Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
WolfManus #11999 üzenetére
"Hááááát elég siralmas. Igaz hogy nadrágzsebben volt, nede hogy 1db holdat sem talált ..." Nem lehet, hogy Te valami lovagi páncélban próbáltad a GPS-t?
Semmi szükség trükkökre. A GPS-nek enélkül is tökéletesen működnie kell. Tegnap este is téma volt, ha visszaolvasol láthatod.
Ma este, amikor jöttünk haza Veszprémből kézimeccsről, az autópályán próbaként bekapcsoltam a GPS Test-et. Kb. 3 (!) másodperc után 8-10 holddal beszélgetett.
A MobileUncle-t én CWM telepítésre használtam, buherálásra még nem. -
sasa311
veterán
válasz
WolfManus #11144 üzenetére
Azt tudom, hogy az adatlapja szerint van, azért ezt rendeltem...
Abból, hogy nem lehet bekapcsolni sem a saját menüjéből sem külön erre készített APP-al (ki is írja, hogy nincs gps benne...).
Az A-gps azt csinálja, hogy mobil hálózatról vagy WIFI-ről segít belőni sacc / kb, hogy hol van a készülék, így könnyebb megtalálnia a műholdat. Na ez működik is benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest