- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #115597 üzenetére
Vidéken lakom telenorosként, nem tudom mennyire számít.Viszont a MIUI nekem annyira nem jön be.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#88471552 #115596 üzenetére
Szia,
Ha nem szempont a B20 LTE, akkor inkább Redmi Note 2
-
törölt tag
Szép estét!
A közeljövőben szeretnék telefont venni 50k jó magyar forint környékén.
Kijelző 5-5.5 col
Ram 2-3GB
Értesítő led
Kb ezek a kritériumok.Arra gondoltam kipróbálnék egy FHD kijelzőt is.
Amiket eddig nézegettem:
UMI IRON PRO
DOOGEE F5
LEAGOO ELITE 1 (ennek elég sovány az aksija, viszont csak 5 colos, gondolom kevesebbel beéri).Előre is köszi a segítséget.
-
vwpolopg
őstag
válasz
JoeCockBill #115592 üzenetére
Csakis megbízható helyek
mobileman és xiaomi vagy eustock és zuk, ez itt a kérdés
-
laychi
veterán
Elephone P9000/P9000 Lite-ról és az Elephone M3-ról vannak valami hírek? Nem találtam semmi tesztet
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #115588 üzenetére
A saját üzeneteimet off-ba tudom tenni, másokét nem tudom utólag. Bütykölik a PH. motort és kicsit bug-osak a Tg jogosultságok.
-
vwpolopg
őstag
válasz
JoeCockBill #115587 üzenetére
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok tisztelettel megkérlek titeket a postázós dolgokat beszéljétek meg a topikjában, ne itt!
Illetve, ha már OFF-oltok, akkor legalább tegyétek OFF-ba, jelenleg technikai okok miatt én nem tudom utólag!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
bpmcwap #115558 üzenetére
Simán sunyiznak.
Pont most akartam a sógornak rendelni egyet és a checkoutnál láttam, hogy valami nem stimmel. Mi az, hogy registered mail 15-30 nap? Azért (DE) raktárból ne legyen már ennyi.
Elég alattomos megoldás így félrevezetni a vevőt. Szépen végigmész a vásárláson és kínai raktárról megveszed EU áron, mert nem írja, hogy out of stock...
Szóval alul megnéztem a Q&A-t és erre lettem figyelmes: -
vwpolopg
őstag
válasz
JoeCockBill #115581 üzenetére
Mindenképp a 3/32-es változat, 16gb kevés, ezt tapasztalatból tudom
Nem egyszerű ez
-
JoeCockBill
senior tag
-
vwpolopg
őstag
válasz
JoeCockBill #115578 üzenetére
Na ezaz...
Viszont mindkét os bejön, a cyanogen jobban, de nem tudom, hogy megér-e 15 ezer felárat...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Új telefont vennék, a legvégső szűrőmön kismillió teszt, hsz. cikk elolvasása után két telefon maradt fent. A ZUK Z1 és a Redmi Note 3. Árban 90 vs. 76 hazai garival, tehát némi diffi van, tudásban viszont nagyon hasonló, egyedül a Helio soc-tók ódzkodom. A snapival van korábbi tapasztalatom, azzal nincs gond, viszont a Helioról csak a tesztek kommentek alapján tudok tájékozódni... Ki melyiket venné?
-
vt602
tag
válasz
svgyula #115567 üzenetére
Hogy én mindig belenyulok, imádom ezt a telót, már egy 1 éve vettem, és akkor is használtan. Annyi zavar csak benne, hogy ha neten van, mindig feldobja alúl hogy "vodafon hálózathoz csatlakozott" és ez sokszor zavaró. És a hívásnál a villanó villogása egy idő után eltünik, de újraindítás után megint villog hívásnál is. Én 4.2.2-est láttam a gyárinak, de már a 4.4-essel vettem. Köszönöm a hozzászólásod, akkor nem piszkálom.
-
-
RVR400
veterán
Lenovo A3600D-t fogott már valaki a kezében? Vagy tud valaki valamit róla?
-
svgyula
addikt
válasz
vt602 #115564 üzenetére
Szia! Volt szerencsém egy ilyenhez! Ráment egy délutánom. A belsejében levő típus szerinti Needrom-os "gyári" ROM sem volt jó! Nemvolt első lépésben kijelző. Aztán azt sikerült beállítani. Második kőrben nem volt hátsó kamera. Azt is beállítottuk. Aztán jött a tulaj, hogy hát ő látott 4.4-es androidot hozzá tegyük fel azt! Én meg mondtam neki, hogy rámásolom a telefonjára de bekapcsolni csak a kapun kívül engedem! Aztán ott úgy b@ssza el a telefonját ahogy akarja! Na azóta nem jött.
Ja úgy kezdődött, hogy 3!! különböző virusírtó és antispy volt felrakva mert ő hallotta, hogy ez "köll!" mert az okos telefon is megfertőződik! -
Beni2360
félisten
Hamarosan mindennél egyszerűbben, áramforrás nélkül töltheti telefonja akkuját.A dualt is.
Azt két kézzel kell rázni.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Beni2360 #115556 üzenetére
ebben bízom én is. Szerintem csak simán bugos a weblapjuk, de ezt akkor most már tudják is
Mindenesetre nagyon pozitív a tapasztalatom velük eddig! Pedig nem rég nagyon megszívtam az egyik ázsiai shoppal(GB), ami rendesen megrengette a bizalmam mind a PP-ben mind az ázsiaiakban....
-
bpmcwap
senior tag
válasz
csubuka #115554 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy rendeltem két telót hétfőn. Az egyik elvileg jövő hétfőn, vagy kedden itt is van(TN szerint), a másik meg(u7), még mindig processing volt és rákérdeztem hogy mizu. A lányka meg mondta, hogy még nem futott be Kínába a hajó, amit nem értettem, mire mondta hogy ez Kínából fog jönni. Ekkor volt a képernyőkép és link küldésem. Aztán mondtam, hogy akkor bocs de stornó és refundoltak is... ez volt.... hááát talán csütörtökön vagy pénteken. Ma van szombat. Szóval a pénz elindult vissza, erre most megint ott virít a teló mellett hogy Shipping from: Germany... Szal nem tudom, legfeljebb ezt is refundoltatom. Gondolom hétfőig ott se dolgozik senki, majd hétfőn rákérdezek.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
robit1973 #115538 üzenetére
IGEN!!! Ott vettem én is, azóta az árát is elindították vissza, mert hiába mondtam a kislánynak, hogy dehát eu, váltig állította, hogy csájná.... még képernyőképet és linket is küldtem neki.... Most megrendeltem megint, de ha megint azt mondják, hogy csájná akkor nagyon szomorú leszek....
-
faja0124
tag
-
törölt tag
válasz
#39868659 #115547 üzenetére
Később ezt is cáfolják, mert másnál rootolt telón is működik. Utána azt boncolgatják, hogy ROM -függő. Ez egyben azt is jelenti, hogy készülékfüggő. Akkor viszont tovább bonyolódik a dolog, mert a Google késlekedése miatt, nincs egységes dual SIM kezelés. A gyártók oldották meg a Google helyett a saját módszereikkel. De, ha alapvetően működőképes a dolog, akkor sztem rövidesen meglesz a szoftveres háttere is és biztosan lesznek microSD -k, nano SIM adapteres kialakítással.
-
törölt tag
válasz
trebrona #115544 üzenetére
Sokak probalkoznak, sokaknak sikerul
It seems it doesnot works when phone is rooted. Its working for me on unrooted and when i root, dual card management is disabled and it only works for sim 1. -
trebrona
nagyúr
válasz
cappa72 #115542 üzenetére
Azért volt aki bátran nekiesett:
"I am so hopeless and re grated by watching this fake video and cutting my 32 memory without reading the comments that have been posted by good guys. yes you all are right that this video is really fake to make people fool."Szerk: tovább olvasva nem volt egyedül.
-
GIJoe
addikt
Most futottam át ezt az Indexes cikket, ez a tuskó gyerek annyira nem ért a dolgokhoz mindig csak felb*szom magam rajta, de nem is érteni, olvasni kéne csak, neki csak az alma a telefon...
-
törölt tag
válasz
Secretknight #115525 üzenetére
Mástól még nem olvastam ott negatív kritikát. Szerintem Te kifoghattál egy hibás darabot és ennyi. A kameráján kívűl bőven hozza egy középkategóriás telefon szintjét alsókategóriás áron.
-
janaman01
addikt
válasz
Viktor0610 #115534 üzenetére
Há akko a nagy samu logót hová szitálnák ?
-
-
válasz
pècsimunkás #115531 üzenetére
Állítólag van megoldás
(a szmájli azért, mert azért fenntartással fogadom eme videót)
-
junkpod
veterán
válasz
Megnézem és inkább az arertek hihetetlensegen pörög mert mindenki ilyet akar. Eddig csak tőled olvastam ekkora csalodast.
-
Upo
addikt
válasz
Vvarpi #115513 üzenetére
Ha tudják tartani ezt az árat, akkor instant get.
Azért elég jól összeszedték. Fém váz, béhúsz, infra táv, hall szenzor a flip toknak, vesszőparipám a gyro+compass, F2.0 kamera optikai stabbal (Optical anti-quake system
), dual band wifi, 6752 soc. Ha nem lenne a hátán az e-ink, már akkor is meggondolandó ennyiért.
Mondjuk a 2 sim vagy 1 sim+sd buzizás itt is bejátszott, de én csak 1 simet használok. -
Upo
addikt
válasz
Szokásos doogee. És a 2 pontos érintő is kevés néha.
-
Secretknight
aktív tag
-
b0bcat
addikt
válasz
Secretknight #115523 üzenetére
Mármint U7 Pro. A sima U7 infofmációim szerint nagyon gyenge eresztés.
A Pro viszont tökéletesen használható. Kellemes csalódás volt az MT6580.
De mi a gond az X5 Pro-val?
Eddig csak jót olvastam róla itt.
-
Proli
tag
Üdv!
Ha valaki gondolkodik VKWorld vk700x telefon vásárlásán, nyugodtan vágjon bele. Ennyi pénzért ajándék! Jó a mindősége (fém keret tartja össze - emiatt egészen kellemes fogdosni), normálisan müxik és ami komolyan meglepett: a kamerája egészen használható. Kint teljesen jó képet készít, de bent a szobában is használható képet tud lőni (mobiltelefonkhoz mérten persze). A lényeg, hogy nem számítottam kevesebb, mint 19ezer forintért ilyen minőségre. Egy komoly hibája van: ha valaki sokat mobilnetezik, hátrány, hogy 4G-t nem tud. -
bpmcwap
senior tag
válasz
Surda- #115518 üzenetére
Ha nekem kellene, akkor a 110 dollárhoz - de amúgy sincs nekik raktáron -, hozzáadnék még 10 dollárt amiért már telefont is lehet venni. Akinek kell annak ebben az árfekvésben (20-22) ez a két készülék ami szerintem vállalható... Volt euból is 69dollárért mindkettő, csak éppen most nincs...
-
bpmcwap
senior tag
Hali,
tud valaki EU-ból DOOGEE X5 Pro-t vagy OUKITEL U7 PRO-t?
Esetleg alternatívát tudtok ajánlani?
Köszi -
Vvarpi
tag
Köszi, hogy megosztottad.
Elég brutál, mindent tud amire szükségem lehet (Siswoo R9 Darkmoon).
Ha nem szálnak el az árával és nem lesz vele komolyabb baj tuti veszek egyet. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
A telefon egy Samsung Galaxy S 2 duos. Ezen a kezdőképernyőn ott van óra felül (többek között)
A kijelző felső egyharmadában egy ott van egy szöveg, hogy 'A város hozzáadásához érintse meg'. Ha megérintem és utána beírom a város nevét, a 'Hálózat nem elérhető' választ kapok. Hol és mit kell beállítanom, hogy mutassa a város nevet? Ha van egyáltalán ilyen lehetőség.
Fent van mindkét kártya a hálózaton így kicsit érthetetlen ez a válasz üzenet. (Telenor és TCOM kártya van benne) -
pezo00
tag
Sziasztok!
UMI ROME-al van már valakinek tapasztalata?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
junkpod
veterán
Eustock.hu. Mennyire ajánlott? Valós garit adnak?
-
zörgö
tag
Lenne még 1 kérdésem :-)
Olvastam a fórumon a valuta trükköt
Eu-s bankkártyám van ebben az esetben hogy járok jobban ha euba vagy más pénznembe utalok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Metal Gear Solid
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest