- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #114538 üzenetére
Jah, igen. Elfelejtettem írni, hogy akkuval és akku nélkül is ugyanez a szitu. Viszont ráerőltettem a Preloader drivert, így nem folyamatosan csatlakozik, hanem fél percenként le és fel. Ami akár eredmény is lehetne, de Flashtool-verzió függő, hogy 3167 vagy 3168 hibakód van. Ha úgy indítom, hogy aktív a Preloader driver, akkor lecsatlakoztatáskor 2005-ös hibát ír. A Meta mód a 6732-nél nem tudom, hogy pontosan hogy van, de próbáltam simán hang le, hang fel, kettő együtt, hang le vagy fel és bekapcs valamint összes gomb benyomva kombóval is, de semmi változás.
Kíváncsi vagyok, hogy az lightinthebox az augusztusban vásárolt telóra mit mond. Ez volt az egyetlen cucc, amit onnan vettem, és be is szart.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest