- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Ha a hagyományos képeslap méreteket nézzük és nem a "modern" pixelhuszár számolást akkor még igaz is lehet!
Az itt levő telefonok szinte mindegyike egy 9cmx13cm méretű képen tökéletes is lehet.Ha monitoron meg 40"-os TV-n kinagyítva akkor már más a helyzet.
Sajna az igények, szokások, az utóbbi időben az eszközök fejlődésével igencsak megváltoztak. Régen csak azért kellett a fénykép, hogy megőrizzük az emlékeket. Ma pedig azért mert dicsekedni akarunk a képekkel.Csak ugye a szemünk maradt a régi és ezért a nagyobbat jobban/jobbnak látjuk. Na meg a "megalománia" Ha a szomszédnak nagy van akkor nekem óriási kell
Azt nem tudom/akarom eldönteni ez jó-e vagy sem, de nekem egy megfakult régi fénykép is pontosan ugyanazt az érzést adja mint egy mostani csilli-villi 20000 megapixeles "csodakép" SŐT! mert egy kellemes emlékem fűződik hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest