- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
ADAM1337 #11152 üzenetére
Nekem x26i van, ez egy magos.
- Összeszereltség: teljesen korrekt, engem meglepett egy kínai tab után. Pontos illesztések, semmi recsegés, stb. Egyedül a három alsó LED ami nem igazán szép ha világít... pöttyös a festés a jelek mellett, és átvilágítva ez látszik.
- GPS: ezen már jól működik
- Wifi: Van hogy teljesen stabil, van, hogy szakadozik... netezésnél nem gond, nagy letöltésnél, távoli asztalnál már igen
- Sebesség: nekem elég. Játszani nem játszom, minden másban meg elég gyors. Gyárilag 1GHz-re befixálva persze.... most tudtam a root után átrakni, hogy 166MHz - 1GHz között állítgassa magától.
- Kamera: nappal oké, este nem. A LED-es villanóval sem. Két esti kép: bent, kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest