- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezt nem értem. Ha letiltod a szinkronizálást, frissítést stb. mi okozza ezt a hatalmas adatforgalmat? Én pl. a havi 20 MB-ba simán beleférek, persze csak leveleket olvasok, meg nagyritkán 1-2 weboldalt nézek meg rajta. Ezek szerint feltettél más programokat is, amik igénylik a netet (pl. állandó időjárás frissítés, hírek stb.). De ez már nem az okostelefon hibája... Azért mászkál fel a netre, mert feltettél ilyen programokat.
Magától nem mászkál fel csak azért, mert jókedve van...
-
pepe1970
tag
Nekem az 500 megás csomagot még sohasem sikerült túllépnem, sőt általában 200 körül van egy hónap. Minden frissítés be van kapcsolva, mondjuk netezni csak akkor szoktam ha konkrétan meg akarok nézni valamit, akkor is operával. Szóval ne aggódj a háttér adatforgalom miatt, nem olyan sok az.
-
Rickazoid
addikt
Minden program, aminek az engedélyei közt szerepel a Network communication, felmegy a netre a háttérben, ha így van megírva, erre azonban nincs szabályozási lehetőség (régen én is emlékszem, hogy voltak olyanok, hogy megkérdezte a rendszer, hogy engedélyezem-e a programnak a kapcsolatot, amikor kapcsolódni akart, na az az idő rég elmúlt, ezek a telefonok nem épp a magyar árviszonyokhoz vannak állítva és állandó internet elérésre tervezték az egész op.rendszert, valamint a hozzá írt programok egy részét is).
Van viszont egy olyan, hogy Settings/Account & sync/Background data. Ha ezt kikapcsolod, elvileg megakadályozza a programok többségét a háttérben történő internet elérésre, de ilyenkor például a Market nem használható, mert az ugye a háttérben tölti le a programokat, de nincs időjárás frissítés, semmi, ami ezt igényli.
A legjobb amit tudok mondani, hogy ne aggódj az adatforgalom miatt, ha nem arról netezel állandóan (értsd: minden nap órákon keresztül), akkor pár száz MB-ba biztosan belefér az adatforgalmad, én 1 GB-os csomagot se szoktam túllépni, pedig régebben VoIP hívások is voltak a repertoárban, valamint állandó netkapcsolat, az adatkapcsolatot is csak igen ritkán kapcsolom ki, akkor is az akku üzemideje miatt.Egy kérdés: van olyan program, ami a hívásfogadást is a lockscreen-hez hasonló módon teszi lehetővé, vagyis ne fizikai/virtuális gombokat kelljen nyomkodni, ne is csúszkák legyenek, hanem egy "berajzolandó minta"?
Aktív témák
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest