj. Ideírnám még az Apple termékeket is, de a 150 dollár miatt kissé beremegett a kezem...
-
Cyborg
őstag
Kicsit elszállt az ára az Innos D6000-nek a Gearbesten, én még a 239-et is sokallottam, főleg, hogy kínai raktárban, áfa nélküli ár volt.
Jól látom, hogy most 5 collban, semmi érdemleges telefon nincs, B20-al, glonassal, noti leddel, gombvilágítással, elfogadható kamerával, és kiemelkedő üzemidővel?
...úgy látszik, hogy a mostani telefon vásárlásom se lesz kompromisszum mentes, valamiből engedni kell.
-
beers
addikt
Lenovo P70 vagy Xiaomi Note 2?
Érv, ellenérv.... -
válasz
Jenne #115038 üzenetére
Ha esetleg beállítottátok az elsődleges íráslemezt SD kártyára, akkor kérhet ilyet a rendszer (ez telefontól függ).
Hosszan nyomd meg a power gombot, ekkor felugrik egy menü, ott pedig újraindítást válaszd, és simán újraindul. Ettől nem veszhetnek el az adatok sehonnan.
Az adatok csak "gyári adatok visszaállítása" után, vagy másnéven Factory Reset után tűnhet el. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Barátom kapott ajándékba egy vadonat új Samsung Galaxy GT-S7582 Galaxy S Duos 2 telefont.
Egy kis gondunk akadt. (már nem vagyunk fiatalok így kicsit nehezebben mennek ezek az okos dolgok)
Addig jutottunk, hogy beletettük a 2 db SIM kártyát és az SD kártyát is de az a gond, hogy ahhoz hogy felismerje valami újraindítást vagy mi a francot kér. (Elnézést ha nagyon hülének tűnök ezzel a kérdéssel...)
Ha betettük a 2 + 1 kártyákat akkor hogyan kell ezt az újraindítást csinálni. Nem vesznek el az adatok? A leírásban semmi ilyet nem találunk erre az újraindításra, ezért kérdezem meg itt és kérek segítséget Tőletek.Előre is köszönöm.
-
dlaj
őstag
válasz
csepelball #115035 üzenetére
Nagy a hallgatás.
Ha lenne olyan én is azt venném. -
csepelball
tag
Sziasztok!
Van olyan telefon 150$ alatt/körül ami összességében az LG G3-hoz hasonló/vagy jobb? A kamera a legfontosabb, főleg videók miatt. Nem kell 4K kijelző, meg levegőtapogatózás és ujjlenyomat olvasó.
Miket ajánlanátok?Köszi előre a válaszokat!
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #115027 üzenetére
Én egy X600-ast nyúzok kb. két hónapja, és teljesen elégedett vagyok vele.
Szerintem az 500-as talán még jobban sikerült.
A ROM amivel érkezett egy igazi hulladék volt, de a BB72 rendbe tett mindent, olyannyira, hogy azóta nem is frissítettem újabb verzióra mert nem érzem szükségét.
Sok sikert az új cucchoz!!! -
Terentius
őstag
válasz
Surda- #115020 üzenetére
Nekem a Giztopról küldött 7.00.66.00 Stable verzió van fent és nekem megjönnek a messenger értesítések. Nem tartom rossz ROM-nak. Felnyomtam rá egy TWRP-t meg volt egy root, mert az nincs benne és most azt mondom rendben van. Akkut eszi, de olyan 4-5 óra kijelzőidő megvan folyamatos használattal. Antutu 53000.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #115027 üzenetére
Akkor minek a morelocal2?
Surda: Igen, rendben van a telefon! Kamera kicsit gyengécske, nincs gomb világítás, de szokható, illetve nekem kicsit kevés volt a fényerő. A domború hátlapot nem tudnám megszokni, de ezek többsége szubjektív, maga a telfon nagyon jól össze van rakva és kényelmes fogni, arról nembeszélve, hogy szép is!
Melyik xiaomi-hoz képest?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Surda- #115017 üzenetére
A xiaomi-t mondanám esetleg 1+, Lenovo sem lenne rossz, ha nem csak azokra a telefonokra koncentrálnának, amikből annyit adnak el amiből lakótelepet lehet építeni. Bár nem kínai, de az ASUS remekel a support terén. Jiayu kb felejtős ilyen téren. Doogee,cubot,elephone,ulefone- ról sokat nem tudok mondani. Most doogeee x5pro és F5 volt nálam egy rövid ideig, az alatt mindketőre jött frissítés.
-
Surda-
őstag
válasz
beers #115019 üzenetére
Egy barátomnak vettünk Note 2-t és valahogy ezek a heti frissítések inkább tűnnek marketingnek,mint valós javításoknak. Hetekig nem oldódnak meg problémák (pl viber/messenger értesítések) és mikor az ötödik frissítésnél még mindig megvan a hiba,akkor kezd kicsit berágni az ember.
-
Outlander
addikt
Doogee F5-ről mik a vélemények?
Főként az érdekelne, h gorilla glass és glonass van-e (tudok googlezni, de 50/50%-ban mást ír mindenki), illetve aksi (szintén 2660vs 3000, és hogy miért ilyen kevés az antutu pont (30-31k amit nem tudok elhinni ezzel a hw-rel)?
Supoort talán annyira nem gáz, mert ma is jött ki egy update, karácsony elött is volt...
De valahogy nem tudom...
Topikját is néztem, gyakorlatilag semmi hasznos infó nincs.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #115015 üzenetére
Ha az x600 at rendeled ahhoz van gyári alapú custom rom amit egy olasz srác peckel. Abban van magyarnyelv. Nem is túl bonyolult felhekkelni, csak egy custom reco kell hozzá.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #115013 üzenetére
Örömmel várjuk!
-
WOT-H-A-C
veterán
Urak, ha lehet kanyaradjunk vissza a témához. Vagy tudom ajállani a paypal, Gearbest, vagy postázós topikokat. Ne off-oljuk tovább a dual sim-et ezzel kérem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
raulicio #115009 üzenetére
Ez egy nagyon érdekes szitu volt. Látszott a nyomkövetésen, hogy a DPD-nél már egy hónapja elakadt a csomag Hollandiában.
Azt is egyértelművé tettem számukra, hogy EU-ban vagyok és EU rendelés, valamint a GB hány napot ír a csomagra.
Aztán jött az email, hogy ebben az esetben nem tudnak a javamra ítélni.
Utána folytattam a levelezést a Gearbest-tel és szerencsére az lett a vége, hogy újraküldték a csomagot.
Megfelelő minőségű kommunikációval és türelemmel sokat el lehet érni az eladóknál.
Nem lett volna muszáj elküldeniük, miután a PP lezárta az ügyet, de mégis megtették. Tulajdonképpen a DPD hibázott, nem ők.
Annyi a lényeg, hogy nem csapkodni, meg anyázni kell (amit az ügye elején tettem, meg látom pár ember a mai napig csinálja itt a PH-n), hanem higgadtan megbeszélni velük.
Azt mondanom sem kell, hogy a DPD segíteni egyáltalán nem akart, mindig a feladóval jöttek, a feladó sem tudott náluk mit tenni, így elégé hülye helyzet alakult ki. -
Surda-
őstag
válasz
Sanyesz. #115004 üzenetére
Ezek számomra is megfejthetetlen történetek...
Ha az ember vesz egy telefont, csak kér már hozzá egy nyomorult trackinget és egy kb 70centes biztosítást.
Ha EU raktárból jön,akkor tracking nélkül ki se küldik.
Ezek után mit nem lehet bizonyítani?
Gearbest ráadásul 5 napig indoklás nélkül vissza kell vegye,ha bontatlan, paypal 9300ig fizeti a csomagküldést is.Szóval miről beszélünk?
-
raulicio
senior tag
válasz
tibcsi0407 #115005 üzenetére
Minden napra jut egy újdonság...
Ha nem érkezett meg a csomag, ami a nyomkövetésen is látszik, akkor hogy kaszál el a PP?Nekem szerencsére eddig csak egyszer volt, hogy nem érkezett meg egy csomagom, ráadásul egy nyomkövetés nélküli, 10 USD kis pakk. Szóval nem is tudom, hogyan bizonyítottam volna be, hogy tényleg nem érkezett meg, de szerencsére nem is kellett, simán visszaadták a pénzt. Csomag persze azóta sem jött, pedig kamuzott össze-vissza a webshop, hogy gond volt a postán, meg már tuti újra feladták és nyugodtan zárjam a claim-et. Így utólag jól tettem, hogy nem hallgattam rájuk.
-
silver-pda
aktív tag
ZTE Axon Elite 4G telóról vélemény?
Akkor nekem mákom volt, mert GB EU-ból 1 hét alatt megjött a tab-om.
-
RVR400
veterán
válasz
Sanyesz. #115001 üzenetére
Az hagyján, de a Gearbest számomra az utóbbi idők egyik leghasznosabb webshopja. Amit eddig rendeltem EU-raktárból, minden pár napon belül küldték is, és meg is jött legkésőbb 10 napra. Ezt még némelyik itthoni webshop sem tudja teljesíteni. Jah, ha valami elfogy EU-s készletről, akkor azt is jelzik, és nem hagyják ott a terméket hetekig még.10-szer rendeltem már tőlük, és volt olyan, hogy egyszerre 3-4 telót, eddig minden rendben ment.
-
Sanyesz.
őstag
-
raulicio
senior tag
válasz
janaman01 #114990 üzenetére
Nem értem mi ez a format mánia. Anno én is szenvedtem egy keveset a V3-al, de soha eszembe sem jutott volna formázni.
Ha a romban, amit flashelni akarsz más a partíció kiosztás, akkor sem kell formázni. marha nagy tévedés, de tudom én is olvastam nem egy helyen ezt a marhaságot! -
Sanyesz.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest