Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Velem is előfordult mr egyszer (valami márkás class4-es 8GB-os kártya van benne). Lehet hogy érintkezési hiba: ledobtam a táskámat (amiben az eszköz volt) és lehet, hogy pont akkor akart írni rá valamit. Nem rögtön vettem észre, hogy gond van, kb negyed óra múlva - szóval lehet, hogy nem ez volt.
AE
-
Csigusz 1
aktív tag
Lehet, hogy csak a kártyát nem szereti.
A korábbi Samsung 5230-amban használt 4 GB Kingston (nem tudom, hogy hanyas Class) bezakkant az Ace-ben (meg előtte egy Galaxy 5510-ben is) írás közben de annyira, hogy időnként még a telefont is újra kellett indítani - olvasás közben nem volt gond. Másik kártyát vettem (Noname 16 GB Class10 [link] ), és azzal azóta is tökéletes minden!
A Kingston egy Garmin GPS-ben, az 5230-ban, meg adapterrel a fényképezőmben azóta is tökéletesen működik...
-
Shrike7973
senior tag
Érintőkijelzőn nekem is nagyon fekszik az Smart Keyboard pro.
Eleinte én is HTC skinnel használtam, bár most Galaxy jobban bejön. Tényleg öt csillagos.
De nekem van fizikai qwerty-m, és ott két lehetőségem van: vagy hagyatkozom a szótárra, ami nagyon nem jó, mert ha egyedi dolgot kell összehoznom, akkor nincs ékezetre lehetőség, ha pedig kikapcsolom a segítséget, akkor ugyanott vagyok, mint a gyári megoldás, vagyis hosszan lenyomom az e-t, és választhatom ki listáról az é-t vagy érintéssel vagy d-paddal.
Ezzel szemben az anysoft keyboardnak van ez a szolgáltatása, amit mondtam, hogy kétfizikai e = é ==> gyorsabb gépelést biztosít.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő