- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Design-os kis lock screen
-
canniball
nagyúr
AnySoftKeyboardban van-e lehetőség a smileyk testreszabására/kicserélésére?
-
Wajk
addikt
válasz
Shrike7973 #10993 üzenetére
érdekes válasz, de az mindneképpen jó hír, hogy foglalkoznak vele, ez a fontos. Gondolom egy köv verzióba bekerül majd, elég jól frissítgetik
-
Shrike7973
senior tag
Időközben írtam az SmartKeyboard fórumára, ahol már az egyik fejlesztő válaszolt is, miszerint ez a funkció már implementálva van, csak a különböző nyelvekre való kibővítésre kell várni. Nem igazán értem, hogy egy karakterlistán való gombnyomásos lépkedésnek miért kell nyelvspecifikusnak lennie, de remélem hamarosan elérhető lesz.
-
-
csontho
tag
Nem értem hogy kell !!! Valaki képekkel segítene, vagy valahogy??? PLS
Ma kipróbáltam a Smart Keyboard pro helyett az Anysoft ingyenes programot.
Azért akartam cserélni, mert az anysoft keyboard-nak van egy olyan beállítása, hogy többszöri fizikai gomblenyomással érünk el különböző betűket (motorola milestone qwerty-jét használnám így).
A funkció beállításához le kell nyomni az alt + shift először "r"-t majd "enter"-t.
A funkció megy, viszont minden új szó első betűjénél alul felugrik tök feleslegesen egy sáv. Ezt hogyan lehet orvosolni?
Továbbá úgy vettem észre, hogy minden telefon újraindítás után el kell végezni a beállítást.Esetleg a Smart Keyboard esetében nincs ilyen opció? Ha már megvettem egy billentyűzet alkalmazást, inkább használnám azt...
-
Wajk
addikt
válasz
Shrike7973 #10986 üzenetére
értem, nekem nincs fizikai gomb, így ezt nem tudom tesztelni.
A két kattintásos ékezetes dolog elég hasznosnak tűnik, ez a feature valószínűleg megéri a választást, esetleg a SKP fejlesztőjének felvetheted ezt a dolgot, néha nagyon figyelmesek tudnak lenni -
Shrike7973
senior tag
Érintőkijelzőn nekem is nagyon fekszik az Smart Keyboard pro.
Eleinte én is HTC skinnel használtam, bár most Galaxy jobban bejön. Tényleg öt csillagos.
De nekem van fizikai qwerty-m, és ott két lehetőségem van: vagy hagyatkozom a szótárra, ami nagyon nem jó, mert ha egyedi dolgot kell összehoznom, akkor nincs ékezetre lehetőség, ha pedig kikapcsolom a segítséget, akkor ugyanott vagyok, mint a gyári megoldás, vagyis hosszan lenyomom az e-t, és választhatom ki listáról az é-t vagy érintéssel vagy d-paddal.
Ezzel szemben az anysoft keyboardnak van ez a szolgáltatása, amit mondtam, hogy kétfizikai e = é ==> gyorsabb gépelést biztosít. -
Wajk
addikt
nézd meg pl Battery Widgettel, hogy éjszaka mennyit fogyaszt vele és nélküle. Nem csodálkoznék ha többet enne vele, mert ugye a LockScreen-en vannak extra dolgok. Esetleg próbáld ki, hogy kevsebb dolgot teszel ki rá...
Shrike7973: én a Smart Keyboard Pro-t vettem meg, alőtte próbáltam az AnySoft-ot is de nekem az nagyon nem jött be. a SKP a magyar szótárral, HTC skinnel, kis konfiggal, nekem állom
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Ma kipróbáltam a Smart Keyboard pro helyett az Anysoft ingyenes programot.
Azért akartam cserélni, mert az anysoft keyboard-nak van egy olyan beállítása, hogy többszöri fizikai gomblenyomással érünk el különböző betűket (motorola milestone qwerty-jét használnám így).
A funkció beállításához le kell nyomni az alt + shift először "r"-t majd "enter"-t.
A funkció megy, viszont minden új szó első betűjénél alul felugrik tök feleslegesen egy sáv. Ezt hogyan lehet orvosolni?
Továbbá úgy vettem észre, hogy minden telefon újraindítás után el kell végezni a beállítást.Esetleg a Smart Keyboard esetében nincs ilyen opció? Ha már megvettem egy billentyűzet alkalmazást, inkább használnám azt...
-
schmo07
tag
Ha a későbbiekben valakit érdekelne, erre jutottam:
Seesmic: direkt nincs logout gomb. Merthogy "androidra minek?!". A Seesmic oldalán többen kérték, hogy legyen, majd kiderül, számít-e...
SlideIT saját szótár export-import: rootolt telefonon megtalálható a könyvtár, ahova a SlideIT ment, és onnan ki-be másolható.
-
-
|AP|
veterán
Csak én érzem hogy a Widgetlocker nagyon szívja az akksit? Amióta fent van mintha gyorsabban merülne...
-
találtam egy hasznos infót azoknak, akik yahoo maileznek. Szeretem, h egy kliens kezeli az összes mailemet, ezért utánanéztem, hogy lehet kicsiholni POP-elérhetőséget a Yahoo és a hotmail fiókból:
Yahoo:
1. Options/Account info: Content átállít Yahoo Asia-ra
2. Options/Mail options, POP->Allow
A kliens ezekután automatikusan konfigurálja magát:
- pop szerver: pop.mail.yahoo.com, SSL, port#995
- smtp server: smtp.mail.yahoo.com, SSL, port#465 (azonosítással)
(account name: a "@yahoo.com" NÉLKÜL)hotmail, ha automatikusan nem megy:
- pop szerver: pop3.live.com, SSL, port#995
- smtp server: smtp.mail.yahoo.com, TLS, port#25 (azonosítással)
(account name: a "@hotmail.com"-mal EGYÜTT)Egy laikus kérdés: ennyi titkosítás (SSL, TLS) mellett elvben biztonságosan lehet átküldeni a levelezést egy nyitott wifin?
-
DonMedve
addikt
válasz
Shrike7973 #10973 üzenetére
Azért mert még nem elérhető.Marketenabler!
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Meg tudjátok vásárolni a JetCarStunts nevű játékot?
Én nem tudom, és nem tudom, hogy ez amiatt van-e, hogy még nem elérhető országunkban, vagy pedig az én készülékem - Motorola Milestone - nem kompatibilis (lite verziót pedig simán végignyomtam, ami free). -
citkar
addikt
válasz
Cholard #10971 üzenetére
Nálam is vacakol a naptár mai nap.
Nem tudom ugyanaz e a gond, nálam az a baj nem mutatja a korábbi eseményeket a naptárban, hiába szinkronizálom. (Business, Jorte)
Nem tudom h a telómon van vmi gond, mert a google naptárban még ott van, visszanéztem a számítógépen, de a mobilos naptárra hiába szinkronizálom nem változik semmi.
Annyi h elég rövid ideig szinkronizál a korábbihoz képest, lehet vmi rendszerprobléma van vhol és nem a telóm vacakol? vagy vhol nem e cachebe lementi s azt érdemes lenne üríteni? -
Cholard
tag
Valaki segítene? Már minden calendar appot leszedtem/felraktam de nem akarja megjeleníteni mostmár nemcsak a névnapokat, de az ünnepnapokat sem... csak a saját és a gmail-es naptárat. Egyik naptár progi sem... Pure, Jorte, Agenda stb stb... Google-ban beállítva, telón progiban beipálva a naptár, szinkronizál és semmi... Valaki tud megoldást?
-
volvoguy
addikt
Üdv! létezik olyan app amivel a notifikációs menüt tudom megvariálni, esetleg lecserélni feketére mint a Samsungok és HTC-k esetében,
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
a market azt mondja hogy:There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account. Miért? -
TRob1
veterán
válasz
Pubszon #10966 üzenetére
válasz 1. : Nem kell. Lehet így is/úgy is. Menü/művelet és ott Futtatás gomb a Biztonsági mentést készít a felhaszn. alkalmazásokról előtt. (Javaslom, hogy rendszeradatokról ne, vagy csak akkor, ha ugyanazt a romot tennéd vissza, de még akkor se tuti)
válasz 2.: Nem kell. TB visszateszi az appot is.
-
vviktor1
aktív tag
Hali, olyan offline rádió app létezik amely 108MHz fölé (akár 130-ig) hangolható ???
Repsáv és talán még az amatőrsáv kéne hogy hallgatható legyen rajta (van repsávos scannerem de az nincs mindíg nálam...
Ilyen amcsi police scannerek nem alkalmasak erre amiket találtam (és azok online rádiók inkább ha jól vettem le)
.
. -
gabor907
tag
háttérben futó alkalmazásnak mindg bejön a latitude, hogy lehet végleg kikapcsolni h soha ne is lássam? vagy lekell törölni végleg?
köszi a válaszokat
-
RexpecT
addikt
válasz
CoolBoy323 #10961 üzenetére
Nem PDF to go?
Az fent van a telómon de nem lehet vele keresni(vagy csak én nem találtam meg hogy hogyan). -
RexpecT
addikt
Olyan PDF olvasót keresnék amivel keresni is lehet a szövegben(dokumentum minőségű szöveg).
-
DonMedve
addikt
válasz
Daniel Alves #10957 üzenetére
F1 2011 Timing App - CP-Van csak jó drága.
-
Daniel Alves
őstag
forma 1 live timing létezik androidra is! Mert tegnap láttam ezt a megoldást egy iphone 4-es telón és nagyon bejött!
-
schmo07
tag
Tudja valaki, hogy a Seesmic-ből (twitter,facebook app) hogy lehet kilépni?
Ez végre úgy tűnik, működik rendesen (azaz frissül), de nincs szükségem rá folyamatosan, és hát nem találom a logout-ot... -
lolaron
csendes tag
üdv!
Eddig a thinkfree officet használtam, de tegnap feltettem a defymre egy újabb cm7 buildet és azóta nem találja meg a market a telefonról, ha meg sz.gépről szeretném telepíteni, akkor meg azt írja, hogy nem kompatibilis. :S Ilyenkor mi a megoldás? Ha van valami másik olyan doc. kezelő program amivel lehet a keresőgombbal a szövegben keresni az is jó lenne a thinkfree helyett, de olyat meg nem ismerek.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Az alkalmazásaim és a hozzájuk tartozó beállításokat hogy tudom lementeni, majd ROM újrarakásnál visszaállítani, mint ha semmi sem történt volna? -
Cholard
tag
Nyűglődöm egy ideje a naptár választással, és annak elenére, hogy a Pure Grid calendar jobban tetszik, a Jorte a használhatóságával meggyőzött. Csak azt nem tudom, hogy ha a Google calendar ki van választva, és a google (mailcímhez tartozó) naptár van kijlölve, ott miért nem tudom hozzáadni a névnapokat, hogy megjelenítse? Használja valaki a programot? Nekem a magyar változatvan fenn...
(A Pure calendarral kombinálva nagyon jó amúgy, mert a Pure widgete szépen skinelhető, és tud "meghívni" naptár alkalmazásokat, így a Jortét is, együtt oké, mivel a Pure hozzáadja a névnapokat. De minek fusson két naptár, ha egy tudhatná? Ezért kellene a Jorte beállítása. A naptár hozzáadásánál inaktív az OK gomb...) -
róland
veterán
Én inkább tv-n, esetleg mobiltv-n (jó is ilyenkor a Médiamánia S csomag) nézem a meccset.
Ha minden igaz, akkor webes felületen is közvetít a tv2, így egy jó lejátszóval (Vplayer), ami tud streamet kezelni, wifi-n keresztül megoldható a kérdés.
Majd ránézek este, hogy melyik megoldás működik.
-
róland
veterán
válasz
flushman88 #10929 üzenetére
tv2 saját appja.
-
Luissimo
veterán
most probálgatom az Xscope-ot, amit tegnap ajánlottál.
pár kérdésben homályosíts már fel légyszíves.
-nemtalálom az oldalankénti useraccount beállítást.
-hogykell szerkeszteni v lecserélni a gyárilag bennelévő kedvenceket, mert csak átnevezni tudom, de a linkeket nemtudomátírni.
-hogytudom ...
elsőre talán ennyi eléglenne.
köszi -
BalanceR
addikt
Nem tudja valaki, hogy mitől függ, hogy megy-e az SPB TV?
Havernak működik, nálam nem, pedig ugyanaz az app/verzió/telefon/hálózat? -
RootRulez
félisten
válasz
flushman88 #10929 üzenetére
SB tv-t ismerem, nem tudom van-e olyan TV-adó benne, ami közvetíti a meccset, de hátha...
-
flushman88
tag
Sziasztok Nem tud esetleg valaki olyan Progit amivel a mai (TV2) Bl döntőt tudnám nézni telón mert sátorozni megyünk és azért megnézném..
-
VD
őstag
Taktikai és stratégia játékok kedvelőinek kötelező darab!!!!
Robotek
[link] -
orkati
tag
Tud valaki arra widget-et, hogy ki/be lehessen kapcsolni a wifit? Elég macerás a Beállítások/stb/stb helyről kapcsolgatni.
-
llaszlo
veterán
Ilyen játékot tud valaki?
-
realist
őstag
válasz
realist #10859 üzenetére
Sok használhatót/megbízhatónak látszót nem találtam. Így a fájljaim védelmére maradt egy fapados és nem túl százas megoldás.
Az AndroZip tud zip féle AES 256 bit titkosítást. Ennél jobbat is el tudtam volna képzelni...Olyan progit ami gps helyzetre vonatkozó infokat töltene le (vagy agps nélkül gyorsítaná a jel keresést) viszont nem találtam
-
CoolBoy323
nagyúr
tudtam h nem kell home-ot beleírnom a cikkbe... mi lett volna még akkor...
ez az ambulance nagyon jó program, tuti helye van a 2. cikkemben
-
TRob1
veterán
Áh, nem tudjátok mi a jó. De majd megtudjátok, ha egyszer kipróbáljátok
(Habár jobban örülnék ha megmaradt volna egy "kissebb" launchernek, de mivel a legjobb (
), ezért nem kerülhette el a sorsát, és hamar bekerült a topba) (Csak nehogy jöjjenek a reklámok, frászbúk és egyéb xarság integrációk, fizetőssé tétel... stb.).
-
Z0C!
őstag
lehet ezen vitatkozni.
Szerintem mindenki megtalálja a magának megfelelőt.
Én pl szivesen segítek LPPben, de se ADW se Go Launcherben nem tudnék, mert csak kipróbáltam és nem tudtam magamnak beállítani.
LPPhez dockkok 100ait csináltam, háttérképpel apámtyúkjával.Biztos van aki 1-1 Launcherben valamivel okosabb mint pl én
de ha már itt járunk.
ADW-ben hogy csinálom meg ha egyedi dockot raknék be?
pl ° ez a karika lenne középen az app drawer vagy menübelépés funkció vagy minek nevezzem. szóval ezt hogy rakhatnám be.
(ha hazaérek mutatom a LPPvel
)
-
schmo07
tag
válasz
schmo07 #10907 üzenetére
Tweetdeck se frissül, délelőtti post-okat mutat.
Esetleg még valakinek valami ötlete Facebook-ra?
(Facez jó lehet, de gyári launcherem van, most csak emiatt nem tennék fel mást)
Szerk: kiderült, hogy a tweetdeck szerint dél van (fejlécben látszik) , gondolom ezért nem mutat újabb post-okat... de hogy honnan veszi ezt az időpontot???
-
petipetya
nagyúr
"A Magyar Máltai Szeretetszolgálat okostelefonra letölthető életmentő szoftvere különféle veszélyhelyzetekben nyújthat hasznos és gyors segítséget. A program készítői arra törekedtek, hogy a készülék útmutatóit a lehető legszélesebb kör használhassa. Meggyőződésük, hogy az itt elérhető tanácsok adott esetben emberéletek megmentéséhez segíthetik hozzá a felhasználót. A leírás hangsúlyozottan laikusoknak, nem egészségügyi szakembereknek készült. A széleskörű terjesztés, a telefonos alkalmazás korlátai, és nem utolsó sorban a laikus segítségnyújtás reális lehetőségei miatt több helyen szakmai kompromisszumokra kényszerültünk. Újraélesztési irányelveink a Magyar Resuscitatios Társaság és az Európai Resuscitatios társaság 2010-es ill. 2011-es irányelvei alapján készültek."
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged