Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
denko
senior tag
Üdv Optimus felhasználók!
Most lettem tulajdonosa egy optimus gt 540nek előfizetéssel és lenne pár kérdésem ,mert még kezdő vagypok a témában:
1. telefonon 2.1 android van gyárilag amire nem számitottam ,ami nembaj de, van benne "maps" és "navigáció" a kérdésenmkövetkező ezekért használatáért felszmolják valami dijjat vagynem?
2.csomagban jár 100mb adatforgalom ugye ezt wifit nem szűmolja mert hülyesség lenne?!
3. van sims3 alkalmozás telepitve gyárilag alapbol, ami nem müködik kikapcsol a bootolásnál. ötlet?
4.mi ez a kis "H" bető 3g mellet? mert nemtaaláltam sehol leirásban
5.van olyan alkalmozás ami zabálja az adatforgalmat(internet) alapbol telefoninditásánál? és hogy tudom kinyomni , mrt pl hirfolyamat már kilöttem de vmi még mindig zabálja?
gps?!várom az okos válaszokat
jah még 1 kérdés:
ha ügyfélszolgálatot hivom akkoris beleszámolja havi /100 ingyen hivható percbe?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest