- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Én a
SoundHound-ot használtam arra, hogy csekkoljak egy zenét, aminek nem tudtam a címét. Igaz az nem a saját rádiójában ment, hanem hallottam épp vhol. De gondolom kihangosítva hallja a rádiódat is és azt is elemezni tudja.
más:
Amikor kerestem hírprogramot, nem hotl hír24, legalábbis nem talátam androidra, ezért FN ment fel... De most látom van hír24 is...
-
n0_gAboR
őstag
válasz
petipetya #9594 üzenetére
thx
Volt itt jopar jopofa alkalmazas amit nem ismertem.
Mondjuk nekem a Zeam-nel a LauncherPro, a ADW es a Go Launcher is gyorsabbnak tunt.
MarketEnabler Pro-t nem hasznaltok? A fizetos verzioval allandositani lehet az USA sim emulaciot a Market szamara, igy folyamatosan latszanak a fizetos tartalmak.
Jopar fasza alkalmazast megvasaroltam mar (Titanium Backup, Launcher Pro, ADW Launcher, Prehistoric, MarketEnabler, Root Explorer, SQLite Editor, XDA Permium, XiiaLive)
-
kristof83
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
kristof83 #9579 üzenetére
A teljesség igénye nélkül leírom a jelenleg használt alkalmazásaimat:
bpmenetrend, cachemate for root users free, converter, DND Call blocker, Google Docs, Documents to Go, Dolphin Mini, Dropbox, Hír24, Made in Hungary, Quick Settings, RemindMe, Root Explorer, Screen Filter, Simple Notepad, Sms Scheduler, Tapcounter, White Noise free, Wireless tether for root users, Anysoftkeyboard, Countdown Timer Widget, Névnap és Zeam launcher.
-
noxon
őstag
hello. olyan programra lenne
szükségem ami felismeri a telefon fm
rádiójával hallgatott zenét. van ilyen
egyáltalán?? -
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas #9590 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a település beírása helyett bepipálom, hogy (talán) geolocation, ekkor bedob egy ablakot, ahol engedhetem a programnak, hogy use wireless connection vagy mi.
ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni...
-
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas #9588 üzenetére
Beautiful Widget?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Olyan időjárás widgetet keresnék, ami automatikusan, GPS nélkül, a mobilnet/wifi helymeghatározással a frissítésnél update-li a tartózkodási helyet, illetve természetesen az időjárást, sajnos eddig két ilyen widgetem is (GO weather, fancy widget) csak manuálisan megadott városokat mutatott.
Ja és természetesen az sem baj, ha pontos az időjárás
Ti mit használtok?
-
mar1boroman
tag
Sziasztok, böngészőből az előzményeket hogy lehet törölni?
-
sssz
őstag
válasz
kristof83 #9581 üzenetére
home launchernek pl: ADW EX, launcher pro plus, go launcher EX
sms: handcent sms, go sms pro
keyboard:smart keyboard pro
file kezelő: estrong explorer, astro
adatforgalomszámláló: netcounter
calendar: simple calendar
weather:simi weíther
rendszerfolyamatok figyelése: android assistant
battery: battery status
egyéb: dropbox, quickoffice
röviden ennyi
-
kristof83
aktív tag
A fóruma egyenlőre haldoklik, sajnos még nem sok mindenkinek van, így gyakorlati tanácsokról vagy ajánlásokról sincs szó benne...
Az Arc fórumát még nem néztem, de most hogy mondod oda is benézek!
De azért itt is szívesen veszek bármilyen jellegű segítséget! -
kristof83
aktív tag
Egy új, még teljesen szűz Xperia Play-re milyen progikat, vagy módosításokat tudtok ajánlani egy kezdőnek?
Szeretném kicsit szebbé tenni a felületet, a gyári témákat lecserélni (főleg a gyári unalmaskéket), a sebességéből meg kihozni a max-ot.
Gyárilag 2.3 van rajta (azt mondják minden ugyanaz mint az Arc-on).
Holnap kapom meg a készüléket, és addigra fel szeretnék készülni a módosításokra.
Volt már jó régen X10-esem, de azon kívül közöm nincs az android-hoz, úgyhogy minden segítséget örömmel fogadok. Köszönöm! -
erikke17
őstag
Másnál jó a kereső facebook-ban? Mert ha próbálok egy személyt keresni és ugyan úgy irom be a nevét mint ahogy a gépen megnéztem FB-n egyszerűen nem mutatja ki, vagy azt irja hogy ilyet nem talált vagy kidob egész másokat, ez most a program hibája vagy az adatbázisban van gubanc?
-
noxon
őstag
Hello. olyan programra lenne szükségem ami felismeri a telefon fm rádiójával hallgatott zenét. van ilyen egyáltalán?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RootRulez #9575 üzenetére
Akkor azt kiírná: van már telepítve ez és ez a verzió számmal, kívánja-e lecserélni?
Sokszor pár program nem kompatibilis bizonyos rom verziókkal (ugyanaz a rom fajta és oprendszer szám, csak más készítette) és egyszerűen nem hajlandó települni.
Míg más programok települnek rendesen, el is indulnak, csak két mp után összeesnek, és nem használhatóak (pl: spica 2.3al és a navigon), stb..
-
flash-
veterán
sziasztok
mért van az hogy elinditok a telefonon egy apk telepítőt(ami a kártyán van)
kicsit tölt aztán azt írja hogy az alkalmazás nincs telepítve.Pedig van hely a kártyán(kb 120 mega)
és a telefon belső memóriáján is48 mega)
a teló rootolva van,2.2 android fut rajta
mi lehet a baj??? -
-
Zirowe
nagyúr
válasz
mar1boroman #9566 üzenetére
Ha van magyar nyelvet tartalmazó rom, és fel lehet rá rakni, akkor igen.
De szerintem nem.Külön magyar nyelvet "telepíteni" nem lehet.
-
erikke17
őstag
Valakinek valami vélemény a legújabb Facebookról ami ma jött ki?
Mert most nézem hogy még ami nekem van abban ha valaki akarok keresni pl egy olyan embert aki nincs az ismerőseim között nem mindet találom meg, ugyan úgy irom be ahogy van a neve és az istenért se nem találja meg van akinél azt irja ki hogy ilyen keresett személy nincs vagy valami külföldi személyeket nyom be elém-.- Elég bosszantó egy dolog.... -
hodostamas
addikt
válasz
Sir Sparrow #9567 üzenetére
On Air, marketből.
-
Sir Sparrow
tag
Milyen alkalmazást tudnátok ajánlani arra, hogy a telefonomat ne USB-n kelljen összekötni a számítógéppel, ha adatot akarok másolni rá, hanem WiFi-n tudjanak kommunikálni?
Nekem elég, ha egy mappa meg van csak megosztva a két készülék között, de gyakorlatilag mind1.
Tudom, hogy van egy pár ilyen alkalmazás, de vmi egyszerűen beállíthatót keresek, ami nekem sem okoz fejtörést és ami vkinek bevált, h ha elakadnék tudjon esetleg segíteni.Köszi
-
r4z
nagyúr
DSP Manager. Csak rootolt készülékeken működik.
Edenyke:
-
Zirowe
nagyúr
válasz
mar1boroman #9561 üzenetére
Advanced taskkiller.
A magyarosításhoz pedig ajánlok egy bödön piros aranyat egy kis gulyással, állítólag csodákra képes.
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan hangszínszabályzó (equalizer) program androidra ami a rendszer teljes egészén hat? Csengőhangon, videón, zenén egyszerre alkalmazható, tehát a teljes telefon hangzását változtatja meg?
Előre is köszönöm! -
DonMedve
addikt
Abban tudtok segítteni,hogyha már így a billentyűzetek szóba kerültek,az miért van,teszem fel ide a fórumba akarok írni,és amikor rányomok,bejön ugye az ablak ahova írhatok,de ha feljön a billentyűzet eltolja.Tehát nem látom amit írok.Ha nyomok egy visszagombot,akkor tudom elolvasni,hogy jól írtam e.
-
RootRulez
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #9558 üzenetére
Szerintem tedd fel az Anysoft keyboard-ot, mellé a magyar bill-t az tuti tartalmaz
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, a 2.3-as Android tartalmaz gyárilag teljes értékű magyar billentyűzetet?
Köszi!
-
n0_gAboR
őstag
válasz
hodostamas #9545 üzenetére
Meglepetes akkor lesz, ha baratnokhoz is eljut a hir
-
Zirowe
nagyúr
válasz
dokee78 #9552 üzenetére
Én most már kicsit előrébb vagyok, találtam egy működő 1.7est, viszont használhatatlan, mert szerinte túl sok tile-t akarok letölteni.
Így kb még Budapestről se tudtam térképet készíteni.Ötletek esetleg?
Google maps felejtős teljesen, google earth nem enged nagyobb nagyítást, de úgy néz ki, hogy a microsoft maps/earth hybrid most engedi Budapestet csinálni, csak 505ezer tile kell neki.
Na, majd megnézem milyen lesz telefonon.
Igen, a linkeltet már én is megtaláltam, és megy is.
-
dokee78
félisten
Ugyanaz a gondom a Mobile Atlas Creatorral,mint neked.
Ezt most találtam! -
Helmoras
őstag
Végigolvastam közel két nap alatt a lassacskán 10000 hozzászólást, szeretném megköszönni mindenkinek a sok sok hasznos linket, progit, igazán sokat segített abban hogy testre szabhassam a kis droidot
Bár még közel sem vagyok a végén
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tudnátok ajánlani pc-re egy programot, amivel el tudom menteni a google maps térképeit offline navigáláshoz rmaps programmal?
Neten mindenhol a mobile atlas creatort ajánlják, de a legújabb verzióból ki van szedve a google maps mint forrás, régebbit meg nem találok..
-
petipetya
nagyúr
válasz
Félreértés ne essék, nem rád gondoltam, hanem arra hogy napok óta erről cikkeznek.
-
Jadro
veterán
válasz
Persze, ha bekapcsolva hagyod, akkor talál. Mondjuk az lehet vita tárgya hogy jó-e hogy alapból be van kapcsolva. Szerintem jobb lenne ha nem lenne és majd én bekapcsolom ha használni akarom a szolgáltatást.
-
petipetya
nagyúr
válasz
hodostamas #9543 üzenetére
Ennyit a nagy hisztiről.
-
hodostamas
addikt
az android is menti a wifi/cella alapú hely információkat, ezzel a kis progival meg is lehet nézni a telefonon, mennyi van nekünk elmentve... nem semmi az biztos
-
bolvar
senior tag
sziasztok
iphone tulajként elég gyér az android tudásom tehát ide fordulnék segítségért
kézhez kaptam egy motorola milestone 2-t és a gondom az lenne foggalmam sincs hogy kell sms csengőhangot állítani
valaki kisegítene ezzel a kis infóval? -
Cyberbeni
addikt
nem tudtok valami jó alkalmazást, amivel a sorozataimat tudom kezelni, hogy melyikből miket láttam eddig, meg jelzi, ha van új rész? mitortv-t használok, de a netes felülete elég gagyi. meg nem lehet beállítani, hogy hagyja figyelmen kívül, ha az egyikből van új rész (mert most nem nézem, de lehet később folytatni akarom), viszont az pozitívum, hogy meg tudom jeleníteni csak azokat, amikből van megnézetlen rész
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #9526 üzenetére
ilyen színes, kék színű ikonokat a status barban csak custom rom-mal tudsz elérni , gyárival nem tudtommal. illetve rootolt telefon kell hozzá.
ha csak simán ilyen battery ikont szeretnél a statusbarba arra itt a battery status bar
-
-
schmo07
tag
Smiley miatt bocsi, de egyszerűen nem tudok Opera minivel beszúrni. Nektek megy?
Illetve ha már Opera mini, nektek keres oldalon belül? Hogy kell? Kiválasztom a menüből, beírom a szót... És aztán? Hogy indul el a Keresés? Ha a billentyűzeten a Next gombot nyomon, csak simán eltűnik a billentyűzet (slideit) de keresni nem keres. Vagy lehet hogy más billentyűzettel megy?
-
werszomjas
addikt
Köszönet mindenkinek, jók a programok.
Ezt a naptár dolgot meg rosszul fogalmaztam, közvetlen nekem sem lehetett bele írni, úgy volt ugye, hogy kint volt egész hónap, és ha hosszan nyomtam az egyik napra, akkor megnyitotta a naptárat és új dolgot írhattam bele.
Még annyit, hogy ilyen status bart hogyan tudok csinálni?
Főleg ez a kör alakú akksi kijelző kéne, tudom van egy link, de most hirtelen nem találom
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #9518 üzenetére
-
schmo07
tag
válasz
okostárcsázó (azaz keres névben és számban is): Dialer One
(ja és magyar ékezeteket is ismer, abban is keres)naptár ügyben nincs ötletem (már hogy egész lapos , közvetlenül irható legyen)
-
thesound
addikt
válasz
a másodikra a Youlu adressbook: https://market.android.com/details?id=com.youlu&feature=search_result
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Most cseréltem le egy Sense rom-ot, egy nem sense-re, sajnos néhány dolog hiányzik.
A sense-ben lévő calendar + agenda.
Ez az alap andorid calendar nagyon gyenge, olyat keresnék, ami kitehető widget-nek egy teljes oldalra, és abban közvetlenül tudok lépkedni, új eseményeket beírni.
Illetve valamilyen sense féle Contact kezelőt is keresnék, ami tudja azt a fajta gyorskeresést, hogy mutatja a tárcsázót, és ott beütve a számokat (a számok alatt ugye betűk vannak) rákeres az adott névre, aki használt sense-t remélem érti
köszi
-
aggleány
addikt
Widget nem kerülhet memóriakártyára, mert akkor nem működik (legalábbis a többség). Kis keresgéléssel megtalálhatod a neten az App2SD Pro nevű progit. Ez magától átteszi a nem Marketről telepített cuccokat a kártyára, de ha akarod, vissza tudod tenni. Nagyon könnyű és egyértelmű használni.
Ha gondolod, próbáld ki stefi68 LauncherPro-ját, az magyar
Itt van
-
RootRulez
félisten
Azért ragaszkodok ehhez, mert ezzel mérhetem perc alapvonal a hívásokat úgy hogy barátnőmmel féláron beszélek és bizonyos számokat ingyen hívok. Szóval tökéletes hívásokra és netmérésre is... Csak nem tom mennyit ehet...
-
dokee78
félisten
válasz
RootRulez #9510 üzenetére
Nem tudom mennyire eszi,de ezt próbáltad már?--->Traffic Counter Pro
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
ti használjátok a call meter 3g programot? mennyire eszi az aksit? -
morfondőr
addikt
Üdv!
Pure Calendar widget-el kapcsolatban kérdeznék: hiába állítom be, hogy ne mutassa a dátumot, ha nincs esemény ("Hide today date in title bar if no event or task for this date"), akkor is ott van a mai dátum az asztalon. Mi lehet a hiba?Más: milyen navigációs progit tudtok ajánlani, az Igo-n kívül, ami kezeli a Topmap-es magyar térképeket?
Előre is köszi!
-
bozont
veterán
Uh, pont azt az egyet nem próbáltam, hosszan nyomva tartani az ikonon. De így meg is van.
Létezik valami normális angol-magyar szótár androidra?
-
St3ven
addikt
válasz
szőröscica #9501 üzenetére
Sims3?
-
bozont
veterán
Feltettem a Galaxy Ace-re a Launcher Pro-t, tetszik is nagyon, meg gyors. Viszont nem jöttem rá, hogy az alsó gyorsmenünél (dock) hogy tudnám beállítani melyik böngészőt indítsa alapértelmezettként. Lehetséges ezt megoldani valahogy? Skyfire vagy Opera Mobile, mindegy csak ne az alap gyári böngésző induljon.
mod.: És olyan alkalmazás létezik aminek hatására az telepítéskor rákérdez hogy a telefon memóriájába vagy az sd kártyára (ha lehetséges) kerüljön az alkalmazás/widget?
-
szőröscica
addikt
Hello!
Tamagocsi szerű játék van Androidra?
Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest